Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 56 מתוך 56
  1. משתמש מנוסה
    כי בניגוד לעידכון הזה כל השאר מבוססים על עובדות

בעידכון הזה אתה החלטתה שזה נכון והבאתה עובדות שלא קשורות לכלום
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]

קרדיט לPoochyena Chan

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

2. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    לדעתי בכלל אין קשר לדאסקול...
    הסמל שפיקאצ'ו הראה הוא סמל ידוע לשנאה ; סמל מוכר בכל העולם ועליו מבוסס דאסקול.
    אני לא מאמין שהוא ניסה להראות אותו, הוא פשוט רצה להראות שפיקאצ'ו מעוצבן וזה הכל, לדעתי בכלל אין קשר.

אבל דף מאוד מושקע! ח"ח ענקי והלוואי שתמשיך להשקיע

3. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    נו באמת...
    אפילו אם דאסקאל כבר הומצא לפני הפרק הראשון, ואפילו הם האנימטור צייר ככה את הגולגולת בגלל שהיא דומה לו, זה עדיין לא אומר שהגולגולת היא רמיזה לדאסקל...
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

4. משתמש מנוסה
    למה שפיקאצ&#39;ו יחשוב על דאסקל באותו רגע?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

5. היכל התהילה
    הוא לא. זה לא עניין של פיקאצ&#39;ו, זה מעבר למה שמופיע.
    היוצרים רצו ליצור עניין מעבר למציאות המוצגת וציירו לנו משהו שלעתיד יהיה גם פוקימון בפני עצמו.
    יש דימיון וקשר בין התמונה המוצגת לפוקימון המדובר. וזה כבר משהו שהוא לא קשור לסטורי בורד עצמו.

6. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by Hit Man@Aug 29 2009, 11:43 AM
    היוצרים רצו ליצור עניין מעבר למציאות המוצגת וציירו לנו משהו שלעתיד יהיה גם פוקימון בפני עצמו.
    יש דימיון וקשר בין התמונה המוצגת לפוקימון המדובר. וזה כבר משהו שהוא לא קשור לסטורי בורד עצמו.
    אבל איך אתה יודע מה היוצרים רצו? :huh:

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Aug 29 2009, 12:43 PM
    אז למה הוא לא ראה את כל דאסקל ורק את הגולגולת?
    והנה המצב:
    אש: אני אוהב אותך
    פיקאצ&#39;ו:דאסקל

אני יודע שאני התעקתי את זה אבל לפי מה שאתה אומר זה בדיוק המצב
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

8. משתמש מנוסה
    קודם כל, כל הכבוד לך על המאמר דעה, בהחלט היה מעניין לקריאה, חבל שאנשים לא מבינים את התרומות של הכתבות האלה.
    כמו שהתחלת להגיד בהחלט יש דימיון רב בין בסמל המוצג מעל ראשו של פיקאצ&#39;ו לבין דאקסול.
    אך כדאי לזכור שקהל היעד של פוקימון מכוון לילדים בטווח גילאי 8~12, והאנימה נחשבת כ"קודמו", מן הסתם שהעורכים לא יכניסו רמיזות מסוג זה. הסמל שחושב עליו פיקאצ&#39;ו מסמל כעס, ובצורה עקיפה גם את דקסול, למה ? כי בעצם דקסול מבוסס על כעס ושנאה, דאקסול מופיע בסדרה כפוקימון לא ידידותי במיוחד, זו ההשארה הכי הגיונית שנשארת. בכ"מ אין תשובה לזה וכל היופי שכל אחד רואה את זה בדרך שלו.
    יום טוב ))

9. מורחקים
    קודם כל, אני אשמח לפתוח את התגובה החביבה שלי בכך שיש במעשיך, נטע, מאפיינים ראויים להערצה.
    אף על פי שההיגיון סותר את דברייך, נימקת את "ההוכחות" שלך בצורה מאוד לא משכנעת ומאוד לא ברורה,
    הרמת מעט את האף וזרקת השמצות לאוויר, את בכל זאת נלחמת על דעותייך, הזויות ככל שיהיו. קבלי ח"ח&#33;

עכשיו, בואו נעבור לעיקר.
    כפי שכבר ציינתי, ההיגיון כאן שואף לאפס. ה"הוכחות" שהצגת לא מסודרות בכלל, לא ברורות ולא מוסברות.
    אני מסרב לשייך את הסרטים לכתבה, משום שעד כמה שידוע לי, מעולם לא התייחסו באנימה לדבר מה שקרה בסרטים, ככה שזה באמת לא רלוונטי.
    אני מסכים איתך, שישנם כאלו ש"הקדימו את זמנם", אך הם(או לפחות רובם) הופיעו בצורה גשמית, או ציור, בטח שלא סמל קטן ומעוות חסר כל הקשר.
    ל"הוכחה" אחרת. מה הקשר בין כך שהוא כביכול הופיע בפרק הראשון של העונה בהוואן, לבין המדובר?
    לא זכור לי שבכל פרק שני בכל עונה קאטרפי מופיע.
    אבל יכול להיות שפשוט לא הבנתי את כוונתך, כי כפי שכבר ציינתי, היית מאוד לא ברורה.
    בקשר להוכחה מספר 3&#39;, אותה לא הבנתי בכלל. את מביאה בתור הוכחה את מה שאת מנסה להוכיח? זו לא הוכחה. חוץ מזה, אם התכוונת לעונה שלה הוא מתאים, הוא לא מקדים שם את זמנו, אם אני לא טועה.

ברשותך, נטע, לשאר אני לא אתייחס, מכיוון שזמני קצר.
    אך דבר אחרון, אם אפשר;

"אם יגיע גולש שיצליח לחבר את כל הנקודות עם 4 קווים ישרים מבלי להרים את העט,
    ועדיין יאמר לי שזה לא דומה לדאסקול, ואין באפשרותו לראות דימיון בין כל ההוכחות למציאות,
    אז אוריד בפניו את הכובע ואומר לו שכנראה הוא צודק ושכנראה רק אני רואה את זה."

הנני כאן, כמו ציפורים חגות.

ונחשי מה? אני לא רואה דימיון.

10. היכל התהילה
    מעולה Shaanon, מה העניין עם השם נטע כנראה שלא נדע, אבל כן, פתרת את זה.

11. YoRt3m
    Guest
    החלק של הקווים זה ידוע -.-

המשתמש קיבל באן על משתמש כפול (דא).

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •