אתמול נתנו לי באן, על דבר מטומטם... ספאם...
אני רשמתי "~ספאם~" בנו"ד של ניר, זה היה לצחוק כי הוא רשם כזה "נושא דיבורים ללא ספאם".
עכשיו:
1)על ספאם לתת באן? עשיתי רק שלוש פעמים ונותנים באן?
2)הנה חוקי פורום דיבורים:
*אין להקפיץ אשכול שעברו את הדף השלישי
*אין לפרסם לינקים לאתרים שנותנים לכם רווח אישי
*אין לפתוח נושאים כמו "הסתפרתי","ההייתי בקניון","קנו לי" וכדומה...
*הקדשות ניתן להקדיש כל 1000 הודעות (1000....2000....3000....)
*אין לכתוב הודעות "צועקות" כמו "חזרתי!!!!!!!!! ;!!!!!!!!!! ;!!!!!!"
*אין לדבר בשם המנהלים כמו:"לנעול!" "לתת לו אזהרה" וכדומה...
*אין לפתוח נושא על הצטרפותכם לדרגה חדשה (מיסטי ברוק וכדומה).
דרגות ניהול,ווינר,סוגי מנהלים (אדמין,גלובאל ופורום) או מעדכנים מותר לפתוח עלייהם נושא.
*אין לפתוח נושאי פרישה ונושאי חזרה , תוכלו לכתוב את זה בנו"ד."
*לפתיחת נושא דיבורים יש לבקש ממנהל הפורום,הפקחים או המנהלים הראשים
*לפתיחת נושא דיבורים זמני יש לבקש ממנהל הפורום,הפקחים או המנהלים הראשים,ופתיחת הנושא דיבורים זמני יש לציין ממי האישור
*אסור לפרסם ציטוטים שהם מעליבים או פוגעים,אסור לשים ציטוטים כאלה בחתימה או בכל מקום אחר.מי שישים יוזהר על כך ויענש בחומרה.
*אסור לקלל או להעליב או כל דבר שקשור לזה-כל משתמש שיקלל , יקבל במקום , הרחקה ל-3 ימים.
*הודעות כמו סמיילי בלבד או אותיות בלבד(כגון XDDDDD) הן ספאם,המנעו מהן.
*יש נושא חדשים, לכן חדשים שרוצים לפרסם שהם חדשים שיעשו את זה שם, אין לפתוח נושא כגון:
"אני חדש" וכו', יש את נושא החדשים ודף קשר תעשו את זה שם.
חוקי נו"דים:
1)במידה ונו''ד הגיע עד 100 והפותח הבא לא נמצא ממשיכים עד שהפותח הבא נמצא ופותח נו''ד.
2)אם מי שאמור לפתוח נו''ד לא פותח ב24 שעות שהוא היה אמור לפתוח מדלגים עליו וממשיכים לבא ברשימה.
חוקי קבוצות:
1.
5 פגיעות בקבוצה והקבוצה שפגעה לא קיימת יותר.
2.
ככל שיהיו יותר מריבות ככה זה יסכן את כל הקבוצות הסובבות להם בפירוקן לא משנה אם הם היו מעורבים או לא.
שימו לב שהדגשתי רק את החוקים שקשורים לנושאי דיבורים, לא היה שום חוק שאומר שההודעה שעשיתי היא ספאם
3)הנה חוקי הפורום(גלובאלים):
1.אין לקלל לפגוע באף משתמש.
+ גם המילה "נוב" זה קללה!
2.אין לכתוב דאבל פוסט , טריפל פוסט וכדומה (חוץ ממשחק תפקידים/סיפורים/נושאים רשמיים-על זה יפורט בפורום עצמו על כך)
3.אין לכתוב ספאם בשום פנים ואופן (תגובה לא קשורה לנושא) ,הודעה שאינה בפורום הנכון נחשבת כספאם (מלבד טעויות).
+אין להגיב בנושאי ספאם.
4.אין לכתוב כותרות "צועקות" עם הרבה סימני קריאה , או הארכה של האות האחרונה במילה , 3 סימני קריאה מבהירים את הנקודה.
5. חומר פורנוגרפי אסור בהחלט.
+ פרסום של חומר מסוג זה עלול לגרום לבאן מיידי.
6.יש להשמע גם לחוקי הפורומים הרגילים.
7. על כל אזהרה הרחקה שמשתמש מקבל , אסור לו להתלונן ועליו לקבל את גזר הדין בכבוד.
8. אסור לפרסם פורומים , לא בנושא , בחתימה וה"פ (ושום מקום אחר.)
9. אסור לכתוב הודעות גזעניות.
10.אין להירשם פעמיים למערכת(אנחנו בודקים IP)מי שירשם פעמיים יענש , יקבל באן מיידי לשני המשתמשים שהוא פתח + באן IP.
11. אין לשלוח הודעה פרטית לבעלים המתריעות על בעיה בפורום , בשביל זה יש פורום משוב.
12. ההנהלה אינה אחראית על פריצות למשתמש , אנא שמרו על סיסמתכם ואל תגלו אותה לאף אחד.
13. אין לשנות כינויים לכינוי כגון "כגדשכעש" וכדומה..
14. אין לפרסם חתימות ארוכות מדי אשר מפריעות לסדר העמוד.
15. בשום פנים ואופן אין לשלוח הודעות פרטיות "סתמיות" למנהלים ראשיים ובעלים , כגון "תרשם למשחק תפקידים שלי" וכ'ו...(אנחנו בד"כ מאוד עסוקים!)
16. אסור בשום אופן לפרסם אתרים מתחרים , או אתרים בנושא אנימות אחרות וכדומה..
17. אין להקפיץ נושאים שהגיעו לעמוד 2 ומטה , אלא אם זה נושא רשמי או משחק תפקידים.
החוק שהודגש הוא חוק לגבי ספאם, נכון שההודעה שלי לא הייתה קשורה לנושא, אבל בנו"ד אין נושא ושום דבר לא קשור...
אם עדיין יש לכם סיבה להשאיר לי 30% אנא הגידו אותה, וגם ארי זה אני מבקש לא לנעול