ערכתיOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 10:06 AM
ניתאי
יש בעיה אני לא יכול ליראות את הפוקימון שלך אז תגיד את שמו והרקע שלך קצר מידי וכבר יש לי 2 על צנאי תתקן והוסיף אותך
ערכתיOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 10:06 AM
ניתאי
יש בעיה אני לא יכול ליראות את הפוקימון שלך אז תגיד את שמו והרקע שלך קצר מידי וכבר יש לי 2 על צנאי תתקן והוסיף אותך
אני מתקרב אל שינקס בחזרה ומתכופף אליו ואומר: "מה קרה שינקס?"Originally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 11:06 AM
כריס
שינקס יוצא אך לא מחייך הוא ניראה עצבני הוא מישתמש בטעינה ואז דוחף אותך
בברכה, דור.
ירין
כן ופעם הבאה שאתה מגיב בלי תגובה שקשורה למשחק אתה תיהיה מוקפא לשעה
קיט
תגיב להתחלה
כריס
שינקס מיסתקל אליך במבט עצוב ואז הוא הולך לרגל שלך מלקק אותו ונירדם לעט לעט
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אוקי..רק שתדע לפעמים אני בטעות לוחץ הגב לפני שאני מסיים..Originally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 10:24 AM
ירין
כן ופעם הבאה שאתה מגיב בלי תגובה שקשורה למשחק אתה תיהיה מוקפא לשעה
------
"איפה המקום הזה?" אני שואל
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"אל תדאגי אמא,אני אמצא אותו!" אגיד לאימי בביטחון ואצא לכיוון המעבדה של פרופסור ברץ'Originally posted by The Dudi@Aug 26 2009, 11:21 PM
התחלה
אתם מתעוררים ואתם מתרגשים כי היום אתם מתחילים מסע חדש כמאמנים/מתאמים.
אתם נזכרים שאתם צריכים לפגוש את פרופ' ברץ' אתם יורדים במדרגות בבית שלכם אבל לפתע אימא שלכם קוראת לכם לראות משהו חשוב בחדשות.
והכתב אומר
"אתמול בלילה נפל מטאור במחוז הואן עכשיו מדענים לקחו את המטאור למעבדה של פרופ' ברץ' כדי לחקור את המטאור"
ירין
"יש מלא מערות,טוב אני עסוק בהצלחה במסע" הוא אומר וחוזר לתעסוקה שלו
קיט
אתה מגיע למעבדה דפוק בדלת לאחר כמה שניות הדלת ניפתחת והפרופסור יוצא ואומר:
"שלום מה שימך אתה בטח רוצה פוקימון נכון?"
בברכה, דודי
"שינקס, חזור" אני צועק ומחזיר את שינקס שינוח בפוקדור. אני מתקדם אל עבר היציאה מהעיר בחיפוש פוקימונים להתאמן מולםOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 11:24 AM
כריס
שינקס מיסתקל אליך במבט עצוב ואז הוא הולך לרגל שלך מלקק אותו ונירדם לעט לעט
בברכה, דור.
"שמי הוא קיט,ובאתי לקבל את הפוקמון הראשון שליOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 10:36 AM
קיט
אתה מגיע למעבדה דפוק בדלת לאחר כמה שניות הדלת ניפתחת והפרופסור יוצא ואומר:
"שלום מה שימך אתה בטח רוצה פוקימון נכון?"
"תו..דה" אני אומר והלך משם "היי איווי החלטתי לא לפתח אותך קח את זה " אני נותן לו את אבן הנצח ונותן לו לעשות את הבחירה שלוOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 10:36 AM
ירין
"יש מלא מערות,טוב אני עסוק בהצלחה במסע" הוא אומר וחוזר לתעסוקה שלו
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
כולם הספתי פרסים ואני מוסיף עכשיו פרס לכול אחד במשחק אני נותן לכם חפץ מתנה[לא פוקדור ולא אופניים] אז תיבחרו
כריס
אתה הולך ואזז אתה רואהקטן יושב לו ליד שלולית שהוא יצר מבועות
ירין
סורי אחי אין לך אבן נצח קונים אבנים בחנות ועדין אתה לא קניתה וזה לוקח זמן
---------------------------------------------------------------------
איווי יוצא ומיסתקל עליך במבט שמח קופץ עליך מללקק ומלקק אותך
קיט
ההיתה יכוול לקצר את זה עם ההיתה אומר בלבזור
---------------------------------------------
"כן אבל איזה פוקימון אתה רוצה?" הפרופסור שואל
בברכה, דודי
"בלבאזור,אדוני" אגיד לו בביטחוןOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 10:55 AM
כולם הספתי פרסים ואני מוסיף עכשיו פרס לכול אחד במשחק אני נותן לכם חפץ מתנה[לא פוקדור ולא אופניים] אז תיבחרו
קיט
ההיתה יכוול לקצר את זה עם ההיתה אומר בלבזור
---------------------------------------------
"כן אבל איזה פוקימון אתה רוצה?" הפרופסור שואל
-------------
אני מעדיף חכה,כמה שיותר טובה
אבני פיתוח אפשר לבקש?Originally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 11:55 AM
כריס
אתה הולך ואזז אתה רואהקטן יושב לו ליד שלולית שהוא יצר מבועות
--------------------------------------
אני מתקרב קצת אל פוליוואג ופותח את הפוקידע לקבלת מידע על הפוקימון.
בברכה, דור.
אז בתור פרס אני מבקש אבן נצח..Originally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 10:55 AM
ירין
סורי אחי אין לך אבן נצח קונים אבנים בחנות ועדין אתה לא קניתה וזה לוקח זמן
---------------------------------------------------------------------
איווי יוצא ומיסתקל עליך במבט שמח קופץ עליך מללקק ומלקק אותך
אז אני רוצה להיות ... מאמן!
אבל בכל זאת שתפגיש אותי עם איווים וכזה..
-------
"הייי שלום לך! לי קוראים ירין ולך אני אקרא ויי-מתאים לך?
--------
![]()
-------
![]()
לכולם אפשר גם לבקש פוקימון אתם יודעים[לא אגדי ולא הכי נדיר שיש]
ירין
אתה רוצה אבן נצח לא ההיתי ממליץ לך כי את איווי אני לא מפתח כולכך מהר לאספיון או לאמבראון עדיף לך ליקנות אותה אתה בטוח
וכן אני יתן לך עוד איווים
------------------------
איווי מהנהן בחיוב ואתה והוא ממשיכים ללכת
קיט
סתקל בהודעה למעלה ותגיד עם אתה משנה את דעתך
-------------------------------------------------
הפרופסור הוולך ואחרי כמה שניות חוזר ואומר:
"זה פוקידע 5 פוקדורים והפוקדור של בלבזור" ונותן לך הכול
כריס
כן ותיסתקל בהודעה
---------------------
הפוקידע אומרת:
"פוליוויג הוא פוקימון מים שנימצא לרוב בנהרות. הוא מיתפתח לפולווירג והוא יכול ליפתפח לשני פוקימונים שונים עם אבן מיים וכתר מלך"
בברכה, דודי
אפשר להשתמש בזה אחר כך?,ואני מעדיף לתפוס כמה שיותר התחלתיים ואיוויOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 11:09 AM
לכולם אפשר גם לבקש פוקימון אתם יודעים[לא אגדי ולא הכי נדיר שיש]
קיט
סתקל בהודעה למעלה ותגיד עם אתה משנה את דעתך
-------------------------------------------------
הפרופסור הוולך ואחרי כמה שניות חוזר ואומר:
"זה פוקידע 5 פוקדורים והפוקדור של בלבזור" ונותן לך הכול
--------------------
"תודה פרופסור" אגיד לו ואצא מהמעבדה,ואחרי שאהיה בחוץ אוציא את בלבאזור "אני הוא קיט,המאמן החדש שלך"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)