Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 109
  1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 09:19 PM

מייק - תאמין לי שהם לא מעפנים, אני יודע מה אני עושה וכל הפוקימונים באי הזה חזקים בטירוף.
    --
    "תתרחק מהביצה, גנב!" צועק אחד הנערים שם וחוסם אותך מלהתקרב אל הביצה.
    "אנחנו עורכים טורניר שהזוכה בו יזכה בביצה הזאת, אתה לא יכול לקחת אותה סתם ככה!" הוא מוסיף ונועץ בך מבט עצבני.

"אני לא גנב ולא נעליים,והביצה הזאת לא שייכת לכם!לא מעניין אותי מהטורניר שלכם,אני רק רוצה להסתובב קצת בביצה,ועם לא תתן לי אז מצבך יהיה לא טוב!"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. the bitch is back
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 09:19 PM
    אלכס - אתה מסתכל מסביבך ולא מבין מאיפה מגיע הבלוט הזה, כשלפתע עוד אחד פוגע לך בראש מלמעלה.
    אתה מפנה את מבטך אל עבר אחד העצים, ורואה נאזליף() עומד על אחד הענפים ומקפיץ בידו בלוטים, כשלפתע הוא זורק עוד אחד עליך. זה כבר מתחיל לעצבן.
    "צאי פליגון תשתמשי בנשימת דרקון!" אני קורא בזעם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 09:08 PM
    אנג'ל - אתה רץ, ורואה איש בחליפה שחורה, וסמל של "R" אדום בחולצתו מחזיק שק, שזז מצד לצד (). נראה כאילו הוא מחפש מטוס מסוים, כשלפתי הוא מבחין במסוק שחור עם סמל זהה לזה שבחולצתו. הוא רץ לערבו, ואתה שם לב לקרן בצבע כחול כהה יוצאת מתוך השק.
    "יש לי הרגשה שהוא לא "מהחברה" הטובים"אחשוב לעצמי בזמן שהוציא את בלסטויז.
    "בלסטויז תמשתמש בנשיכה על השק הזה ואז באקדח מים על הבחור זהזה"אומר לבלסטויז.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 09:08 PM

ירין - פוליווירל מסתובב לכיוונך ותוקף אותך עם סטירה כפולה. אתה נופל על הרצפה ומרגיש כאב עז בלחיים שלך. כשאתה קם אתה רואה שהם ממשיכים לברוח ממך, הם מתקדמים אל עבר צוק, אבל לא נראה כאילו הם שמו לב לזה.

"מהר ווינזור משוך אותם עם הצלפת גפן!!" אני אומר לו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 10:19 PM
    ריקי - בלייזיקאן יוצא מהפוקדור, הוא נראה שמח להלחם שוב.
    הוא יוצא עם בעיטת להבה חזקה במיוחד, כשלפתע פורטרס משתמש בסיבוב מהיר וחומק. הוא מתקדם אל עבר בלייזיקאן במהירות גבוהה מאוד ותוקף אותו בנשיכת חרק.
    "קטנצ&#39;יק תקרא לחברים שלך&#33; הפורטרס הזה מאוד מהיר, כדאי שתוותר, טירון" הילד עונה בלעג ומגלגל את עיניו.
    "אתה לא רוצה בעיטת להבה לפנים, נכון?&#33;" אני עונה לו בכעס
    "בלייזיקן, תשתמש בגחלת, ואז תעיף אותו למעלה בעזרת בעיטה כפולה ותסיים את המהלך בבעיטת אש&#33;"
    בברכה, דור.

6. Kibō no chi
    מייק - לפתע המאמנים מפסיקים את הקרב. כולם מסתובבים אל כיוונך ונועצים בך מבטים די מפחידים.
    "אמרת משהו?" הילד שואל בלעג.
    "אגב, זאת ביצה שהאחות ג&#39;וי נתנה לנו, היא אמרה שנעשה טורניר והזוכה בו יקבל את הביצה, אז תשתוק&#33;" הוא מוסיף ופנה אליך את הגב.

אלכס - פלייגון יוצאת, היא שמחה להיות מחוץ לכדור לשם שינוי.
    "פליי פליי&#33;" פלייגון צועקת, כשלפתע הפה שלה זוהר ומתוכו יוצאת מתקפת נשימת דרקון עוצמתית שמנפצת את הענף שעליו נאזליף עמד לפיסות קטנות של עץ, אך נאזליף ניתר ממנו וחמק בזמן.
    "נאז, נאזליף&#33;" הוא צועק בזעם ומשתמש בעלי תער שפוגעים בפלייגון, שלא מוותרת ונשארת במקום.
    הוא נוחת על האדמה ומסתכל על פלייגון, מוכן לקרב ולמתקפה הבאה.

אנג&#39;ל - בלאטויז יוצא ונושך את השק, צעקות של כאב יוצאות מתוכו.
    הוא עומד להשתמש באקדח מים, כשלפתע האיש מוציא פוקדור וזורק אותו לאוויר. מתוכו יוצא הוצ&#39;קרוו ענקי ( ) שחוסם את אקדח המים עם כדור צל.
    "תעזוב אותי בשקט&#33;" האיש צועק ומטפס על הסולם של המסוק, שמתחיל להמריא.
    "הונצ&#39;קרוו, תסיים אתו ותחזור לבסיס&#33;" הוא צועק.

ירין - וינזאור יוצא ותופס שלושה פוליוואגים ואת פוליווירל, אבל אחד מהפוליווגים בכלל לא שם לב לגפן המצליפה ולא נתפס, הוא ממשיך ללכת אל עבר הצוק כאילו אין שם כלום.

ריקי - "תשתוק&#33;" הוא צורח ודורך לך על הרגל, אבל זה לא ממש כואב ואתה מנסה להתעלם ממנו.
    בלייזיקאן משתמש בגחלת בפוגעת בפורטרס, אך הוא משתמש בהגנה והמתקפה לא משפיעה עליו. בלייזיקאן תופס תאוצה ורץ אל עבר פורטרס עם בעיטה כפולה, אך פורטרס משתמש בנשיכת חרק שמפילה את בלייזיקאן לרצפה. בלייזיקאן מנצל את ההזדמנות שפורטרס לא תוקף אותו כשהוא נשכב על הרצפה, ובועט בו מאחור עם בעיטת אש, שמרסקת את פורטרס על אחד העצים, אך הוא עדיין לא מוותר ויורה תותח חשמל עצמתי אל כיוון בלייזיקאן.

Spoiler ספוילר

7. the bitch is back
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 09:36 PM
    אלכס - פלייגון יוצאת, היא שמחה להיות מחוץ לכדור לשם שינוי.
    "פליי פליי&#33;" פלייגון צועקת, כשלפתע הפה שלה זוהר ומתוכו יוצאת מתקפת נשימת דרקון עוצמתית שמנפצת את הענף שעליו נאזליף עמד לפיסות קטנות של עץ, אך נאזליף ניתר ממנו וחמק בזמן.
    "נאז, נאזליף&#33;" הוא צועק בזעם ומשתמש בעלי תער שפוגעים בפלייגון, שלא מוותרת ונשארת במקום.
    הוא נוחת על האדמה ומסתכל על פלייגון, מוכן לקרב ולמתקפה הבאה.
    "פלייגון סופת חול ואז ציפורני דרקון בשילוב מתקפת פתע&#33;" אני אומר לה.
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    מייק - לפתע המאמנים מפסיקים את הקרב. כולם מסתובבים אל כיוונך ונועצים בך מבטים די מפחידים.
    "אמרת משהו?" הילד שואל בלעג.
    "אגב, זאת ביצה שהאחות ג&#39;וי נתנה לנו, היא אמרה שנעשה טורניר והזוכה בו יקבל את הביצה, אז תשתוק&#33;" הוא מוסיף ופנה אליך את הגב.

"בסדר,אני אלך עכשיו,אבל אחר כך אני אחזור וכדאי מאוד שלא תהיו פה."אני אומר להם ומסתובב ומתחיל ללכת לכיוון הזירה.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג&#39;ל - בלאטויז יוצא ונושך את השק, צעקות של כאב יוצאות מתוכו.
    הוא עומד להשתמש באקדח מים, כשלפתע האיש מוציא פוקדור וזורק אותו לאוויר. מתוכו יוצא הוצ&#39;קרוו ענקי ( ) שחוסם את אקדח המים עם כדור צל.
    "תעזוב אותי בשקט&#33;" האיש צועק ומטפס על הסולם של המסוק, שמתחיל להמריא.
    "הונצ&#39;קרוו, תסיים אתו ותחזור לבסיס&#33;" הוא צועק.
    "בלאסטויז תשתמש באקדח מים על הסולם ותנסה לחתוך אותו "אומר לבלסטויז.
    "הונצקרוו בקטח יתקוף אותך אז שהוא מתקרב תשתמש בנשיכה "אלחוש בנוסף.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. משתמש מנוסה

ירין - וינזאור יוצא ותופס שלושה פוליוואגים ואת פוליווירל, אבל אחד מהפוליווגים בכלל לא שם לב לגפן המצליפה ולא נתפס, הוא ממשיך ללכת אל עבר הצוק כאילו אין שם כלום.

ריח מתוק מושך אותך?
    -----
    "תיזהר&#33;&#33;" אני צועק ורץ אליו לתפוס אותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 10:36 PM
    ריקי - "תשתוק&#33;" הוא צורח ודורך לך על הרגל, אבל זה לא ממש כואב ואתה מנסה להתעלם ממנו.
    בלייזיקאן משתמש בגחלת בפוגעת בפורטרס, אך הוא משתמש בהגנה והמתקפה לא משפיעה עליו. בלייזיקאן תופס תאוצה ורץ אל עבר פורטרס עם בעיטה כפולה, אך פורטרס משתמש בנשיכת חרק שמפילה את בלייזיקאן לרצפה. בלייזיקאן מנצל את ההזדמנות שפורטרס לא תוקף אותו כשהוא נשכב על הרצפה, ובועט בו מאחור עם בעיטת אש, שמרסקת את פורטרס על אחד העצים, אך הוא עדיין לא מוותר ויורה תותח חשמל עצמתי אל כיוון בלייזיקאן.
    "הוא טוב.." אני ממלמל
    "בלייזיקן, תתחמק ואז תדביק אותו לעץ בכל הכוח עם בעיטה כפולה&#33;"
    בברכה, דור.

12. משתמש מנוסה
    כינוי:אתה מסוגל להוזיז את העיניים ימינה? אם כן אז תסדר
    שם אמתי:שי
    שם השחקן:ג&#39;ו ג&#39;ו בילי ג&#39;ו
    הפוקימון שאתה לוקח אתך :ריפוריאור(רולז&#33;)
    תיאור/ספרייט:בקרוב אעדכן
    רקע:ג&#39;ו ג&#39;ו בילי ג&#39;ו נולד במחוז הוואן. במחוז הוא בחר בפוקימון המים מדקיפ. אחר ניסיונות רבים לנצח בליגה הצליח לעשות זאת סוף סוף, בעזרת שני פוקימוניו האהובים ביותר-סוואמפרט שלו וגם ריפוריאור שלו. בעבר לג&#39;ו ג&#39;ו בילי ג&#39;ו היית יריבות לילד בשם נדב-נדב החזיק במגניום בתור פוקימון התחלתי, המגניום שלו יצר פחד אצל הפוקימונים ועשה לסוואמפרט חרדה מפוקימוני עשב. כאשר גילה שהצטרף לאזור האלופים שמח מאוד, אביו הוזמן לאזור בעבר והגיע עד לזירה האחרונה שם הפסיד וויתר על יעודו כמאמן מאסטר-ג&#39;ו ג&#39;ו בילי ג&#39;ו הבטיח לעצמו שלא יחזור על טעויות אביו.
    הערות/הארות: P:
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

13. Kibō no chi
    שי - התקבלת, אבל אני מקצר לך את השם לג&#39;ו (כי ג&#39;ו ג&#39;ו בילי ג&#39;ו זה ארוך מדי, וגם אני שונא את בילי ג&#39;ו, שזה השם של הסולן של גרין דיי, להקה שאני מאוד שונא). תגיב להתחלה

ריקי - "פורטרס&#33;" צועק פורטרס ושולח תותח חשמלי נוסף אל עבר בלייזיקאן, שמצליח להתחמק משניהם.
    בלייזיקאן מתקרב אל פורטרס עם בעיטה כפולה, אך הוא משתמש בהגנת ברזל, ככה שכמעט ולא מצטבר נזק.
    פורטרס מסתמך על האינסטיקנטים שלו, ומשתמש בסיבוב מהיר כל עוד בלייזיקאן נוגע בו. בלייזיקאן מסתחרר ונשלח אל עץ, הפגיעה לא קלה. "בלייזיקאן..." ממלמל בלייזיקאן, כשלפתע הלהבות שעל הזרועות שלו גדלות בפתאומיות.
    הוא קם לאט, נועץ מבט בפורטרס וצורח, הוא לא הולך לוותר לו.

ירין - אותי? לא. אני אוהב ריח של בשר P:
    אבל הבנתי את השאלה, כן, ריח מתוק מפתה את הפוקימון ומושך אותו.
    --
    אתה רץ אל פוילוואג, אבל לא מפסיק להגיע, הוא נופל מהצוק. אתה מתקרב לאט לאט בשביל לראות מה קרה לו, ורואה שהוא נאחז בעזרת הזנב שלו בענף, בזמן שהוא צורח ובוכה מרוב פחד.

אנג&#39;ל - השק פוגע בסולם, אך הוא לא נחתך. האיש מאבד את שיווי המשקל שלו, ומפיל את השק בטעות.
    "לא&#33;" הוא צועק ומנסה לתפוס אותו, אך לא מצליח. השק נופל במהירות עצומה אל האדמה, ואם לא תעשה משהו, הוא יתרסק.
    בינתיים בלאסטויז והונצ&#39;קרוו נאבקים, ונראה שבלאסטויז גורם להוצ&#39;קרוו סבל רב בעזרת הנשיכה.

מייק - "למה מי אתה בכלל שתדבר, הא?&#33;" הילד צועק והמאמנים חוסמים לך את הדרך.
    "החוצפה שלך מעצבנת כבר את כולנו, ונמאס לי&#33;" הוא מוסיך ומוציא אלקטייויר () מאחד הפוקדורים שלו.
    "אני אלמד אותך לקח או שניים&#33;" הוא רוטן ונעמד ליד האלקטייויר שלו, מחכה שתבחר בפוקימון שלך.

עומר - פלייגון יוצרת סופת חול שמפריעה לנאזליף ולך לראות מה קורה. בלי שאתה שם בכלל לב, פלייגון משתמשת במתקפת פתע ומשסעת את טפריה בנאזליף. הסופה גורמת לכך שנאזליף לא יראה כלום, ופלייגון ביתרון מצוין.

Spoiler ספוילר

14. the bitch is back
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 10:47 PM

עומר - פלייגון יוצרת סופת חול שמפריעה לנאזליף ולך לראות מה קורה. בלי שאתה שם בכלל לב, פלייגון משתמשת במתקפת פתע ומשסעת את טפריה בנאזליף. הסופה גורמת לכך שנאזליף לא יראה כלום, ופלייגון ביתרון מצוין.
    "נהדר פלייגון עכשיו תשתמשי שוב בנשימת דרקון&#33;"
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Trooper@Sep 2 2009, 11:47 PM
    ריקי - "פורטרס&#33;" צועק פורטרס ושולח תותח חשמלי נוסף אל עבר בלייזיקאן, שמצליח להתחמק משניהם.
    בלייזיקאן מתקרב אל פורטרס עם בעיטה כפולה, אך הוא משתמש בהגנת ברזל, ככה שכמעט ולא מצטבר נזק.
    פורטרס מסתמך על האינסטיקנטים שלו, ומשתמש בסיבוב מהיר כל עוד בלייזיקאן נוגע בו. בלייזיקאן מסתחרר ונשלח אל עץ, הפגיעה לא קלה. "בלייזיקאן..." ממלמל בלייזיקאן, כשלפתע הלהבות שעל הזרועות שלו גדלות בפתאומיות.
    הוא קם לאט, נועץ מבט בפורטרס וצורח, הוא לא הולך לוותר לו.
    "ככה אתה צריך להתנהג&#33;"
    "קדימה, בעיטה כפולה ובעיטת להבה&#33;"
    בברכה, דור.

עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •