שנת הלימודים מתחילה ביום שלישי לרוב הפורום ולחלק כבר ביום ראשון (לי ביום ראשון ;;)
מרוצים לחזור ללימודים?
מבואסים מכך?
לאיזו כיתה אתם עולים?
<_<
אני עולה לכיתה י'.
זה מבאס שהחופש נגמר אבל זה עדיין קצת נחוץ לחזור לשגרה...
B)
נשמע קשה ללמוד במכללה,בהצלחה!Originally posted by The UnderTaker@Aug 28 2009, 10:20 PM
אני לומד במכללה בעתודה ואנחנו מתחילים ללמוד ביום ראשון![]()
תמיר קודם כל בהצלחה במכללה, מה אתה לומד ד"א?
אני עולה לט', אני מבואס שהחופש נגמר, כי עכשיו אני אצטרך להתחיל להשקיע בלימודים כדי להצליח בהמשך ושאני לא אתקשע לבחור מקצועות ומגמות בעתיד.
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
בהצלחה לכולם!!!!![]()
עולה לז'..
דווקא נחמד לחזור לשגרה- קצת קשה ומעצבן אבל לא נורא..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)