לא יודע למה, יש לי תחושה שאתה צודק. אמרת מקודם שאני ופלופי מהטובים ושדינגו רע בלי הוכחות, כנראה שאתה שוטר...Originally posted by arad1021@Aug 31 2009, 01:40 PM
רק שתדעו לכם שאם אתם מדיחים את פלופי אנחנו מפסידים במשחק
מצביע לירין~
לא יודע למה, יש לי תחושה שאתה צודק. אמרת מקודם שאני ופלופי מהטובים ושדינגו רע בלי הוכחות, כנראה שאתה שוטר...Originally posted by arad1021@Aug 31 2009, 01:40 PM
מצביע לירין~
ספוילר
אבל אנלא בטוח עליך,אני פשוט חושד בך יותר מבאחרים,לא רוצה התערבות,לא צריךOriginally posted by flupy@Aug 31 2009, 01:40 PM
לא :huh:
אם אני לא מאפיונר אז אתה שם :huh:
ואם אני מאפיונר אני שם O:
ואני פלופי <_<
אלכס אני לא רוצח >:
מכאן,רואים שארד מגן על פלופי ולמה? יכול להיות שהוא שותף לו לפשע?
פלופי רק זה שאתה אומר שאתה לא רוצח לא מצדיק אותך אלא להפך רק מאשים אותך עוד יותר רוצח!
איך העזת לרצוח בן אדם ולקרוע אותם לגזרים,אני מאמין ששם הכינוי שלך הוא לאקסריי...גם טפרים גם שיניים וגם מהירות (נעלם כאילו לא היה שמה)
עליתי עלייך!!
אני מזכיר לך שהיו רק שתי לילותOriginally posted by The Trooper@Aug 31 2009, 01:41 PM
לא יודע למה, יש לי תחושה שאתה צודק. אמרת מקודם שאני ופלופי מהטובים ושדינגו רע בלי הוכחות, כנראה שאתה שוטר...
מצביע לירין~
אתה זה שגרם לכולם להיות נגדי ואתה לא בטח .Originally posted by ~nitay~@Aug 31 2009, 01:42 PM
אבל אנלא בטוח עליך,אני פשוט חושד בך יותר מבאחרים,לא רוצה התערבות,לא צריך
כאילו אם אתה מפחד שאני לא רוצח לא היית צריך לגרום לכולם להיות נגדי >>.
מסכים עם נדב מצביע לירין ...
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
נדב,אתה לא רואה שארד שוטף לך את המוח?
אני יעשה איתך התערבבות על פלופי רוצה?Originally posted by ~nitay~@Aug 31 2009, 01:42 PM
אבל אנלא בטוח עליך,אני פשוט חושד בך יותר מבאחרים,לא רוצה התערבות,לא צריך
ואלכס אם אתה רוצה תדיח אותי אתה רק תצטער על זה
אתה רק מנסה להגן עליו,ואתה בכלל לא מקשיב לכל ההוחכות ההגיוניות והחותכות שאנשים מביאים כאן,אולי אתה מנסה להגן על פלופי מפני שגם אתה מאפיונר?,בכל מקרה אני נשאר עם ההצבעה שלי לפלופי,כי ביינתים הוא הרבה יותר חשוד מבחינתיOriginally posted by arad1021@Aug 31 2009, 01:40 PM
הפירוש של השם שלי זה פלאפי מהאווטר רק ששיניתי לו קצת את השם לא לאקסריי XDOriginally posted by CraZyCatMe@Aug 31 2009, 01:43 PM
מכאן,רואים שארד מגן על פלופי ולמה? יכול להיות שהוא שותף לו לפשע?
פלופי רק זה שאתה אומר שאתה לא רוצח לא מצדיק אותך אלא להפך רק מאשים אותך עוד יותר רוצח!
איך העזת לרצוח בן אדם ולקרוע אותם לגזרים,אני מאמין ששם הכינוי שלך הוא לאקסריי...גם טפרים גם שיניים וגם מהירות (נעלם כאילו לא היה שמה)
עליתי עלייך!!
ואני לא רוצח >>
"אתה רק תצטער על זה..."
שימו לב...אני רואה כאן איום עליי!!
גם אם פלופי ואני היינו מפיונרים לא הייתי כל כך קופץ להגן עליוOriginally posted by murkrow@Aug 31 2009, 01:46 PM
אתה רק מנסה להגן עליו,ואתה בכלל לא מקשיב לכל ההוחכות ההגיוניות והחותכות שאנשים מביאים כאן,אולי אתה מנסה להגן על פלופי מפני שגם אתה מאפיונר?,בכל מקרה אני נשאר עם ההצבעה שלי לפלופי,כי ביינתים הוא הרבה יותר חשוד מבחינתי
אני יודע שזה נראה מחשיד ושכל הרמזים עליו אבל תאמין לי שהוא לא מפיונר
אלכז לא אמרתי את זה כאיום אמרתי את זה שכאילו אחרי זה תתבאס על זה לא שכאילו אני יעשה לך שהו אחרי זה
אז אתה עולה על נדב ובורח,רק מאפיונר לא ייגן על עצמו ויעלה על אנשים אחרים בכל מחיר כדי להרוג אזרחים,נדב,אני מתחיל לחשוד גם בך...Originally posted by flupy@Aug 31 2009, 01:44 PM
אתה זה שגרם לכולם להיות נגדי ואתה לא בטח .
כאילו אם אתה מפחד שאני לא רוצח לא היית צריך לגרום לכולם להיות נגדי >>.
מסכים עם נדב מצביע לירין ...
טוב שמעו, לי ולפלופי יש התערבות, אז אני מצביע לו רק בשביל שיהיה כבר זוכה בהתערבות.
לא ממש אכפת לי אם הוא מאפיונר או לא, הוא חבר שלי ואני מאמין לו.
מצביע לפלופי-דו בריבוע~![]()
ספוילר
שעתיים שלמות אני מגן על עצמי ופתאום שאני מסכים אם מישהו אתה ישר חושד בי כאילו חאלס מה יש לך :huh:Originally posted by ~nitay~@Aug 31 2009, 01:49 PM
אז אתה עולה על נדב ובורח,רק מאפיונר לא ייגן על עצמו ויעלה על אנשים אחרים בכל מחיר כדי להרוג אזרחים,נדב,אני מתחיל לחשוד גם בך...
מארקורו נתן הוכחות מוצקות לזה שפלאפי הוא הרוצח כאן וע"פ דברי אלכס,אני חושב שהוא צודק ויש בדבריו של אלכס הרבה דברים שמצדיקות שפלאפי הוא הרוצח
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)