שים לב שגם אותי ציטטו לפעמים...זה הכול בצחוק תבין...
לי זה לא משנה, אתה זה שעושה כל פעם מהומה מחתימות של אנשים.
אני עושה מהומה כשיש צורך בכך...לא אכפת לי אם מצא חן בעיניך זאת או לא,כולם צריכים לציית לחוקי הפורום.
אני חושב שאם זו הדרך שלך להגיע לאחרים, על ידי שימוש בסיסמאות, שהחוויה הצבאית שלך הולכת להיות קשה מאוד.
חחח אני יודע מספיק גם ככה שהיא תהיה קשה...
ולא,אלו הם חוקי הפורום ושמה זה חוקים אחרים לגמרי.
אני יודע איך להתנהג ואיפה אז אתה לא צריך לרמוז לי...
אני לא רומז על כלום, אני אומר לך.
איך שאני רואה את זה, יש לך הרבה מאבקים עם עניינים מסוימים והצבא זה לא גוף סובלני.
מקווה שתדע לנצל את זה וללמוד מהחוויה, ולא להכנס לצרות ובסוף לצאת בצורה לא ראויה.
אשתדל..אני קצת סגור פה ושמה..לא מצליח להכיר הרבה חברים אבל זה סבבה מצידי בסופו של דבר זה מסתדר...מקווה שגם הפעם ולא יהיה שמה ערסים למרות שערסים יש בכל מקום...
מקווה שלא אלך לחיל החימוש כי זה החיל הכי גרוע...אומרים שזה בית זונות...
אם בחיל האוויר יש תנאים טובים אז הלוואי ואני אלך לשמה =]
אבל אני לא חושב שאהיה בחיל האוויר כי התאריך של זה הוא ב15 לספטמבר... =[ או שאולי כן יהיה?
הגיוס שלי הוא גיוס טכנולוגי,מקווה שאלך משהו בתחום התקשורת כי אני טוב בתקשורת...
מה שבטוח אני לא אהנה שמה =[
שמע, אם יורשה לי קצת טיפים -
- אל תחשוב עליהם, לפחות בהתחלה, בתור בני אדם. להגיד משהו שיסתור את אחד המפקדים תמיד יוביל לבעיות. לא משנה מה יקרה, הפיקוד תמיד מצודד בפיקוד, אפילו אם זה אשמתו.
- אל תחשוב על זה בתור חוויה רעה. נכון הטירונות זה שוק לילדי שמנת, ולילדים של אמא, אבל אחרי שנה בשירות, הכל נהיה סבבה.
- ריתוקים, מעצרים ומכבוש זה לא סוף העולם. אומרים שלא שירתת בצהל עד שלא הזדיינת עם קצינה, נכנסת לכלא, או נכנסת לכלא בגלל שהזדיינת עם קצינה.
ככה שאתה תסבול קצת בהתחלה, אבל אחרי שיגיעו החדשים ויהיה לך פז"ם, אתה תראה שזה התקופה הכי יפה של החיים.
מה זה פז"ם??
המפקד יכול להיות גם ערס?
"הפיקוד תמיד מצודד בפיקוד" לא הבנתי את המשפט הזה... =0
פז"ם - הזמן שלך בצבא. 3 שנים.
דפוק - הזמן שאתה מבלה בצבא ולא סופרים לך, נניח והיית בכלא, אז אתה עושה את התקופה של הכלא, ממשיך, ואז אחרי שאתה מסיים את השירות, אתה נשאר את תקופת הדפוק שעשית בכלא בשירות סדיר. (נניח ואמורים להיות 1200 יום בצבא, וישבת 20 יום בכלא, אז אתה תשרת 1220 לא כולל הזמן שאתה בכלא).
המפקד יכול להיות הכל. הוא אבא שלך, אמא שלך, הפסיכולוג שלך, הכל.
הפיקוד תמיד מצודד בפיקוד - הייתה לי פעם תלונה (משפט בצבא) שהתחילה בכך שהתבקשתי לטאטא את המחלקה. טיטאתי. האחראי חשב שזה לא נקי וביקש ממני שוב, טיטאתי שוב. ביקש ממני פעם שלישית והלכתי משם. בא המפקד מעליו ואמר לי שלמרות שאני צדקתי ושהאחראי ניסה לעשות לי קטע מסריח, עדיין אני אשם.
היטמן היית בכלא?
לא. המפקד גף שלי אהב אותי.
כל הבעיות שעשיתי ואין יום אחד בכלא.
איך אתה יודע דברים על הכלא? =0
ידע כללי. גם אתה תדע הכל אחרי שתצא מהצבא.
=0...
טוב...לילה מיאו לך,נהניתי לדבר איתך..נקווה שגם מחר נדבר כך D:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)