Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קרדיטים:
    קרדיט לשי על הרעיון להשתמש בשימוש של שמות של אנשים מהפורום בסיפור.
    קרדיט לליאור על התמונות המגניבות D:

אם יש מישהו ש"גנבתי" ממנו משהו,שיגיד.

הקדמה:
    "כולם להתרחק! כולם להתרחק!" נשמע כל מתכתי שבקושי הצליח להישמע ביו ההמולה שהייתה ברחוב.
    כבר היו כמה דקות אחרי הפיצוץ,אבל האש לא דעכה,כמספר בלאסטויזים עבדו על כיבוי הלהבות בעוד המהומה נמשכה,אמהות לקחו עליהם את ילדיהם הקטנים,עוקפים זוג טייפלוז'נים מודאגים המחפשים את בנם,ניתאי.

"כדאי לך מאוד לענות לשאלות שלי!" צווח קול מפלצתי במעט בחדר קטן ומואר מתחת לאדמה,למראה סינדוקוויל מפוחד
    "אמרתי לך כבר,אין לי שום קשר לפיצוץ!" אמר הסינדוקוויל הקטן למראה זעמו של גראצ'מפ ענקי שעמד שעמד שם
    "אז תסביר למה הייתה ליד הפוקימון ההוא,שלפי עדיי ראייה גרם לפיצוץ!" צווח גראצ'מפ,ניתאי לא יכל לענות על זה,ורק הביט בגראצ'מפ בפרצוץ מפוחד
    "ובזאת,אני פוסק שאתה אשם! העונש שלך יהיה קשה,ויתמזל מזלך אם לא יגמר בהרג!" אמר גראצ'מפ בקולו המפחיד
    "אתה יודע? אולי פשוט כדאי לי לגמור את זה עכשיו,כדי שלא תסבול את חומרת העונש" הוסיף גראצ'מפ ברשעות מרים את ידו בעלת הלהב החד ומניף אותה אחורנית,מתכונן לפגוע בניתאי
    "לא אתה לא!" ניתאי שמע קול מוכר ולפני שהבין מה קרה,גראצ'מפ נפל בהפתעה על הרצפה,כשנראה טייפלוז'ן ענק מאחוריו.
    "קיט!" צעק ניתאי בשמחה למראה אחיו הבכור בעוד גראצ'מפ החל מתרומם
    "עוף מכאן עכשיו!" צעק קיט על ניתאי בעוד הוא נפגע ממתקפץ זעם דרקון ששלח אליו גראצ'מפ ונפל על הרצפה,גראצ'מפ הסתכל במהירות לכיוון ניתאי "אני אגמור את זה עכשיו!" אמר והתחיל לרוץ לכיוון ניתאי המפוחד
    "מה אתה חושב שאתה עושה?! ברח!" צרח אליו קיט,אבל ניתאי פחד מדי כדי לזוז,הוא פשוט עמד במקומו והביט בגראצ'מפ,מתכונן לסופו האיום,כשגראצ'מפ הוטח לקיר אחר מלהביור של טייפלוז'ן אחר,מבוגר יותר.
    "אבא!" צעק קיט,אם כי לא בשמחה,טייפלוז'ן התקרב אל גראצ'מפ ורכן מעליו "אף אחד לא מתעסק עם הבנים שלי!" הוא אמר והתחיל לשרוט את גראצ'מפ שוב ושוב,ואז הוא התרחק אחורה,לוקח תנופה למתקפת גלגל להבה כוחנית שתגמור את גראצ'מפ,כשלפתע הוא הוטח אחורה בעוצמה
    "פראט..." אמר גראצ'מפ,וקם על רגליו למראה פראליגטור ענק ומרושע למראה...

תמונה:

2. Kibō no chi
    מי הרשה לך להשתמש בשם שלי ובפראליגאטר בסיפור שלך? תשנה את זה @:

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    קודם כל הקדמה מאוד מעניינת..
    הסיפור נשמעה טוב שיש לו עלילה והוא מושך אותי לקרוא את שאר הסיפור..
    אהבתי מאוד אפילו שעדיים לא ממש ברור מה הרעיון של הסיפור..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    האבתי את הפרק
    ואשמח להופיע בסיפור כפלריון (ובין הטובים)
    אם אתה רוצה D:
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

5. מורחקים
    Originally posted by The Trooper@Sep 3 2009, 04:17 PM
    מי הרשה לך להשתמש בשם שלי ובפראליגאטר בסיפור שלך? תשנה את זה @:
    הוספתי אותך בקרדיטים >>

דינגו:תודה,אני אמשיך בקרוב

תודה לליאור שהכין תמונה לפרק:

עריכה:לוליק:אני אחשוב על זה,בעיקרון יהיו המון דמויות בסיפור,תלוי מי תהיה ממש ראשית ומי לא...

6. Kibō no chi
    תודה, אבל לא תודה. אני לא רוצה להשתתף בסיפור הזה.

Spoiler ספוילר

7. מורחקים
    שם: ליאור
    אין בעד מה D:
    וסיפור נחמד, מצפה לעוד פרקים.
    ואשמח אם תשתף אותי בסיפור בתור דרגונייט שממש כחחבר לגארצ&#39;ומפ D:

8. מורחקים
    Originally posted by The Trooper@Sep 3 2009, 05:01 PM
    תודה, אבל לא תודה. אני לא רוצה להשתתף בסיפור הזה.
    בסדר,זה לא אתה,זה סתם פראליגטור עם שם דומה,לא תהיה לו טיפת ביסוס עליך O:

אם מישהו רוצה שאני אכניס אותו שיגיד

9. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Sep 3 2009, 05:03 PM
    בסדר,זה לא אתה,זה סתם פראליגטור עם שם דומה,לא תהיה לו טיפת ביסוס עליך O:

אם מישהו רוצה שאני אכניס אותו שיגיד
    נדב.
    אני נדב.
    נדב הוא פראליגאטר.
    הפוקימון האהוב עלי הוא פראליגאטר.
    פשוט תשנה את השם שלו לגאטר אומשו

Spoiler ספוילר

10. מורחקים
    Originally posted by The Trooper@Sep 3 2009, 05:05 PM
    נדב.
    אני נדב.
    נדב הוא פראליגאטר.
    הפוקימון האהוב עלי הוא פראליגאטר.
    פשוט תשנה את השם שלו לגאטר אומשו
    למרות שאני לא מבין מה זה אכפת לך,אני משנה...

11. משתמש מנוסה
    אחלה סיפור.אני אשמח אם תוסיף אותי כאספיון.

12. מורחקים
    פרק 1:התחלה,ואולי לא?

"פראט,עזור לי" חזר גראצ&#39;מפ בעודו מתאושש מפצעיו "לא היום,וכנראה שגם לא אף פעם&#33;" אמר פראט באכזריות והצליף בגראצ&#39;מפ עם זנבו,גבו של גראצ&#39;מפ התרסק והוא נהרג,גופו החל לשטוט דם.
    "עכשיו,מה יש לנו כאן?" אמר בקול מרושע וסרק את החדר,כשחפתע התחיל להתקרב אל אביו של ניתאי וקיט
    "לא פראט,אל תעשה את זה&#33;" אמר טייפלוז&#39;ן ונאבק לקום אבל פרט צחק וחבט גם בו,ניתאי המשיך להביט בכל מה שקרה,מפוחד לזוז &#39;מה לעשות?&#39; הוא המשיך לשאול את עצמו בראשו בעוד הוא צופה באביו הגוסס.
    "היה שלום,שותף" אמר פראט וגיחח,ואז הצליף בטייפלוז&#39;ן את המכה הסופית והתחיל להתקדם לכיוון ניתאי,ניתאי התעלף,וכשהתעורר הוא היה בחורשת יער,קיט ועוד דרטיני לא מזוהה הסתכלו עליו
    "אתה בסדר,אחי?" שאל אותו קיט,בעוד ניתאי קם על רגליו וניסה לסרוק את השטח במהירות
    "איפה אנחנו?" הוא שאל בבילבול והסתכל על היער השליו
    "אני לא ממש בטוח,אני הייתי מחוסר הכרה הרבה לפניך,וכשהתעוררתי הייתי גם כאן,אני חושב שליאור הציל אותנו" הוא אמר והרטיני נפנף בזנבו מעט כדי לסמן שזה הוא
    "טוב,לא ממש עשיתי משהו,רק שיגרתי אותנו,למרות שאני די גרוע בשיגורים,אני בטוח שהמקום הזה לא כל כך רחוק מהעיר" הוא אמר והסתכל סביב
    "אז מה נעשה?" שאל ניתאי בבילבול,אך הוא לא זכה לתשוב,כשכמה זוגות עיניים אדומות ננעצו בהם מתוך שיח קרוב...

13. מורחקים
    שם: ליאור
    הפרק קצר מאוד...
    אבל עדיין מגניב&#33;
    אבל תאריך את הפרקים

14. משתמש מנוסה
    הפרק מממש קצר- אתה לא יכול לעשות פרק באורך כזה-הוא גם לא הסביר כלום, לא היה בו עלילה-זה לא כל כך פרק..
    וגם הסוף-ניסיתה לעשות אותו מותח והבעיה שהוא לא התקשר לכלום וגם לא נוסח טוב..
    אני מציע לך לתקן- אבל סך הכל לסיפור ראשון ופרק ראשון זה בסדר..מקווה שלא נפגעתה..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

15. משתמש מנוסה
    תאריך את הפרקים.

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •