טוב,כשהסתכלתי על הסטאט של דאסקנוייר אז ראיתי שגם ההגנה המיוחדת של דאסקנוייר גבוהה אז חשבתי על הסט הזה
dusknuire
careful
leftovers
pain split
brick break
shadow punch
will o wisp
ev:
252HP\126sp.def\100def\30 atk
טוב,כשהסתכלתי על הסטאט של דאסקנוייר אז ראיתי שגם ההגנה המיוחדת של דאסקנוייר גבוהה אז חשבתי על הסט הזה
dusknuire
careful
leftovers
pain split
brick break
shadow punch
will o wisp
ev:
פרינד קוד:
פלאטינום:0903-9215-1765
פנינה:2922-2808-4907
תרשמו
grab the sword,and run
into the heat of day
לדאסקנוייר יכולים להיות כמה סטים.Originally posted by ERMAGEDON@Aug 27 2009, 07:01 AM
dusknuire
careful
leftovers
pain split
brick break
shadow punch
will o wisp
ev:
הסט שאתה כתבת דיי טוב.
אבל יש בעיה באימון שלך,גם 30 וגם 126 לא מתחלקים ב4.
אז אתה לא תקבל את מלוא הנקודות וזה חבל.
אתה יכול לשנות את זה ל28 התקפה ו 128 הגנה מיוחדת או
32 התקפה ו 124 הגנה מיוחדת.
הסט נראה נחמד מאוד אבל לפי דעתי עדיף לבחור אחד מההגנות ולחזק אותה בגלל שאם אתה מחלק את EV לשניים אז עדיין יש סיכוי לא רע שיהרגו אותך ב-2 התקפות אם התקפה סופר אפקטיבית או אם פוקימון שיש לו הרבה התקפה ואם לא תסים בכלל EV נגיד על ספישל הגנה עדין יהרגו אותך מ-2 התקפות אבל אם תסים את הכל רק על הגנה לדוגמא אז כנראה יהיו צריכים לפחות 3 התקפות בשביל להרוג אותו,אני מקווה שלא בילבלתי אותך בהסבר הזה.
לא הבנתי מה הפוקרוס קשור בכלל..Originally posted by ERMAGEDON@Aug 27 2009, 07:25 AM
קודם כל זה 6פוקרוס מכפיל סטאט ל2 ועוד 4 שווה 6 ו30 מתחלק ב6 וגם 126
ככה שזה טוב
וזיוו
שניי ההגנות יהפכו את דאסקנוייר למגן כנגד שני סוגי ההתקפות
4 נק' EV= נק' סטאט 1.
אז אתה לא אמור לחלק את זה ב6 אלא ב4 Oם
אבל תעשה מה שאתה רוצה..
אני חושב כך בגלל שאתה אמור להוציא אותו בזמן הנכון אם נגיד תעשה לו מכסימום ספישל הגנה את תוכל להוציא אותו להילחם כאשר היריב ישתמש בפוקימון שמשתמש בספישל התקפה ואז זה יהיה יותר יעיל לפי דעתי ועדין יהיה לו הגנה מעולה של איזה 330 ברור שיש גם לזה חיסרון אבל אני חושב שזה יהיה יותר יעיל
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)