איזה הפלה של עצמו וכולם יודעים שהייתי מחובר כל היום אתמול והיום אז מצביע למורקרו
איזה הפלה של עצמו וכולם יודעים שהייתי מחובר כל היום אתמול והיום אז מצביע למורקרו
זה לא משנה למה..Originally posted by murkrow@Sep 9 2009, 09:17 PM
אני יסביר לך למה לא הייתי פעיל,אני עכשיו בכיתה ו' ולפני לא מעט זמן המורה שלנו אמרה לנו שהינו אמורים לסיים את ספר שמואל ב' בתנך עד סוף כיתה ה',אבל בסוף מה שקרה שלא הספקנו לגמור אפילו את שמואל א',ולכן עכשיו נותנים לנו המון שעורים בתנך,ובנוסף לא מזמן היה לנו גם מבחן לא מזמן,ובגלל זה אני לא מחובר הרבה לפורום,בכל מקרה אני לא הולך להצביע ביינתים,אלה לחכות לראות מה אחרים כותבים.
אתה לא היית פעיל.
וכאן הפלת את עצמך כמו שחבריי האזרחים אמרו..
כדאי להעיף אותך עכשיו..
אבל בעצם.. שימו לב שיש כאלו שעדיין לא פעילים...
~ לבנתיים אני מצביע מרקראו שיהיה רוב... ~
אתה הפללת את עצמך עכשיו.Originally posted by murkrow@Sep 9 2009, 10:17 PM
אני יסביר לך למה לא הייתי פעיל,אני עכשיו בכיתה ו' ולפני לא מעט זמן המורה שלנו אמרה לנו שהינו אמורים לסיים את ספר שמואל ב' בתנך עד סוף כיתה ה',אבל בסוף מה שקרה שלא הספקנו לגמור אפילו את שמואל א',ולכן עכשיו נותנים לנו המון שעורים בתנך,ובנוסף לא מזמן היה לנו גם מבחן לא מזמן,ובגלל זה אני לא מחובר הרבה לפורום,בכל מקרה אני לא הולך להצביע ביינתים,אלה לחכות לראות מה אחרים כותבים.
אמרת שלא היית פעיל, ואתמול בלילה לא היה רצח.
~מצביע למארקרוו~
בברכה, דור.
מצביע גם בישביל הרוב..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עידו[רומה,איציק,דור,מתים]
ירין-למי? זה לא מובן מאליו
הרוב הוא 5
עריכה:לא החשבתי את המתים,עוד אחד ללינץ'!!!
תסתכל גם בעמוד הקודם חן הצביע למרקורו, וגם אני
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
לינץ'!
עידו הועלה לכיכר העיר,והוכנס לתוך בועה אטומה,כל חיכו בקוצר רוח לדרך הריגתו כשלפתע נגמר האוויר בתוך הבועה ועידו מת
מה היה תפקידו של עידו?
שוטר! בידיכם הרגתם את האיש האחרון שיכל להציל אתכם,והיה לטובתכם,המאפיונרים חוגגים שסוף סוף,לא יוכלו להפריע לעבודתם,האומנם?
שימו לב,המשחק נגמר בקרוב מאוד,אתם חייבים לעלות על המאפיונרים לפני שהם ירצחו את כולכם
נשארתם שמונה,ואחרי הלילה זה יפתח לשבעה,מה שאומר שאם בתלייה הבאה לא תהרגו מאפיונר,זהו סוף המשחק.
לילה כעת!
כל המאפיונרים לשלוח את תפקידם,כל מי שמגיב בלילה מקבל קול,ובשלב זה של המשחק,כל קול מכריע
הלילה נגמר!
אחרי שישנו טוב מאוד,הרוצחים העירניים יצאו העירה לתפוס את טרפם,בכיכר העיר היה מישהו אחד שניסה לחזור לביתו במהירות,אבל הרוצחים תפסו אותו וחיסלוהו,האיש היה איציק.
שימו לב:אין כאן אף רמז מתוכנן,מכיוון שכבר קיבלתם רמז על כל אחד שהייתם צריכים
איציק היה?
אזרח כמובן!
הרוב ללינץ' הוא 4,זאת ההזדמנות האחרונה של העיירה לנצח,השתמשו בה היטב
שוק..
הייתי בטוח שמרקרו מאפיונר..
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
לא יודע בילבלת אותנו לגמרי גרמת לנו להפיל אחד את השני אני לא יודע מה לעשות ואני חושד באוהד עמרי ירין וחן האפל \עידו פוטר
זה אומר שאתה חושד בכולם..Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 10 2009, 02:36 PM
לא יודע בילבלת אותנו לגמרי גרמת לנו להפיל אחד את השני אני לא יודע מה לעשות ואני חושד באוהד עמרי ירין וחן האפל \עידו פוטר
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
זהו עליתי על משהו בנושא המתים וזה שחן האפל\עומר מאפיונר כימ מורקרו בדק אותו =]
מצביע חן האפל יללאה ואין מצב שאנחנו מנצחים אנחנו 3 אזרחים לא?? או שאנחנו יותר מהמאפיונרים ואוהד אתה לא מאפיונר אני בטוח בזה עכשיו.
חן[רומה]
רוב:4
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)