היית יכול להסביר מה הלך שם ואז הוא חיסל אותו ...
בקשר לסוף של הפרק הראשון היית יכול לעשות לדוגמא "אז מה יש לנו כאן "שמעו השלושה וראו זוגות עיניים מהשיחים...
קצר בטרוף (אני יהיה הצאריזרד האמתני)
פרק 2:שי.
"מי שם?" שאל ניתאי בפחד,ומתוך השיח יצאו כארבע אריאדוסים וטרטוויג עומד בראשם.
"שמי הוא שי,ואני הוא העומד בראש יחידה 42" אמר הטרטוויג בגאווה
"אתה לא קצת קטן בשביל להנהיג יחידה?" אמר קיט והסתכל על האראדוסים לעומת טרטוויג "טוב,אתם לא נראים כמו בעיה גדולה" הוא הוסיף והתחיל להתגלגל במקום,אוגר סביבו אש,לאחר שקיט סיים את הטעינה המהירה הוא שיגר את עצמו אל עבר שי,האריאדוסים יצרו ביחד רשת קורים ענקית אבל קיט פשוט עבר דרכה,קיט התקדם אל שי בשיא עוצמתו,אבל שי השתמש בדחיפה והצליח להעיף את קיט אחורה,זה היה מחזה מוזר מאוד.
"מה לעזאז..?!" שאל קיט וניסה לקום אבל לפני שהספיק לקום הוא נפגע ממתקפה עליי טער של טרטוויג ועף אחורה
"ניתאי,חפה עליי!" אמר ליאור וירה את עצמו כמו חנית לעבר קבוצת האריאדוסים,הוא פגע באחד ואז העיף עוד אחד בעזרת הצלפה עם זנבו,ניתאי עמד שם,קפוא מפחד מאחורי אחיו 'אני חייב לעשות משהו' חשב וחיכה את אחיו,הוא התחיל להסתובב ואגר אש סביבו,פס האש היה דק במיוחד ואפילו לא כיסה את ניתאי לגמרי
"זה כל מה שאתה יכול?" שאל שי את ניתאי בזלזול,כשלפתע הועף מלהביור ששלח אליו קיט
"תקוף ניתאי,תקוף!" צעקו אליו ליאור וקיט,ניתאי שכבר היה מסוחרר מכל התנועה הזאת שיגר את עצמו למקום מסוים ופגע באחד האריאדוסים,אבל זה אפילו לא הספיק כדי להעיף אותו
"מה אתה עושה?!" שאל אותו ליאור בעוד הוא מעיף את האריאדוס שניתאי תקף זה אתה בעזרת מתקפת זנב ברזל
"ניתאי,אתה חייב להפסיק לפחוד,זאת בדיוק הסיבה למה את היחיד שלא הפתחתה!" צעק עליו קיט ונראה שמשפט זה העיר את ניתאי,הוא דחף אריאדוס אחד בעוד ליאור חיסל את האחרון,שלושתם הקיפו את שי שעדיין הביט עליהם בפרצוץ מתנשא,וחיכה שהם יתקפו,ניתאי ניסה לתקוף בגלגל להבה בעוד ליאור תקף בחבטת ראש,ניתאי הסתחרר ומסלולו השתנה וגרם לפגיעתו בליאור
"אתם באמת כל כך עלובים?" שאל שי בשחצנות עוד קיט שלח אליו להביור,שי שלח עליי טער שעברו דרך הלהביור והדפו אותו,עד שפגעו בקיט
"ניתאי,הוא חזק מדי בשבילך,ברח!" צעק קיט בעוד שי מתחיל לרוץ אליו בשביל לתת את המכה הסופית,ניתאי סקר את סביבתו וראה את חבריו השרועים על הקרקע
"לא!!!" צרח ניתאי והכל הפך לאדום כשניתאי שוב הצליח להסתכל כל מה שהיה ברדיוס של חמישים מטרים ממנו היה שרוף,עצים העלו אש,וכשסקר את המקום טרטוויג והאריאדוסים לא נראו שם,ולליאור ולקיט היו כוויות על כל חלקי גופם
"הייתה ממנו התפרצות אש,אתה אומר?" נשמע קול בחדר גדול וחשוך,לחדר לא הייתה תאורה משלו והאור היחיד שנכנס היה מבחוץ,כי הדלת הייתה פתוחה
"כן אדוני,ואני אשמח אם תוכל להחליף את הצוות שלי,האריאדוסים האלה לא שווים כלום" אמר שי שנראה בזכות שנכנס מהחדר הסמוך
"אתה בעצם מבקש קידום?! לא מספיק שמיניתי אותך למנהיג יחידה 42?!" אמר הקול בזעם ולפתע שורות של לפידים בחדר נדלקו בעוצה וחשפו שהיצור יושב על הכסא זהב,פני היו מוצללות בגליי מימדי הכיסא
"ל-לא א-אדוני" אמר שי בפחד למראה והלפידים כבו
"מצוין,עכשיו יש לך עבודה לעשות,לך ותעשה אותה!" אמר הקול שנשמע יותר רגוע
"כ-כן אדוני" אמר שי ומיד יצא מהחדר
*שי הסכים להשתתף בסיפור זה*
סיפור טוב,אבל הרבה פוקימונים מתים מהר מדי,ועם אתה מסכים אז אני ישמח להשתתף בסיפור.
בא לי לכפכף עכשיו את האיש בצללים הזה :angry:
בתור אחד שכתב שלושה סיפורים כושלים-אני יודע שזה קשה. שתי עצות:
1)אחרי כל פסיק, נקודה, סימן שאלה עשה רווח-הכתיבה נראת כך נקייה יותר
2)נסה לראות את עצמך באמת בתוך הסיפור כאילו אתה באמת שם ורואה מה קורה-זה מאוד עוזר
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
מה שאמרו נכון..
יש השתפרות אבל עדיין אתה צריך להוסיף תיאורים של הרגשות ומצבים של הדמויות..
יש מה לשפר אבל יפה!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
פרק 3:קבלת פנים קרה
'מה אני אעשה?' שאל את עצמו ניתאי בעוד הלך במעגלים,כשלפתע ליאור קם
"מה קרה?" ליאור שאל בבילבול בעוד ניתאי העביר עליו את מבטו,והגיע לקיט,בגופו היו המון חתכים,כתוצאה מעליי הטער ששי ירה עליו,ליאור הסתכל על ניתאי וראה לאן הוא הסתכל,ומיד הבין מה בראשו,הוא הסתכל על קיט והניח את זנבו על מרכז חזהו,הבאת פניו הסבירה לניתאי מה קרה.
"בוא,אני חושב שאני יכול להחזיר אותנו לעיר" אמר ליאור וניסה להשתגר בחזרה,למרבה הפליאה זה הצליח לו והם עמדו בכניסה לעיר,היתאי וליאור הלכו ברחובות העיר,ומתוך הבתים הציצו עיניים,אבל הרחובות היו ריקים לגמרי
"זה מוזר" אמר ליאור והם המשיכו ללכת ברחובות העיר עד שהקיפו אותה לגמרי,כשלפתע ליאור לקח עיתון מהרצפה והסתכל עליו
"תראה ניתאי! זה אתה! אתה מבוקש!" אמר ליאור וניתאי הסתכל,אכן ראשו היה מודפס שם ולידו כיתוב 'פושע מסוכן ונמלט,רוצים אותו חי או מת'
"יש עליי אפילו פרס,אבל למה שאני אהיה מבוקש?" שאל ניתאי בפליאה בעוד הוא ראה כותרת גדולה מימין לכרזה שלו 'ראש עיר חדש! נבחר ברוב קולות'
"מי זה?" שאל ליאור והסתכל על ניתאי בתקווה שהוא מזהה את הפוקימון,ניתאי בהחלט זיהה את הפוקימון "זה פראט!" הוא צעק באימה
"מי?" שאל ליאור,אך ניתאי לא הספיק לענות לו כשהם התחילו לשמוע רעשים של מישהו שבא
"כזאת השפלה... אני אומר לכם,כשאני אתפתח אני אמרוד בו ואהיה המנהיג החדש של האירגון" נשמע קולו המוכר של שי,ולפי פסיעות הרגליים היה אפשר להבין שחבורת האריאדוסים שלו איתו
"מה נעשה?" שאל אותו ליאור בשקט "ננקום" אמר ניתאי בקול אמיץ,שונה לגמרי מקולו הרגיל
"אתה,אתה תשלם על מה שעשיתה!" אמר ניתאי ויצא מהסמטה שבא התחבאו
"וואו,וני חשבתי שיהיה קשה לחפש אותך" הוא אמר בעוד שליאור יצא גם הוא "אני רואה שאחיך לא איתך,הרגתי אותו?" הוא שאל אותו בנימה שחצנית,בלי לחשוב פעמיים ניתאי שלח להביור,להבתו התעצמה והלהביור יצא חזק מהרגיל,הוא היה עצום בגודלו וכל האריאדוסים ברחו לצדדים
"פחדנים!" צעק שי על האריאדוסים ופשוט קפץ לתוך הלהביור,בהתחלה הוא הדף אותו ונראה כאילו יעבור דרכו אבל אז הוא הועף אחורה בעוצמה
"מה לעזא...?!" התחיל להגיד שי אבל נתקע מדחיפה שניתאי שלח אליו
"נראה שזה יהיה מעניין" הוא אמר ולפתע הילה ירוקה החלה להקיף אותו,ומסביבו הסתובבו כשבעה עלים טער חדים במיוחד,שי החל לרוץ אל ניתאי עם הילת הכוח שלו ועליי הטער וניתאי כתגובה השתמש בגלגל להבה וצבר תאוצה לעבר שי,היה פיצוץ ענקי והמקום התמלא עשן
"תעזבו אותי! לא עשיתי לכם כלום!" צעק צ'ארמנדר קטן בעודו בורח מקבוצה שלמה של בידרילים עצבניים
"עשיתה ועוד איך!" צעק אליו אחד מהבידרילים וצלל אליו עם ידיו לפנים,הצ'ארמנדר נפל על הרצפה,ידיו על ראשו כלפתע הבידריל נבלם
"צריך עזרה,טומר?" אמר צ'אריזרד ענק שכנראה היה אבא של הצ'ארמנדר
"אבא,תיזהר!" צעק לו הצ'ארמנדר המכונה כטומר כשהבידרילים הקיפו אותו וצנחו בעת ובעונה אחת כלפי מטה
כתמי דם צהובים התפזרו באויר והצ'אריזרד הדף כל בידריל שטס אליו
"אל תסתבך יותר בצ-" אמר הצ'אריזרד ונפל לפני שהספיק לסיים את דבריו
"אבא!" צרח הצ'ארמנדר המכונה טומר כבידריל ענקי,גדול כמעט פי שלושה מכל השאר עף מאחורי גבו של הצ'אריזרד
"עכשיו נגמור איתך משחיט קטן!" הוא אמר והחל לטוס במהירות אל טומר,ידיו לפנים וגופו מסתובב,מה שיצר צורה דומה מאוד לזאת של מקדחה,טומר צעק וכל האזור הפך לאדום,כל העצים שהיו בסביבתו של טומר נשרפו ובידריל הועף אל אחד העצים,כווי כולו,מת.
פרק בסדר..
קודם כל יכלתה לתאר יותר את המצב עם קיט- את ההרגשה של ניתאי וכו..
וכשאתה עובר למקום אחר ולעלילה אחרת- תוסיף מין:" ובמקום אחר לגמרי.." או משהו כזה..
זה היה בסדר אבל עדיין צריך שיפור
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
פרק 4:מעצר?
"מישהו יודע מה קרה כאן?!" שאל אמפרוס אחד כשניתאי חזר להכרתו, הוא הסתכל מעליו וראה שהיה מוקף בפוקמונים
"אני חשב שהוא מתעורר... כדאי שנסגיר אותו?" אמר נידוקינג שעמד קרוב לניתאי במיוחד, מלמולים נשמעו בקרב האנשים בעוד ניתאי קם על רגליו[מה שלא היה קשה מדי בהתחשב בגודלו]
"מי אתם?!" שאל ניתאי בבהלה בעוד הוא העביר את מבטו סביבו, לא היה שום זכר לליאור או לשי.
"אני לוקח אותו איתי, ואני אסגיר אותו!" אמר בלאסטויז ענקי שתפס את ניתאי המסכן ביד גדולה וכמעט שסגר אותה עליו "למישהו יש בעיה אם זה?!" שאל הבלאסטויז ומלמולי "לא" מפוחדים נשמעו בעוד כמה מהפוקמונים הראשונים זזו מעט אחורה בפחד.
ניתאי נלפת מרגלו על ידי הבלאסטויז בצורה שהזכירה קצת אלקאזם שמוציא באנירי מהכובע, הוא הובל ברחובות העיר ונראה כאילו הבלאסטויז הלך במעגלים, שלוש פעמים הם עברו באותה פנייה, ניתאי ידע זאת לפי עמוד תאורה שהיה שם, בדרך החל להופיע ערפל,שהחל להיות סמיך יותר ככל שהם הלכו עד שכבר כמעט חסם לגמרי את שדה הראייה, כשלפתע כמו צל ענק הופיעה טירה מוזרה בגובה עצום של כמאה מטר בערך 'איך לא ראיתי את זה כטיילתי אם ליאור?!' חשב לעצמו ניתאי בעוד הוא מתפעל מגובהה של הטירה, נראה שהייתה צריכה לבלוט עוד מחוץ לעיר.
"ציין למה באת" אמר קול קר וקשוח
"הבאתי את המבוקש המכונה 'ניתאי' " הוא אמר, בביטחון מרשים ביותר, ניתאי חשב שראה את עיניו של השומר נפתחות בהפתעה אך הערפל היה סמיך מדי כדי שיוכל לוודות זאת
"אתה רשאי לעבור" אמר השומר וזז ימינה,ממבט צדדי ניתאי הצליח לראות שהוא לובש שיריון אדום כדם, ניתאי והבלאסטויז עברו מסדורונות מלאים חדרים, כולם סגורים באופן מפתיע, לאחר דקות מרובות של הליכה בלאסטויז פתח דלת של חדר, זרק אותו דרכה, והלך.
ניתאי, ראשו כואב מאוד מהיותו הפוך הסתכל סביבו, החדר היה יותר כמו מקום מגורים מאשר תא מאסר, החדר היה גדול ובתוכו היו מגוון חפצים, מתקני אימונים להפתעתו של ניתאי, היו שם: שק איגרוף, הליכון, כמה משקולות ועוד חפצים שניתאי לא ראה בחייו.
ניתאי הסתכל על הדלת, דלת עץ זה הייתה 'יהיה די פשוט לשרוף אותה' הוא חשב, אבל למרות שהיה בטוח שהיא נעולה הוא בכל זאת ניסה לפתוח אותה בעזרת הידית, הדלת נפתחה.
מצטער שהוא קצר,התכוונתי להאריך אותו אבל קפצה עליי נסיעה משום מקום,פרק 5 יהיה ארוך,ובקרוב...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)