רומה עם אתה לא יודע פלאפי מגן עליך
אז יש לי 2 חשודים עיקריים דינגו וטנדר זהו תיבחרו לבד אני מצביע לדינגו
עידו פוטר,אתה המאפיונר היחיד כאן,עד שלא תסביר לי איך ג'ולטיאון יכול להשתנות בחזרה לבן אדם אתה החשוד העיקרי לדעתי פה.
כי אני רוצה שהעיר תנצח,ועובדה שאתה פוחד לענות לי על השאלה הזאת,עכשיו אני בטוח במיליון אחוז שאתה מאפיונר,וגם חן שאתה מנסה להגן עליו.Originally posted by עידו פוטר@Sep 5 2009, 10:49 AM
קודם תענה על השאלות שלי למה אתה מגן כל כך על רומה???
חן לא שיכנה אותי שרומה מאפיונר זה היה אלכס הוא הציג לי טיון משכנע מספיק כדי שאני ידע שגם אתה וכם רומה מאפיונרים ואני שאלתיח אותך ממזמן על השאלה שלי
עידו פוטר, פשוט תודה בטעות
זה אומר הכל.אני חושב שלפלאפי יש קשר לזה אתמול אלכס והוא רבו בפרטי כשפלאפי הגן על מישהוא שאלכס חשד בו שהוא מאפיונר אז בטח פלאפי הזהיר את כל המאפיונרים האחרים שאלכס עומד לעלות על אחד מהם
אתה מאפיונר.
אני אפרט-
מאיפה לך לדעת שאלכס ופלאפי רבו בפרטי?
מאיפה אתה יודע שפלאפי הזהיר את כל המאפיונרים? אולי כי אתה אחד וגם אתה הוזהרת?
פשוט תודה שאתה מאפיונר.
~מצביע לעידו פוטר~
רומה לא מאפיונר...
אני משנה את ההצבעה שלי לעידו פוטר אני כמעט בטוח שהוא מאפיונר.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אלכס כבר מת מזמן,וזה בגלל שאתה וחן רצחתם אותו,ולמה אתה כל כך פוחד לענות על השאלה שלי?,אתה סתם מאפיונר,שימו לב שזאת בדיוק אותה התנהגות שהייתה לאלכס בסבב הקודם שבו הוא היה מאפיונר!.Originally posted by עידו פוטר@Sep 5 2009, 10:54 AM
חן לא שיכנה אותי שרומה מאפיונר זה היה אלכס הוא הציג לי טיון משכנע מספיק כדי שאני ידע שגם אתה וכם רומה מאפיונרים ואני שאלתיח אותך ממזמן על השאלה שלי
אז למה הוא אמר דווקא לך?Originally posted by עידו פוטר@Sep 5 2009, 10:56 AM
כי אלכס אמרר לי מה קשה להבין???
תודה בטעות. מישהו מהמאפיונרים רב עם אלכס. אותו אחד הזהיר את כל המאפיונרים וביקש שתרצחו את אלכס. אותו אחד או שהיה פלאפי באמת או שפשוט אתה ניסית להסיט נגדו את ההצבעה.
אתה מאפיונר.
אני נשאר עם ההצבעה שלי לעידו פוטר. הוא פשוט בכל רגע מוכיח יותר ויותר שהוא מאפיונר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)