<div align="Center">Pokemon-To Win The Champion</div>
מילות הכותב
אחרי ששיחקתי זמן מה במשחק של שי החלטתי לכתוב עליו סיפור, שי נתן לי אישור לכתוב את הסיפור, וישר ניגשתי לעבודה.
הסיפור יספר על המסע של הדמות שלי, למרות שהמסע לא יהיה זהה בכל המובנים. הסיפור יסופר בגוף שלישי, בגוף ראשון ולעיתים רחוקות מעיניי מישהו אחר.
אם יש שגיאות הקלדה זה בגלל שבוורד שלי אין מתקן לעיברית אז אני מפספס חלק.
מדריך דמויות:
ניב:
הגיבור של הסיפור וחובב פוקימוני דרקון. המטרה שלו היא להשיג את שבעת סמלי הקרב ולנצח את פלטינה.
הקדמה ופרק 1- ילד שעומד להפוך למאמן מתחיל. אבא של ניב נעלם בזמן שניב היה ילד וניב אהב לשחק עם דרגונייר של אימו, המטרה של ניב הוכרזה בפרק אחד- להשיג את שבעת סמלי הקרב כדי לנצח את פלטינה.
פרקים 2 עד 4- המשיך כגיבור הסיפור, קיבל את גיבל ועזר לפלטינה בכך שהסכים להעביר את מרקרוו חזרה לדוד שלה. נלחם בעבר שלו כשפיירו ענקי איים על טיילואים שעפו בשמיים וכמעט חוסל ביחד עם גיבל בסף פרק שתיים. בפרק שלוש מרקרוו הציל את ניב וגיבל,ף שהתאחדו עם טורה והמשיכו בדרכם לורידאן. לקראת סוף הפרק מרקרוו עף לדוד של פלטינה. בתחילת פרק 4 ניב מקבל את הביצה של דוד של פלטינה ואז נפגש אם טורה, שמספרת לו שהיא ראתה סטרוויאה. ביחד הם הולכים למכון וניב נלחם בגרין קרב גומלין אחד על אחד, שלא מתקדם טוב במיוחד בשביל ניב.
פוקימונים:
גיבל- ניתן ע"י הפרופסור בפרק 2
ביצה שחורה- ניתנה מדוד של פלטינה בפרק 4
פלטינה:
אחת האלופות הגדולות והילדה שהצילה את ניב מפיירו. המטרה של ניב היא לגבור עליה, אבל היא מוכנה להילחם בו רק עם ישיג את כל סמלי הקרב.
הקדמה- בהקדמה פלטינה לקחה את אחד המקומות החשובים למרות שהופיע רק לקצת זמן והצילה את ניב מפיירו. מאז עברו חמש שנים
פרק 1- פלטינה ביקרה בפאלט ונפגשה עם פרופסור אוק, בסוף הפרק היא נפגשה עם ניב ואמרה לו שהיא תילחם בו רק עם יזכה בשבעת סמלי הקרב.
פרק 2- סיפרה לניב שסטרוויאה שלה ברח בזמן הביקור שלה בפאלט וביקשה ממנו להעביר את מרקרוו של דוד שלה אליו
פוקימונים:
ארודקטייל- נראה לראשונה בהקדמה
סטרוויאה- סופר עליו לראשונה בפרק 2
פרופסור אוק:
הפרופסור של העיר פאלט והאדם אשר נותן פוקימונים למאמנים מתחילים של פאלט.
פרק 1- היה אמור להעביר הרצאה אבל בגלל ההופעה של פלטינה דחה אותה ביום והלך לארח אותה.
פרק 2- הופיע בתחילת הפרק כשנתן לניב פוקדע וחמש פוקדורים
אבא של ניב:
לא ידוע על אבא של ניב הרבה, רק שהוא נעלם כשניב היה ילד קטן
אמא של ניב:
מאמנת פוקימונים האחראית בבית של ניב.
פרק 1- ניסתה להגיד לניב שההרצאה נדחתה אבל הוא לא שמע אותה ורץ.
פוקימונים:
דרגונייר- סופר עליו בהקדמה
טורה-:
טורה היא מאמנת שאוהבת פוקימוני מעופף והם הסוג האהוב עליה. היא מומחית בהם ומוכנה להחליף פוקימונים חזקים תמורת פוקימוני מעופף שאין לה.
פרקים 3 עד 4- למרות שכבר בפרק 2 פיירו שלה הופיע, אתה טורה ראו רק מפרק שלוש. היא התלוותה לניב והכירה אותו, וגם הציע לו להחליף את מרקרוו תמורת קומבסקין. בפרק 4 התפקיד של טורה נשאר שולי, כשהיא סיפרה לניב שהיא ראתה סטרוויאה ולקחה אותו למכון, שכנעה אותו להילחם שם.
פוקימונים:
פיירו- נראה בפרק 2
קומבסקין-- הוצע להחלפה תמורת מרקרוו של דוד של פלטינה בפרק 3
דוד של פלטינה:
היה מנהיג פירדמידת הקרב בעבר, ועכשיו מגדל פוקימונים שחי בורידיאן.
פרקים 2 עד 4- בפרק 2 פלטינה סיפרה לניב על דוד שלה כשביקשה ממנו להעביר את המרקרוו שלו.
לקראת סוף פרק 3 מרקרוו שלו עף עליו וככה הוא נפגש עם ניב וטורה, ובסוף הפרק הוא ומרקרוו התעמקו בביצה חשובה על אחד המדפים בביתו. בפרק 4 הוא נתן לניב את הביצה, ובכך גמר להופיע בסיפור
פוקימונים:
מרקרוו- נראה לראשונה בפרק 2
הקדמה:
קוראים לי ניב ואני גר בעיר הקטנה פאלט. בעוד שבוע אני אקבל את הפוקימון הראשון שלי מהפרופסור, ואני כבר יודע את מי אני רוצה. ההחלטה שלי לצאת למסע באה משלושה דברים חשובים שקרו לי בעבר.
הראשון הוא הדרגונייר של אמא שלי. שיחקנו ביחד כל הילדות שלי והוא היה כל כך נחמד. בזכותו פיתחתי אהבה לפוקימונים ולפוקימוני דרקון בפרט.
השני הוא אבא שלי, יום אחד הוא נעלם, מאז לא שמעתי ממנו עוד. באותו יום דרגונייר לא הרגיש טוב ולא יכולתי לשחק איתו, והייתי ממש קטן אז בכלל היה לי רע. בגלל זה החלטתי לחפש אותו, למצוא אותו ולהחזיר אותו אלי ואל אמא ודרגונייר.
הדבר השלישי והכי חשוב הוא מה ששם לי את המטרה שלי כמאמן, להביס את פלטינה.
לפני חמש שנים, הייתי רק בן חמש, שכבתי על הדשא מחוץ לעיר פאלט והסתכלתי על הפיג'ים שעופפו להם בשמיים, נהנתי לצפות בהם, זה היה מחזה מהמם. שכבתי שם זמן רב, זמן שנראה כנצח, וקצת לפני שעמדתי לחזור לעיר, משום מקום הגיע פיירו ענק שגירש את כל הפיגים. ממחזה שנראה כחלום הכל הפך לסיוט, פיירו עף באוויר ונופף בכנפיו האדירות, מרחיק את כל מי שהתקרב. רק אני נשארתי שם, משותק מפחד. פיירו עף עלי במהירות עם המקור קדימה, היה לי ברור שמתקפת המקור הזאת תחסל אותי, אבל פחדתי פחד מוות ולא יכולתי לזוז.
הייתי בטוח שזה הסוף, עצמתי עיניים. עברו כמה שניות, ולא הרגשתי כלום, חשבתי ששמעתי כמה צעקות אבל לא הייתי בטוח, לא הבנתי מה אמרו. כשפקחתי את עיניי ראיתי את פיירו בורח משם, ופוקימון אבן עצום בגודלו, שנראה כמו ציפור אבן עם חוד בקצה הזנב עף מולי. הוא היה אפור ונראה כמו פוקימון עתיק שמזמן נעלם, ומאחורה שמעתי קול "ארודקטייל חזור".
קרן אור אדומה פגעה בפוקימון האפור והעלימה אותו, ומאחורה ראיתי ילדה, ילדה שראיתי לא מעט פעמים נהנת עם הפוקימונים שלה. היא הלכה משם, ואני נשארתי לבד.
אחרי שבוע בתוכנית 'המאמן האהוב שלנו' תדהמה הכתה בי, הילדה שהצילה אותי ושראיתי פעמים כה רבות משחקת עם הפוקימונים שלה, הייתה לא פחות מאשר האלופה פלטינה.
אירוע זה הוביל להחלטה שלי להפוך למאמן פוקימונים ולהביס את פלטינה, להוכיח לעצמי שאם יום אחד עוד פיירו יאיים על השדות הרגועים ליד פאלט, אני אוכל להבריח אותו בקלות ולמנוע עוד הרס.