Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 109
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    Originally posted by The Trooper@Sep 3 2009, 09:21 PM
    אנג'ל - בלאסטויז יורה על עצמו אקדח מים עצום ומסתובב במהירות, מה שיוצר מערבולת ענקית שפוגעת בהונצ'קרוו וממוטטת אותו על הרצפה. אתה מנסה להגיע אל השק, אבל אתה לא מצליח. לפתע בלאסטויז דוחף אותך מאחורה עם סיבוב מהיר. אתה עף באוויר ומתרסק על הרצפה, והשק נוחת בדיוק עליך.
    קצת כואב לך, אבל זה עובר אחרי כמה רגעים. אתה שם לב שהרקרוס נמצא בתוך השק, והוא לא נראה כל כך טוב.
    "תודה בלאסטויז "אומר לבלאסטויז עם חיוך שינסה להסתיר את הכאב.
    "הרקרוס אתה בסדר?"אשאל את הרקרוס.
    "טוב אני לא צריך לשאול אותו בשביל לדעת את זה "אחשוב לעצמי בזמן שאזרוק פוכדור על הרקרוס.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. Kibō no chi
    עומר - פלייגון משתמשת במתקפת פתע ונוגחת בנאזליף מאחור, ובמהירות שולחת נשימת דרקון חזקה שפוגעת לו בגב וכמעט מעלפת אותו.
    נאזליף, בשארית כוחו צועק לעזרה, כשלפתע שלושה נאזליפים מגיחים מבין העצים, והם לא נראים מאושרים.

ריקי - אני תמיד עושה את זה בלכידות.
    אחרי חצי שעתיים של הליכה בלי לראות אף פוקימון, שלושה אריאדוסים() עומדת באמצע הדרך, ולידם שני שלדים, כנראה של פוקימונים.
    לידם יש לידיאן () קשורה בחבלים, צורחת ומתפתלת. במבט שני על השלדים, יש להם צורה של לידיאן.

ירין - אל תגיד לי מה להביא ומה לא, מה שיוצא יוצא.
    חוץ מזה, מה הבעיה בלתפוס פוקימון שחי במשפחה? אם אתה תמצא פוקימון ממש נדיר שחי בקבוצה, אתה לא תלכוד אותו רק בגלל שיש לו משפחה?
    תזכור שאתה צריך להיות אלוף במשחק הזה.
    --
    אתה ממשיך ללכת, ואחרי כמה דקות רואה את אותו הפוליווירל ממקודם, הוא נוגע בסלע קטן וכחול, שמתגלה כאבן מים.
    הוא מתחיל לזהור ולגדול, ולאחר כמה שניות הופל לפוליראת'(). עם מבט מטורף בעיניים, הוא תוקף את אחד הפוליוואגים וממוטט אותו על הרצפה.

מייק - ההתנגשות של הלהביור ושל תותח החשמל גורמת לפיצוץ ענקי.
    אתה לא מצליח לראות כלום בגלל כל העשן שיש באזור. אחרי כמה דקות של המתנה, העשן מתפזר. אתה רואה את מגמורטאר מעולף על הרצפה, וליידו עומד אלקטיוייר, שבאותה שנייה גם מתעלף.

אנג'ל - אתה זורק את הכדור על הרקרוס.
    נדנוד ראשון, נדנוד שני והכדור מתפוצץ, הרקרוס משתחרר ממנו.
    הוא עומד על הרצפה בקושי ונועץ בך מבט זועם, כשלפתע הוא מתקפל מכאבים ומתמוטט על הרצפה.

Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    Originally posted by The Trooper@Sep 3 2009, 10:45 PM
    עומר - פלייגון משתמשת במתקפת פתע ונוגחת בנאזליף מאחור, ובמהירות שולחת נשימת דרקון חזקה שפוגעת לו בגב וכמעט מעלפת אותו.
    נאזליף, בשארית כוחו צועק לעזרה, כשלפתע שלושה נאזליפים מגיחים מבין העצים, והם לא נראים מאושרים.
    או או" אני אומר בשקט. "ואיי בואי נעוף מפה" אני אומר לה ועולה על גבה ומסמן לה לעוף מהאזור~
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל - אתה זורק את הכדור על הרקרוס.
    נדנוד ראשון, נדנוד שני והכדור מתפוצץ, הרקרוס משתחרר ממנו.
    הוא עומד על הרצפה בקושי ונועץ בך מבט זועם, כשלפתע הוא מתקפל מכאבים ומתמוטט על הרצפה.
    "אז אתה רוצה להיות חופשי"אחשוב לעצמי בזמן שהרים את הרקרוס וארוץ איתו לכיוון מרכז החולים הקרוב.

5. משתמש מנוסה

ירין - אל תגיד לי מה להביא ומה לא, מה שיוצא יוצא.
    חוץ מזה, מה הבעיה בלתפוס פוקימון שחי במשפחה? אם אתה תמצא פוקימון ממש נדיר שחי בקבוצה, אתה לא תלכוד אותו רק בגלל שיש לו משפחה?
    תזכור שאתה צריך להיות אלוף במשחק הזה.
    --
    אתה ממשיך ללכת, ואחרי כמה דקות רואה את אותו הפוליווירל ממקודם, הוא נוגע בסלע קטן וכחול, שמתגלה כאבן מים.
    הוא מתחיל לזהור ולגדול, ולאחר כמה שניות הופל לפוליראת'(). עם מבט מטורף בעיניים, הוא תוקף את אחד הפוליוואגים וממוטט אותו על הרצפה.

הבנתי..
    ----
    "מהר ווינזאור צא! אבקת רעל עם זרע עלוקה ואז ריקוד עלי כותרת וקרן סולרית לסיום!" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

מייק - ההתנגשות של הלהביור ושל תותח החשמל גורמת לפיצוץ ענקי.
    אתה לא מצליח לראות כלום בגלל כל העשן שיש באזור. אחרי כמה דקות של המתנה, העשן מתפזר. אתה רואה את מגמורטאר מעולף על הרצפה, וליידו עומד אלקטיוייר, שבאותה שנייה גם מתעלף.

"יפה,תחזור מגמורטר"אני אומר ומחזיר אותו,"אז זה תיקו הא?"אני שואל את המאמן
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by The Trooper@Sep 3 2009, 11:45 PM
    ריקי - אני תמיד עושה את זה בלכידות.
    אחרי חצי שעתיים של הליכה בלי לראות אף פוקימון, שלושה אריאדוסים() עומדת באמצע הדרך, ולידם שני שלדים, כנראה של פוקימונים.
    לידם יש לידיאן () קשורה בחבלים, צורחת ומתפתלת. במבט שני על השלדים, יש להם צורה של לידיאן.
    "וואו" אני אומר בפליאה
    "תשחררו את הלדיאן&#33;" אני צועק לעברם
    "בלייזיקן צא&#33; גחלת על שלושתם&#33;"
    בברכה, דור.

8. Kibō no chi
    שאלה - הייתם רוצים שאני אשלב פייקים במשחק?

אלכס - אתה עולה על גבה של פלייגון, שמנסה לטוס אך לא מצליחה, כנראה שאתה כבד לה מדי.
    הנאזליפים מקיפים אותך ואת פלייגון במעגל שמצטמצם מרגע לרגע.
    הזמן לא פועל לטובתך.

אנג&#39;ל - אתה מרים את הרקרוס, אך הוא כבד. בלאטויז עוזר לך להרים אותו ואתם מחפשים את מרכז הפוקימונים הקרוב, כשלפתע אתה שם לב בכניסה לדרך 950 לילד ופלייגון (), ומסבבו נאזליפים () שמכתרים אותו.

ירין - וינזאור מפזר אבקת רעל ופוליראת&#39; שואף אותה, הוא מתחיל להחוויר, כנראה שהורעל. אתה רואה שגם הפוליוואגים שאפו קצת מהאבקה וגם הם מחווירים.
    וינזאור שולח זרע עלוקה, אך פוליראת&#39; מנפץ אותו בקלות עם אגרוף דינמיט, ורץ אל עבר וינזאור עם עוד אגרוף מוכן. וינזאור שולח ריקוד עלי כותרת שמחטיא, ופוליראת&#39; משלח את אגרופו בגולגולתו של וינזאור. המכה פוגעת בקריטיות בוינזאור, שנחבט על האדמה ומקבל סחרחורת. הוא מתחיל לטעון את קרן העל, כשבינתיים פוליראת&#39; מתחיל לברוח בזמן שהוא חוטף את אחד הפוליוואגים.

מייק - "יכולתי לנצח אותך, פשוט וויתרתי לך" הוא משיב בשחצנות ומחזיר את אלקטייויר אל הפוקדור, ולאחר מכן נכנס אל מרכז הפוקימונים בשביל לרפא אותו.

ריקי - בלייזיקאן יוצא מהפוקדור ושולח מתקפת גחלת חזקה שפוגעת בשני אריאדוסים ומחטאיה את השלישי, ובמקום זאת פוגעת בחבלים שבהם קשורה לידיאן. הם נרשפים ולידאן משתחררת מהם, היא מתחילה לעוף אל עבר אחד העצים ונשכבת עליו, היא לא מצליחה לזוז יותר.
    בינתיים האריאדוסים שולחים יריות חוטים שקושרות את בלייזיקאן, והם מתחילים לירות עליו עוקצי רעל רבים שפוגעים בו.

Spoiler ספוילר

9. the bitch is back
    Originally posted by The Trooper@Sep 6 2009, 09:20 PM
    שאלה - הייתם רוצים שאני אשלב פייקים במשחק?

אלכס - אתה עולה על גבה של פלייגון, שמנסה לטוס אך לא מצליחה, כנראה שאתה כבד לה מדי.
    הנאזליפים מקיפים אותך ואת פלייגון במעגל שמצטמצם מרגע לרגע.
    הזמן לא פועל לטובתך.
    מה שבא לך~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פלייגון סופת חול ואז בואי נתחפף מפה" אני אומר ומקווה שזה יעבוד.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

מייק - "יכולתי לנצח אותך, פשוט וויתרתי לך" הוא משיב בשחצנות ומחזיר את אלקטייויר אל הפוקדור, ולאחר מכן נכנס אל מרכז הפוקימונים בשביל לרפא אותו.

אני הולך גם למרכז הפוקימון ומחפש את האחות ג&#39;וי
    ----------

אל תכניס פייקים.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

11. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג&#39;ל - אתה מרים את הרקרוס, אך הוא כבד. בלאטויז עוזר לך להרים אותו ואתם מחפשים את מרכז הפוקימונים הקרוב, כשלפתע אתה שם לב בכניסה לדרך 950 לילד ופלייגון (), ומסבבו נאזליפים () שמכתרים אותו.
    לא אוהב פייקים ><
    אבל עם בא לך תשלב O:
    --------
    "בלאסטויז תניח את הרקרוס פה אני אטפל בוא ,תשתמש סיבוב מהיר בזמן שאתה יורה על עצמך לכיוון הנאזליפים"אומר לבלאסטויז במהירות .

12. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by The Trooper@Sep 6 2009, 10:20 PM
    ריקי - בלייזיקאן יוצא מהפוקדור ושולח מתקפת גחלת חזקה שפוגעת בשני אריאדוסים ומחטאיה את השלישי, ובמקום זאת פוגעת בחבלים שבהם קשורה לידיאן. הם נרשפים ולידאן משתחררת מהם, היא מתחילה לעוף אל עבר אחד העצים ונשכבת עליו, היא לא מצליחה לזוז יותר.
    בינתיים האריאדוסים שולחים יריות חוטים שקושרות את בלייזיקאן, והם מתחילים לירות עליו עוקצי רעל רבים שפוגעים בו.
    יהיה נחמד לשחק פייקים
    --------------------------
    "תשתמש בבעיטת להבה ותסתובב באויר כדי לחתוך את החוטים&#33;" אני אומר לו
    "עכשיו, תעיף אותם מפה עם בעיטת להבה משולבת בבעיטה כפולה&#33;"
    בברכה, דור.

13. משתמש מנוסה
    ירין - וינזאור מפזר אבקת רעל ופוליראת&#39; שואף אותה, הוא מתחיל להחוויר, כנראה שהורעל. אתה רואה שגם הפוליוואגים שאפו קצת מהאבקה וגם הם מחווירים.
    וינזאור שולח זרע עלוקה, אך פוליראת&#39; מנפץ אותו בקלות עם אגרוף דינמיט, ורץ אל עבר וינזאור עם עוד אגרוף מוכן. וינזאור שולח ריקוד עלי כותרת שמחטיא, ופוליראת&#39; משלח את אגרופו בגולגולתו של וינזאור. המכה פוגעת בקריטיות בוינזאור, שנחבט על האדמה ומקבל סחרחורת. הוא מתחיל לטעון את קרן העל, כשבינתיים פוליראת&#39; מתחיל לברוח בזמן שהוא חוטף את אחד הפוליוואגים.
    "מהר פוליוואגים תקפו אותו&#33; ווינזור סינתזה&#33;ואז תפוס אותו עם הצלפת גפן ואז אבקת רעל ואבקת שינה רק עליו&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

14. Kibō no chi
    1 נגד, 1 נמנע, 2 בעד (עומר דיבר איתי בפרטי) ואחד שלא ענה. ירין, להוסיף פייקים או לא?

אלכס - פלייגון משתמשת בסופת חול ותופסת אץ החולצה שלך בפה שלה ומתחילה לגרור אותך על הרצפה. אתם יוצאים מהאזור עם הסופה והיא משחררת אותך. אתה מתחיל לרוץ איתה בעצמך ומסובב את הראש אחורה בשביל לבדוק מה קורה עם הנאזליפים, ורואה רוח תער יוצאת מתוך הסופה ומפסיקה אותה. עשרות נאזליפים מגיעים ומתחילים לרדוף אחריך, הם מצמצמים את הפער במהירות.

מייק - אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים, ורואה את אותו הילד ממוקדם מקבל בחזרה את הפוקדור שלו. "אני אקח את זה" האחות ג&#39;וי אומרת וניגשת אליך וחוטפת את הכדור מידך, נכנסת לחדר ולאחר כמה דקות יוצאת אתו ומגישה לך אותו. "הוא מרגיש כמו חדש" היא אומרת לך ומחייכת.

אנג&#39;ל - אתה אומר לבלאטויז מה לעשות, כשלפתע סופת חול ענקית מופיעה. הנאזליפים מפזרים אותה בעזרת רוח תער, ואתה רואה שהילד והפלייגון כבר הלכו. עשרות נאזליפים מתאספים שם והם מתחילים לרוץ אחרי הילד והפלייגון שלו.

ריקי - בלייזיקאן משתמש בבעיטת להבה ומסתובב, אבל זה לא קורע את החוטים. הוא מתעצבן ומתחיל לצרוח, כשלפתע החוטים נקרעים לחתיכות קטנות.
    בלייזיקאן מזנק אל עבר האריאדוסים ובועט בהם עם בעיטת להבה כפולה. האריאדוסים נפגעים ועפים אחורה במהירות עצומה. הם קמים לאט ונועצים בבלייזיקאן מבטים מעוצבנים, ואז שולחים אליו עוקצי רעל שפוגעים בבטן שלו. בלייזקאן מתחיל להחוויר ומקבל הרעלה, הוא נחלש טיפה ומאבד את שיווי המשקל שלו, אך מתייצב ומחכה לעוד הוראות ממך.

ירין - תענה על השאלה של הפייקים.
    אגב, אין דבר כזה &#39;אבקה רק עליו&#39;, אבקה זה דבר שמתפזר.
    --
    הפוליוואגים לא מקשיבים לך ושפוט עומדים מפוחדים. וינזאור משתמש בסינתזה ומרפא את עצמו, ועד שהוא מתחיל לשלוח גפן מצליפה פוליראת&#39; נעלם ביחד עם פוליוואג בין העצים.

Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    Originally posted by The Trooper@Sep 8 2009, 07:57 PM

אלכס - פלייגון משתמשת בסופת חול ותופסת אץ החולצה שלך בפה שלה ומתחילה לגרור אותך על הרצפה. אתם יוצאים מהאזור עם הסופה והיא משחררת אותך. אתה מתחיל לרוץ איתה בעצמך ומסובב את הראש אחורה בשביל לבדוק מה קורה עם הנאזליפים, ורואה רוח תער יוצאת מתוך הסופה ומפסיקה אותה. עשרות נאזליפים מגיעים ומתחילים לרדוף אחריך, הם מצמצמים את הפער במהירות.
    "קדימה פלייגון נשמת דרקון&#33;" אני קורא בלחץ
    גיל! 3>

עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •