לפי יופי הפוקימונים מיותרים לחלוטין, אם זה לא חובה לדעתי כדאי שתוציא את החברות שלך כביכול בצוות פוקימון כי אף אחד לא ממש מתייחס לזה, כך שיישאר רק חתימה של לאירון והסוג ברזל שיצאת, וכמובן הבברכה דניאל
לפי יופי הפוקימונים מיותרים לחלוטין, אם זה לא חובה לדעתי כדאי שתוציא את החברות שלך כביכול בצוות פוקימון כי אף אחד לא ממש מתייחס לזה, כך שיישאר רק חתימה של לאירון והסוג ברזל שיצאת, וכמובן הבברכה דניאל
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אולי גם אתה תעיף תביצים המכוערות מהחתימה? ><
ויפה, עדיף שתשים אתה במקום זה עם הדגל של בריטניה
אביב
ראיתי כמעט את כולם... חוץ מהסרטים המפגרים ביותר שלו...Originally posted by YoRt3m@Aug 30 2009, 06:12 PM
סרט מצחיק ? תראה את אחד מהסרטים של ג'ים קארי.
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
אני רואה בתגובה שלך בוטה ומעליבה וזאת עוד אחת הסיבות שאני לא מתייחס אליך.Originally posted by Captain Hook@Aug 30 2009, 06:07 PM
הבנתי...אז אתה במקום להגיב, לקבל או לטעון טענות כנגד כדי שהסיפור שלך והרמה שלך תשתפר, אתה בוחר להתעלם מכך ולהגיב על כך רק כשזה יהיה בסיפור שלך.
זו בחירה תינוקית וטיפשית, אין הבדל אם אגיד לך פה או בסיפור חוץ מזה שיהיה לך עוד תגובה בסיפור, ככה לא תשתפר.
הסיבה שאני בוחר להתייחס רק למה שמגיבים בסיפור היא כי אני רואה בנושא של הסיפור המקום לדבר עליו והמקום להעיר עליו, ולא להעביר ביקורת בנו"ד כי למישהו אין כוח לעבוד לנושא הסיפור שמופיע בחתימה שלי.
אם אתה היית רוצה שהסיפור ישתפר היית מוכן ללכת ולהגיב שם, כשאתה מגיב כאן זה נותן לי תחושה שאתה רק בא למצוא טעויות
אני לא מחליף את החתימה של הטוראי @:Originally posted by Captain Hook@Aug 30 2009, 06:16 PM
אולי גם אתה תעיף תביצים המכוערות מהחתימה? ><
ויפה, עדיף שתשים אתה במקום זה עם הדגל של בריטניה
חח ענק XD
![]()
ספוילר
XD מה לעזעזל XD
ואביב מה אתה אומר על החתימה לא על הפוקימון P:
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
להפך, אני השקעתי מזמני והעפתי מבט של הסיפור שלך, משלא מעניין אותי בתור סיפור פוקימון, נתתי לך חוות דעת קצרה ושטחית אומנם, אך חשובה, שהספור שלך קצר בכל המדדים, וזה לא היה אלא לעזור לך להשתפר ולהבין את הטעויות שלך.Originally posted by Norg Man@Aug 30 2009, 04:16 PM
אני רואה בתגובה שלך בוטה ומעליבה וזאת עוד אחת הסיבות שאני לא מתייחס אליך.
הסיבה שאני בוחר להתייחס רק למה שמגיבים בסיפור היא כי אני רואה בנושא של הסיפור המקום לדבר עליו והמקום להעיר עליו, ולא להעביר ביקורת בנו"ד כי למישהו אין כוח לעבוד לנושא הסיפור שמופיע בחתימה שלי.
אם אתה היית רוצה שהסיפור ישתפר היית מוכן ללכת ולהגיב שם, כשאתה מגיב כאן זה נותן לי תחושה שאתה רק בא למצוא טעויות
אני בוטה? מה בוטה בתגובה שלי? שטענתי כי בצוה תינוקית החלטת להתעלם ממה שאמרתי למרות שזה היה לטובתך, רק כי התגובה 'לא מופיעה בסיפור שלך'?
אם מישהו היה מגיב לי על הסיפור בנוד ולא היה רוצה בסיפור, הייתי מודה לו ואומר לו דעתי, ולא משליך את תגובתו לפח.
אביב
ואת האמת נורג אתה לא צריך ליתעצבן אתה צריך לקחת את זה כמשוב ולשפר להבא...
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
vhh fuko
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
בסדר, אבל אם היית שם למה הלכת לנו"ד.Originally posted by Captain Hook@Aug 30 2009, 06:19 PM
להפך, אני השקעתי מזמני והעפתי מבט של הסיפור שלך, משלא מעניין אותי בתור סיפור פוקימון, נתתי לך חוות דעת קצרה ושטחית אומנם, אך חשובה, שהספור שלך קצר בכל המדדים, וזה לא היה אלא לעזור לך להשתפר ולהבין את הטעויות שלך.
אני בוטה? מה בוטה בתגובה שלי? שטענתי כי בצוה תינוקית החלטת להתעלם ממה שאמרתי למרות שזה היה לטובתך, רק כי התגובה 'לא מופיעה בסיפור שלך'?
אם מישהו היה מגיב לי על הסיפור בנוד ולא היה רוצה בסיפור, הייתי מודה לו ואומר לו דעתי, ולא משליך את תגובתו לפח.
התגובה שלך היית בוטה, היית לך דרך הרבה יותר נחמדה לנסח אותה ואני לא מבין אם היית בסיפור למה הגבת בנו"ד? לא מעניין אותי האורך מעניין אותי הכבוד, וגם אם אתה רוצה לעזור לא מכובד שתעזור בנושא שמיועד לכך ולא בנושא דיבורים כללי?
והה גם לך P:Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Aug 30 2009, 06:21 PM
vhh fuko
מה קורה?
ספוילר
היי שי
תחממו את שניהם:
http://gpxplus.net/info/ZGRmAQN2At
http://gpxplus.net/info/ZGRmAQN1Zt
אני חושב שלא לכבד אותך זה להגיב בסיפור שלך ולהגיד שהוא קצר מדי, מבלי אפילו להגיד דבר על הסיפור עצמו, על העלילה ורמת הכתיבה. לכן הגבתי כאן.Originally posted by Norg Man@Aug 30 2009, 04:22 PM
בסדר, אבל אם היית שם למה הלכת לנו"ד.
התגובה שלך היית בוטה, היית לך דרך הרבה יותר נחמדה לנסח אותה ואני לא מבין אם היית בסיפור למה הגבת בנו"ד? לא מעניין אותי האורך מעניין אותי הכבוד, וגם אם אתה רוצה לעזור לא מכובד שתעזור בנושא שמיועד לכך ולא בנושא דיבורים כללי?
אביב
בסדר, אני מקבל את זה, ההשקפות שלנו שונות.Originally posted by Captain Hook@Aug 30 2009, 06:23 PM
אני חושב שלא לכבד אותך זה להגיב בסיפור שלך ולהגיד שהוא קצר מדי, מבלי אפילו להגיד דבר על הסיפור עצמו, על העלילה ורמת הכתיבה. לכן הגבתי כאן.
הפרק הזה הוא גם סוג של קדימון ובכללי לרוב אני פורס את הרוב להרבה פרקים לכן אני אתאמץ להבא.
אשמח אם תקרא את הסיפור עצמו ותגיב עליו בפרט בנושא
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)