פלופי הצטרף ב12.6,12=שעת לילה מושלמת
פלופי הצטרף ב12.6,12=שעת לילה מושלמת
פלופי הצטרף ב12.6
12=שעת לילה מושלמת לרצח
עריכה:פאק,הייתי בטוח שלא שלח
אני ממש לא אוהב את היטמן, למעשה זה כמעט והופך לשנאה.Originally posted by CraZyCatMe@Aug 31 2009, 01:17 PM
אז מה?
אתה אוהב את היטמן?
אם כן תגיד לו את זה בעצמך...
הציטוט נועד לצחוק בלבד.זה ההומור שלי.
טוב, אז נגיד והציטוט לא קשור, יש עוד שני רמזים שמצביעים עליך, העלמות והקריעה לגזרים (חתולים זאת משפחה, לא בהכרח חיה, חוץ מזה, חתולים בהחלט יכולים לקרוע לגזרים עם הציפורניים שלהם, שאגב, חשבים טפרים, ועם השיניים שלהם. מתוך ניסיון ><).
ספוילר
תראו למה דינגו אשם
יש 4 מפיונרים
בינתיים מה שאני יודע זה שאני לא מפיונר ופלופי לא מפיונר
דינגו לא הגיב פה תגובה אחת בדיון ורואים שהוא מסתכל עליו
קיצור אם אתם רוצים תצביעו לדינגו ואולי פעם ראשונה האזרחים ינצחו במשחק הזה ולא המפיונרים
אני לא הגבתי פעם אחת כי אין לי מה להגיב..Originally posted by arad1021@Aug 31 2009, 01:19 PM
תראו למה דינגו אשם
יש 4 מפיונרים
בינתיים מה שאני יודע זה שאני לא מפיונר ופלופי לא מפיונר
דינגו לא הגיב פה תגובה אחת בדיון ורואים שהוא מסתכל עליו
קיצור אם אתם רוצים תצביעו לדינגו ואולי פעם ראשונה האזרחים ינצחו במשחק הזה ולא המפיונרים
אם שחכת גם אתה לא הגבת פה...
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ממתי לחתולים יש שיניים חדות מאוד שיכולות עד כדי כך לקרוע לגזרים ישירות את הקורבן??Originally posted by The Trooper@Aug 31 2009, 02:19 PM
אני ממש לא אוהב את היטמן, למעשה זה כמעט והופך לשנאה.
טוב, אז נגיד והציטוט לא קשור, יש עוד שני רמזים שמצביעים עליך, העלמות והקריעה לגזרים (חתולים זאת משפחה, לא בהכרח חיה, חוץ מזה, חתולים בהחלט יכולים לקרוע לגזרים עם הציפורניים שלהם, שאגב, חשבים טפרים, ועם השיניים שלהם. מתוך ניסיון ><).
מה יש לך נגד חתולים,לא מספיק שאתה שוחט אותם!!!
יכול להיות שאתה המאפיונר פה אאהה?
פלופי כרגע סתם מתנפל על דינגו ואתה עליי.
אני מנסה למצוא מי הרוצח בדיוק כמוך.
מבחינתי אני שוטר אבל התפקיד שלי סתם לא משהו...ואני מתכוון שאני אחד הטובים...אני כמוך נדב ואתה לא יודע את זה...אני מנסה לעזור לעיר למצוא את הרוצח ופלופי הפך להיות החשוד העיקרי שלי בפרשה הזו
אני לא הגבתי פה כי עד עכשיו הייתי בבית ספר כשהדיו נפתחOriginally posted by Dingo@Aug 31 2009, 01:20 PM
אני לא הגבתי פעם אחת כי אין לי מה להגיב..
אם שחכת גם אתה לא הגבת פה...
אבל עכשיו אני מגיב
ועובדה שכשראית את התגובה שלי ישרר קפצתה שלא ידיחו אותך נון?
תאמינו לי אם אתם רוצים לנצח תצביעו לדינגו
הייתה יום וחצי בבית הספר? :huh:Originally posted by arad1021@Aug 31 2009, 01:22 PM
אני לא הגבתי פה כי עד עכשיו הייתי בבית ספר כשהדיו נפתח
אבל עכשיו אני מגיב
הפורום איטי וגרם לי לעשות דאבל פוסט,בכל מקרה תיקנתי והפכתי אותו להודעה אחת...הוא היה איטי למשך שנייה אחת...
אז לא הגבתי..Originally posted by arad1021@Aug 31 2009, 01:22 PM
אני לא הגבתי פה כי עד עכשיו הייתי בבית ספר כשהדיו נפתח
אבל עכשיו אני מגיב
ואם גם היו מתנפלים עליך בלי שום הוכחה גם אתה הייתה קופץ ככה..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אתמול הייתי בבית ספר ואחרי זה הלכתי לבר מצווה שלי ורק עכשיו קמתיOriginally posted by ~nitay~@Aug 31 2009, 01:23 PM
הייתה יום וחצי בבית הספר? :huh:
אוקיי, מה קשור שאני שוחט חתולים ולתפקיד שלי? איך זה מתקשר לזה שאני מאפיונר או לא?Originally posted by CraZyCatMe@Aug 31 2009, 01:22 PM
ממתי לחתולים יש שיניים חדות מאוד שיכולות עד כדי כך לקרוע לגזרים ישירות את הקורבן??
וממתי? לא יודע. נגיד... אריה. אריה, כן כן. הוא ממשפחת החתולים=הוא חתול גדול (וגם פוסי).
חוצמזה, כשהייתי בן 6 חתול אחד קפץ עלי, שרט אותי ונשך אותי ברגל![]()
ספוילר
אני מצביע לפלופי ויש לי עוד הוחכה,הפוקימון לאקסריי יכול לראות מעבר לחפצים,(שטיח,קיר,שיח,ועוד...)וככה הוא ראה את המפתח מתחת לשטיח,ולאחר מכן לקח אותו.
יש לי הוכחה תאמין ליOriginally posted by Dingo@Aug 31 2009, 01:24 PM
אז לא הגבתי..
ואם גם היו מתנפלים עליך בלי שום הוכחה גם אתה הייתה קופץ ככה..
ורק שתדעו אתם כל הזמן מאשימים את פלופי שהוא בכלל לא מפיונר אז אם תראו טוב תראו שגם הזאב של דינגו יכול לקרוע לגמזרים וגם רואים שהוא בדרך לעשות את זה
מתי התנפלתי על דינגו OOOriginally posted by CraZyCatMe@Aug 31 2009, 01:22 PM
ממתי לחתולים יש שיניים חדות מאוד שיכולות עד כדי כך לקרוע לגזרים ישירות את הקורבן??
פלופי כרגע סתם מתנפל על דינגו ואתה עליי.
אני מנסה למצוא מי הרוצח בדיוק כמוך.
מבחינתי אני שוטר אבל התפקיד שלי סתם לא משהו...ואני מתכוון שאני אחד הטובים...אני כמוך נדב ואתה לא יודע את זה...אני מנסה לעזור לעיר למצוא את הרוצח ופלופי הפך להיות החשוד העיקרי שלי בפרשה הזו
ואני מוכן להערב עם כל אחד שאני לא מאפיונר בסוף לכל אלה שמשחקים יהיה בחתימה פלופי המלך D:
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)