שניהם כי רמז יכול ליהיות כל דבר שהוא כתב בהודעה של הרצח
ויללאה כולם להצביע לעידו מורקרוב
שניהם כי רמז יכול ליהיות כל דבר שהוא כתב בהודעה של הרצח
ויללאה כולם להצביע לעידו מורקרוב
הבנתי.. אני עדיין חושב שזה תמיר, ואני גם מצביע לו!
THUNDER אתה לא יכול להצביע לשני אנשים,תצביע רק לאחד אבל אני עדיין לא אצביע..אני רק חושד.נראה מה יש למארקורו לומר להגנתו...
אין לו הגנה זההרמז הכי שקוף בעולם הגוף של מורקרוב שחור אך הפנים לא בגלל המקור אבל זה גם יכול ליהיות תמיר אני עדיין מצביע לעידו
0.0 איפה הצבעתי לשני אנשים? תמיר והקברן זה איש אחד :ם
כנראה שאתה פשוט לא קורא את הרמזים טוב,ברמז כתוב שכל היצור היה שחור חוץ מפניו,למורקרו יש גם רגליים צהובות,וסוג של גומיה אדומה על הזנב שלו.Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 4 2009, 01:50 PM
אין לו הגנה זההרמז הכי שקוף בעולם הגוף של מורקרוב שחור אך הפנים לא בגלל המקור אבל זה גם יכול ליהיות תמיר אני עדיין מצביע לעידו
0.0" אבל אני מצביע תמיררר
מה יש לכם? השתגעתם?
אני עורך את ההצבעה שלי ומצביע לתמיר הקברן תיכתבו בגוגל the undertaker ותבינו לבד
אבל עדיין מדובר על הגוף שלך מלבד הפנים ולא על השאר האיברים שלך,ככה שאתה עדיין חשוד מארקורו...Originally posted by murkrow@Sep 4 2009, 02:52 PM
כנראה שאתה פשוט לא קורא את הרמזים טוב,ברמז כתוב שכל היצור היה שחור חוץ מפניו,למורקרו יש גם רגליים צהובות,וסוג של גומיה אדומה על הזנב שלו.
אני רואה אותך כמנסה להרחיק ממך את האשמות אמממ
למספר הרוצח אין קשר לרשימה,אם כי יכול להיות שיש סדר מסוים למאפיונרים...
אני עדיין חושד מורקרו ובתמיר שהצעבתי לתמיר תיכתבו בגוגל תמונות הקברן ותבינו לבד
מה הקשר?,גם הרגליים קשורות לגוף,וכך גם הזנב(לחיות שיש אותו),ומה אתה רוצה שאני יעשה?,כל בנאדם נורמלי שהיו מאשימים אותו היה מנסה להרחיק ממנו את האשמות,גם כאלה שלטובת המאפיה וגם כאלה שלטובת העיר,ולמרות שלדעתי אתה לא מאפיונר עדין,עם היו מאשימים אותך גם היית מתגונן.Originally posted by CraZyCatMe@Sep 4 2009, 02:00 PM
אבל עדיין מדובר על הגוף שלך מלבד הפנים ולא על השאר האיברים שלך,ככה שאתה עדיין חשוד מארקורו...
אני רואה אותך כמנסה להרחיק ממך את האשמות אמממ
אני מתלבט בין דניאל (Tank) לתמיר...
את החשדות לתמיר אני לא אסביר כי הבאתם את ההוכחות ובאמת חיפשתי The undertaker בגוגל תמונות ומצאתי תמונה של איש שנראה כמו רוצח ושכולו לבוש שחור חוץ מהפנים.
בדניאל אני חושד כיוון שבאווטר שלו יש תקיפה (קטרפי נגד סטיליקס) ובסוף האווטר, כשרואים את הפרצוף של קטרפי יש הבזק שחור ואז רואים רק מין פנים לבנים והרקע שחור...
אבל בשביל לינץ', אני מצביע לתמיר.
~מצביע לתמיר~
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)