רילי:
"זה או אבן מים..
או שזה משקף את הסוגים שלנו:אבן ומים!"
אומר ג'יאודוד.
רילי:
"זה או אבן מים..
אומר ג'יאודוד.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
"טוב" אני אומרOriginally posted by møʁ@Sep 1 2009, 06:13 PM
רילי:
"זה או אבן מים..
אומר ג'יאודוד.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
בלייז
"אין בעיה, בוא נחזור לחוף בסדר?"
מור
בסדר
_____
"נראה לי שמצאתי את הפיתרון, מה עם הסנדשרו הזה?"
"סבבה." אני עונה לו ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהיער לכיוון החוף.Originally posted by Norg Man@Sep 1 2009, 07:20 PM
בלייז
"אין בעיה, בוא נחזור לחוף בסדר?"
בברכה, דור.
אז שמישהו אחר יכתוב לי לא בא לי שאתה תהיה מי שכותב ליOriginally posted by Norg Man@Sep 1 2009, 05:45 PM
עריכה:
ארתור
כנראה לא שמת לב אני עוזר למור והחלטנו שאני מנהל אותך
"תודה "אומר בחביבות .Originally posted by møʁ@Sep 1 2009, 06:02 PM
ווטר:
"אתה יכול להצטרף.
צוות זה 3 פוקימונים או יותר שעושים משימות בחלקים מסוכנים של האי" מסבירים לך סנובר וסטארלי בחביבות..
"אז איפה נרשמים ?"אשאל אם מבט חביב.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
ארתור
מה זה אומר לא בא לך החלטנו שאני השה"מ שלך זמנית.
זה לא קבוע זה רק זמנית, אם לא בא לך דבר על זה עם מור בפרטי, נראה מה הוא יעשה.
חוצפן
בלייז
אתם יוצאים לחוף, ורואים סילבודד, נראה שהוא מחפש צוות.
הוא רודף אחרי גרוביילוצועק לא משהו אבל גרובייל משאיר אותו מאחור, מתעלם ממנו לגמרי
"ספיל!" אני צועק אליו.Originally posted by Norg Man@Sep 1 2009, 07:29 PM
בלייז
אתם יוצאים לחוף, ורואים סילבודד, נראה שהוא מחפש צוות.
הוא רודף אחרי גרוביילוצועק לא משהו אבל גרובייל משאיר אותו מאחור, מתעלם ממנו לגמרי
אני מתקרב אליו קצת ואומר לו:" אני ומארקרוו רוצים להקים צוות, כדי שנוכל לעשות משימות וכאלה.
תרצה להצרטף אלינו?"
בברכה, דור.
בואנה יחתיכת חננה מה אתה תופס מעצמך כולה איזה ילד בן 12 טמבל למה מי אתה בכלל שתגיד לי חוצפןOriginally posted by Norg Man@Sep 1 2009, 06:29 PM
ארתור
מה זה אומר לא בא לך החלטנו שאני השה"מ שלך זמנית.
זה לא קבוע זה רק זמנית, אם לא בא לך דבר על זה עם מור בפרטי, נראה מה הוא יעשה.
חוצפן
ילד כאפות
אני ישאר בחוף ואחפש פוקימונים.Originally posted by Norg Man@Sep 1 2009, 05:27 PM
סינד
אתה על החוף של האי, לרוב האיזורים אסור לך ללכת, רק לחוף וליער.
הפוקימונים מסתובבים בקבוצות של שלוש על החוף
"חכו לי!" אני צועק ומתחיל לרוץ אחריהם, הולך לאן שהם הולכים.Originally posted by møʁ@Sep 1 2009, 07:39 AM
זאנג:
זייפוד ואקסל הולכים לכיוון היער וכל השאר הולכים אחריהם.
מה תעשה?
ספוילר
ארתור
דיברתי עם מור.
הוא ביקש ממני לשאול אם אתה רוצה לעבור אליו
סינד
כל החוף מלא פוקימונים עד אפס מקום, למצוא פוקימונים מצאת, והרבה
בלייז
ספיל אומר "קוויתי להצתרף לגרובייל, שמעתי שהוא מהיר כמו הרוח. עכשיו גיליתי שזה נכון. אני מניח שזה בסדר, מילא אין לגרובייל שום סיבה להקים צוות עם אפס כמוני" ומשפיל את ראשו. אתה מסוגל לשמוע שנאה עצמית בקולו
"למה אתה חושב שאתה גרוע?" אני שואל אותוOriginally posted by Norg Man@Sep 1 2009, 08:30 PM
בלייז
ספיל אומר "קוויתי להצתרף לגרובייל, שמעתי שהוא מהיר כמו הרוח. עכשיו גיליתי שזה נכון. אני מניח שזה בסדר, מילא אין לגרובייל שום סיבה להקים צוות עם אפס כמוני" ומשפיל את ראשו. אתה מסוגל לשמוע שנאה עצמית בקולו
"אני בטוח שאתה טוב, ועם קצת אימונים נוכל להיות צוות מצוין!"
"קדימה, בואו נחזור לבניין הצוותים לחפש משימות." אני אומר להם
בברכה, דור.
הפוקימון: סווינאב
שם הפוקימון: סוויני
רקע:
לפני הרבה זמן, סווינאב קטן נקלע לסופה חזקה מאוד. למרות היותו פוקימוןקרח, הסופה הייתה כה עזה, עד שהוא בקטשי שרד. למזלו, עבר במקום אדם. האדם ראה את מצוקתו של סווינאב ולכד אותו. האדם התרחק מסופת השלג ורק אז הוציא את סווינאב. סווינאב ממש שמח אבל הבין שנקלע למאמן קשוח ולא וותרן במיוחד. הוא מירר את חייו של סווינאב באימונים מפרכים. הוא עזב אתו לפעמים ליד אש כדי שסווינאב יסתגל לאש אבל סווינאב שהיה מסוג קרח לא הסתדר עם האש ונפגע ממנה. לפעמים המאמן היה משאיר אותו בים כיוון שסווינאב גם מסוג אדמה, וחולשתו פרק לאש היא גם מים. המאמן היה תוקפני במיוחד. הוא צעק ובעט בסווינאב. לבסוף החליט סווינאב שנמאס לו. הוא תקף את מאמנו וגנב את הפוקדור שלו, אותו שבר לגמרי ופורר אותו לגמרי. לאחר מכן סווינאב ברח. הוא נשבע שינקום במאמנים ושיותר לא ישתתה בגלל הצלה מאירוע מסויים.
"לא שחכתי,אבל אל תשכח שצוות זה ביחד ולא לבד,ועם למישהו יש רעיון טוב זה בסדר שהוא יגיד אותו,וזה רק יכול לתרום לקבוצה"אני מסביר לפלוצל ברוגע לפני שאנחנו מגיעים למעונות,"אוקיי"אני אומר לו,סוגר את הדלת והולך לישוןOriginally posted by Norg Man@Sep 1 2009, 05:45 PM
וויד
אקווה גט אומר "זה רעיון טוב, אבל אל תשכח, אני המנהיג פה!"
אתם הולכים למעונות, המקום מלא החדרים ולוקח לכם קצת זמן למצוא את החדר.
בחדר יש שלוש מיטות ושידת עץ פשוטה, בנוסף לכך בצד השני של החדר ממוקם חלון.
אקווה גט שוכח על המיטה ליד שידת העץ ומניח עליה את המפתח, דליבר ישן ליד החלון, ולך נשארת המיטה באמצע.
דליבר נרדם תוך שניות בזמן שאקווה גט שוכב ואומר לך "תסגור את הדלת ותלך לישון, מחר עומד להיות יום קשה, ביחוד לוידל קטן כמוך"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)