קרדיטים:
קרדיט לשי על הרעיון להשתמש בשימוש של שמות של אנשים מהפורום בסיפור.
קרדיט לליאור על התמונות המגניבות D:
אם יש מישהו ש"גנבתי" ממנו משהו,שיגיד.
הקדמה:
"כולם להתרחק! כולם להתרחק!" נשמע כל מתכתי שבקושי הצליח להישמע ביו ההמולה שהייתה ברחוב.
כבר היו כמה דקות אחרי הפיצוץ,אבל האש לא דעכה,כמספר בלאסטויזים עבדו על כיבוי הלהבות בעוד המהומה נמשכה,אמהות לקחו עליהם את ילדיהם הקטנים,עוקפים זוג טייפלוז'נים מודאגים המחפשים את בנם,ניתאי.
"כדאי לך מאוד לענות לשאלות שלי!" צווח קול מפלצתי במעט בחדר קטן ומואר מתחת לאדמה,למראה סינדוקוויל מפוחד
"אמרתי לך כבר,אין לי שום קשר לפיצוץ!" אמר הסינדוקוויל הקטן למראה זעמו של גראצ'מפ ענקי שעמד שעמד שם
"אז תסביר למה הייתה ליד הפוקימון ההוא,שלפי עדיי ראייה גרם לפיצוץ!" צווח גראצ'מפ,ניתאי לא יכל לענות על זה,ורק הביט בגראצ'מפ בפרצוץ מפוחד
"ובזאת,אני פוסק שאתה אשם! העונש שלך יהיה קשה,ויתמזל מזלך אם לא יגמר בהרג!" אמר גראצ'מפ בקולו המפחיד
"אתה יודע? אולי פשוט כדאי לי לגמור את זה עכשיו,כדי שלא תסבול את חומרת העונש" הוסיף גראצ'מפ ברשעות מרים את ידו בעלת הלהב החד ומניף אותה אחורנית,מתכונן לפגוע בניתאי
"לא אתה לא!" ניתאי שמע קול מוכר ולפני שהבין מה קרה,גראצ'מפ נפל בהפתעה על הרצפה,כשנראה טייפלוז'ן ענק מאחוריו.
"קיט!" צעק ניתאי בשמחה למראה אחיו הבכור בעוד גראצ'מפ החל מתרומם
"עוף מכאן עכשיו!" צעק קיט על ניתאי בעוד הוא נפגע ממתקפץ זעם דרקון ששלח אליו גראצ'מפ ונפל על הרצפה,גראצ'מפ הסתכל במהירות לכיוון ניתאי "אני אגמור את זה עכשיו!" אמר והתחיל לרוץ לכיוון ניתאי המפוחד
"מה אתה חושב שאתה עושה?! ברח!" צרח אליו קיט,אבל ניתאי פחד מדי כדי לזוז,הוא פשוט עמד במקומו והביט בגראצ'מפ,מתכונן לסופו האיום,כשגראצ'מפ הוטח לקיר אחר מלהביור של טייפלוז'ן אחר,מבוגר יותר.
"אבא!" צעק קיט,אם כי לא בשמחה,טייפלוז'ן התקרב אל גראצ'מפ ורכן מעליו "אף אחד לא מתעסק עם הבנים שלי!" הוא אמר והתחיל לשרוט את גראצ'מפ שוב ושוב,ואז הוא התרחק אחורה,לוקח תנופה למתקפת גלגל להבה כוחנית שתגמור את גראצ'מפ,כשלפתע הוא הוטח אחורה בעוצמה
"פראט..." אמר גראצ'מפ,וקם על רגליו למראה פראליגטור ענק ומרושע למראה...
תמונה:![]()