"שינקס, מבט ואז עוד פעם דחיפה!" אני אומר לשינקס בביטחוןOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 03:10 PM
כריס
שינקס תוען את עצמו ואז דוחף את פוליוג, פוליוג תוקף עם קרן בועות שפוגעות בשינקס אבל לא ממש משפיעות
"שינקס, מבט ואז עוד פעם דחיפה!" אני אומר לשינקס בביטחוןOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 03:10 PM
כריס
שינקס תוען את עצמו ואז דוחף את פוליוג, פוליוג תוקף עם קרן בועות שפוגעות בשינקס אבל לא ממש משפיעות
בברכה, דור.
ערכתיOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 02:10 PM
צ'אד
תוסיף קטע על המטאור שנפל ואקבל אותך
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
http://www.serebii.net/pokedex-dp/074.shtmlOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 02:10 PM
ניתאי
"קדימה קרב רק ליפני זה חוקים זה קרב של 2 על 2 לי אסור להחליף פוקימונים לך מותר אז קדימה צאג'יאדוד"
למים ולעשב יש השפעה מרובעות עליו O:
------------------
"צא! בלבאזור! נהמה ואז זרע עלוקה!"
"פוכדור צא! כל הכבוד סטרלי!" אני אומרOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 02:10 PM
ירין
סטרלי מיתחמק ותוקף בהתקפה מהיר צ'יקוריטה מהולפת
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ניתאי
נו אז במכון הראשון ניצחת מהר מה עם המכון השני
----------------------------------------------
ג'יאדוד מיתחמק מיזה ודוחף את בלבזור ומישתמש בזריקת אבנים אבל באותו רע בלבזור מעיף את האבנים בגפן ותופס את ג'יאדוד
ירין
צ'יקוריטה נילכדה
צ'אד
רשום אבל אתה תגיב הרבה כי אאני רוצה מישתמשים פעילים
כריס
פוליווג תוקף עם בועות אבל זה שוב לא עוזר אז הוא מאפנט את שינקס ושינקס נירדם פולווג מישתמש בביעיטה
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"שינקס תתעורר" אני צועק אל שינקס בבהלהOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 03:27 PM
כריס
פוליווג תוקף עם בועות אבל זה שוב לא עוזר אז הוא מאפנט את שינקס ושינקס נירדם פולווג מישתמש בביעיטה
בברכה, דור.
אני הולך לרפא את הפוקימונים ואז למכוןOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 02:27 PM
ירין
צ'יקוריטה נילכדה
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אוקייOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 02:27 PM
צ'אד
רשום אבל אתה תגיב הרבה כי אאני רוצה מישתמשים פעילים
----------
אני יוצא לדרך אל המעבדה של פרופ' בירץ'
צ'אד
תיבחר חפץ\ פוקימון שאתה רוצה שיהיה לך[לא אופניים או פוקימון הגדי]
-------------------------------------------------------------------
הפרופסור יוצא מהמבדה ואומר:
"שלום מה שימך אתה כאן בטח בישביל פוקימון נכון? איזה תירצה?"
ירין
אתה ממתין כמה דקות ואז המנהיגה יוצאת ואומרת:
"אתה כאן בטח בישביל קרב נגדי נכון? אז קדימה בא"
כריס
פולוויג ממשיך ליבעות בשינקס אתה בטוח שזה הסוף אבל פיתאום שינקס מיתעורר בצהקה ושולח לעבר פוליווג מכת ברק עדירה שמחסלת אותו
בברכה, דודי
הוא למד גפן מצליפה?Originally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 02:27 PM
ניתאי
נו אז במכון הראשון ניצחת מהר מה עם המכון השני
----------------------------------------------
ג'יאדוד מיתחמק מיזה ודוחף את בלבזור ומישתמש בזריקת אבנים אבל באותו רע בלבזור מעיף את האבנים בגפן ותופס את ג'יאדוד
--------------
"בלבאזור! תשתמש בנהמה שוב ואז זרע עלוקה!"
ניתאי
כן
---
ג'יאדוד טופס במהירות את הגפן של בלבזור וזורק אותו ואז דוחף אותו וזורק עליו אבנים
בברכה, דודי
אני הולך אחריה ומחכה שתוציא פוקימוןOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 02:36 PM
ירין
אתה ממתין כמה דקות ואז המנהיגה יוצאת ואומרת:
"אתה כאן בטח בישביל קרב נגדי נכון? אז קדימה בא"
--------
![]()
-------
![]()
ירין
"קדימה קרב רק ליפני זה חוקים זה קרב של 2 על 2 לי אסור להחליף פוקימונים לך מותר אז קדימה צא ג'יאדוד"
בברכה, דודי
"בלבאזור!תצמיד את ג'יודוד לאדמה בעזרת הגפן ואז תשתמש בזרע עלוקה!"Originally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 02:42 PM
ניתאי
כן
---
ג'יאדוד טופס במהירות את הגפן של בלבזור וזורק אותו ואז דוחף אותו וזורק עליו אבנים
אה חוץ מאברה?אוקייOriginally posted by The Dudi@Aug 27 2009, 02:36 PM
צ'אד
תיבחר חפץ\ פוקימון שאתה רוצה שיהיה לך[לא אופניים או פוקימון הגדי]
-------------------------------------------------------------------
הפרופסור יוצא מהמבדה ואומר:
"שלום מה שימך אתה כאן בטח בישביל פוקימון נכון? איזה תירצה?"
אם אפשר מפותח האנטר אם לא אז מאקרוו
----------------------
"אני בוחר את אברה!"אני אומר בהתרגשות לפרופסור
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)