אסייז
הציפורים יוצאות ותחילות ליתקוף ! .
ירח ושמש מיסתקלות עלייך באכזבה אדירה ביזמן שהמקום מיתמותת .
אסייז
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"אני לא מסכים לזה,אני לא רוצה את הדרטיני שלך,והצרמנדר נשאר אצלי!"אני אומר לו.Originally posted by The Dudi@Oct 5 2009, 07:06 PM
קור
הם מצליחים להיתחמק , מאדקיפ פוגע עם האדח מים אבל עם הדחיפה לא , צ'אמנדר פוגע בהכול ! .
דרטיני מישתמש בתחיפה , גליגר מישתמש שוב בעוקץ רעל .
הילד אומר :
" בוא נעשה משו מעניין ! , עם אני מפסיד אז הדרטיני שלי הוא יהיה שלך , אבל עם אני מנצח אני רוצה את הצ'אמנדר שלך הוא שלי .
"צרמנדר תקוף בגחלת את דרטיני ואז בשריטה,מאדקיפ תקוף באקדח מים את גלייגר ואז בדחיפה"אני צועק להם
קור
" מה שאתה רוצה ! "
מאדקיפ שולח אקדח מים שמחסל את דרטיני דיי מהר , ואז צ'אמנדר מחסל ביחד עם מאדקיפ את גיגלר .
הילד אומר :
" דרטיני האפס הזה , אני לא צריך אותו . "
הוא אומר ומשחרר את הדרטיני והולך .
בברכה, דודי
"בלייזיקן, תשתמש גם בהתקפה מהירה נגדו!" אני אומר.Originally posted by The Dudi@Oct 5 2009, 07:06 PM
כריס
הלהביור מפספס , ודואקסיס פוגע בכדור הילה בבילייזיקן ובלייזיקן מיתהפך ( יש לך בלייזיקן גיי ! ) .
דוארסיס מיתקוון ליהשתמש בהתקפה מהירה .
בברכה, דור.
אני גם לא צריך דרטיני..יהיה לי צריזארד..Originally posted by The Dudi@Oct 5 2009, 08:33 PM
קור
" מה שאתה רוצה ! "
מאדקיפ שולח אקדח מים שמחסל את דרטיני דיי מהר , ואז צ'אמנדר מחסל ביחד עם מאדקיפ את גיגלר .
הילד אומר :
" דרטיני האפס הזה , אני לא צריך אותו . "
הוא אומר ומשחרר את הדרטיני והולך .
אפשר להחליף עם שחקן אחר את דרטיני?
==========
"כל הכבוד לכם"אני אומר להם,אני מכניס את דרטיני לפוקדור,"אני אשמור עליך"אני אומר לו ומתקדם בדרך
קור
כן .
----
אתה ממשיך בדרך , ורואה איזה ילד שיושב ליד עץ ובוכה .
כריס
הם מיתנגשים ושיניההם עפים .
בברכה, דודי
תשאל את ירין עם הוא רוצה דרטיני בתמורה לצ'יקוריטה שלו..Originally posted by The Dudi@Oct 5 2009, 08:37 PM
קור
כן .
----
אתה ממשיך בדרך , ורואה איזה ילד שיושב ליד עץ ובוכה .
=============
"היי אתה,מה קרה?למה אתה בוכה?"אני שואל אותו
"בלייזיקן אתה בסדר?" אני שואל את בלייזיקן.Originally posted by The Dudi@Oct 5 2009, 08:37 PM
כריס
הם מיתנגשים ושיניההם עפים .
בברכה, דור.
"מה לעזא... חיזרו! חיזרו!" אני צועק ו'מנסה' להחזיר אותם לפוקדור, אבל מפספס בכוונה.Originally posted by The Dudi@Oct 5 2009, 08:14 PM
אסייז
"רציתי לפהתיע את צוות גלאקטיק עם הציפורים, אבל לא חשבתי שהן יאבדו שליטה!: אני צועק לירח ושמש בזמן שאני ממשיך לפספס בכוונה.
ספוילר
למה לא הבאת לי פוקימונים יותר טובים..Originally posted by The Dudi@Oct 5 2009, 04:56 PM
ירין
-----------------------------------
הוא הולכים , מה תעשה ?
----
אני ממשיך לחפש באזור פוקמוני מים
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין
פו זה לא תוכנית כבקשתך O:
--------------------------------
אתה מחפש אך רואה כמה מג'יקרפים () שקופצים להם במיים .
אסייז
הציפורים תוקפות ומחסלות כול דבר ! .
שמש וירח באות אלייך ואומרות :
" יפה מאוד , עכשיו כך אותם ונעוף מהמקום הזה . "
כריס
בלייזיקן עונה בחיוב .
דואקסיס שולח כדור הילה שעף במהירות אלייכם .
קור
הילד עונה :
" ילד גנב לי את הסינדקוויל שלי . "
הוא אומר ומצביע על ילד שנימצא בקרב עם מלא ילדים שלא מצליחים לנצח אותו .
בברכה, דודי
"תתחמק ותשתמש במתקפה מהירה!" אני אומר בזמן שגם אני קופץ הצידה.Originally posted by The Dudi@Oct 6 2009, 11:22 PM
כריס
בלייזיקן עונה בחיוב .
דואקסיס שולח כדור הילה שעף במהירות אלייכם .
בברכה, דור.
מה אני עושה עם הדרטיני הזה?Originally posted by The Dudi@Oct 6 2009, 11:22 PM
קור
הילד עונה :
" ילד גנב לי את הסינדקוויל שלי . "
הוא אומר ומצביע על ילד שנימצא בקרב עם מלא ילדים שלא מצליחים לנצח אותו .
=========
"אל תדאג,עוד מעט הסינדקוויל הזה יהיה בידיים שלך"אני אומר לו והולך אל הילד שגנב לו,"היי אתה,קרב נגדי עכשיו!"אני אומר לו עם פרצוף עצבני
טוב...Originally posted by The Dudi@Oct 6 2009, 11:22 PM
ירין
פו זה לא תוכנית כבקשתך O:
--------------------------------
אתה מחפש אך רואה כמה מג'יקרפים () שקופצים להם במיים .
---
לוקח הרבה זמן למג'יקרפ להיתפתח?
-----
אני ממשיך לחשפ פוקימונים
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"אני מנסה, אני מנסה!" אני צועק ואז מסמן לזאפדוס לבוא ולהרים אותי, שזה יראה כאילו הם חטפו אותי. אם הוא מבין את הסימון ומרים אותו אם הרגליים, אני צועק "הצילו, הצילו!!" ולוחש לו לעוף אל האי דופורד. אם לא, אני ממשיך לפספס את ההחזרות ואומר לשמש וירח "תלכו, אני כבר אגיע!"Originally posted by The Dudi@Oct 6 2009, 11:22 PM
אסייז
הציפורים תוקפות ומחסלות כול דבר ! .
שמש וירח באות אלייך ואומרות :
" יפה מאוד , עכשיו כך אותם ונעוף מהמקום הזה . "
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)