"היי אני רוצה כרטיס" אני אומרOriginally posted by The Dudi@Oct 17 2009, 03:54 PM
ירין
אתה מגיעה לאיזור של הספינה ורואה שנותרו עוד כמה מקומות והקופה של הכרטיסים לספינה עומדת להיגמר .
"היי אני רוצה כרטיס" אני אומרOriginally posted by The Dudi@Oct 17 2009, 03:54 PM
ירין
אתה מגיעה לאיזור של הספינה ורואה שנותרו עוד כמה מקומות והקופה של הכרטיסים לספינה עומדת להיגמר .
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני מחזיר את מאדקיפ לפוקדור,"צ'יקוריטה צאי!"אני קורא ומוציא אותה מהפקודור,"תשתמשי בשאיבה ואז עלי תער פעמיים!"אני אומר להOriginally posted by The Dudi@Oct 17 2009, 03:54 PM
קור
הדחיפות לא משפיעות אבל האקדח מים כן .
ג'יאודוד שולח אבן ענקית שפוגעת במאדקיפ ומעיפה אותו על אבן אחרת ומחסלת אותו .
עמ' 50
הגענו לעמ' 50 ! .
סטיב אתה זוכה בביצה של פוקימון נדיר ! .
סטיב
אברה מחייך אלייך .
אתה מסתקל למעלה ורואה את הפרופסור על הסאלמנס שלו .
הוא יורד מימנו ואומר לך :
" זה אבררה אתה רוצה אותו ? " הוא אומר לך ומחזיק בידו 5 פוקדורים ופוקידע .
קור
צ'יקוריטה משתמשת בשהיבה ובעלי תער שמחסלים את ג'יאודוד .
המאמנת מכון שולחת את נופוס שלה לזירה והוא זורק אבנים גדולות לעבר צ'יקוריטה .
ירין
היא נותנת לך כרטיס תמורת 50$ ואתה עולה לספינה .
אתה רואה את הבריכה הגדולה ושומע מאחד הרמקולים :
" מקומות אחרונים בתחרות המאמנים , רוצו להרשם ! "
אסייז
היא רושמת אותך ואומרת :
" חכה עד מעט התחרות תתחיל "
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"בסדר" אגיד ואמתין בזמן שאנסה לחשוב על זאפדוס, לנסות להבין למה הוא התכוון כשהוא אמר שכשהוא יצטרך אותי אז אני אדע.Originally posted by The Dudi@Oct 17 2009, 07:12 PM
אסייז
היא רושמת אותך ואומרת :
" חכה עד מעט התחרות תתחיל "
ספוילר
ohhh manOriginally posted by The Dudi@Oct 17 2009, 07:12 PM
עמ' 50
הגענו לעמ' 50 ! .
סטיב אתה זוכה בביצה של פוקימון נדיר ! .
סטיב
אברה מחייך אלייך .
אתה מסתקל למעלה ורואה את הפרופסור על הסאלמנס שלו .
הוא יורד מימנו ואומר לך :
" זה אבררה אתה רוצה אותו ? " הוא אומר לך ומחזיק בידו 5 פוקדורים ופוקידע .
"גם קיבלתי הרגע ביצה של פוקימון נדיר מהחבר שלי וגם לקבל עכשיו את אברה זה כל כך מגנייב ! כן פרופסור אשמח לקבל את אברה "
"היי אני רוצה להירשם!" אני אומר ורץ להירשםOriginally posted by The Dudi@Oct 17 2009, 07:12 PM
ירין
היא נותנת לך כרטיס תמורת 50$ ואתה עולה לספינה .
אתה רואה את הבריכה הגדולה ושומע מאחד הרמקולים :
" מקומות אחרונים בתחרות המאמנים , רוצו להרשם ! "
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אסייז + ירין
שנייכם מגיעים לקרב משותף ביחד ! .
נגד 2 מאמנים שיש להם :
אנדום () וסיזור (
)
סטיב
הוא נותן לך 5 פוקדורים ופוקידע והולך .
אתה ואברה כרגע לבד .
בברכה, דודי
מגניב , אשים את הפוקדורים והפוקידע בתיק שלי ביחד עם הביצה ,Originally posted by The Dudi@Oct 17 2009, 07:59 PM
סטיב
הוא נותן לך 5 פוקדורים ופוקידע והולך .
אתה ואברה כרגע לבד .
אצא לטייל עם אברה באזור שיש בו פוקימונים
'ויש לי תוכנית' אחשוב לעצמי ואוציא פוקדור.Originally posted by The Dudi@Oct 17 2009, 07:59 PM
אסייז + ירין
נגד 2 מאמנים שיש להם :
אנדום () וסיזור (
)
"צא לוקאריו!" אצעק ואוציא אותו.
"לוקאריו, תתחיל עם כדור הילה על האנדום ואז תתקוף בבעיטת קפיצה את סיזור!"
ספוילר
"גרידוס צא! תתחיל באקדח מים על האונדום! ואז זעם דרקון על סיזור!!" אני קוראOriginally posted by The Dudi@Oct 17 2009, 07:59 PM
אסייז + ירין
נגד 2 מאמנים שיש להם :
אנדום () וסיזור (
)
--------
![]()
-------
![]()
אסייז + ירין
אתם צריכים להיות מותאמים , ככה זה הולך .
סטיב
אתה מחפש ולא מוצא פוקימונים
בברכה, דודי
מה לא הולך? כל אחד תוקף OםOriginally posted by The Dudi@Oct 17 2009, 08:55 PM
אסייז + ירין
--
"ילד, תתקוף את האנדום, אני אלך על סיזור!" אגיד לירין ואז אצעק "לוקאריו, כדור הילה על סיזור ואז תקוף באגרוף ממוקד!!"
ספוילר
טוב..Originally posted by The Dudi@Oct 17 2009, 08:55 PM
אסייז + ירין
----
"גרידוס אקדח מים חזק ואז זעם דרקון!!" אני אומר
--------
![]()
-------
![]()
אווקי אין בעיה אני יילך לעיר הקרובה ..Originally posted by The Dudi@Oct 17 2009, 08:55 PM
סטיב
אתה מחפש ולא מוצא פוקימונים
מקווה למצוא פוקימונים בדרך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)