לכדתי houndour אבל אני רוצה ללכוד גם hipopotas אבל אני לא מוצא את הmaniac tunnel..
הוא נמצא בruins maniac cave.
אני לא יודע איפה זה,אבל אני לא ממליץ לך לקחת אותו..
הוא לא משהו,עדיף לך מאמוסווין,הוא גם אדמה וגם קרח או פוקימון רוח.
את סווינאב אתה תמצא כשתגיע לעיר השלג,ואז הוא יתפתח לך לא זוכר באיזה רמה ואחרי זה תצתרך ללכת למחזיר המתקפות להחזיר לו ANCIENT POWER אני חושב ואז הוא יתפתח למאמוסווין..
כן אבל עיר השלג רחוקה (אני בווילסטון עכשיו) ואני לא יודע מזה accint power ומי זה ה מחזיר מתקפות..Originally posted by HoundooM@Aug 27 2009, 06:15 PM
את סווינאב אתה תמצא כשתגיע לעיר השלג,ואז הוא יתפתח לך לא זוכר באיזה רמה ואחרי זה תצתרך ללכת למחזיר המתקפות להחזיר לו ANCIENT POWER אני חושב ואז הוא יתפתח למאמוסווין..
סליחה על הנדנוד פשוט זה חשוב לי..
מחזיר המתקפות הוא בן אדם שמחזיר לפוקימונים שלך מתקפות,יש פוקימונים שבעזרת החזרת מתקפות הם מתפתחים,כמו מאמוסווין,ancient power זה מתקפה שאתה צריך להחזיר לפילוסווין אצל מחזיר המתקפות ואז אתה עולה אותו רמה ואז הוא יתפתח למאמוסווין.
שווה לך לשמור מקום בשישיה שלך בשביל מאמוסווין.
בשביל עוד מידע(מתקפות וזה..):
http://www.serebii.net/pokedex-dp/473.shtml
כן אני ילקוד אותו פשוט אני עדיין ב ווילסטון ואני רחוק ממנו אז בנתיים אני לא יודע אם אני יסתדר אם 3 פוקימונים..Originally posted by HoundooM@Aug 27 2009, 09:53 PM
מחזיר המתקפות הוא בן אדם שמחזיר לפוקימונים שלך מתקפות,יש פוקימונים שבעזרת החזרת מתקפות הם מתפתחים,כמו מאמוסווין,ancient power זה מתקפה שאתה צריך להחזיר לפילוסווין אצל מחזיר המתקפות ואז אתה עולה אותו רמה ואז הוא יתפתח למאמוסווין.
שווה לך לשמור מקום בשישיה שלך בשביל מאמוסווין.
בשביל עוד מידע(מתקפות וזה..):
http://www.serebii.net/pokedex-dp/473.shtml
יש לך פוקימון מיפ פוקימון אש ופוקימון מעופף.אתה צריך פוקימון חשמל ועשב~חובה לשישיה טובה.
אני ממליץ לך ככה
עשב~ליפאון(המפותח עשב של איווי),רוזרייד.
חשמל~לוקסריי.
מקבלים את איווי?? אם כן אני מעדיף להפוך אותו לJolteon וללקוד פוקימון עשב..Originally posted by HoundooM@Aug 27 2009, 10:07 PM
יש לך פוקימון מיפ פוקימון אש ופוקימון מעופף.אתה צריך פוקימון חשמל ועשב~חובה לשישיה טובה.
אני ממליץ לך ככה
עשב~ליפאון(המפותח עשב של איווי),רוזרייד.
חשמל~לוקסריי.
כן אתה מקבל את איווי בעיר הארטהום,בית ליד מרכז הפוקימונים,בתוכו יש מישהו~הוא יביא לך את איווי.
אתה יכול לפתח אותו למי שבא לך.
אני התכוונתי ששישיה בלי פוקימון עשב\חשמל\מים\אש היא לא משהו..
אז עם אתה רוצה פוקימון עשב טוב~רוזרייד\ליפאון\אבומסנוו\או שתתחיל עם טרטוויג.
ופוקימון חשמל~לוקסריי\ג'ולטיאון\רייצ'ו.
יש לך כמה אופציות טובות,פשוט תבר . B)
אני לא רוצה ללכוד אבומסנון כי הוא גם קרח ואני לוכד את פילוסווין ואני לא רוצה 2 פוקימוני קרח..Originally posted by HoundooM@Aug 28 2009, 10:13 AM
כן אתה מקבל את איווי בעיר הארטהום,בית ליד מרכז הפוקימונים,בתוכו יש מישהו~הוא יביא לך את איווי.
אתה יכול לפתח אותו למי שבא לך.
אני התכוונתי ששישיה בלי פוקימון עשב\חשמל\מים\אש היא לא משהו..
אז עם אתה רוצה פוקימון עשב טוב~רוזרייד\ליפאון\אבומסנוו\או שתתחיל עם טרטוויג.
ופוקימון חשמל~לוקסריי\ג'ולטיאון\רייצ'ו.
יש לך כמה אופציות טובות,פשוט תבר . B)
וחשבתי ללכוד את טרופיוס הוא גם טוב לא?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)