אני לא יתחנן שלא תחשוד בי זו בעיה שלך תעשה מה שבאלך
בדיוק בשביל זה יש את הרמזים...Originally posted by Dragonite!!!@Sep 5 2009, 08:49 AM
אני לא מסיט אף אחד נגדך. בינתיים אני אפילו לא מצביע נגדך עד שנשמע את דעת הרוב אבל לבינתיים אתה החשוד שלי (לא בתור הרוצח עצמו אלה בתור מאפיונר. אתה לא יכול להיות הרוצח כי אין לך קשר לכלב או למשהו דמוי כלב אבל הבאת מין הפללה על עצמך).
אולי במקום "לחשוד" תחפש למי הם מתאימים? ם:
כתוב שהרוצח היה דמוי כלב (יש מצב לדעתכם שזה זאב?? :blink: ) ושאחר כך הוא שינה צורה לבן אדם (זה אולי נשמע טפשי אבל אולי הכוונה לאדם שהוא איש זאב??)
אבל עם ההשארה שלי לא נכונה אני חושד בגלוטין בגלל שהוא תימרן את כולם להצביע לתמיר וגם כי הוא סוג של כלב(בערך)
אני די חושד בחן האפל,שימו לב שהוא לא הגיב אפילו פעם אחת מתחילת המשחק והוא כן היה מחובר לפורום,זה לא נראה לכם חשוד?
מארקרו אני כן הגבתי =\
אתה יכול לבדוק..
אני מצביע לדבר שהכי קרוב לרמז
~JolTeoN~-כלב
אז אני מצביע לרומה
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אני חושד בפלאפי ובדינגו אבל גם טנדר כי הוא הפנה אותנו נגד תמיר שהיה חף מפשע=?
ג'ולטיאון זה חתול3=
מפאלפי פלופי @: @:
וגוליטאון לא מאפיונר אני יודע את זה אולי במקום להתרכז עליו תחפשו על אחרים ?
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
כן,אבל הגבת רק פעם אחת וזה היה בעמוד הראשון,וזה שעכשיו הגבת שהעלתי את השם שלך גורם לי לחשוד בך עוד יותר.Originally posted by חן האפל@Sep 5 2009, 09:30 AM
מארקרו אני כן הגבתי =\
אתה יכול לבדוק..
אני מצביע לדבר שהכי קרוב לרמז
~JolTeoN~-כלב
אז אני מצביע לרומה
ג'ולטיאון הוא בכלל לא כלב,הוא חתול.Originally posted by עידו פוטר@Sep 5 2009, 09:37 AM
איך אתה יודע שרומה לא מאפינור אלה עם אתה גם אחד כזה ומנסה להגן עליו??? :angry: :angry: :angry: :angry:
רומה[מתים,עידו,חן]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)