אני חושד בך ליאור כי דרגונייט פוקימון חזק והוא יכול לישבור מפרקת עם המרפק והאווטר שניר הכין לך הדרגונייט עם המרפק שלו עושה כאילו הוא תוקף
אני חושד בך ליאור כי דרגונייט פוקימון חזק והוא יכול לישבור מפרקת עם המרפק והאווטר שניר הכין לך הדרגונייט עם המרפק שלו עושה כאילו הוא תוקף
אוקיי, נגיד שכן.Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 08:36 PM
מה הקשר צבעים עזים שהרחיקו את חשכת הלילה?
רק במקרה דרגונייט לא בוהק ועושה הרבה צל.
בוא נגיד שמתקפת קרן סולארית... עושה מספיק אור ;)Originally posted by Dragonite!!!@Sep 6 2009, 08:58 PM
אוקיי, נגיד שכן.
מה הקשר צבעים עזים שהרחיקו את חשכת הלילה?
רק במקרה דרגונייט לא בוהק ועושה הרבה צל.
לא שאני רומז משהו :mellow:
יצר ליאור רימאה אותנו מהתחלה אני בונה עליו תיק משטרתי בשם האזרחים=]
בו נסביר, שקרן סולארית מצריכה שמש ;)Originally posted by Thunder@Sep 6 2009, 08:59 PM
בוא נגיד שמתקפת קרן סולארית... עושה מספיק אור ;)
לא שאני רומז משהו :mellow:
ועברתי על נושא המתים והנה טיעון של נדב נגד רומה-
משכנע. רומה באמת טען באותו זמן שג'ולטיאון מבוסס על חתול בעוד הוא מבוסס על כלב.אלכס מצטרף אלינו*![]()
עכשיו יהיה יותר קל להפיל את המאפיונרים מכאן
אגב, הוכחה שזה רומה:
רומה טוען שג'ולטיאון חתול, והרוצח היה דמוי כלב.
תיאור של ג'ולטיאון מבלבאפדיה:
Jolteon is a dog-like Pokémon with a very short tail, and yellow fur that has the sharpness of needles
ג'ולטיאון הוא פוקימון דמוי-כלב עם זנב קצר ופרווה צהובה עם מחטים חדים.
חתול? לא נראה לי.
החשודים שלי עד שאשיג עוד רמזים-
רומה וטנדר.
נקרא להם חשודים זמניים.
בישבילי אני חתול אף ח'ד לא יאמר אחרת יקבל שריטה לפנים וליאור לי ניראה שאתה הרותח הראשון אז אתה חשוד שלי והטיעון הזה היסטורייה כי יש טיעון נגד כי ג'ולטיאון לא יכול להפוך לבן אדם=P
טנדר ואתה ומורקרו חשודים שלי אני מנסה ליבנות פה תיק
מורקרו- 100% מאפיונר. אם שמתם לב הצבעתי לו כל פעם אבל רוב ההצבעות לא היו עליו אז ויתרתי.Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 6 2009, 09:07 PM
בישבילי אני חתול אף ח'ד לא יאמר אחרת יקבל שריטה לפנים וליאור לי ניראה שאתה הרותח הראשון אז אתה חשוד שלי והטיעון הזה היסטורייה כי יש טיעון נגד כי ג'ולטיאון לא יכול להפוך לבן אדם=P
טנדר ואתה ומורקרו חשודים שלי אני מנסה ליבנות פה תיק
טנדר- באמת החתימה שלו מרמזת לגבי הרמז הקודם ואני חושד גם בו.
אני- אני תמיד חושד בי (בהקשר לאי הכנת ש.ב. :XD.
אתה- חשוד בעיני כי פתאום קפצת עלי ובגלל הטיעונים של מתים.
כשיתחברו עוד אני אצביע אבל מה שבטוח, הפעם אני אצביע או למורקרו (98%) או לטנדר (1.5%) או לך (0.5% כי עוד אני לא מצליח לראות הקשרים שלך לרציחות חוץ מהעובדה שאתה מתכחש בצורות שונות ומגוונות).
כיא ני לא רוצח אני כולה חתול מסכן שאין לו חברים חתולים חיים כי רצחו את האלכס בן דודי וכדי ללכת על מורקרו כי בכל מקרה אבוד לנו איבדנו שוטר ורופא וטנדר לא מאפיונר כי פלופי היה שוטר ובדק אותו כניראה וואז הוא אמר בנושא המתים שטנדר לא מאפיונר
הכוונה שלי זה Hyper beam.... :mellow:Originally posted by Dragonite!!!@Sep 6 2009, 09:03 PM
בו נסביר, שקרן סולארית מצריכה שמש ;)
ורומה בזה שאתה אומר שאתה ילד מסכן זה מביא עליך את כל אור הזרקורים.. :ph34r:
שוב כמו שאמרתי.. בעיניי כולם חשודים.
טוב אני מצביע למורקרו בינתיים. כל החשדות האפשריים מצביעים בייחוד עליו.
כן גאמני מצביע לו וטנדר אני מגן עלייך יא כםוי טובה אחד שנינו יודעים שאני לא מאפיונר
אני רק אומר לך..
אני דווקא מצביע לדרגונייט.
הי חזרתי מחופשה בטבריה..
הרבה עמודים עשיתם..
הספקתי לקרוא את הכל..
אני עדיין לא חושד.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
הסבר? :ph34r:Originally posted by Thunder@Sep 6 2009, 09:50 PM
אני רק אומר לך..
אני דווקא מצביע לדרגונייט.
טנדר תצביע למורקרו זה 85% הוא אין חייב ליהיות
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)