Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 109
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Trooper@Sep 8 2009, 07:57 PM

ירין - תענה על השאלה של הפייקים.
    אגב, אין דבר כזה 'אבקה רק עליו', אבקה זה דבר שמתפזר.
    --
    הפוליוואגים לא מקשיבים לך ושפוט עומדים מפוחדים. וינזאור משתמש בסינתזה ומרפא את עצמו, ועד שהוא מתחיל לשלוח גפן מצליפה פוליראת' נעלם ביחד עם פוליוואג בין העצים.
    אה..טוב- בעד.. אבל שיהיהו יפים..
    ---
    אני מתיחל לרוץ ולחפש אותם בשיחים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by The Trooper@Sep 8 2009, 08:57 PM
    ריקי - בלייזיקאן משתמש בבעיטת להבה ומסתובב, אבל זה לא קורע את החוטים. הוא מתעצבן ומתחיל לצרוח, כשלפתע החוטים נקרעים לחתיכות קטנות.
    בלייזיקאן מזנק אל עבר האריאדוסים ובועט בהם עם בעיטת להבה כפולה. האריאדוסים נפגעים ועפים אחורה במהירות עצומה. הם קמים לאט ונועצים בבלייזיקאן מבטים מעוצבנים, ואז שולחים אליו עוקצי רעל שפוגעים בבטן שלו. בלייזקאן מתחיל להחוויר ומקבל הרעלה, הוא נחלש טיפה ומאבד את שיווי המשקל שלו, אך מתייצב ומחכה לעוד הוראות ממך.
    "אל תיתן להם לשבור אותך&#33;" אני אומר לו בטון מעודד.
    "תשתמש בבעיטת להבה ואז באגרוף אש&#33;"
    בברכה, דור.

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

מייק - אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים, ורואה את אותו הילד ממוקדם מקבל בחזרה את הפוקדור שלו. "אני אקח את זה" האחות ג&#39;וי אומרת וניגשת אליך וחוטפת את הכדור מידך, נכנסת לחדר ולאחר כמה דקות יוצאת אתו ומגישה לך אותו. "הוא מרגיש כמו חדש" היא אומרת לך ומחייכת.
    אני יוצא מהמרכז ומחפש יער או שדה שבוא אני אוכל למצוא פוקימונים
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג&#39;ל - אתה אומר לבלאטויז מה לעשות, כשלפתע סופת חול ענקית מופיעה. הנאזליפים מפזרים אותה בעזרת רוח תער, ואתה רואה שהילד והפלייגון כבר הלכו. עשרות נאזליפים מתאספים שם והם מתחילים לרוץ אחרי הילד והפלייגון שלו.
    "תזהר &#33;"אצעק לילד שרודפים אחריו הנאזליפים .
    "בלאסטויז תשתמש באקדח מים ותזיז אותו מצד לצד ככה שזה יפגע בכל הנאזליפים "אומר לבלאסטויז.
    אני מרים את הרקרוס ומתחיל לרוץ לכיוון הילד.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. Kibō no chi
    יש מקום לעוד אחד כי שי פרש

אלכס+אנג&#39;ל - פלייגון שולחת נשימת דרקון אל עבר הנאזליפים, אבל זה לא עוצר אותם.
    לפתע מגיח בלאסטויז () שיורה אקדח מים על הנזאליפים, הם נרטבים וחלקם כבר מתחילים לברוח.
    אחריו רץ ילד שגורר הרקרוס. הילד חובש כובע מצחיה, שיערו כחול ובגדיו הם בגדי התעמלות (,).
    חלק מהנזאליפים מסתובבים אל כיוון אנג&#39;ל, וחלק פשוט ממשיכים לרוץ אל אלכס.

מייק - כל האזור הוא שדה שאפשר למצוא בו פוקימונים.
    תגיב מחדש~

ריקי - בלייזיקאן מסתכל עליך ומהנהן, הלהבות שעל הידיים שלו גדלות לשנייה ואז הוא צועק "בלייזיקאן&#33;", ומיד לאחר מכן מתנפל על אחד האריאדוסים עם בעיטת להבה. הוא מסתובב במהירות אל עבר אריאדוס אחר עם אגרוף אש, אבל האריאדוס השלישי תופס את הזרוע שלו עם יריית חוט. בלייזיקאן משמיע צליל כאב, הרעל
    מתחיל להשפיע.

ירין - אתה רץ אל עבר השיחים, ואחריך באים וינזאור והפוליוואגים. אתה לא מוצא שום זכר לפוליוואג או לפוליראת&#39;, אבל אתה שומע בקול קלוש "פולי" מבין כמה עצים סבוכים.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

מייק - אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים, ורואה את אותו הילד ממוקדם מקבל בחזרה את הפוקדור שלו. "אני אקח את זה" האחות ג&#39;וי אומרת וניגשת אליך וחוטפת את הכדור מידך, נכנסת לחדר ולאחר כמה דקות יוצאת אתו ומגישה לך אותו. "הוא מרגיש כמו חדש" היא אומרת לך ומחייכת.

אני יוצא מהמרכז ומתחיל לחפש פוקימונים
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

7. the bitch is back
    Originally posted by The Trooper@Sep 9 2009, 08:01 PM
    יש מקום לעוד אחד כי שי פרש ><

אלכס+אנג&#39;ל - פלייגון שולחת נשימת דרקון אל עבר הנאזליפים, אבל זה לא עוצר אותם.
    לפתע מגיח בלאסטויז שיורה אקדח מים על הנזאליפים, הם נרטבים וחלקם כבר מתחילים לברוח.
    אחריו רץ ילד שגורר הרקרוס. הילד חובש כובע מצחיה, שיערו כחול ובגדיו הם בגדי התעמלות (,).

"תודה&#33;" אני צועק לו וממשיך לרוץ. "פלייגון סופת חול&#33;" אני צועק.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה

ירין - אתה רץ אל עבר השיחים, ואחריך באים וינזאור והפוליוואגים. אתה לא מוצא שום זכר לפוליוואג או לפוליראת&#39;, אבל אתה שומע בקול קלוש "פולי" מבין כמה עצים סבוכים.
    "אני בא&#33;" אני אומר ורץ אל הקול
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Trooper@Sep 9 2009, 09:01 PM
    ריקי - בלייזיקאן מסתכל עליך ומהנהן, הלהבות שעל הידיים שלו גדלות לשנייה ואז הוא צועק "בלייזיקאן&#33;", ומיד לאחר מכן מתנפל על אחד האריאדוסים עם בעיטת להבה. הוא מסתובב במהירות אל עבר אריאדוס אחר עם אגרוף אש, אבל האריאדוס השלישי תופס את הזרוע שלו עם יריית חוט. בלייזיקאן משמיע צליל כאב, הרעל
    מתחיל להשפיע.
    "זה לא טוב.." אני אומר בדאגה
    "בלייזיקן, תחזור." אני מחזיר את בלייזיקן ומוציא את פורטרס
    "פורטרס צא&#33;"
    "תשלח עליהם קוצים רעילים&#33;"
    בברכה, דור.

10. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    כינוי:~JOLTEON~
    שם אמתי:רומה
    שם השחקן:מייק ג&#39;ונסון
    הפוקימון שאתה לוקח אתך (אפשר צורה אחרונה, אבל אסור אגדי או פוקימון ענק וכבד כמו סונרלאקס או ווילורד):דריפבלין
    תיאור/ספרייט:שיער חום קצר,עיניים ירוקות בוהקות, גובה 1.60, רזה,צבע אור שחום ולבוש-כובע נייק שחור,נעלים שחורות,מכנס האקי בצבעי ירוק קהה וחום כהה,חולצת פומה שחורה קצרה עם קפישון.
    רקע:מייק נולד בעיר ספרון במשפחה רגילה.
    אביו של מייק הוא מאמן פוקימוני רוח,ואימו מתאמת רוב הפוקימונים שלה חמודים אך חזקים.
    מייק ואביו היו יוצאים לטיולים על הר מון שליד ספרון,שם אביו של מייק היה מראה לו את פוקימוני הרוח החזקים שלו שאיתם זכה בליגת קנטו,הגיע ל8 הראשונים בג&#39;וטו,לאלוף האליט פור והפסיד בהואן ול16 הראשונים בשינו.מייק מאד אהב את הדריפבלין החזק של אביו ובגלל זה רצה לקחת דרפבלין בתור התחלתי.
    כשמייק יצא למסע הוא קיבל מאביו דריפלון תינוק שבקע מביצה של הדריפבלין של אביו.
    אחרי אימונים וקרבות קשים ביותר הצליח מייק להשיג את 8 תגי קנטו וליזכות בליגת קנטו.
    בזמן שמייק היה האלוף הוא נלחם נגד הרבייע האליט אין סםפור פעמים ובכולם ניצח,למייק התחיל להיות משעמם והוא קיווה שיקרה משהו לא רגיל, עד שיום אחד ב9 בבוקר צילצל הדוואר בדלת ואיתו היה מכתב למייק במכתב היה כתוב שמזמינים את מייק למחוז צ&#39;מפו ושעליו לקחת רק פוקימון אחד מהשישייה שלו.
    הערות/הארות:ליתפפוס ג&#39;ולטיאון&#092;איווי ובגון בבקשה.

11. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    כינוי: אורי-קון
    שם אמתי: אורי
    שם השחקן: באזיל בלאסט
    הפוקימון שאתה לוקח אתך: גאלייד -
    תיאור/ספרייט:
    רקע: באזיל נולד למשפחה עמידה יחסית בעיר אורבורג. ההורים שלו גייסו מלא כספים בשביל לפתח את הניסויים שלהם לפוקימונים, וחלק מהכסף כמובן הלך לטיפול המשפחתי. אחרי כמה שנים הניסוי שעליו הם עבדו נגנב, ולכן הפסיקו לקבל כספים. מצבה הכלכלי של המשפחה ירד במהירות, והפכה לאחת המשפחות העניות באיזור. בלית ברירה, ההורים חיפשו עבודה, ומצאו לבסוף. הם התחילו למכור קונדומים לפוקימונים. אחרי הרבה שנים של מחייה בבית עני ואיכות חיים גרועה, באזיל החליט לברוח מהבית ולצאת למסע פוקימונים, ולזכות בפרס הכספי של הליגה, כך שהמשפחה תוכל להסתדר. הוא עבד במעבדה של פרופסור אלם שבמחוז ג&#39;וטו ארבעה חודשים עד שהוא הסכים לתת לו את הפוקימון הראשון שלו, ראלטס. שמח ומאושר יצא באזיל מהמעבדה עם הפוקימון החדש שלו. הרבה חוויות הם עברו עד שהגיעו אל הליגה. כמובן שראלטס התפתח וגדל עד אז, והפך לגאלייד עצמתי במיוחד. באזיל לא ישכח את הרגע שבו הורה לגאלייד לתקוף עם חיתוך פסייקו את הדרגונייט הגדול והעוצמתי של לאנס, אלוף הליגה, והביס אותו. כמובן שזכה גם בפרס הכספי הגדול, אותו שלח למשפחתו. תוך זמן קצר הוא קיבל הזמנה אל מחוז צ&#39;אמפו, ויצא למסע חדש ביחד עם גאלייד.
    הערות/הארות: תודה D:

12. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    יש מקום לעוד אחד כי שי פרש

לפתע מגיח בלאסטויז () שיורה אקדח מים על הנזאליפים, הם נרטבים וחלקם כבר מתחילים לברוח.
    אנחנו יכולים לדבר ביננו ?
    ~~~
    "הרקרוס יהיה יותר קל לשנינו עם אני אתפוס אותך אני אקח אותך למרכז פוקימונים ושם יתפלו בך ואחר כך עם תרצה ללכת אני אתן לך זה תהיה החלטה שלך "אומר להרקרוס והושיט לו פוכדור.
    "בלאסטויז תשתמש בסיבוב מהיר &#33;"אומר במהירות לכיוון בלאסטויז.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

13. Kibō no chi
    אורי, התבלת.
    רומה, אל תיקח את זה קשה, זה לא משהו אישי, פשוט הרקע שלו קצת יותר מקורי ומענייןץ
    תגיב להתחלה, אני כבר מעדכן אותך בדף הרשומים.

מייק - אתה רק יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה לאודרד() שנלחם בבידריל (), ולא רחוק מהם יושבת מילטאנק() שמנמנמת לה. קצת בטשטוש אתה רואה אגם מרחוק, ובו להקה של גולדאקים().

אלכס - אתה ממשיך לרוץ בזמן שפלייגון יוצרת סופת חול אדירה. לפתע היא טסה במהירות אל כיוונך ומחייכת. אחרי כמה דקות של ריצה אתה מבחין שאיבדת את הנאזליפים ואת הילד ממקודם,ולא רחוק ממך יש מרכז פוקימונים.

ירין - אתה רץ אל הכיוון שממנו מגיע הקול, אבל עד שאתה עובר בין העצים כל מה שאתה מספיק לראות זה את הזרוע של פוליראת&#39; נעלמת בין שיחים ענקיים, הוא מהיר מדי בשבילך.
    וינזאור והפוליוואגים ממשיכים לעקוב אחריך.

ריקי - פורטרס יוצא מותש לגמרי, כשלפתע הוא מתחיל להסתחרר ומתחיל לירות קוצים רעילים על האריאדוסים, אבל כיוון שהם פוקימוני רעל האפקט של המתקפה לא משפיע. האריאדוסים מתסכלים אחד על השני, ואז ביחד עוטפים את פורטרס ברשת עכביש שלוכדת את פורטרס במקום ויורים עליו טילי מחטים חזקים במיוחד שפוגעים בו בקלות. פורטרס סובל ונחלש מרגע לרגע.

אנג&#39;ל - יכולת, הוא ברח.
    --
    הרקרוס פוקח עין אחת שלו ומסתכל על היד שלך. הוא מתחיל לחשוב ואז מפנה את ראשו לאחור, הוא מסרב לך.
    בינתיים בלאסטויז יוצא עם סיבוב מהיר שמעיף המון נאזליפים לאוויר, אבל הנזק לא גדול במיוחד. קבוצה של נאזליפים עומדת בכיוון שאליו בלאסטויז עומד להגיע ושולחת עלי תער שמעיפים את בלאסטויז לאחור. הנזליפים שנשארו (בסביבות ה15) מקיפים את בלאסטויז ומושיטים את הידיים שלהם קדימה, ומתחילים לטעון כדורי אנרגיה. בלאסטויז נראה קצת אבוד.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Trooper@Sep 11 2009, 12:55 PM
    ריקי - פורטרס יוצא מותש לגמרי, כשלפתע הוא מתחיל להסתחרר ומתחיל לירות קוצים רעילים על האריאדוסים, אבל כיוון שהם פוקימוני רעל האפקט של המתקפה לא משפיע. האריאדוסים מתסכלים אחד על השני, ואז ביחד עוטפים את פורטרס ברשת עכביש שלוכדת את פורטרס במקום ויורים עליו טילי מחטים חזקים במיוחד שפוגעים בו בקלות. פורטרס סובל ונחלש מרגע לרגע.
    "זה לא טוב." אני אומר.
    "תחזור&#33;" אני אומר ומנסה להכניס אותו לפוקדור אפילו שהוא לכוד.
    "זה לא טוב..." אני אומר.
    &#39;בלייזיקן מורעל ופורטרס מותש..&#39; אני חושב לעצמי.
    אני בורח אחורה בדרך ליציאה מהדרך אל העיר הקודמת.
    בברכה, דור.

15. the bitch is back
    Originally posted by The Trooper@Sep 11 2009, 11:55 AM

אלכס - אתה ממשיך לרוץ בזמן שפלייגון יוצרת סופת חול אדירה. לפתע היא טסה במהירות אל כיוונך ומחייכת. אחרי כמה דקות של ריצה אתה מבחין שאיבדת את הנאזליפים ואת הילד ממקודם,ולא רחוק ממך יש מרכז פוקימונים.
    "תודה פלייגון&#33;" אני קורא באושר. "בואי" אני מוסיף והולך למרכז פוקימונים.
    אח"כ אני מרפא ואז יוצא החוצה לראות את המקום.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •