Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 52 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 774

נושא: Pokemon-Hoenn

1. משתמש מנוסה
    מקס
    מיצתער אבל מחקקתי אותך מהרשומים אז תיצתרך לישלוח לי מחדש את התופס
    קיט
    זכיתה בפיצ'ו
    --------------
    בלבזור מנצח את מייטיאנה והמאמן אומר:
    "פרשתי אין לי כוח לדבר הדפוק הזה" אתה עולה לגמר בגמר אתה 1 על 1 נגד מאמן שמוציא
    אסייז
    ערב 6 וקצת
    --------------
    אתה יוצא מישם ואז אתה שומע קולות, אתה מיתקרב לשיחים ושם אתה רואה מחשיר קשר אתה שואל:
    "מי זה"
    עונה לך קול צרוד ואומר:
    "בירכותי יש לך היזדמנות להיתקבל לצוות קלקטיק המחודש להיות חייל מיתקדם ולקבל פוקימון האם אתה רוצה?"
    ירין
    צ'יקוריטה שולחת עלי שאיבה בלי שאמרת לה ביכלל שפוגעות חזק בו ואז הוא שולח קרן בועות עם קרן קרח
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 07:25 PM
    קיט
    זכיתה בפיצ'ו
    --------------
    בלבזור מנצח את מייטיאנה והמאמן אומר:
    "פרשתי אין לי כוח לדבר הדפוק הזה" אתה עולה לגמר בגמר אתה 1 על 1 נגד מאמן שמוציא
    אני לא אמור לנצח עכשיו?
    ----------------
    "צא מגמר! להביור ואז אגרוף אש!"

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 07:05 PM
    צ'אד
    אברה מיסתקל עליך ונירדם
    'זה היה מוזר'אני חושב לעצמי ומחזיר אות לפוקדור וממשיך בדרכי
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

4. Kibō no chi
    ri
    אסייז
    ערב 6 וקצת
    --------------
    אתה יוצא מישם ואז אתה שומע קולות, אתה מיתקרב לשיחים ושם אתה רואה מחשיר קשר אתה שואל:
    "מי זה"
    עונה לך קול צרוד ואומר:
    "בירכותי יש לך היזדמנות להיתקבל לצוות קלקטיק המחודש להיות חייל מיתקדם ולקבל פוקימון האם אתה רוצה?"
    "אממ... צוות גאלאקטיק? אתם לא 'הבחורים הרעים'?" אני שואל.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה

ירין
    צ'יקוריטה שולחת עלי שאיבה בלי שאמרת לה ביכלל שפוגעות חזק בו ואז הוא שולח קרן בועות עם קרן קרח
    אני יכול לשאול למה ניתאי זכה בפיצ'ו?
    -------
    "מהר תתחמקי ושלחי עלי שאיבה כנגד! ואז דחיפה בכל הכח שתוציא אותו מהזירה!!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    ירין
    כי הוא פתח את עמוד 20 גם אתה תקבל פרס אחרי שתנצח בתחרות
    --------------------------------------------------------------
    צ&#39;יקוריטה מביסה אותו ואתה מנצח&#33; מנהלי התחרות ניגשים אליך ואומרים לך:
    "יפה ניצחת בתחרות הינה הפרס שלך :"
    קיט
    הלהביור פוגע חזק וגם האגרוף אש אבל גלסיגור מישתמש בהתקפה מהירה שפוגעת
    אסייז
    אני ממליץ לך ללכת על זה
    ------------------------
    "ככה כולם אומרים
    תקשיב לי אני מציאה לך לבוא איתנו אאחרי פרוק הצוות שלנו וחזרתו אני ממש מעטים אתה תיכנס לתפקיד חזק נורא אנכנו יודעים על אבא שלך הוא היה עובד איתנו פעם עם אני לא טועה קוראים לך אסייז מה אתה אומר ? אגב אתה תמשיך להילחם במכונים כדי שנקבל מידע עם תיתקבל."
    צ&#39;אד
    אתה ממשיך ורואה עושה לעצמו מין נהר קטן
    בברכה, דודי

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 07:38 PM
    ירין
    כי הוא פתח את עמוד 20 גם אתה תקבל פרס אחרי שתנצח בתחרות
    --------------------------------------------------------------
    צ&#39;יקוריטה מביסה אותו ואתה מנצח&#33; מנהלי התחרות ניגשים אליך ואומרים לך:
    "יפה ניצחת בתחרות הינה הפרס שלך :"
    שמת לב שאתה כותב את העיר של הספארי והיא לא נמצאת בכלל..
    ----
    "תודה&#33;" אני אומר והלך לרפא את הפוקימונים ואז למקום ההפלגה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. Kibō no chi

אסייז
    אני ממליץ לך ללכת על זה
    ------------------------
    "ככה כולם אומרים
    תקשיב לי אני מציאה לך לבוא איתנו אאחרי פרוק הצוות שלנו וחזרתו אני ממש מעטים אתה תיכנס לתפקיד חזק נורא אנכנו יודעים על אבא שלך הוא היה עובד איתנו פעם עם אני לא טועה קוראים לך אסייז מה אתה אומר ? אגב אתה תמשיך להילחם במכונים כדי שנקבל מידע עם תיתקבל."
    "בסדר, אבל אמרת שאני אקבל גם פוקימונים, נכון? אז איזה יש לך כרגע להציע לי?" אני שואל אותו.

Spoiler ספוילר

9. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט
    הלהביור פוגע חזק וגם האגרוף אש אבל גלסיגור מישתמש בהתקפה מהירה שפוגעת
    "תתקרב אליו ואז תפיל אותו עם אגרוף אש&#33; ולאחר מכן כשהוא יהיה למטה תירה עליו כמה עוקצי רעל שאתה יכול&#33;"

10. משתמש מנוסה
    ירין
    אתה יכול פשוט ללכת לספארי הוא פתוח אבל עכשיו לא עם תירצה תישאר כאן יש שם אחלה פוקימונים ולמכון השני אני לא ממליץ לאף אחר ללכת כרגע
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה הולך לרפות את הפוקימונים שלך אבל מאוחר מידי להפלגה היא יוצאת רק בישעות הבוקר האחות ג&#39;וי ממליצה לך לחפש מאמנים לקרב מקבלים פה כסף על כול קרב עם מנצחים
    אסייז
    "חחח כמו כולם רוצים פוקימון יש לנו כול מיני בקיצור בוא לכניסה של העיר יש שם מכונית שתיקח אותך לבסיס
    בברכה, דודי

11. Kibō no chi
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 07:52 PM

אסייז
    "חחח כמו כולם רוצים פוקימון יש לנו כול מיני בקיצור בוא לכניסה של העיר יש שם מכונית שתיקח אותך לבסיס
    "טוב" אני אומר והולך אל הכניסה לעיר, מחפש את המכונית שהוא דיבר עליה.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 07:52 PM
    ירין
    אתה יכול פשוט ללכת לספארי הוא פתוח אבל עכשיו לא עם תירצה תישאר כאן יש שם אחלה פוקימונים ולמכון השני אני לא ממליץ לאף אחר ללכת כרגע
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה הולך לרפות את הפוקימונים שלך אבל מאוחר מידי להפלגה היא יוצאת רק בישעות הבוקר האחות ג&#39;וי ממליצה לך לחפש מאמנים לקרב מקבלים פה כסף על כול קרב עם מנצחים
    אני גם רוצה איזה משהו מעניין עם איזה צוות..
    ---------
    אז אני אלך לחפש מאמן
    --------

-------

13. משתמש מנוסה
    קיט
    גלסיגור מיתקרב אליו ומגמר שולח אגוף אש שמעיך אותו ואז מגמר שולח עוקצי רעל אבל זה לא משפיעה על גלסיגור כי הוא עשוי מרעל גלסיגור שוב מישתמש בהתקפה מהירה
    ירין
    אל תידעג מיתי שהוא כולם יכנסו לצוותים נדב זכה ראשון להיכנס
    -----------------------------------------------------------
    אתה מחפש ורואה ילד שאומר לך:
    "בא לך קרב?"
    אסייז
    אתה מגיעה לכניסה ושם אתה רואה ג&#39;יפ יפה ושני אנשי צוות גלקטיק מכנסים אותך לבפנים. לאחר 20 דקות של נסיעה אתם מגיעים לבסיס שם מגיעה לך אחד החיילים ומוביל אותך אל שני הסגניות של צוות גלקטיק ואומרות:
    "זה בטח החייל החדש. טוב קדימה זרוק שם של פוקימון שבא לך." הם אומרות ומחכות
    בברכה, דודי

14. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 08:05 PM
    כריס
    מכת הברק פוגעת ומפילה אותו אבל סוולו מתחיל לנקר את שינקס
    "שינקס, עכשיו כשאתה קרוב אליו, תן את המכת ברק הכי חזקה שלך&#33;"
    בברכה, דור.

15. Kibō no chi
    Originally posted by The Dudi@Aug 28 2009, 08:17 PM

אסייז
    אתה מגיעה לכניסה ושם אתה רואה ג&#39;יפ יפה ושני אנשי צוות גלקטיק מכנסים אותך לבפנים. לאחר 20 דקות של נסיעה אתם מגיעים לבסיס שם מגיעה לך אחד החיילים ומוביל אותך אל שני הסגניות של צוות גלקטיק ואומרות:
    "זה בטח החייל החדש. טוב קדימה זרוק שם של פוקימון שבא לך." הם אומרות ומחכות
    "כל שם? לוקאריו יהיה נחמד" אני אומר להם ומחחיך חיוך ערמומי.

Spoiler ספוילר

עמוד 20 מתוך 52 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •