Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 52 ראשוןראשון ... 19272829303139 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 774

נושא: Pokemon-Hoenn

1. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by The Dudi@Sep 16 2009, 03:32 PM
    כריס
    כניאה אתה תיזכה באגדי
    -----------------------
    פוליווירל ניראה פצוע ואין לו כוח להמשיך , לפתע נופלת לך מהכיס אבן מים , אתה ניזכר שמצאת אותה ליד האגם , ביזמן שקומבסקין שולח אגרוף ירח פוליווירל בקושי מצליח לעמוד . קומבסקן פוגע אך גם הוא ניפגע .
    "פוליווירל, נזכרתי שיש לי אבן מים!" אני אומר בשמחה.
    "אם אתה רוצה להתפתח, אז בוא." אני מוסיף.
    אני פונה אל קומבסקין. "תשתמש בלהביור!"
    בברכה, דור.

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by The Dudi@Sep 15 2009, 09:47 PM
    קיט
    אתה הולך מחפש מעבורת ולא מוצא , לפתע יוצא מישום מקום סנורלנט () ואתה מבין שנדיר ליראות באיזור הזה סנורלטים
    "זה יהיה קל" אני אומר לעצמי ומוציא את מגמאר "מגמאר! אגרוף אש!"

3. משתמש מנוסה
    כריס
    פוליווירל לא מחכה הרבה רץ אלייך , אתה מגיש לו את האבן , אבל הוא לפתע נעצר מיסתקל אלייך וניראה כיאילו הוא רוצה ליבקות . הוא שולח אקדח מים שמחסל את אבסול , כניראה פוליווירל לא רוצה להיתפתח .
    קיט
    מגמר יוצא אבל אין שהוא יוצא סנורלנט שולח רקן קרח מיסכנה שבוקשי פוגעת בו מגמאר שולח אגרוף אש שפוגע בסנורלת מישתמש במכת ראש שפפוגע במגמאר .
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by The Dudi@Sep 16 2009, 02:54 PM
    קיט
    מגמר יוצא אבל אין שהוא יוצא סנורלנט שולח רקן קרח מיסכנה שבוקשי פוגעת בו מגמאר שולח אגרוף אש שפוגע בסנורלת מישתמש במכת ראש שפפוגע במגמאר .
    אני אצטרך מגהרייזר כדי לפתח אותו?
    ----------------
    "מגמאר! גחלת!"

5. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by The Dudi@Sep 16 2009, 03:54 PM
    כריס
    פוליווירל לא מחכה הרבה רץ אלייך , אתה מגיש לו את האבן , אבל הוא לפתע נעצר מיסתקל אלייך וניראה כיאילו הוא רוצה ליבקות . הוא שולח אקדח מים שמחסל את אבסול , כניראה פוליווירל לא רוצה להיתפתח .
    "אתה לא רוצה להתפתח?" אני שואל אותו למרות שאני יודע את התשובה.
    "בכל מקרה, זאת החלטה שלך. אם אתה לא רוצה להתפתח, אני לא אכריח אותך." אני אוסיף, מעט עצוב.
    אני מתעשת ושולף פוקדור.
    "פוקדור, צא!" אני אומר וזורק את הפוקדור אל האבסול המחוסל.
    בברכה, דור.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Dudi@Sep 16 2009, 02:42 PM
    ירין
    כי אף אחד לא היתחבר עכשיו זה יהיה ביניכם עם אף אחד לא יתחבר
    ------------------------------------------------------------
    מכת הכנף פוגעת קשה , אבל קדברה מישתמש בעל חושי ועוצרת את המכת כנף , ואז קדברה שולח קרן על חושית
    "תתחמק עם מתקפה מהירה ושוב מתקפת כנף עם נהימה! וסופה חזקה! ומתקפה מהירה לסיום!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. Kibō no chi
    Originally posted by The Dudi@Sep 16 2009, 02:02 PM
    הארוע ממשיך עד 4-3
    אסייז
    טרטוויג יוצא אחוצה נילהב לקרב הזה , הוא שולח עלי טער שפוגעות בבלדום , בלדום מישתמש שולח את הצמו במהירות , אתה בטוח שזה דחיפה אבל זה יותר מהיר , הוא שולח דחיפה עם כוח מרובה . טרטוויג מגן על עצמו אבל ניפגע מאט .
    "טורטוויג, תסתחרר ותשתמש בעלי תער, אם הוא תוקף תשתמש בהגנת ברזל&#33;"

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    כריס
    אתה שולח את הפוקדור ולוכד את אבסול
    קיט
    כן
    ---
    הוא שולח גחלת אבל סונולט מיתחמק , סנולרלנת מישתמש במכת ראש ופוגע .
    אסייז
    טרטוויג פוגע קשה בבלדום , לפתע יוצא מישו מהשיחים ואומר לך :
    "ילד זה הבלדום שלי .... " הוא אומר מחזיר אותה ובורח
    ירין
    הוא מנסה מנסה אבל הוא לא מצליח לצאת מהעל חושי , אבל הוא ניפגע מבלי סוף קרנות על חושנית .
    בברכה, דודי

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Dudi@Sep 16 2009, 04:28 PM
    ירין
    הוא מנסה מנסה אבל הוא לא מצליח לצאת מהעל חושי , אבל הוא ניפגע מבלי סוף קרנות על חושנית .
    "חזור&#33; צ&#39;אם וצ&#39;יקוריטה צאו&#33; צ&#39;אם גחלת חזקה&#33; צ&#39;יקו עלי טער&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. Kibō no chi
    Originally posted by The Dudi@Sep 16 2009, 04:28 PM

אסייז
    טרטוויג פוגע קשה בבלדום , לפתע יוצא מישו מהשיחים ואומר לך :
    "ילד זה הבלדום שלי .... " הוא אומר מחזיר אותה ובורח
    "חכה שנייה&#33; תן לי לסיים את הקרב לפחות&#33;" אני צועק ורץ אחריו.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    הערוא הזה לא היה מוצלח .... לכן כריס אתה היחיד שזכיתה וזה רק בפוקימון זוהר הארוע הבא יהיה רק על אגדי ואני יסתקל על הדברים האלה :
    1 . הקעת ההודעה
    2 . על ההיתיחסות לעלילה שאני נותן לכם .
    הארוע ניפתח מעכשיו עד 9 בערב עם הפסקה אחת שלי בין 18"45 עד 19:30
    ------------------------------------------------------------------------------
    אסייז
    הילד הקטן מיסתקל מפוחד ואומר :
    " אין לי סיכוי נגד הטרטוויג שלך אני רק מאמן מתחיל , אפילו לא יש לי רק אאת בלדום ... "
    ירין
    שניהם יוצרים אבל חוטפים קרנות על , לפתע אתה רואה שהוא ביכלל היתפתח לאל הקזם() &#33; , אתה בטוח שאתה הולך להפסיד כשלפתע צ&#39;אמנדר מיתפתח לצ&#39;רמליון &#33; () הוא שולח להביור שפוגע חזק &#33;
    בברכה, דודי

12. Kibō no chi
    Originally posted by The Dudi@Sep 16 2009, 05:22 PM
    הערוא הזה לא היה מוצלח .... לכן כריס אתה היחיד שזכיתה וזה רק בפוקימון זוהר הארוע הבא יהיה רק על אגדי ואני יסתקל על הדברים האלה :
    1 . הקעת ההודעה
    2 . על ההיתיחסות לעלילה שאני נותן לכם .
    הארוע ניפתח מעכשיו עד 9 בערב עם הפסקה אחת שלי בין 18"45 עד 19:30
    ------------------------------------------------------------------------------
    אסייז
    הילד הקטן מיסתקל מפוחד ואומר :
    " אין לי סיכוי נגד הטרטוויג שלך אני רק מאמן מתחיל , אפילו לא יש לי רק אאת בלדום ... "
    "גם אני הייתי מאמן מתחיל, אל תפחד. רק נילחם, אל תדאג. בלדום רוצה להלחם, תיתן לו את זה וזהו" אני אומר לו ומחייך.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אסייז
    "אוקי , שלום שמי דור ....
    קדימה בלדום צא מכת ראש &#33;"
    בברכה, דודי

14. Kibō no chi
    Originally posted by The Dudi@Sep 16 2009, 05:43 PM
    אסייז
    "אוקי , שלום שמי דור ....
    קדימה בלדום צא מכת ראש &#33;"
    בלדום לא אמור לדעת רק "הורדה"? Oם
    --
    "טורטוויג, תשתמש בהגנת ברזל ואז כשהוא מספיק קרוב בעלי תער&#33;"

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Dudi@Sep 16 2009, 05:22 PM

ירין
    שניהם יוצרים אבל חוטפים קרנות על , לפתע אתה רואה שהוא ביכלל היתפתח לאל הקזם() &#33; , אתה בטוח שאתה הולך להפסיד כשלפתע צ&#39;אמנדר מיתפתח לצ&#39;רמליון &#33; () הוא שולח להביור שפוגע חזק &#33;
    "להביור שוב&#33;" אני אומר
    --------

-------

עמוד 29 מתוך 52 ראשוןראשון ... 19272829303139 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •