אסייז
זופדוס אגדי .
-----------------
שניהם משלבים את ההתקפות , אבל זופדוס שולח כדור ברק שמחסל את ההתקפות .
הוא מישתש בניקור , ומהגודל שלו הוא פוגע קשה בשנהיים .
אסייז
זופדוס אגדי .
-----------------
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
לא קשור, אדמה מבודדת חשמל, אי אפשר לחשמל דברים מבודדים.Originally posted by The Dudi@Sep 28 2009, 08:01 PM
אסייז
זופדוס אגדי .
-----------------
--
"גרוטל, תשתמש בהגנת ברזל בשביל לשמש מגן לגאבייט! גאבייט, תקוף בזעם דרקון בשיא הכוח!"
ספוילר
צ'קוריטהOriginally posted by The Dudi@Sep 28 2009, 07:56 PM
ירין
כן , קרא על המיתקפות שלו בסרבי , אני יעדכן לך אותו יותר מאוחר .
--------------------------------------------------------------
הוא ניראה מסכים איתך , אתם הולכים לתחרות שוב , איזה פוקימון נוסף תיבחר .
----
טוב..אבל אני אולי יגיד את המתקקפות באנגלית..מובן?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
הדוב שמתפתח מטדיאורסה, גם על אקניין אני מוכן להתפשר O:Originally posted by The Dudi@Sep 28 2009, 07:56 PM
קיט
מיזה ?!
---------
בוויזל שולח אקדחי מיים לכולם מקום .
אקדח מים אחד מצליח ליפגוע בצ'ריזרד , אבל ללא ממש משפיע עליו .
הוא משתמש במיתקפת סופה , ובוויזל מישתמש בסילון אקווה , כול המים שהוציא בוויזל עפים לכול עבר .
לפתע בבוויזל רץ אל צ'אריזרד ונושך אותו , אבל צ'ריזרד מעיף אותו מישם והוא מיתקוון ליהישתמש במכת כנף .
--------------------
נשיכה? הוא למד נשיכה? O:
------------------
"בוויזל! דחיפה ואז אקדח מים תוך כדי! ואז תנסה להפיל אותו בסילון אקווה ולהמשיך עם אקדחי מים!" אני צועק אל בוויזל, מקווה שזה יעבוד
קיט
הוא כבר יודע לא ?
------------------
ואתה רוצה אקניין ?! , יש לך כבר 2 פוקימוני אש .
תן לי תמונה של השני .
-------------------------------------------------------
בוויזל מנסה להעיף את צ'אריזרד , אבל המהירות שהוא צבר המיים בקושי ומשפעים עליו .
צ'אריזרד פוגע בחוזקה ! ובוויזל ניפגע במצב קשה מאוד .
סילון ההאקוה פוגע ומעיף את צ'אריזרד לאיזה עץ .
צ'אריזרד עומד ליטפוס את בוויזל להעיף אותו גבוה ואז להפיף אותו עם מכת כנף .
עם לא תעשה משו בוויל יחוסל .
ירין
תתרגם , תאמין לי שגם לי קשה לשבת שעות ולתרגם התקפה התקפה .
-------------------------------------------------------------------
אתה מגיעה לזירה , אבל אומרים לך שהקרב רק ב5 בצוהרים , ועכשיו 1 בצוהרים .
אתה יכול לצאת מהמיתחם , אבל ב5 תיצתרך לחזור .
אסייז
גרוטל מישתמש בהגנת ברזל ושומר על גאביט .
גאבייט מנסה להישתמש בעם דרקון , אבל זופדוס מיתחמק , לאחר ההיתחמקות הוא מרים את גאביט לשמיים ולגובה רב מפיל אותו במהירות ומחסל אותו .
גרוטל שולח כמה כדורי עשב על דעת עצמו , אבל זופדוס מיתחמק .
בברכה, דודי
"גאבייט, חזור" אני אומר ומחזיר אותו.Originally posted by The Dudi@Sep 28 2009, 11:23 PM
אסייז
גרוטל מישתמש בהגנת ברזל ושומר על גאביט .
גאבייט מנסה להישתמש בעם דרקון , אבל זופדוס מיתחמק , לאחר ההיתחמקות הוא מרים את גאביט לשמיים ולגובה רב מפיל אותו במהירות ומחסל אותו .
גרוטל שולח כמה כדורי עשב על דעת עצמו , אבל זופדוס מיתחמק .
"זובאט, פידג'י, צאו!" אני צועק ומוציא אותם.
"תשלבו סופה חזקה במיוחד! גרוטל, שלח עלי תער וכדורי אנרגיה אל תוך הסופה!" אני מוסיף
ספוילר
"מה כבר יש לעשות.." אני חושב לעצמי והולך לראפות את הפוקימוניםOriginally posted by The Dudi@Sep 28 2009, 11:23 PM
ירין
תתרגם , תאמין לי שגם לי קשה לשבת שעות ולתרגם התקפה התקפה .
-------------------------------------------------------------------
אתה מגיעה לזירה , אבל אומרים לך שהקרב רק ב5 בצוהרים , ועכשיו 1 בצוהרים .
אתה יכול לצאת מהמיתחם , אבל ב5 תיצתרך לחזור .
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"בוויזל! תשתמש בסילון אקווה כדי לחמוק ואז תםגע בו עם אקדח מים! ואם הוא תופס אותו אז תשתמש באקדח מים כדי לרכך את קרקעת הנחיתה!" אגיד אל בוויזל ואקווה לטובOriginally posted by The Dudi@Sep 28 2009, 11:23 PM
קיט
הוא כבר יודע לא ?
------------------
ואתה רוצה אקניין ?! , יש לך כבר 2 פוקימוני אש .
תן לי תמונה של השני .
-------------------------------------------------------
בוויזל מנסה להעיף את צ'אריזרד , אבל המהירות שהוא צבר המיים בקושי ומשפעים עליו .
צ'אריזרד פוגע בחוזקה ! ובוויזל ניפגע במצב קשה מאוד .
סילון ההאקוה פוגע ומעיף את צ'אריזרד לאיזה עץ .
צ'אריזרד עומד ליטפוס את בוויזל להעיף אותו גבוה ואז להפיף אותו עם מכת כנף .
עם לא תעשה משו בוויל יחוסל .
----------------
http://www.serebii.net/pokedex-dp/217.shtml
-___-
הוא לא נגמר OםOriginally posted by The Dudi@Sep 28 2009, 08:56 PM
כריס
הוא שולח עוד כדור ברק , אבל דואקסיס מעיף את זה ומישתמש שוב בכדור הילה , שמחסל את לוקסיו .
לפתע בליזיקן יוצא מהפוקדור שלו ומתחיל לישלוח להביור ! ופוגע בדואקסיס , אותו דואקסיס משחפל את עצמו ועכשיו אתה נגד 3 דואקסיס .
~~~~~~~~~~~~
"קדימה בלייזיקן, עוד להביור!" אני אומר לבלייזיקן בעידוד.
בברכה, דור.
קיט
הגזמת O_O , קח משו נורמאלי .
--------------------------------
בוויל מנסה , אך ניפגע מצ'אריזרד , הוא שולח אקדח מים אל צ'ארירד .
וזה נותן לו כמה שניות להיתאושש .
כריס
בליזיקן שולח להביורים בלי סוף , אבל זה לא ממש משפיע על השלושה .
דיאלגה מבחין בקרב שלך , הוא מחסל את הדוקסיס שנילחם נגדו ובא לעזור לך .
עכשיו זה בליזיקן ודאלגה , נגד 3 דואקסיס .
ירין
הפוקימונים שלך נחים בפוקדור .
יש לך הרבה דברים לעסות בנתיים .
אסייז
זובט ופיג'י יוצרים סופה , אבל לא סופה ענקית גרוטל שולח כמה כדורי עשב שהופכים את הסופה לירוקה וגדולה .
אבל זופדוס מישתמש במכת ברק ומשמיד אותה , לאחר מיכן הוא שולח כדור ברק שמחסל את פיג'י .
בברכה, דודי
'אני אצטרך עוד כוח.' אני אומר לעצמי.Originally posted by The Dudi@Sep 30 2009, 05:31 PM
כריס
בליזיקן שולח להביורים בלי סוף , אבל זה לא ממש משפיע על השלושה .
דיאלגה מבחין בקרב שלך , הוא מחסל את הדוקסיס שנילחם נגדו ובא לעזור לך .
עכשיו זה בליזיקן ודאלגה , נגד 3 דואקסיס .
"לוקסיו צא! תשתמש בכדור ברק, בלייזיקן תשתמש בלהביור ותנסו לשלב מתקפות!"
בברכה, דור.
אני הולך למרכז הפוקימונים ושואל :" איפה יש פוקמוני מים באזור?"Originally posted by The Dudi@Sep 30 2009, 04:31 PM
ירין
הפוקימונים שלך נחים בפוקדור .
יש לך הרבה דברים לעסות בנתיים .
--------
![]()
-------
![]()
כריס
לוקסיו יוצא אך הוא ישר חור לפוקדור , אין לו כוח ביגלל הקרב הקודם .
בנתיים דיאלגה מיתאופף לו נגד שני דואקסיס , ובליזיקן מחכה שתגיד לו מה לעסות , אתה ובליזיקן נגד דואקסיס אחד .
ירין
" אין פפה פוקימוני מים באיזור " אומרת האחות ג'וי .
בברכה, דודי
"תשתמש באגרוף ירח ואגרוף אש כל אחד ביד אחרת!" אני אומר לבלייזיקןOriginally posted by The Dudi@Sep 30 2009, 05:42 PM
כריס
לוקסיו יוצא אך הוא ישר חור לפוקדור , אין לו כוח ביגלל הקרב הקודם .
בנתיים דיאלגה מיתאופף לו נגד שני דואקסיס , ובליזיקן מחכה שתגיד לו מה לעסות , אתה ובליזיקן נגד דואקסיס אחד .
בברכה, דור.
"ובספרי?" אני שואל אותהOriginally posted by The Dudi@Sep 30 2009, 04:42 PM
ירין
" אין פפה פוקימוני מים באיזור " אומרת האחות ג'וי .
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)