לא נכון את המהלך נגד תמיר טנדר הוביל כי הוא הראשון שהצביע לו. טנק הוא פרש לבד אז זהו שוש
ליאור אתה ומורקרו חשודים בעייני ואני חושב שאתה אף פעם לא הצבעת למורקרו עם כן הצבעת אז חון האפל הוא בימקום מורקורו מאפיונר ביחד איתך
לא נכון את המהלך נגד תמיר טנדר הוביל כי הוא הראשון שהצביע לו. טנק הוא פרש לבד אז זהו שוש
ליאור אתה ומורקרו חשודים בעייני ואני חושב שאתה אף פעם לא הצבעת למורקרו עם כן הצבעת אז חון האפל הוא בימקום מורקורו מאפיונר ביחד איתך
דרגונייט עם אתה חושד ברומה אז כדי לך לרדת מזה אני בטוח שהוא לא מאפיונר בגלל שאני גם חשדתי בוא הרבה זמן אבל ירדתי מזה כי הבנתי בסופו של דבר שהוא לא ועם אתה חושב שבגלל שאני מגן על רומה בגלל ששנינו מאפיונרים אז אתה טועה ברמות כי גם אני דיברתי על להרוג אותו הרבה וחשבתי על זה שהוא מאפיונר
:huh: :blink:Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 7 2009, 05:49 PM
ומאיפה הבאת את זה?!
הצבעת אינספור פעמים נגד מורקרו...
ועידו, מה אתה מגן על רומה? רק מחזק שרומה מאפיונר!
מצביע לרומה!
דרגונייט אתה לא יודע לקרוא עד הסוף אמרתי שגם אני הצבעתי הרבה לרומה אבל בסוף הבנתי שהוא לא מאפיונר ועם שנינו היינו מאפיונרים אז בכלל לא הייתי חושד בוא או מצביע לוOriginally posted by Dragonite!!!@Sep 7 2009, 06:01 PM
:huh: :blink:
ומאיפה הבאת את זה?!
הצבעת אינספור פעמים נגד מורקרו...
ועידו, מה אתה מגן על רומה? רק מחזק שרומה מאפיונר!
מצביע לרומה!
שאף אחד לא יפרוש.
תגידו לי,אתם צוחקים עליי?!
"זה מאוד חשוד שאתה תוקף אותי" אתם משחקים כמו חבורה של טיפשים וזה יתנקם בכם בסוף,שמו לב שאף אחד מהמאפיונרים לא עף כשהייתם כל כך "בטוחים" אז אולי במקום לקפוץ אחד על השני,תתחילו להשתמש ברמזים
מישהו יכול לסכם לי את הקולות?
עריכה:
אין צורך,אלכס הביא לי.
אני הולך על דרגונייט יש מלא רמזים שמצביעים עליו ובגלל שהוא חושד בי זה עוד יותר מפליל אותו
בל מה ההצבעות??
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
איזה מעצבן שאתם מצביעים לי כשהרמז היחיד שעלי הוא הצל בהתחלה...
אני חושד במורקרו וברומה. עכשיו אני די חוזר לחשוד בעידו פוטר, כי למרות שהוא ראה שהפסקתי להאשים אותו, כדי לוודא את זה הוא אומר "אני חושד בדרגונייט כי הוא עוד חושד בי"... לא ראית שהפסקתי לכתוב שאתה אשם?
בינתיים, אני המתי הצביעו כמה פעמים לרומה, כלומר שהם ממש משוכנעים שהוא אשם אבל יש יותר שחושדים במורקרו. נראה לי אני היחיד שרואה שרומה מאפיונר אבל אני-
מצביע למורקרו.
ודרגונייט אתה היחיד כי אתה גם היחיד שחושב כך שמגיב פע בקביעות
אני מצביע גם למורקרו
תקשיבו טובב זוכרים שאמרתי שאלכס אמר לי שכשהוא דיבר בפרטי עם פלופי הגן על רומה אבל לא ממש אמר למה אז עכשיו אני יודע זוכרים שפלופי היה שוטר?? אז הוא בטח בדק את רומה וגילה שהוא לא מאפיונר
כניראה =]
ליאור [עידו,איציק,רומה,אוהד,עידו פוטר]
רומה [ליאור]
עריכה:אחד ללינץ'!!!!
אני ורומה הצבענו למורקרוOriginally posted by ~nitay~@Sep 7 2009, 07:49 PM
ליאור [עידו,איציק,רומה,אוהד,עידו פוטר]
רומה [ליאור]
עריכה:אחד ללינץ'!!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)