Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 109
  1. Kibō no chi
    יש אישור מעומר

עלילה:
    צפונה למחוז סינו קיים לו מחוז ענקי, למען האמת הוא המחוז הכי גדול שקיים. שם המחוז הוא צ'אמפו, מחוז צ'אמפו. במחוז צ'אמפו לא תמצאו מכונים וליגה, זהו מחוז מאוד מיוחד. למחוז מזמינים רק מאמנים דגולים וחזקים, כאלה שניצחו בליגות או במחוזי קרב, כאלה שמיוחדים ומרשימים ביכולתיהם. כל אחד מהמאמנים שמוזמן למחוז נקרא לתיגר, לנצח בעשר הזירות האגדיות. לא סתם הם נקראות אגדיות, כל שולט זירה הנה מאמן חזק במיוחד שלא תזכו לראות בכל יום.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ללאנס לא נשארו פוקימונים, המנצח הוא XXXX" אומר השופט ומרים את ידכם בגאווה. הקהל כולו מריע, אתם כרגע ניצחתם בליגת קאנטו, גאווה אמיתית. אחרי תרועות וצהלות רבות ניגש אליכם לאנס-מנהיג רביעיית האליט של קאנטו."ברכותיי" הוא אומר ולוחץ את ידך כאשר הוא מעלה חיוך על פניו. "בוא איתי" הוא אומר ומצביע לעבר הקיר, לפתע נפתחת בו דלת סודית. אתה ולאנס עוברים דרך הדלת ומגיעים לחדר זוהר. בחדר הזוהר ניצגים לפניכם המון תמונות של מאמנים עם השישיות שלהם, "כל אלה הם אלופי ליגת קאנטו לשעבר" מסביר לאנס. אתם מוציאים את שישייתכם ומצלטלמים איתה, לאנס ממסגר את התמונה ותולה אותה בחדר.
    "ברכותיי, עכשיו גם אתה מונצח בחדר התהילה" הוא אומר ומחייך. חולף לו חודש, החיים שלכם מאושרים ולא נראה שמשהו יכול להשתבש. "מתוק שלי, הגיע מכתב בשבילך" נשמע קולה של אמכם. אתם רצים לעברה וחוטפים מידה את המכתב, אחר כך מתחילים לקרוא:
    "ברכותיי XXXX!
    אני שמעתי על ניצחונך המדהים בליגת קאנטו. אני הוא מנהיג אזור האלופים, אזור אתגרי למאמנים ברמה כמו שלך. כאשר צפיתי בקרב שלך נידהמתי מיכולותיך ולכן אני מאמין שתצליח להתמודד בזירות אזור האלופים, ברצוני שתבוא אל אזור האלופים, אבל רק עם פוקימון אחד, בשאר תוכל להשתמש רק משלב מסויים שיפורט לך עליו בהמשך. אז אתה בא?"
    "כן!" אתם צועקים, לרגע שכחתם שזה רק מכתב, "מה?" שואלת אמכם, "לא משנה אתם אומרים כדי להמשיך לעיין במכתב. אתם בודקים אם יש עוד משהו במעטפה ואתם רואים כרטיס טיסה אל מחוז צ'אמפו וכרטיס הרשמה לאתגר מחוז האלופים, מיד אתם מכינים תיק מספרים לאמכם ויוצאים לעבר נמל התעופה-ומשם למחוז צ'אמפו!

חוקי המשחק:
    1. לא לקלל
    2. לא להגיב תגובות ספאמיות, כגון "לא הגבת לי", "יש עוד מקום?" או "פורש", תגובות כאלה לשלוח בהודעה פרטית בלבד
    3. אני מבקש לא להגיב תגובות תוקעות
    4. בלי דאבל פוסטים
    5. להנות.

טופס הרשמה:

כינוי:
    שם אמתי:
    שם השחקן:
    הפוקימון שאתה לוקח אתך (אפשר צורה אחרונה, אבל אסור אגדי או פוקימון ענק וכבד כמו סונרלאקס או ווילורד):
    תיאור/ספרייט:
    רקע:
    הערות/הארות:

מפת המחוז והמתקנים:

זירת ההתחלה
    מנהיגת הזירה:
    פוקימונים:
    ;

זירת התאוצה
    מנהיג הזירה:
    פוקימונים:
    לא ידוע

זירת המגן
    מנהיג הזירה:
    פוקימונים:
    לא ידוע

זירת האבדון
    מנהיג הזירה:
    פוקימונים:
    לא ידוע

זירת הסיבולת
    מנהיגת הזירה:
    פוקימונים:
    לא יודע

דרכים:
    חשוב לציין שהדרכים ענקיות, ובכל דרך יש מרכז פוקימונים וחנות.

דרך 950 – הדרך הראשונה שיוצאת מנמל התעופה אל עבר המתקן הראשון.
    מלא בפוקימוני מים, חרק ועשב.
    דרך 951 – דרך שיוצאת מדרך 950 אל עבר דרך 953. גם פה ניתן יהיה למצוא פוקימוני מים, עשב וחרק, אך יש פה גם פוקימוני כוח.
    דרך 953 – דרך די קצרה וקטנה, אך אם זאת די מסובכת, כיוון שהיא יער. אפשר למצוא פה פוקימוני מעופף, חרק, עשב וחשמל, ולעיתים נדירות גם פוקימונים על חושיים.
    דרך 954 – בדרך ניתן למצוא פוקימוני עשב ומעופף חזקים, שיהיו מעולים לאימונים לפני הזירה הראשונה.
    דרך 955 – הדרך הראשונה שמובילה אל עבר הזירה השנייה, בדרך זו אפשר למצוא פוקימוני סלע ואדמה, והיא מובילה אל מערה.
    מערת רוקר – מערה די ארוכה וחשוכה שמובילה אל דרך 956. במערה זו ניתן למצוא פוקימוני רוח, אבן, אדמה, פלדה, אופל ולוחם.

עוד דרכים יעודכנו בקרוב~

ברגע שמישהו מביס את חמשת הזירות, מתגלות עוד חמש זירות ומנהיגי זירות.
    חנות:
    אבני פיתוח ואייטמים:
    אבן אש-500$ ()
    אבן מים-500$ ()
    אבן עלה-500$ ()
    אבן רעם-500$ ()
    אבן ירח-500$ ()
    אבן שמש-500$ ()
    אבן מלך-500$ ()
    אבן נצח-500$
    אבן שחר-800$ ()
    אבן חושך-800$ ()
    אבן אור-800$ ()
    ניב תער-900$ ()
    ציפורן תער-900$ ()
    אבן אובלית-950$ ()
    קשקש דרקון ים-1000$ ()
    ניב דרקון ים-1000$ ()
    קשקש דרקון-1000$
    מעיל מתכת-1000$ ()
    שדרוג-1000$ ()
    דיסק מפוקפק-1200$ ()
    פרוטקטור-1500$ ()
    אלקטריזר-1500$ ()
    מגמהריזר-1500$ ()
    שטיח רפאים-1500$ ()
    פוקדורים:
    פוכדור-150$
    כדור נהדר-300$
    אולטרה כדור-700$
    כדור מהיר-1300$(תופס פוקימונים מהירים)
    כדור רשת-1300$(תופס פוקימוני חרק ומים)
    כדור כובד-1300$(תופס פוקימונים שמשקלם גדול)
    כדור אהבה-1500$(מגביר אהבה אצל פוקימונים שנתפסים)[/QUOTE]

Spoiler ספוילר

2. Kibō no chi
    רשומים 1~3
    1.
    כינוי: the cheshire cat
    שם אמתי:עומר
    שם השחקן:אלכס מאק
    הפוקימון שאתה לוקח אתך (אפשר צורה אחרונה, אבל אסור פוקימון ענק וכבד כמו סונרלאקס או ווילורד): פלייגון
    תיאור/ספרייט:
    רקע: אלכס התחיל את מסעו בחוסר רצון מובהק. הוא לא התעניין בפוקימונים ועשה את זה בגלל שבת דודתו מיסטי, מאמנת מכון הביאה לו פוקימון. בהתחלה. אלכס ראה את הסיפור שלצאת למסע מגוכח ומיותר. אבל כבר אחרי הקרב הראשון שלו, הרגיש אלכס שזה מה שהוא אמור לעשות. במהירות רבה הוא תפס הרבה פוקימונים מיוחדים. היו לו מכל סוג. הוא נהנה מההרגשה של קרבב. ובמהרה הוא ניצח את כל השמונת מכונים והגיע לליגה. הליגה הייתה שוק בשבילו. המון מאמנים חזקים. אבל, הוא הצליח להביס את כולם ולבסוף גם את אלוף הליגה. הוא הרגיש גאווה. לאחר חודש כשחזר הביתה הוא קיבל מכתב. הוא ראה שהמכתב הוא הזמנה למחוז חדש. הוא חייך. "כבר חודש שלא עשיתי כלום!" הוא אמר לאימו והיתארגן. "קחי" הוא אמר בחיוך ונתן לה חמישה פוקדורים של הפוקימונים שלו. "אני לוקח רק אותה" הוא אמר ולקח את הפוקדור של הפלייגונית שלו ויצא מהבית. ועכשיו הוא עומד מול מסע חדש ומקווה להצליח.
    הערות/הארות:
    ~אתה כבר יודע~
    פוקימונים:
    פלייגון נקבה -
    מתקפות: בום על-קולי, מתקפת-חול, מתקפת פתע, קבר חול, סופרסוניק, נשימת דרקון, טופרי דרקון, סופת חול.
    חפצים: 350$, חמישה פוקדורים ופוקידע.

2.
    כינוי:פלופי
    שם אמתי:אתה תסכים לפלופי נכון ?
    שם השחקן:אנג'ל
    הפוקימון שאתה לוקח אתך (אפשר צורה אחרונה, אבל אסור פוקימון ענק וכבד כמו סונרלאקס או ווילורד):בלסטויז
    תיאור/ספרייט: http://www.pokemonelite2000.com/spri...tr/dptr038.png
    רקע:נולדתי למשפחת מגדליים שהתרכזו במיוחד בפוקימוני מים.
    לאחד הלקוחות העיקריים של ההוריים שלי היה בלסטויז נחמדה שהיית משחקת איתי שהייתי קטן.
    באותו הזמן ביקשתי מההורים שלי לטפל בבלסטויז והם הסכימו לי .
    בלילה אחד ההבלסטויז הרגישה לא טוב ישר קראתי להורים שלי והם הביאו את האחות ג'וי שאמרה שהבלסטויז בהריון .
    הלקוח שהיה מרוצה מהטיפול שלי הביא לי את הביצה של בלסטויז ואחריי בערך שבועיים באמצע הלילה הביצה בקעה ושהתעוררתי ראיתי סקווירטל קטן שישן לי בין הרגליים .
    יום למחרת זה היה היום שהייתי אמור לקבל את הפוקימון הראשון שלי והחלטתי להתחיל עם סקווירטל .
    אחריי מסע ארוך הצלחתי לנצח את לאנס בעזרת הבלסטויז שבאותו זמן כבר הפך לבלסטויז גדול וחזק .
    וקיבלתי את המכתב שמבקש ממני להגיע למחוז צ'אמפו ישר הסכמתי .
    הערות/הארות:מארקרוו D::
    פוקימונים: בלאסטויז זכר -
    מתקפות: דחיפה, הצלפת זנב, בועות, נסיגה, אקדח מים, נשיכה, סיבוב מהיר, הגנה, פעימת מים, ריקוד גשם, משאבת הידרו.
    חפצים: 350$, ארבעה פוקדורים ופוקידע.

3.
    כינוי: DarK EviL
    שם אמתי: דור
    שם השחקן: ריקי ג'ו
    הפוקימון שאתה לוקח אתך: בלייזיקן -
    תיאור/ספרייט:
    רקע: ריקי נולד למשפחה ממוצעת, ויכל להשיג כל מה שעלה בראשו. אביו ניהל חנות לאוכל פוקימונים.
    כשהיה בן 9, נשרפה לאביו החנות ונשדד הרכוש. כשנודע לריקי על השריפה והשדידה, הוא נשבע לנקום בשודד. כשהיה בן 10, והיה גדול מספיק כדי להתחיל מסע, התחיל את מסעו בקטנו. במקום להתחיל את המסע בקבלת פוקימון מפורפסור אוק, הוא מצא בשביל קרוב אליו, טורצ'יק קטן ופצוע. הוא לקח אותו למרכז הפוקימון והתידד איתו. מאז הוא החליט להתחיל את המסע שלו עם טורצ'יק, שהתפתח לבלייזיקן בסוף.
    כשקיבל את המכתב שבו התבקש להגיע למחוז צ'אמפו, הוא כמובן הסכים, ולקח איות את בלייזיקן שלו.
    הערות/הארות: אין D=
    פוקימונים:
    בלייזיקאן זכר -
    מתקפות: אגרוף אש, שריטה, צעקה, ריכוז אנרגיה, גחלת, בעיטה כפולה, ניקור, מתקפת חול, ניפוח, מתקפה מהירה, בעיטת להבה.
    פורטרס זכר -
    מתקפות: קוצים רעילים, דחיפה, הגנה, השמדה עצמית, הורדה, סיבוב מהיר, התמדה, מתנה טבעית, יריית מראה, פיצוץ, הגנת ברזל, כדור גירו, קצה כפול, עליית מגנט, תותח חשמל, כוח נסתר, ריסוק סלעים.
    חפצים: 350$, ארבעה פוקדורים ופוקידע.

Spoiler ספוילר

3. Kibō no chi
    רשומים 4~6
    4.
    כינוי:HoundooM
    שם אמתי:יהב
    שם השחקן:Mike knight
    הפוקימון שאתה לוקח אתך:מגמורטר(זכר).
    תיאור/ספרייט:
    רקע:מייק היה אלוף וזכה בליגה והוא תמיד רצה להיות כמו אבא שלו,אבא של מייק היה מאמן פוקימונים מצליח ומנוסה,וכולם שמעו על המגמורטר שלו,יום אחד כשמייק הלך עם אבא שלו לטיול,הם פגשו בשלושה מאמנים עם גלימות שחורות שמיד שלפו שלושה מייטיאנות והזמינו את אבא של מייק לקרב,הוא נענה להצעה והוציא את המגמורטר שלו,אחרי כמה שניות מגמורטר חיסל את המייטיאנות,אבא של מייק החזיר אותו לפוקדור ואחר כך המאמנים עם הגלימות השחורות תקפו את אבא שלו והרגו אותו,המילים האחרונות שלו היו:"בן,תקח את מגמורטר שלי ושתמור עליו" מייק מיד לקח את הפוקדור של מגמורטר וברח מהמקום,חייו השתנו לרעה וכששמע על המחוז צ'אמפו הוא מיד הסכים ללכת לשם ולצאת למסע חדש,הוא לקח איתו את מגמורטר ויצא למסע.
    הערות/הארות:ללכוד טוטודייל וטורטוויג.
    פוקימונים:
    מגמורטאר זכר -
    מתקפות: אגרוף רעם, פזילה, ערפיח, גחלת, מסך עשן, מתקפת פתע, סיבוב אש, פלומת לבה, קרן בלבול, אגרוף אש, להביור, יום בהיר.

5.
    כינויingo
    שם אמתי:ירין
    שם השחקן:ירין
    הפוקימון שאתה לוקח אתך:ויינאזור
    תיאור/ספרייט:
    רקע:כשירין היה קטן הוא נמססר לאימוץ. משפחתו לא יכלו להחזיק אותו מסיבות כלכליות והם החליטו לנסות לתת אותו לאימוץ. אך אף אחד לא הסכים לקחת אותו. הוריו חשבו מה לעשות איתו והחליטו להשאיר אותו אצל משפחת המדענים המשוגעת שאף פעם לא הצליחו להוליד ילדים. הם השאירו את ירין ליד הדלת של המדענים וברחו. משפחת המדענים פתחו את הדלת ומצאו תינוק קטן וחמוד. הם החליטו לגדל אותו אבל רק בישביל מטרה אחת- שיהיה שפן הניסויים שלהם. ירין גדל והיה בן 9, הוריו החורגים החליטו לספר לו על שהוא מאומץ- אך הם לא ידעו שהוא כבר יודע, הוא שמע אותם מדברים על זה והוא החליט לברוח והשאיר להם פתק "אני יודע שאני מאומץ ואני מחליט לברוח ולהיות מאמן חזק וטוב!" כתב להם במכתב.הוריו החורגים היו מודהמים לשמוע שהוא רוצה להיות מאמן-הם מעולם לא נתנו לו לשחק או לראות פוקימונים- מה שהם לא ידעו שהוא היה מתגנב בלילות אל השכנה ומשחק עם הפוקימונים שלה. ירין החליט לברוח לשכנה עם הפוקימונים- הוא צילצל בדלת וביקש ממנה להישאר וסיפר לה את הכל.. היא הסכימה ונתנה לו להישאר אצלה. לאחר שנה שירין כבר הכיר טוב את הפוקימונים שלה הוא ראה בטלוויזיה שהוא יכול להתחיל מסע פוקימונים. הוא מהר דיבר עם השכנה(שהוא בעצם גר אצלה) והלך להתחיל את המסע שלו. לאחר חמש שנים, שירין כבר היה אלוף ליגת קאנטו הוא חזר לבית השכנה וקיבל מכתב והזמנה לליגת האלופים!

הערות/הארות:בבבקשה להתקבל...
    פוקימונים:
    וינזאור נקבה -
    מתקפות:
    דחיפה, צעקה, זרע עלוקה, הצלפת גפן, אבקת רעל, אבקת שינה, הורדה, עלי תער, ניחוח מתוק, צמיחה, קצה כפול, ריקוד עלי כותרת, סינתזה, קרן סולרית.

6.
    כינוי: אורי-קון
    שם אמתי: אורי
    שם השחקן: באזיל בלאסט
    הפוקימון שאתה לוקח אתך: גאלייד -
    תיאור/ספרייט:
    רקע: באזיל נולד למשפחה עמידה יחסית בעיר אורבורג. ההורים שלו גייסו מלא כספים בשביל לפתח את הניסויים שלהם לפוקימונים, וחלק מהכסף כמובן הלך לטיפול המשפחתי. אחרי כמה שנים הניסוי שעליו הם עבדו נגנב, ולכן הפסיקו לקבל כספים. מצבה הכלכלי של המשפחה ירד במהירות, והפכה לאחת המשפחות העניות באיזור. בלית ברירה, ההורים חיפשו עבודה, ומצאו לבסוף. הם התחילו למכור קונדומים לפוקימונים. אחרי הרבה שנים של מחייה בבית עני ואיכות חיים גרועה, באזיל החליט לברוח מהבית ולצאת למסע פוקימונים, ולזכות בפרס הכספי של הליגה, כך שהמשפחה תוכל להסתדר. הוא עבד במעבדה של פרופסור אלם שבמחוז ג'וטו ארבעה חודשים עד שהוא הסכים לתת לו את הפוקימון הראשון שלו, ראלטס. שמח ומאושר יצא באזיל מהמעבדה עם הפוקימון החדש שלו. הרבה חוויות הם עברו עד שהגיעו אל הליגה. כמובן שראלטס התפתח וגדל עד אז, והפך לגאלייד עצמתי במיוחד. באזיל לא ישכח את הרגע שבו הורה לגאלייד לתקוף עם חיתוך פסייקו את הדרגונייט הגדול והעוצמתי של לאנס, אלוף הליגה, והביס אותו. כמובן שזכה גם בפרס הכספי הגדול, אותו שלח למשפחתו. תוך זמן קצר הוא קיבל הזמנה אל מחוז צ'אמפו, ויצא למסע חדש ביחד עם גאלייד.
    הערות/הארות: תודה D:
    פוקימונים:
    גאלייד זכר -
    מתקפות:
    עלה להב, חיתוך לילה, מבט, בלבול, צוות כפול, שיגור, קיצוץ זעם, חיתוך (SLASH), ריקוד חרבות, חיתוך פסיכו, יד עוזרת, הטעיה, חבטה שקרית, הגנה, מאבק קרוב, אגרוף ממוקד, כדור צל, אגרוף רעם.

Spoiler ספוילר

4. Kibō no chi
    שמור למידע נוסף.
    אפשר להגיב =]

Spoiler ספוילר

5. Professional Design
    כינוי: steve
    שם אמתי: רועי
    שם השחקן: סטיב
    הפוקימון שאתה לוקח אתך : נידורין (M) זכר
    תיאור/ספרייט: בלונדיני עיניים כחולות תמיד עם חליפות שחורות , בדד .
    רקע: סטיב הוא יתום , אימי נהרגה ע"י מיוטו יום אחד בהיר שהסיעו את סטיב לחוג הכדורסל שלו , מיוטו הוציא את סטיב מהמכונית אבל ההורים שלו נלחמו בו עם פוקימוניהם - נידוקינג ונידוקווין , אבל הפוקימונים ואימו נהרגו , ואביו ברח היישר למחוז צ'אמפו , סטיב מאוד אוהב פוקימונים והבטיח שיהיה כמו אביו שזכה בליגת הפוקימונים במחוז ג'וטו , סטיב יוצא למסע כדי להיות אלוף מאסטר פוקימונים ובכדי למצוא את אביו שמאמין שעדיין חי !
    סטיב כ"כ נחוש לצאת למסע ולמצוא את אביו כבר מגיל 7 שאיבד את אביו ואימו , עכשיו הוא בן 15 וחצי והוא בטוח שימצא את אביו
    הערות/הארות: שתקבל אותי (:

6. the bitch is back
    כינוי: the cheshire cat
    שם אמתי:עומר
    שם השחקן:אלכס מאק
    הפוקימון שאתה לוקח אתך (אפשר צורה אחרונה, אבל אסור פוקימון ענק וכבד כמו סונרלאקס או ווילורד): פלייגון
    תיאור/ספרייט:
    רקע: אלכס התחיל את מסעו בחוסר רצון מובהק. הוא לא התעניין בפוקימונים ועשה את זה בגלל שבת דודתו מיסטי, מאמנת מכון הביאה לו פוקימון. בהתחלה. אלכס ראה את הסיפור שלצאת למסע מגוכח ומיותר. אבל כבר אחרי הקרב הראשון שלו, הרגיש אלכס שזה מה שהוא אמור לעשות. במהירות רבה הוא תפס הרבה פוקימונים מיוחדים. היו לו מכל סוג. הוא נהנה מההרגשה של קרבב. ובמהרה הוא ניצח את כל השמונת מכונים והגיע לליגה. הליגה הייתה שוק בשבילו. המון מאמנים חזקים. אבל, הוא הצליח להביס את כולם ולבסוף גם את אלוף הליגה. הוא הרגיש גאווה. לאחר חודש כשחזר הביתה הוא קיבל מכתב. הוא ראה שהמכתב הוא הזמנה למחוז חדש. הוא חייך. "כבר חודש שלא עשיתי כלום!" הוא אמר לאימו והיתארגן. "קחי" הוא אמר בחיוך ונתן לה חמישה פוקדורים של הפוקימונים שלו. "אני לוקח רק אותה" הוא אמר ולקח את הפוקדור של הפלייגונית שלו ויצא מהבית. ועכשיו הוא עומד מול מסע חדש ומקווה להצליח.
    הערות/הארות:
    ~אתה כבר יודע~
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    כינוי:פלופי
    שם אמתי:אתה תסכים לפלופי נכון ?
    שם השחקן:אנג'ל
    הפוקימון שאתה לוקח אתך (אפשר צורה אחרונה, אבל אסור פוקימון ענק וכבד כמו סונרלאקס או ווילורד):בלסטויז
    תיאור/ספרייט: http://www.pokemonelite2000.com/spri...tr/dptr038.png
    רקע:נולדתי למשפחת מגדליים שהתרכזו במיוחד בפוקימוני מים.
    לאחד הלקוחות העיקריים של ההוריים שלי היה בלסטויז נחמדה שהיית משחקת איתי שהייתי קטן.
    באותו הזמן ביקשתי מההורים שלי לטפל בבלסטויז והם הסכימו לי .
    בלילה אחד ההבלסטויז הרגישה לא טוב ישר קראתי להורים שלי והם הביאו את האחות ג'וי שאמרה שהבלסטויז בהריון .
    הלקוח שהיה מרוצה מהטיפול שלי הביא לי את הביצה של בלסטויז ואחריי בערך שבועיים באמצע הלילה הביצה בקעה ושהתעוררתי ראיתי סקווירטל קטן שישן לי בין הרגליים .
    יום למחרת זה היה היום שהייתי אמור לקבל את הפוקימון הראשון שלי והחלטתי להתחיל עם סקווירטל .
    אחריי מסע ארוך הצלחתי לנצח את לאנס בעזרת הבלסטויז שבאותו זמן כבר הפך לבלסטויז גדול וחזק .
    וקיבלתי את המכתב שמבקש ממני להגיע למחוז צ'אמפו ישר הסכמתי .
    הערות/הארות:מארקרוו D::
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

8. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    כינוי:~JOLTEON~
    שם אמתי:רומה
    שם השחקן:מייקי
    הפוקימון שאתה לוקח אתך (אפשר צורה אחרונה, אבל אסור אגדי או פוקימון ענק וכבד כמו סונרלאקס או ווילורד):סאלמנס
    תיאור/ספרייט:שיער חום קצר,עיניים ירוקות בוהקות, גובה 1.60, רזה,צבע אור שחום ולבוש-כובע נייק לבן,נעלים שחורות,מכנס האקי בצבעי ירוק קהה וחום כהה,חולצת פומה שחורה קצרה עם קפישון.
    רקע:כשמייקי היה קטן הוא ואביו אהבו לצאת לטייל בהר מון שליד העיירה שלהם ספרון.אביו היה מראה למייקי את הפוקימונים שלו,רובם היו מסוג דרקון כמו:דרגונייט,פלייגון,סאלמנס,אלטרייה ועוד..
    אביו של מייקי גם היה מספר לו סיפורים על פוקימונים אגדיים מסוג דרקון.
    בעבר אימו של מייקי הייתה מתאמת וניצחה בפסתיבל קנטו.
    מייקי מאד שמח כאשר ניצח את לאנס אך עד מהרה התחיל ליהיות לו משעמם לשבת בבית ולא לעשות כלום,עד שלבסוף הגיעה המכתב על מחוז צ'מפו מייקי מאד שמח אך היצטער שלא יוכל לקחת איתו את כל פוקימוניו אחרי שעות של מחשבה בחר בסאלמנס החזק שלו,את סאלמנס הוא הכיר בתור באגון חמוד שרק בקע מביצה שאביו מצא בהר מון.
    הערות/הארות:אני יודע שאני ואתה בסיכסוך ואני מקווה שזה לא יגרום ליהיות נוקשה כלפי יותר מאחרים בקטע של ההרשמה ואם אני יתקבל גם במשחק דרך אגב משחק סוס.

9. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    כינוי: AeRoDyNaMiC
    שם אמתי: דור
    שם השחקן: ריקי ג'ו
    הפוקימון שאתה לוקח אתך: בלייזיקן -
    תיאור/ספרייט:
    רקע: ריקי נולד למשפחה ממוצעת, ויכל להשיג כל מה שעלה בראשו. אביו ניהל חנות לאוכל פוקימונים.
    כשהיה בן 9, נשרפה לאביו החנות ונשדד הרכוש. כשנודע לריקי על השריפה והשדידה, הוא נשבע לנקום בשודד. כשהיה בן 10, והיה גדול מספיק כדי להתחיל מסע, התחיל את מסעו בקטנו. במקום להתחיל את המסע בקבלת פוקימון מפורפסור אוק, הוא מצא בשביל קרוב אליו, טורצ'יק קטן ופצוע. הוא לקח אותו למרכז הפוקימון והתידד איתו. מאז הוא החליט להתחיל את המסע שלו עם טורצ'יק, שהתפתח לבלייזיקן בסוף.
    כשקיבל את המכתב שבו התבקש להגיע למחוז צ'אמפו, הוא כמובן הסכים, ולקח איות את בלייזיקן שלו.
    הערות/הארות: אין D=
    בברכה, דור.

10. Kibō no chi
    רועי - אתה כבר אלוף, אתה לא יוצא למסע בשביל להיות אלוף.
    אגב, ללכת לליגה של אלופים עם נידורן זה לא כזה חכם.
    לא רשום.

בן - ביקשתי תיאור של איך הדמות נראית, לא מה האופי שלה.
    והרקע שלך לא מושקע בכלל ולא מקורי.
    לא רשום.

עומר - אחלה של רקע, רשום~

יהב - אממ, אני חושב שלהיות אלוף ליגת ג'וטו זאת כבר גאווה. תשנה את הרקע טיפה, תוסיף שניצחת בליגה וזה, וזה יהיה סבבה

תומר - P:
    אממ, יש כמה שגיאות שכתבת צ&#39;אריזארד במקום בלאטויז, אבל אני יודע למה זה ><
    בכ"מ, אתה גם רשום.

רומה - התיאור לא כזה טוב, אני לא יודע איזה בגדים הוא לובש, מה צבע העור שלו ועוד פרטים כאלה.
    הרקע לא משהו, תשפר אותו קצת (תכתוב על החיים של הדמות, לא על זה שהוא קיבל הזמנה) ותתקבל.

דור - רקע נחמד, אבל המסע שלך הוא בג&#39;וטו, לא קאנטו.
    תתקן את זה ואני ארשום.

כל מי שלא רשום, יש לכם עוד הזדמנות לשפר&#33;
    בינתיים יש רק שני רשומים&#33;

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by The Trooper@Aug 31 2009, 08:46 PM
    דור - רקע נחמד, אבל המסע שלך הוא בג&#39;וטו, לא קאנטו.
    תתקן את זה ואני ארשום.
    כתבת קאנטו
    אני שמעתי על ניצחונך המדהים בליגת קאנטו.
    לא חשוב..
    אני אתקן
    בברכה, דור.

12. Kibō no chi
    Originally posted by AeRoDyNaMiC@Aug 31 2009, 07:50 PM
    כתבת קאנטו

לא חשוב..
    אני אתקן
    צודק, אני התבלבלתי.
    קאנטו זה בסדר.
    סליחה על הבלבול.

Spoiler ספוילר

13. Kibō no chi
    יהב - לא ציינת את זה שהיית אלוף, זה יהיה נחמד אם תכתוב על זה שזכית בליגה אומשו כזה, ואז הרקע יהיה ממש טוב ואני ארשום אותך.
    מתחילים ברגע שההרשמה תיסגר.
    כרגע יש שלושה רשומים.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    כינויingo
    שם אמתי:ירין
    שם השחקן:ירין
    הפוקימון שאתה לוקח אתך:ויינאזור
    תיאור/ספרייט:
    רקע:כשירין היה קטן הוא נמססר לאימוץ. משפחתו לא יכלו להחזיק אותו מסיבות כלכליות והם החליטו לנסות לתת אותו לאימוץ. אך אף אחד לא הסכים לקחת אותו. הוריו חשבו מה לעשות איתו והחליטו להשאיר אותו אצל משפחת המדענים המשוגעת שאף פעם לא הצליחו להוליד ילדים. הם השאירו את ירין ליד הדלת של המדענים וברחו. משפחת המדענים פתחו את הדלת ומצאו תינוק קטן וחמוד. הם החליטו לגדל אותו אבל רק בישביל מטרה אחת- שיהיה שפן הניסויים שלהם. ירין גדל והיה בן 9, הוריו החורגים החליטו לספר לו על שהוא מאומץ- אך הם לא ידעו שהוא כבר יודע, הוא שמע אותם מדברים על זה והוא החליט לברוח והשאיר להם פתק "אני יודע שאני מאומץ ואני מחליט לברוח ולהיות מאמן חזק וטוב&#33;" כתב להם במכתב.הוריו החורגים היו מודהמים לשמוע שהוא רוצה להיות מאמן-הם מעולם לא נתנו לו לשחק או לראות פוקימונים- מה שהם לא ידעו שהוא היה מתגנב בלילות אל השכנה ומשחק עם הפוקימונים שלה. ירין החליט לברוח לשכנה עם הפוקימונים- הוא צילצל בדלת וביקש ממנה להישאר וסיפר לה את הכל.. היא הסכימה ונתנה לו להישאר אצלה. לאחר שנה שירין כבר הכיר טוב את הפוקימונים שלה הוא ראה בטלוויזיה שהוא יכול להתחיל מסע פוקימונים. הוא מהר דיבר עם השכנה(שהוא בעצם גר אצלה) והלך להתחיל את המסע שלו. לאחר חמש שנים, שירין כבר היה אלוף ליגת קאנטו הוא חזר לבית השכנה וקיבל מכתב והזמנה לליגת האלופים&#33;

הערות/הארות:בבבקשה להתקבל...
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

15. Kibō no chi
    יהב - עדיין לא כתבת שהיית אלוף ><
    ירין - התקבלת.
    ההתחלה תפורסם בקרוב~

Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •