ירין[מתים]
דור[אוהד]
עמרי[דור,ירין]
הרוב ללינץ':3
עוד אחד ללינץ',אם מישהו מצביע לעמרי והוא לא מאפיונר המשחק נגמר
ירין[מתים]
דור[אוהד]
עמרי[דור,ירין]
הרוב ללינץ':3
עוד אחד ללינץ',אם מישהו מצביע לעמרי והוא לא מאפיונר המשחק נגמר
לכל אלא שבנושא המתים..ולאלכס
הרמז שרצחו את אלכס היה שדבר דומה לכלב-לא כלב!(אלי כלב..)וגם הוא השתנה!!!
אני לא יכול בשום צורה להשתנות לאדם!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עמרי שישן מאז תחילת פעולות המאפיה הועלה לכיכר העיר,שניה לפני שנרצח הוא אמר "מה,התחיל?" ואז נורה בראשו
מה היה עמרי?
אזרח רגיל!
אוהד לא חשב והלך אחרי המאפיונרים,טעות ענקית,מה שאומר ש...
המאפיונרים נצחו!
כולכם התחלתם להרוג את כל מי שהיה לידכם,והמאפיונרים שהיו היחידים שפעלו בחוכמה,הם נשארו רחוקים מהדיון ובכך שמרו על עצמם.
לאחר מכן עידו רימא ובנושא המתים חשף את תפקידו למרות שבמפורש החוקים אומרים לא,ולכן הצלחתם להפיל מאפיונר אחד[שגם הוא התאבד].
רצחתם רק את הפעילים שהשתתפו בדיונים ולכן בשלב סופי וכל כך גורלי של המשחק שניים מתוך שלושת האזרחים לא היו פעילים ואוהד נשאר היחיד שכן פעיל,אבל הוא הולך שולל על ידי המאפיונרים כי לא חשב.
התפקידים:
אזרחים:
The Trooper\נדב
The UnderTaker\תמיר
CraZyCatMe\אלכס
Dragonite!!!\ליאור
Thunder\איציק
~JolTeoN~\רומה
EsPiOn ThE KiNg\אוהד
Glalie Kun\עמרי
עידו פוטר\עידו
רופא:
Tank\דניאל
שוטרים:
flupy\טומר
murkrow\עידו
ומאפיונרים:
SexStyle\עומר[2]
AeRoDyNaMiC\דור[3]
Dingo\ירין[1]
טוב,בזה תם הסבב הזה,אם מישהו רוצה לפתוח את הסבב הבא שיגיב בנושא,ואם יש שאלות על הרמזים זה המקום לשאול אותן
לא דיברנו במסן על זה שאני אפתח את המאפיה הבאה? ><
ספוילר
יזה סבב!!
נכון היה ברמזים שהיה את הדמות של הכלב והוא הפך לאדם.. אז למי התכוונתה? אלי?
כי איך אני הופך לאדם?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
לא,דיברנו על קוטי O:Originally posted by The Trooper@Sep 13 2009, 05:33 PM
לא דיברנו במסן על זה שאני אפתח את המאפיה הבאה? ><
ירין:האמת שזה לא היה רמז,פשוט,זה לא כל כך הגיוני שיסתובב כלב בעיירה,נכון? O:
צחקתי לגבי קוטי XDDOriginally posted by ~nitay~@Sep 13 2009, 05:51 PM
לא,דיברנו על קוטי O:
ירין:האמת שזה לא היה רמז,פשוט,זה לא כל כך הגיוני שיסתובב כלב בעיירה,נכון? O:
אז אני פותח או לא?
ספוילר
אמרתי בנושא המתים להצביע לדינגו ולא הקשבתם =[
טוב חבל...היה סבב טוב רק בריכוז ההצבעות,ניתאי התעצל לרכז את ההצבעות...
פתח,שיהיהOriginally posted by The Trooper@Sep 13 2009, 05:53 PM
צחקתי לגבי קוטי XDD
אז אני פותח או לא?
לנעול כאן כשהוא פותח נושא הרשמה
ידעתי שאירודינמיק מאפיונר,אבל אף אחד לא הקשיב לי.
ואני לא רימיתי,זה שאמרתי שהתפקיד שלי היה שוטר כבר היה ידוע לרוב המשתתפים,וזה כי פרסמת את זה אחריי שמתתי...
חלק מהתפקיד של המאפיונרים זה להעלים ראיות O:Originally posted by murkrow@Sep 13 2009, 08:00 PM
ידעתי שאירודינמיק מאפיונר,אבל אף אחד לא הקשיב לי.
ואני לא רימיתי,זה שאמרתי שהתפקיד שלי היה שוטר כבר היה ידוע לרוב המשתתפים,וזה כי פרסמת את זה אחריי שמתתי...
בברכה, דור.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)