Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 109
  1. Kibō no chi
    אוקי, בשביל הלימודים ובגלל שלא הייתי ממש פעיל ביום האחרון, כולכם קיבלתם חמישה פוקדורים, פוקידע ו-350$
    אלכס - אתה לוקח את המפה, ואחרי זמן קצר אתה רואה שבשביל להגיע אל המתקן הראשון צריך לעבור בכמה דרכים לא כל כך קצרות. אתה מתקדם אל עבר דרך 950 בשמחה בידיעה שבקרוב יתנהל הקרב הראשון שלך. בדרך אתה רואה כמה פוקימוני חרק ומים, אבל הם בורחים כשאתה מתקרב ואתה לא מספיק לזהות אותם. אחרי הליכה קצרה אתה מגיע אל הכניסה של דרך 950.
    אתה מתחיל ללכת, כשלפתע אתה מרגיש מכה בראש. אתה שם לב שבלוט פגע בך.

מייק - אתה כבר מחוץ למטוס
    --
    אתה שם לב שצריך ללכת אל דרך 950 בשביל להגיע אל הזירה הראשונה, ומחליט ללכת לשם.
    אתה מגיע אל הכניסה, ולפני שבכלל אתה צועק את הצעק הראשון אתה שומע רעש מוזר.
    לפתע מגיחה קבוצה של לידיאנים() שטסים במהירות, ואחריהם עוקבים שלושה אריאדוסים().

ירין - אתה חוטף מבט מהיר במפה, ומתקדם אל עבר דרך 950.
    כשאתה מגיע לשם, אתה רואה פוליווירל() נח מתחת לעץ, ולידו ארבעה פוליוואגים() קטנים שמשחקים בתופסת.

ריקי - אחרי מבט קצר במפה, אתה רואה שבשביל להגיע אל המתקן הראשון אתה צריך לעבור בדרך 950.

אנג'ל - אתה בודק את המפה, ושם לב שצריך לעבור בדרך 950, שלא רחוקה מאיפה שאתה נמצא כרגע.
    אתה מחליט ללכת לשם, ותוך זמן קצר מוצא את עצמך ליד השלט שמראה כי הגעת אל דרך 950.
    מבין כמה עצים מגיח הרקרוס () שטס במהירות אדירה, נראה כאילו הוא בורח ממשהו.
    לפתע אתה מוצא את הרקרוס יושב לך על הראש, משקלו הכבד קצת מכאיב לך.
    פתאום אתה מוצא את הראש שלך עטוף ברשת, כשלידך עומד מאמן צעיר עם כובע קש, תיק צד ובגדים כפריים, חולצה לבנה קצרה ומכנסיים שחורים וקצרים.
    "תפסתי אותך הפעם, הרקרוס!" הילד מכריז בגאווה, ורק אז מבחין בך, ורואה שהרקרוס בכלל לא ברשת, אלא רק אתה.
    "לעזאזל!" הוא רוטן, וממלמל לעצמו קללות, ומתחיל לרוץ משם אחרי ההרקרוס שממשיך לטוס במהירות אדירה, שנראית יוצאת דופן יחסית להרקרוס.

Spoiler ספוילר

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 07:49 PM
    אנג'ל - אתה בודק את המפה, ושם לב שצריך לעבור בדרך 950, שלא רחוקה מאיפה שאתה נמצא כרגע.
    אתה מחליט ללכת לשם, ותוך זמן קצר מוצא את עצמך ליד השלט שמראה כי הגעת אל דרך 950.
    מבין כמה עצים מגיח הרקרוס () שטס במהירות אדירה, נראה כאילו הוא בורח ממשהו.
    לפתע אתה מוצא את הרקרוס יושב לך על הראש, משקלו הכבד קצת מכאיב לך.
    פתאום אתה מוצא את הראש שלך עטוף ברשת, כשלידך עומד מאמן צעיר עם כובע קש, תיק צד ובגדים כפריים, חולצה לבנה קצרה ומכנסיים שחורים וקצרים.
    "תפסתי אותך הפעם, הרקרוס!" הילד מכריז בגאווה, ורק אז מבחין בך, ורואה שהרקרוס בכלל לא ברשת, אלא רק אתה.
    "לעזאזל!" הוא רוטן, וממלמל לעצמו קללות, ומתחיל לרוץ משם אחרי ההרקרוס שממשיך לטוס במהירות אדירה, שנראית יוצאת דופן יחסית להרקרוס.
    "פוקימון כזה אני צריך בשישיה שלי "אומר והתחיל לרוץ אחריי הרקרוס ...
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 08:49 PM
    אוקי, בשביל הלימודים ובגלל שלא הייתי ממש פעיל ביום האחרון, כולכם קיבלתם חמישה פוקדורים, פוקידע ו-350$

ריקי - אחרי מבט קצר במפה, אתה רואה שבשביל להגיע אל המתקן הראשון אתה צריך לעבור בדרך 950.
    קול D=
    -----------------
    אני מחפש את הכניסה לדרך 950 ומתחיל ללכת לכיוון המתקן הראשון
    בברכה, דור.

4. משתמש מנוסה

ירין - אתה חוטף מבט מהיר במפה, ומתקדם אל עבר דרך 950.
    כשאתה מגיע לשם, אתה רואה פוליווירל() נח מתחת לעץ, ולידו ארבעה פוליוואגים() קטנים שמשחקים בתופסת.

"היי מישהו מכם רוצה להצתרף אלי?" אני שואל אותם
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

מייק - אתה כבר מחוץ למטוס
    --
    אתה שם לב שצריך ללכת אל דרך 950 בשביל להגיע אל הזירה הראשונה, ומחליט ללכת לשם.
    אתה מגיע אל הכניסה, ולפני שבכלל אתה צועק את הצעק הראשון אתה שומע רעש מוזר.
    לפתע מגיחה קבוצה של לידיאנים() שטסים במהירות, ואחריהם עוקבים שלושה אריאדוסים().

אני פשוט שונא פוקימוני חרק חוץ מסיזור..
    ----------
    אני מתעלם מהם וממשיך ללכת
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

6. Kibō no chi
    אנג&#39;ל - "עצור שם&#33; ההרקרוס הזה שלי&#33;" המאמן השני צועק בזמן שהוא מסתכל עליך, ומבלי לשים לב מחליק ונופל על ברכיו.
    הרקרוס מתחיל להתעייף, הוא מאט יותר ויותר, אך לא מוותר וממשיך להגביר את הפער במהירות עצומה.
    אתה רואה מרחוק את נמל התעופה, והרקרוס נעלם שם בין כמה מטוסים.

ריקי - תוך כמה דקות הליכה, אתה מוצא את עצמך בדרך 950. אתה ממשיך ללכת ורואה מאמן צעיר, בערך בן 10, עם כובע כחול, חולצת טריקו קצרה וכתומה, מכנסיים צמודים וקצרים בצבע כחול ונעליים של אדידס בצבע כחול, שאוחז פוקדור ביד שלו(), עומד ליד דונפאן () שנראה חזק מאוד, נלחם בפורטרס() ענקי שמסתובב במהירות מסביב לכמה עצים בשביל לבלבל את המאמן ואת דונפאן.

ירין - הפוליוואגים מסתכלים עליך ולא מבינים מה אתה רוצה, כשלפתע פוליווירל מתעורר. הוא מסתכל עליך מפוחד, תוקף אותך בבועות שמפילות אותך על הרצפה ומנסה לברוח עם הפוליוואגים הרחק ממך.

מייק - לא אשמתי, הדרך מלאה בהם.
    --
    אתה ממשיך להתקדם בדרך, כשלפתע אתה שומע צעקה מאחוריך.
    אתה שם לב לאריאדוסים הולכים לכיוונך כשהלידיאנים קשורים בחוטים, והאריאדוסים גוררים אותם.
    נראה כאילו הם סובלים, ושהם לא ממש מסתדרים עם האריאדוסים הללו.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 08:55 PM

ירין - הפוליוואגים מסתכלים עליך ולא מבינים מה אתה רוצה, כשלפתע פוליווירל מתעורר. הוא מסתכל עליך מפוחד, תוקף אותך בבועות שמפילות אותך על הרצפה ומנסה לברוח עם הפוליוואגים הרחק ממך.

"חכו אני לא רוצה לפגוע בכם.." אני אומר ורץ אחריהם
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג&#39;ל - "עצור שם&#33; ההרקרוס הזה שלי&#33;" המאמן השני צועק בזמן שהוא מסתכל עליך, ומבלי לשים לב מחליק ונופל על ברכיו.
    הרקרוס מתחיל להתעייף, הוא מאט יותר ויותר, אך לא מוותר וממשיך להגביר את הפער במהירות עצומה.
    אתה רואה מרחוק את נמל התעופה, והרקרוס נעלם שם בין כמה מטוסים.
    "אני לא רואה שהוא שלך "אומר ואז המשיך לרוץ לכיוון שממנו
    ברגע הראשון שאני רואה אותו הוציא את בלסטויז.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

9. משתמש מנוסה

מייק - לא אשמתי, הדרך מלאה בהם.
    --
    אתה ממשיך להתקדם בדרך, כשלפתע אתה שומע צעקה מאחוריך.
    אתה שם לב לאריאדוסים הולכים לכיוונך כשהלידיאנים קשורים בחוטים, והאריאדוסים גוררים אותם.
    נראה כאילו הם סובלים, ושהם לא ממש מסתדרים עם האריאדוסים הללו.
    לא אשמתך..אתה סתם קבעת שהם יהיו שם וילכו אחרי,אל תנסה לגרום לי לתפוס אותם או להלחם בהם כי אני לא רוצה.
    ------------
    &#39;הם יסתדרו.."אני חושב לעצמי וממשיך ללכת.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 09:55 PM
    ריקי - תוך כמה דקות הליכה, אתה מוצא את עצמך בדרך 950. אתה ממשיך ללכת ורואה מאמן צעיר, בערך בן 10, עם כובע כחול, חולצת טריקו קצרה וכתומה, מכנסיים צמודים וקצרים בצבע כחול ונעליים של אדידס בצבע כחול, שאוחז פוקדור ביד שלו(), עומד ליד דונפאן () שנראה חזק מאוד, נלחם בפורטרס() ענקי שמסתובב במהירות מסביב לכמה עצים בשביל לבלבל את המאמן ואת דונפאן.
    "שלום." אני אומר למאמן
    "אני צריך קצת להתאמן עם הפוקימון שלי, תרצה קרב?"
    בברכה, דור.

11. Kibō no chi
    מייק - אני לא מנסה לגרום לך לתפוס אותם, ואתה לא חייב להציל אותם, פשוט חשבתי להכניס קצת אקשן.
    --
    אתה ממשיך להתקדם בדרך 950, ורואה את מרכז הפוקימונים.
    לא רחוק משם יש קבוצה של מאמנים שנלחמים אחד בשני, ולידם ביצה.

ירין - פוליווירל מסתובב לכיוונך ותוקף אותך עם סטירה כפולה. אתה נופל על הרצפה ומרגיש כאב עז בלחיים שלך. כשאתה קם אתה רואה שהם ממשיכים לברוח ממך, הם מתקדמים אל עבר צוק, אבל לא נראה כאילו הם שמו לב לזה.

אנג&#39;ל - אתה רץ, ורואה איש בחליפה שחורה, וסמל של "R" אדום בחולצתו מחזיק שק, שזז מצד לצד (). נראה כאילו הוא מחפש מטוס מסוים, כשלפתי הוא מבחין במסוק שחור עם סמל זהה לזה שבחולצתו. הוא רץ לערבו, ואתה שם לב לקרן בצבע כחול כהה יוצאת מתוך השק.

ריקי - "לא עכשיו&#33; אני באמצע קרב, אתה לא רואה?&#33;" הוא צועק בעצבנות, ואז אומר לדונפאן להשתמש בגלגול.
    דונפאן מתגלגל במהירות אל עבר פורטרס, שחומק בקלות ותוקף אותו בדחיפה. דונפאן מתעלף והמאמן מחזיר אותו.
    "תעזור לי ללכוד את הפורטרס הזה&#33;" הוא דורש ממך.

Spoiler ספוילר

12. the bitch is back
    אוקי, בשביל הלימודים ובגלל שלא הייתי ממש פעיל ביום האחרון, כולכם קיבלתם חמישה פוקדורים, פוקידע ו-350&#036;
    אלכס - אתה לוקח את המפה, ואחרי זמן קצר אתה רואה שבשביל להגיע אל המתקן הראשון צריך לעבור בכמה דרכים לא כל כך קצרות. אתה מתקדם אל עבר דרך 950 בשמחה בידיעה שבקרוב יתנהל הקרב הראשון שלך. בדרך אתה רואה כמה פוקימוני חרק ומים, אבל הם בורחים כשאתה מתקרב ואתה לא מספיק לזהות אותם. אחרי הליכה קצרה אתה מגיע אל הכניסה של דרך 950.
    אתה מתחיל ללכת, כשלפתע אתה מרגיש מכה בראש. אתה שם לב שבלוט פגע בך.
    אני מסתכל מסביב מחפש לראות מאיפה הגיע הבלוט.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 09:08 PM
    מייק - אני לא מנסה לגרום לך לתפוס אותם, ואתה לא חייב להציל אותם, פשוט חשבתי להכניס קצת אקשן.
    --
    אתה ממשיך להתקדם בדרך 950, ורואה את מרכז הפוקימונים.
    לא רחוק משם יש קבוצה של מאמנים שנלחמים אחד בשני, ולידם ביצה.

אקשן?אז תכניס איזה פוקימון רציני,לא איזה עכביש מעפן..
    ----------
    אני מתקדם לכיוון הביצה .
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 10:08 PM
    ריקי - "לא עכשיו&#33; אני באמצע קרב, אתה לא רואה?&#33;" הוא צועק בעצבנות, ואז אומר לדונפאן להשתמש בגלגול.
    דונפאן מתגלגל במהירות אל עבר פורטרס, שחומק בקלות ותוקף אותו בדחיפה. דונפאן מתעלף והמאמן מחזיר אותו.
    "תעזור לי ללכוד את הפורטרס הזה&#33;" הוא דורש ממך.
    "על מי בדיוק אתה צועק, קטנצ&#39;יק?" אני אומר לו בזלזול.
    "אבל, הפורטרס הזה נראה חזק במיוחד" אני ממשיך
    "בלייזיקן צא&#33; בעיטת להבה&#33;"
    בברכה, דור.

15. Kibō no chi
    אלכס - אתה מסתכל מסביבך ולא מבין מאיפה מגיע הבלוט הזה, כשלפתע עוד אחד פוגע לך בראש מלמעלה.
    אתה מפנה את מבטך אל עבר אחד העצים, ורואה נאזליף() עומד על אחד הענפים ומקפיץ בידו בלוטים, כשלפתע הוא זורק עוד אחד עליך. זה כבר מתחיל לעצבן.

מייק - תאמין לי שהם לא מעפנים, אני יודע מה אני עושה וכל הפוקימונים באי הזה חזקים בטירוף.
    --
    "תתרחק מהביצה, גנב&#33;" צועק אחד הנערים שם וחוסם אותך מלהתקרב אל הביצה.
    "אנחנו עורכים טורניר שהזוכה בו יזכה בביצה הזאת, אתה לא יכול לקחת אותה סתם ככה&#33;" הוא מוסיף ונועץ בך מבט עצבני.

ריקי - בלייזיקאן יוצא מהפוקדור, הוא נראה שמח להלחם שוב.
    הוא יוצא עם בעיטת להבה חזקה במיוחד, כשלפתע פורטרס משתמש בסיבוב מהיר וחומק. הוא מתקדם אל עבר בלייזיקאן במהירות גבוהה מאוד ותוקף אותו בנשיכת חרק.
    "קטנצ&#39;יק תקרא לחברים שלך&#33; הפורטרס הזה מאוד מהיר, כדאי שתוותר, טירון" הילד עונה בלעג ומגלגל את עיניו.

Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •