Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    אז ככה,החלטתי לא מזמן לאמן עוד לוקאריו,והפעם עם סט ספיישל.
    חשבתי על 3 שאני 100% אקח אותן,להלן [+הסבר למה לקחתי אותן]-
    Aura sphere
    מתקפת סטאב חזקה,אף פעם לא מפספסת ובעלת PP גבוה.

Psychic
    נגד החולשה שלה לפוקימוני לחימה.

Flash cannon
    בהתחלה היו לי ספקות בנוגע למתקפה הזאת,אחרי הכל,היא אפקטיבית על סוגים שגם ככה Aura sphere אפקטיבי עליהם.
    אך בדקתי דבר מסויים,וראיתי שיש פוקימונים מסוג אבן וקרח ש Aura sphere לא אפקטיבי עליהם וFlash cannon כן.
    לדוגמא- ארטיקונו,ג'ינקס,סולרוק,לונאטון ועוד.

ועכשיו אני בהתלבטות בנוגע למתקפה הרביעית,חשבתי על כמה אפשרויות,להלן:

Water pulse
    סיבה בעד להכניס אותה לסט
    המתקפה הזאת אפקטיבית על 2/3 החולשות של לוקאריו [אש ואדמה]
    בנוסף לכך,למתקפה הזאת יש סיכוי של 20% לבלבל את היריב.

סיבה נגד להכניס אותה לסט
    המתקפה הזאת חלשה מדי.
    אפילו Aura sphere יוכל לגרום יותר נזק לפוקימוני אדמה או אש.
    הוכחה:
    הכוח הבסיסי של Water pulse הוא 60,תכפילו פי 2 [אפקטיביות] והכוח של המתקפה יהיה 120.
    הכוח הבסיסי של Aura sphere הוא 90,תכפילו פי 1.5 [STAB] והכוח של המתקפה יהיה 135.
    מכאן ניתן להסיק שברוב המקרים Aura sphere יהיה יותר יעיל,למעט מקרים בודדי מסויימים.

Counter
    סיבה בעד להכניס אותה לסט
    רוב מתקפות הלחימה והאדמה הן פיזיות,ובכלל לרוב משתמשים יותר בתוקפים פיזיים מאשר פוקימונים מיוחדים בשישיות.
    לכן,אם הם יתקפו את לוקאריו במתקפה פיזית שאפקטיבית עליה,והיא תשתמש במתקפת נגד,ליריב יגרם נזק רציני ואף יתעלף.
    כמובן שאז לוקאריו תצטרך להחזיק את החפץ Focus sash אחרת היא תתעלף ולא תספיק להשתמש במתקפת נגד.
    הנקודה היא שבעזרת המתקפה הזאת ללוקאריו יהיה יתרון מסויים כנגד פוקימונים בעלי סט פיזי.

סיבה נגד להכניס את המתקפה לסט
    המתקפה הזאת למעשה תעזור לה רק כנגד תוקפים פיזיים בלבד,אך היא לא תעזור לה כנגד פוקימונים מיוחדים,וכך יוכל להיווצר מצב שלא יהיה לה איך להגן על עצמה מפני פוקימוני אש בעלי סט מיוחד.
    בנוסף,אם אני אקח את המתקפה הזאת אני אצטרך לתת לה את החפץ Focus sash במקום חפץ אחר שיוכל לחזק אותה או לעזור לה יותר.

Dragon pulse
    סיבה בעד להכניס את המתקפה לסט
    המתקפה הזאת תעזור ללוקאריו נגד פוקימוני דרקון,שחלקם נמצאים לרוב בשישיות כמו למשל פלייגון,
    סלאמנס,דראגונייט,קינגדרה וגארצ'ומפ.
    זאת למעשה המתקפה היחידה שלוקאריו יכולה ללמוד שאפקטיבי על הסוג הזה [חוץ מאגרוף קרח שהוא לא רלוונטי מפני שלוקאריו הזאת הולכת להיות תוקפת מיוחדת]

סיבה נגד להכניס את המתקפה לסט
    המתקפה הזאת אפקטיבית על הסוג הזה בלבד,והיא לא תועיל כנגד סוגים נוספים.
    בנוסף לכך,רוב פוקימוני הדרקון מהירים יותר מלוקאריו ולכן יש סיכוי טוב שיתקפו לפניה.
    [אלא אם כן אני אתן לה להחזיק את החפץ Choice scarf]

Vacuum wave
    סיבה בעד להכניס את המתקפה לסט
    מתקפה חמודה שתמיד פוגעת ראשונה,היא תוכל לעזור במקרים שליריב נשאר מעט HP והוא מהיר יותר מלוקאריו.
    או במקרים לא כל כך נדירים בהם לוקאריו יכול להיות מוצב כנגד וויביל.
    כמו כן,היא מקבלת סטאב מה שאומר שהיא גם פוגעת ראשונה והכוח שלה יהיה 60.

סיבה נגד להכניס אותה לסט
    ללוקאריו כבר יש מתקפת לוחם בשישייה,אז לרוב הוא לא ישתמש במתקפה הזאת.
    כך שהיא תופסת מקום למתקפה שתוכל להיות שימושית יותר.
    כמו כן,הכוח שלה יחסית נמוך [60 כולל סטאב],אז זה יעזור רק במקרים שבהם ליריב יהיה HP נמוך והוא מהיר יותר.

אז מה דעתכם?
    איזו מתקפה כדאי לי להוסיף לה? ולמה?
    [אתם יכולים להציע עוד מתקפות,אבל תצטרכו לכתוב גם למה כדאי לי לקחת את אותה המתקפה]

2. משתמש מנוסה
    לפי דעתי Water pulse באמת לא שווה לסים כי כמו שאמרתה אפילו אם זה ישפיע על היריב פי 2 עדין ברור המקרים לא יהיה שווה להשתמש בהתקפה הזאת.
    זה גם התקפה חמודה Vacuum Wave אני לא אומר שאני מציע אותה אבל שווה לחשוב עליה, אבל אם צריך לבחור בין 2 המתקפות האחרונות הייתי בחור ב- Counter אני לא ממש יכול להסביר למה בחרתי, אני פשוט חושב שיש לו מספיק מתקפות פיזיות ולא צריך לסים אחת רביעית

3. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    Originally posted by zivc@Sep 1 2009, 11:34 AM
    לפי דעתי Water pulse באמת לא שווה לסים כי כמו שאמרתה אפילו אם זה ישפיע על היריב פי 2 עדין ברור המקרים לא יהיה שווה להשתמש בהתקפה הזאת.
    זה גם התקפה חמודה Vacuum Wave אני לא אומר שאני מציע אותה אבל שווה לחשוב עליה, אבל אם צריך לבחור בין 2 המתקפות האחרונות הייתי בחור ב- Counter אני לא ממש יכול להסביר למה בחרתי, אני פשוט חושב שיש לו מספיק מתקפות פיזיות ולא צריך לסים אחת רביעית
    Vacuum wave באמת יכול להיות חמוד.
    אני יכול להוסיף אותה לעמוד הראשי.

4. משתמש מנוסה
    דראגון פולס או קאונטר,אבל אני מעדיף שלא תשים לו קאונטר כי גם ככה ההגנה של לוקאריו לא משהו וזה מקסימום יעזור לו נגד פוקימון 1 בלבד
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Just Evil@Sep 1 2009, 11:42 AM
    דראגון פולס או קאונטר,אבל אני מעדיף שלא תשים לו קאונטר כי גם ככה ההגנה של לוקאריו לא משהו וזה מקסימום יעזור לו נגד פוקימון 1 בלבד
    אני קצת לא מסכים לסיבה שלך לcounter,נכון יש לו הגנה נמוכה אבל הוא יסים focus sash שזה יבטיח לו שהוא יחייה לפחות מהתקפה אחת,וזה שאמרתה שזה יהרוג ליריב רק פוקימון אחד לפי דעתי זה מספיק בשביל שהוא יקבל את הפלוס שהוא צריך כי אפילו אם הלוקאירו יפעיל את ה-counter וירוג ליריב רק פוקימון אחד איתו ויהירב יביא פוקימון יותר מהיר מלוקאריו אז עדיין יש לו פלוס בגלל שעכשיו הוא יוכל להוציא פוקימון במיוחד נגד מה שהיריב הביא

6. משתמש מנוסה
    Dragon pulse או Vacuum wave.
    הדרגון פולש יעזור לך נגד סוג שלרב קיים בשישיות, מצד שני Vacuum wave יגרום לך לתקוף ראשון.
    אז אתה יכול לקחת Dragon pulse עם חפץ הסקארף משהו (זה שמעלה מהירות אבל משאיר אותו לתקוף בזה תמיד), מקסימום תחליף.

וזה הרילו בצבע במבה XD ?
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •