Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK@Sep 5 2009, 03:59 PM
    למה אתה רושם על ההתנהגות?
    למשל טרטוויג:
    טרטוויג בפרק הראשון נראה נינוח, טרטוויג של אש די אחראי ובעל תכונות מנהיג....
    נאמר בסדרה שלכל פוקימון יש התנהגות שונה-כמו אצל בני אדם...
    ואני הייתי ממליץ לרשום למי מהדמויות הראשיות יש את הפוקימון
    עם תשים לב אחרי השמות של הפוקימון כתוב מי תפס את הפוקימון או למי יש אותו

2. משתמש מנוסה
    #005 צ'ארמליון
    סוג: אש
    מידע:
    צ'ארמליון הוא ההתפתחות של צ'ארמנדר, צ'ארמליון הוא פוקימון דמוי זיקית שמשולבת עם סוג של חיה הנקראת (Prehensility) , שמו של צ'ארמליון מורכב משני מילים פחם (char) וזיקית (chameleon).

מידע על התנהגות :
    צ'ארמליון הוא עקשן במיוחד, בעל מזג חם, אבל לצ'ארמליון בעל כוח בלתי יאומן אפילו עם הוא ברמה נמוכה מאוד.
    צ'ארמליון יכול להרגיש את המאמן שלו, אבל לפעמים בקרבות כאשר המאמן שלו פוקד עליו לתקוף במתקפה הוא מתעלם.
    כאשר הצ'ארמליון מאולף הוא שומר אמונים למאמן שלו, והוא מאיים מאוד על היריב שלו.
    כאשר הצ'ארמליון הפראי עומד להתפתח הוא מסתובב באזור שבו הוא חי ומחפש יריב להלחם בו, והלהבה שעל זנבם מתחילה לעשות הבזקים גדולים של אש.
    צ'ארמליון נראה לראשונה בפרק 43 הצעידה של חוליית האגזקיוטורים (The March of the Exeggutor Squad ) בפרק זה הצ'ארמנדר של אש התפתח לצ'ארמליון.

תמונה מתוך הסידרה/ הסרטים:

תמונות מהמשחק פלטיניום של הפוקימון :

אבולוציה:
    רמה 16 רמה 36

~ קרדיט ענק לאתר bulbapedia על המידע

3. משתמש מנוסה
    כשכתבת על וינאזאור כתבת שהשם שלו מורכב מהמילה ונוס (אלת האהבה הרומית? איך זה קשור?) והייתה לך טעות בתרגום לאנגלית, כתבת שזה saur (וזה אמור להיות venus)

4. משתמש מנוסה
    תודה שאמרתה לי תקנתי את זה, עשיתי טעות קטנה בשם, לא היה כתוב למה ונוס אבל בתרגום יצא לי ונוס, מקור השם הוא מיונית ככה היה כתוב.

5. משתמש מנוסה
    אחל הייתי ממליץ לשים ספרייט קטן ליד השם והמספר
    תענה לי בפרטי
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

6. משתמש מנוסה
    אני מזכיר לכם שאני מחפש עוד אנשים לפרוייקט ואני אשמח עם תרצו להצטרף, רק דברו איתי בפרטי ואולי תתקבלו.
    רק יש לי כמה דרישות
    1 שתדעו אנגלית טוב
    2 להיות פעילים בפורום, שתהיו לפחות שעה בפורום בכל יום
    3 שלפחות תעשו בשבוע 5 דפים על פוקימונים
    4 ושיקשיב למה שאני אומר ושלא יתווכח איתי על כל דבר
    5 והעיקר שיהנה

מי שרוצה לעזור בפרוייקט שיש אלי הודעה בפרטי אני אתן לו משימה וניראה איך הוא יעשה אותה עם היא תהיה מושקעת ומלאת מידע הוא יתקבל.

7. משתמש מנוסה
    כל הכבוד לך על היוזמה&#33;
    אני הייתי מצתרף אבל אין לי זמן וגם אני לא יודע טוב אנגלית..
    אני מקווה שתמשיך להשקיע ושיעזרו לך&#33;
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    #006 צ&#39;אריזארד
    סוג: אש / מעופף
    מידע:
    צ&#39;אריזארד הוא ההתפתחות של צ&#39;ארמליון, צ&#39;אריזארד הוא פוקימון דמוי דרקון ארופאי (European dragon), שמו של צ&#39;אריזארד מורכב מן המילים הבאות פחם (char) וזיקית (lizard).

מידע על התנהגות :
    בדרך כלל הצ&#39;אריזארדים מאוד תחרותיים, האהבה הגדולה של צ&#39;אריזארד היא להלחם בקרבות, הוא גם אוהב לבזבז את הזמן בלראות פוקמונים מתאמנים.
    רוח התחרותיות שלו נותנת לו הרבה תשומת לב, כאשר צ&#39;אריזארד מתרגז מאוד הלהבה שעל משנה צבע לצבע כחלחל לבן.
    צ&#39;אריזארד ניראה בפרק 17 ששמו האי של הפוקימונים הענקיים (Island of the Giant pokemon) בפרק זה ניראה צ&#39;אריזארד בתור רובוט, בסידרה לאש היה צ&#39;אריזארד, אבל באחד הפרקים השאיר אותו אצל מאמנת אחד לאימונים.

תמונה מתוך הסידרה/ הסרטים:

תמונות מהמשחק פלטיניום של הפוקימון :

אבולוציה:
    רמה 16 רמה 36

~ קרדיט ענק לאתר bulbapedia על המידע

9. משתמש מנוסה
    יפה אחי אני ממשיך מי בלסטוייס אני יעשה מחר או היום את קטרפי
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

10. YoRt3m
    Guest
    אלכס לא קשור לאתר לכן הוא לא יכול לתת אישור.
    היה פרוייקט כזה לפני שנה וחצי והוא נמצא בפורום הוספת עמודי תוכן לאתר , נעול.
    [במילא יש לנו עמודים מוכנים של הדור הראשון.]

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •