יש אישור מעומר
עלילה:
צפונה למחוז סינו קיים לו מחוז ענקי, למען האמת הוא המחוז הכי גדול שקיים. שם המחוז הוא צ'אמפו, מחוז צ'אמפו. במחוז צ'אמפו לא תמצאו מכונים וליגה, זהו מחוז מאוד מיוחד. למחוז מזמינים רק מאמנים דגולים וחזקים, כאלה שניצחו בליגות או במחוזי קרב, כאלה שמיוחדים ומרשימים ביכולתיהם. כל אחד מהמאמנים שמוזמן למחוז נקרא לתיגר, לנצח בעשר הזירות האגדיות. לא סתם הם נקראות אגדיות, כל שולט זירה הנה מאמן חזק במיוחד שלא תזכו לראות בכל יום.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ללאנס לא נשארו פוקימונים, המנצח הוא XXXX" אומר השופט ומרים את ידכם בגאווה. הקהל כולו מריע, אתם כרגע ניצחתם בליגת קאנטו, גאווה אמיתית. אחרי תרועות וצהלות רבות ניגש אליכם לאנס-מנהיג רביעיית האליט של קאנטו."ברכותיי" הוא אומר ולוחץ את ידך כאשר הוא מעלה חיוך על פניו. "בוא איתי" הוא אומר ומצביע לעבר הקיר, לפתע נפתחת בו דלת סודית. אתה ולאנס עוברים דרך הדלת ומגיעים לחדר זוהר. בחדר הזוהר ניצגים לפניכם המון תמונות של מאמנים עם השישיות שלהם, "כל אלה הם אלופי ליגת קאנטו לשעבר" מסביר לאנס. אתם מוציאים את שישייתכם ומצלטלמים איתה, לאנס ממסגר את התמונה ותולה אותה בחדר.
"ברכותיי, עכשיו גם אתה מונצח בחדר התהילה" הוא אומר ומחייך. חולף לו חודש, החיים שלכם מאושרים ולא נראה שמשהו יכול להשתבש. "מתוק שלי, הגיע מכתב בשבילך" נשמע קולה של אמכם. אתם רצים לעברה וחוטפים מידה את המכתב, אחר כך מתחילים לקרוא:
"ברכותיי XXXX!
אני שמעתי על ניצחונך המדהים בליגת קאנטו. אני הוא מנהיג אזור האלופים, אזור אתגרי למאמנים ברמה כמו שלך. כאשר צפיתי בקרב שלך נידהמתי מיכולותיך ולכן אני מאמין שתצליח להתמודד בזירות אזור האלופים, ברצוני שתבוא אל אזור האלופים, אבל רק עם פוקימון אחד, בשאר תוכל להשתמש רק משלב מסויים שיפורט לך עליו בהמשך. אז אתה בא?"
"כן!" אתם צועקים, לרגע שכחתם שזה רק מכתב, "מה?" שואלת אמכם, "לא משנה אתם אומרים כדי להמשיך לעיין במכתב. אתם בודקים אם יש עוד משהו במעטפה ואתם רואים כרטיס טיסה אל מחוז צ'אמפו וכרטיס הרשמה לאתגר מחוז האלופים, מיד אתם מכינים תיק מספרים לאמכם ויוצאים לעבר נמל התעופה-ומשם למחוז צ'אמפו!
חוקי המשחק:
1. לא לקלל
2. לא להגיב תגובות ספאמיות, כגון "לא הגבת לי", "יש עוד מקום?" או "פורש", תגובות כאלה לשלוח בהודעה פרטית בלבד
3. אני מבקש לא להגיב תגובות תוקעות
4. בלי דאבל פוסטים
5. להנות.
טופס הרשמה:
כינוי:
שם אמתי:
שם השחקן:
הפוקימון שאתה לוקח אתך (אפשר צורה אחרונה, אבל אסור אגדי או פוקימון ענק וכבד כמו סונרלאקס או ווילורד):
תיאור/ספרייט:
רקע:
הערות/הארות:
מפת המחוז והמתקנים:
זירת ההתחלה
מנהיגת הזירה:
פוקימונים:
;
זירת התאוצה
מנהיג הזירה:
פוקימונים:
לא ידוע
זירת המגן
מנהיג הזירה:
פוקימונים:
לא ידוע
זירת האבדון
מנהיג הזירה:
פוקימונים:
לא ידוע
זירת הסיבולת
מנהיגת הזירה:
פוקימונים:
לא יודע
דרכים:
חשוב לציין שהדרכים ענקיות, ובכל דרך יש מרכז פוקימונים וחנות.
דרך 950 – הדרך הראשונה שיוצאת מנמל התעופה אל עבר המתקן הראשון.
מלא בפוקימוני מים, חרק ועשב.
דרך 951 – דרך שיוצאת מדרך 950 אל עבר דרך 953. גם פה ניתן יהיה למצוא פוקימוני מים, עשב וחרק, אך יש פה גם פוקימוני כוח.
דרך 953 – דרך די קצרה וקטנה, אך אם זאת די מסובכת, כיוון שהיא יער. אפשר למצוא פה פוקימוני מעופף, חרק, עשב וחשמל, ולעיתים נדירות גם פוקימונים על חושיים.
דרך 954 – בדרך ניתן למצוא פוקימוני עשב ומעופף חזקים, שיהיו מעולים לאימונים לפני הזירה הראשונה.
דרך 955 – הדרך הראשונה שמובילה אל עבר הזירה השנייה, בדרך זו אפשר למצוא פוקימוני סלע ואדמה, והיא מובילה אל מערה.
מערת רוקר – מערה די ארוכה וחשוכה שמובילה אל דרך 956. במערה זו ניתן למצוא פוקימוני רוח, אבן, אדמה, פלדה, אופל ולוחם.
עוד דרכים יעודכנו בקרוב~
ברגע שמישהו מביס את חמשת הזירות, מתגלות עוד חמש זירות ומנהיגי זירות.
חנות:
אבני פיתוח ואייטמים:
אבן אש-500$ ()
אבן מים-500$ ()
אבן עלה-500$ ()
אבן רעם-500$ ()
אבן ירח-500$ ()
אבן שמש-500$ ()
אבן מלך-500$ ()
אבן נצח-500$
אבן שחר-800$ ()
אבן חושך-800$ ()
אבן אור-800$ ()
ניב תער-900$ ()
ציפורן תער-900$ ()
אבן אובלית-950$ ()
קשקש דרקון ים-1000$ ()
ניב דרקון ים-1000$ ()
קשקש דרקון-1000$
מעיל מתכת-1000$ ()
שדרוג-1000$ ()
דיסק מפוקפק-1200$ ()
פרוטקטור-1500$ ()
אלקטריזר-1500$ ()
מגמהריזר-1500$ ()
שטיח רפאים-1500$ ()
פוקדורים:
פוכדור-150$
כדור נהדר-300$
אולטרה כדור-700$
כדור מהיר-1300$(תופס פוקימונים מהירים)
כדור רשת-1300$(תופס פוקימוני חרק ומים)
כדור כובד-1300$(תופס פוקימונים שמשקלם גדול)
כדור אהבה-1500$(מגביר אהבה אצל פוקימונים שנתפסים)[/QUOTE]