Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 80

נושא: To Be The Champion

1. the bitch is back
    שלום וברוכים הבאים למשחק ראשון ויחודי מסוגו,במשחק אתם כבר נמצאים בשלב מתקדם של מסע הפוקימונים שלכם,במשחק אתם תגלמו את הדמויות כבר בשלב הליגה ויכול להיות שבאמת תיהיו המנצחים של המשחק!
    אנו מאחלים לכם הנאה רבה! דניאל ועומר.

רקע:

"לא!" קוראת קלייר מנהיגת מכון הדרקון בג'וטו. "קח את אלו" היא אומרת ומגישה לה את התג השמיני והאחרון שלך ומכתב.
    אתה מיסתכל על המכתב בתמיהה. "זאת הזמנה להישתתף בליגת מחוז ג'וטו" היא אומרת בחיוך.
    "תזכור המוקדמות יתחילו בעוד חודש אז תתאמן!" היא אומרת ומנופפת לך לשלום בזמן שאתה רץ משם במשמחה.

"אמא! אמא! קיבלתי הזמנה למוקדמות של ליגת הפוקימונים!" אתה קורא בשימחה ומראה לה את ההזמנה.
    "עבודה טובה חמוד שלי" היא אומרת ומלטפת את ראשך. "בדיוק כמו אביך" היא מוסיפה.

כעבור זמן מה אתה מוצא את עצמך יושב ליד אגם קטן עם הפוקימון הראשון שלך.
    "אתה מאמין שעשינו את כל הדרך הזאת?" אתה שואל בחיוך.
    הוא מהנהן בהסכמה ומתיישב לידך.
    'החיים טובים' אתה חושב לעצמך.

"אני לא מאמין שאני מאחר!" אתה קורא בבהלה בעודך מסדר את התיק.
    כבר עבר חודש מאז שקיבלת את ההזמנה.
    אימונים, אולי לא היו בראש מחשבותיך. אבל, זמן איכות עם הפוקימונים שלך, זה כבר משהו אחר.
    "ביי אמא!" אתה קורא בשמחה ויוצא החוצה ורץ לכיוון תחנת האוטובוס.

כעבור שעה אתה עומד מול ביניין גדול וסרט ענק מתוח בחזיתו.
    "ברוכים הבאים מאמנים!"
    אתה מחייך וניכנס פנימה.
    בפנים אתה רואה עשרות מאמנים. אתה ניגש לאחד מהשולחנות. שם יושבת אישה.
    "שלום, באת להתחרות?" היא שואלת. "כן" אתה עונה בקצרה ומגיש לה את ההזמנה המקומטת ומראה לה את שמונת התגים שלך.

"אוקי אדוני. התחרות הראשונה שלך תתחיל מחר" היא אומרת לך בחיוך. היא מגישה לך מפתח לחדר ומפה.
    אתה הולך לחדרך ומתיישב ונושם עמוקות. 'עשיתי את זה' אתה חושב לעצמך.

חוקים:

1.כל החוקים הגלובאליים תקפים גם פה.
    .2 כל חוקי פורום היכל התהילה גם הם תקפים פה.
    3.אין להספים או לשלוח הודעות כמו 'שכחתם אותי' או 'מה איתי'.
    4.מי שלא יגיב יותר מארבעה ימים, מבלי להודיע מראש, יוצא מהמשחק.
    5. אין להתווכח עם ההחלטות שלנו (אנחנו אלוהי המשחק XD)
    6. אל תיהיו ילדים קטנים בתגובות (כמו: "פיקאצו שלושים אלף פעם מכת ברק בכל הכוח!!!@@#$#) זה מיותר.

מקומות שתוכלו למצוא באזור הליגה:

מנהרת הליגה:
    המנהרה ארוכה מאוד ותוכלו למצוא שם מאמנים רבים שירצו להתאמן וגם פוקימוני אבן ולחימה

שדה האלופים:
    מאחורי מגדל הליגה תוכלו למצוא פוקימונים רבים מסוג אש ומעופף ועלה,יש שם מאמן אחד שקורא לעצמו שליט השדה והוא נלחם בכול מי שנמצא שם.

אגם הליגה:
    אגם ענק בעלי פוקימוני מים רבים וישנה אגדה שישנו דרטיני זוהר המסתובב שם.

מקומות נוספים יתגלו מאוחר יותר~

קוד:
    שם משתמש:
    שם במשחק:
    שישיה:לא למלא:
    העדפות לשישיה:
    רקע:
    הערות:

פרסים:
    מי שיפתח את עמוד 10 יקבל- .
    מי שיפתח את עמוד 20 יקבל- .
    מי שיפתח את עמוד 30 יקבל-
    ~עוד פרסים בהמשך~
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. the bitch is back
    מאמנים במוקדמות:

דון-

הפוקימונים שלו:
    ,?,?

ריטה-

הפוקימונים שלה:
    , ,?

סם-

הפוקימונים שלו:
    ,?,?

ג'ו-

הפוקימונים שלו:
    ,?,?

רייצ'ל-

הפוקימונים שלה:
    ,?,?
    גיל! 3>

3. the bitch is back
    הרבעייה האליט

לא פגשתם עדיין~
    גיל! 3>

4. the bitch is back
    רשומים:

של עומר:

1.

2.
    שם משתמש:hornswoggle
    שם במשחק:ג'ק האן jack han
    שישיה:לא למלא:, , , , ,
    העדפות לשישיה:פוקימוני אופל,קרח ואם אפשר גם רגיל
    רקע:נולדתי במחוז ג'וטו,המחוז הזה פחות מפותח מן השאר אך בהמשך עשיתי החלטה וכל משפחתי עברה למחוז סינו. שם יערות ומקומות רבים,במהלך המסע שלי תפסתי שישיה חזקה עד כמה שיכולתי,פיתחתי אותה המון,ורק אז חזרנו אני ומשפחתי למחוז ג'וטו, אני תמיד העדפתי להשתמש בפוקימון שהוא חלש מול סוג המכון ולנצח,כי זה מראה את אהבתי לפוקימון והאמון שלי בניסיון שלו.
    כך תוך תקופה די קצרה מצאתי את עצמי חוזר לעיר הולדתי בלאקת'ורן(?) שם הבסתי את קלייר,כיום כשהזמן קרוב אני מחכה כדי לזכות באליפות!
    הערות:העדפות לזאנגוס וסניזל בשישיה.
    כשאני אומר פיתחתי זה אומר לא רק שהפוקימונים שלי מפותחים.
    יכל להיות שפוקימון לא מפותח אבל הוא מאוד חזק(עדיין לא הספיק להתפתח.

הפוקימונים:
    -זכר
    מתקפות:
    נקמה, אגרוף שביט,קלילות,מרדף, אגרוף מאך,אגרוף קליע,הסחה, גל ואקום,אגרוף ברק,אגרוף קרח,אגרוף אש,פיצוץ פוקוס,
    -נקבה
    מתקפות:
    מעיל מראה,השפרצה,חבטה,כיפוף הגנה,ראיית הנולד,סבל,חזרה,מתקפה מהירה,בעיטת קפיצה,החלפת שרביט, קלילות,אגרוף בילבול,בעיטה נמוכה,אגרוף קרח,
    -זכר
    מתקפות:
    שריטה,פזילה,ליגלוג,מתקפה מהירה,רוח חדה,מרדף,ריקוד חרבות,נשיכה,צוות כפול,שסע,ראיית העתיד,להביור,כדור צל,יהירות,
    -נקבה
    מתקפות:
    נקמה,עוקץ רעל,פזילה,ספיגה,צמיחה,זרע עלוקה,מתקפת חול,טיל סיכות,השרשה,מתקפה מעלפת,יתדות,אגרוף יניקה,קרן סולרית,סופת חול,דחיפת רעל,
    -זכר
    מתקפות:
    מתנה,קרן קוטב,מתקפה מהירה,כדור קרח,אגרוף קרח,ראיית העתיד,רסיסי קרח,מפולת שלגים,אס אווירי,קרן קרח,ברד,
    -זכר
    מתקפות:
    דחיפה,נהימה,כיפוף הגנה,גילגול,אקדח מים,חבטת ראש, ניב היפר, פיהוק, שיכחה,הורדה,פעימת מים,כדור צל,גלישה, זנב מים, כוח על,

3.
    שם משתמש: Norg Man- כנראה ישתנה בקרוב
    שם במשחק: ניב שלמון (בתגובות לא צריך את שם המשפחה, רק בגלל טראומה אם שי אני מציין את זה(
    שישיה:לא למלא:, , ,, ,
    העדפות לשישיה: מריל ולא אזומריל, ושגם לא יתפתח, ופוקימוני דרקון
    רקע: זה היה קרב קשה, הקרב האחרון שבו זכיתי בתג השמיני ובהזמנה, שהביאה אותי ואת הפוקימונים שלי לפה.
    נלחמתי בקלייר, בהתחלה זה היה דרגונייר שלה מול מריל שלי. הקרב הזה לא ארך יותר מדי זמן. מריל ודרגונייר תקפו בו בזמן בזנב אקווה, בהתחלה נראה שלדרגונייר יש יתרון, אבל מהר מאוד מריל הוריד אותו למטה וירה קרן קרח שהעיפה אותו לאחור. צעקתי "קרן בועות" וכשדרגונייר עף לאחור לכיוון הקיר, קרן הבועות פגעה בו בחוזקה ושלחה אותו לתוך הקיר, מעולף.
    קלייר החזירה את דרגונייר עצבנית והוציא דרגונייט ענקי, אני החזרתי את מריל והוצאתי גבייט לקרב. במשך כמה דקות הם פשוט תקפו אחד את השני, דרגונייט במכת פטיש וגבייט בטופר דרקון. בסוף גבייט נפל וחטף מכת פטיש שהעיפה אותו לאחור, זה נראה כאילו הסוף הגיעה. בגייט נעמד וזהר, הוא גדל והשתנה, והאור עף לכל הכיוונים כשגרצומפ ענק נעמד מולי.
    צעקתי "התנגשות גיגה" אבל גרצומפ לא הקשיב, הוא קפץ בטופר דרקון ודרגונייט חיסל אותו בעוד מכת פטיש. החזרתי את גרצומפ מופתע ומאוכזב, והוצאתי את מריל חזרה לקרב. במשאבת הידרו אחת מריל הוריד את דרגונייר, היא הייתה גדולה מהירה וחזקה הרבה יותר מבדרך כלל. הוא התחיל לזהור קצת, אבל לפתע זה עבר. לא הבנתי מה קורה לו, כשלפתע הוא הסתובב והלך לכיווני. התכפפתי לגובה העיניים שלו כשהוא נעצר מולי, ושאלתי אותו מה קרה. הוא השפיל את מבטו והתחיל לדבר, בקולו ניכרה תחושה של כישלון עז. החזרתי אותו לפוקדור והוצאתי את רייצו להילחם בקיגדרה.
    אחרי כמה דקות של קרב הרעם של רייצו שלי הביס את קינגדרה, לא לפני שהוא בעצמו נפל מעולף על הריצפה. הקרב ההוא נגמר בתיקו, אבל התחרות כולה נגמרה בניצחון שלי. הוצאתי את מריל ואת אבן הנצח שקיבלתי מאיזה זקן אחד, וא החלטתי החלטה חשובה, נתתי אותה למריל, והוא לקח אותה וספג אותה, מנע מעצמו להתפתח.
    הערות: תהייה נחמד ותקשיב למה שכתבתי במסן, בבקשה.
    השקעתי ברקע הזה הרבה

הפוקימונים:

-זכר
    מתקפות:
    החלפת כוח, החלפת שמירה,הדהמה,דחיפה,צווחה,בילבול,ריח בלשי,רקיעה,קלילות,קרן על חושית, החלפת שרביט, הבטחה,פגיעה כפולה,על חושי,צוות כפול,קרן טעינה,
    -זכר
    מתקפות:
    השפרצה,הקסמה,בועות,קרן בועות,שירה,קרן קרח,זנב אקווה,ריענון,סילון מים,אגרוף קרח,הצלפת זנב,כיפוף הגנה,גילגול,זנב אקווה,קצה כפול,פעימת מים, משאבת הידרו,
    -זכר
    מתקפות:
    מי מלח,דחיפה,מיקוד אנרגיה,מתקפת חול, דחיפת יד,זריקה אנרגטית, סופה,תיפוף בטן, כוח יד,הטלה ססמית,סטירת השקמה,אגרוף ממוקד,כוח על,
    -זכר
    מתקפות:
    דחיפת רעל, מגה קרן,מתקפה מהירה,צווחה,הצלפת זנב,גחלת,רקיעה,סיחרור אש, הפלה, גילגול אש, קלילות,פיצוץ אש, קרן סולרית,להביור,בעיטה כפולה,
    -נקבה
    מתקפות:
    דחיפה,פזילה,הדהמה,היפנוזה,רקיעה,מתקפת חול,הפלה,קרן בילבול, מחשבה רגועה, חבטת זן,הרעלה, על חושי,רעידת אדמה,צוות כפול,אכילת חלומות,
    -נקבה
    מתקפות:
    ליקוק, על קולי,כיפוף הגנה, כריכה, רקיעה, ניטרול, חבטה, גילגול, הצלפת כוח, אגרוף ממוקד, קרן קרח, חפירה, אגרוף אש, אגרוף קרח,חבטת גוף,

של דניאל:

1.
    שם משתמש: Dragonite!!!
    שם במשחק: ליאור
    , , , , ,
    העדפות לשישיה: לפחות 3 מאחד מסוגי הפוקימונים הבאים (לא כולל דרקון... דרקון אני ממש רוצה) פוקימוני דרקון/קרח/חשמל/מים/עשב אש
    רקע:
    נולדתי באי שנמצא קרוב לאיי תפוז אבל לא נחשב כשטח שלהם. האי היה מלא באינספור פוקימונים שאינם מפותחים. לכדתי שם כמה פוקימונים אבל אז משפחתי קיבלה החלטה לעבור למחוז קנטו. עברנו למחוז קנטו ושם פיתחתי את כל הפוקימונים שלי וחיזקתי אותם כמה שאפשר. אחרי זה שמעתי על מחוז ג'וטו, הנמצא ממש ליד מחוז קנטו. החלטתי ללכת למסע במחוז הזה, כיוון שהוא המחוז היחיד שאבי לא הזכיר כחלק ממסעותיו, אפילו את סינו הוא הזכיר.
    הערות: אני מעדיף דרגונייט או/וגארצ'ומפ
    תודה

הפוקימונים:
    -זכר
    מתקפות:
    אגרוף ברק,ערפיח,פזילה,גחלת,מסך עשן,מתקפת העלפות,סיבוב אש,קרן בילבול,אגרוף אש, פעימת לבה,להביור,יום שמש,רעידת אדמה,מכת קרטה, טגרוף דינאמיט,
    -זכר
    מתקפות:
    ספיגה,ריח מתוק,חומצה, אבקת שינה, מזמור מזל, אור ירח,עלי טער,סינטזה, אקדח שמן,שאיבת מגה,ארומטרפיה,נבגי שיתוק,ריקוד עלי כותרת, קרן סולרית,רעל,כדור אנרגיה,
    -זכר
    מתקפות:
    עוקץ רעל,על קולי,הגבלה,חומצה, יתדות רעל,קרן בועות,כריכה,מחסום,פעימת מים,דחיפת רעל, צווחה, פצצות רפש, מי מלח, הגנה,
    -נקבה
    מתקפות:
    הקסמה,נשיקה מתוקה, חיקוי, שירה,חבטה,כיפוף הגנה,ביטול,סטירה כפולה,גילגול,חבטת גוף,גילגול,סטירת השקמה, קול היפר, קצה כפול,כדור צל, אגרוף ממוקד, כדור ברק, אכילת חלומות, גל רעם,
    -זכר
    מתקפות:
    דחיפת רעל,ניקור,הצלפת זנב, נקודות מים, על קולי, מתקפת קרן, פעימת מים, טילטול, טבעת מים, מתקפת זעם,מפל מים, צוות כפול,גלישה,משאבת הידרו, קרן על חושית,
    -נקבה
    מתקפות:
    תותחי הבזק, דחיפה, הצלפת זנב, בועות, נסיגה, אקדח מים,נשיכה, סיבוב מהיר, שמירה, פעימת מים, זנב מים, חבטת גולגולת, קרן קרח, רעידת אדמה, משיכה, תותח הידרו, שערוריה, סילון מים,

2.
    שם משתמש:flupy
    שם במשחק:אנג'ל P:
    , , , , ,
    העדפות לשישיה:אש מים ודרקון
    רקע:נולדתי בכפר קטן במחוז שינו .
    אבי היה זה שנותן את הפוקימונים ההתחלתיים ואמי לא עבדה .
    תמיד קינאתי בילדים שנכנסים למעבדה עם ידיים ריקות ויוצאים עם הפוקימון הראשון שלהם .
    עד שיום אחד אבי קרא לי ללכת לגשת אליו ושם הוא נתן לי קופסא ישר רצתי לחדרי ופתחתי את הקופסא בתוכה ראיתי פוכדור אני לא השכח את הרגע הזה שזרקתי את הפוכדור לאוויר וממנו יצא הפוקימון הראשון שלי .
    אחריי מסע קשה תפסתי עוד חמישה פוקימונים נהדרים ופיתחתי את הפוקימון שלי להתפתחות האחרונה שלו .
    אחריי קרבות קשיים הצלחתי להשיג את שמונת התגים וקיבלתי מכתב ממנהיג המכון האחרון אשר נותן לי אישור להיכנס לליגה.
    הערות:צאריזרד בבקשה צאריזרד >:

הפוקימונים:

-נקבה
    מתקפות:
    הקסמה,נשיקה מתוקה,חיקוי,מתקפת נגד,פעמון ריפוי,חבטה,נהימה,הצלפת זנב,ריענון,ביצת ריפוי, סטירה כפולה,התיכווצות, שירה,מטרונום,
    -זכר
    מתקפות:
    אבקת שלג,פזילה,צוות כפול,נשיכה,רוח קרה,חבטת ראש,הגנה,ניב קרח,לעיסה,קרן קרח,ברד,כדור צל,מפולת שלגים,פעימות אופל,
    -זכר
    מתקפות:
    ניב רעם,ניב אש,ניב קרח,נקודות בוץ,דחיפה,היתקשחות,כריכה,צרחה,זריקת אבנים,זעם,קבר אבנים,סופת חול,חבטה,נשימת דרקון,שאגה,רעידת אדמה,
    -נקבה
    מתקפות:
    משאלת ריפוי,צווחה,בילבול,צוות כפול,שיגור,משאלה,עלי קסם,מחשבה רגועה,על חושי,כדור ברק,כדור צל,חבטת זן,אש רפאים,קשר גורלי,התחמקות צללים,
    -נקבה
    מתקפות:
    מזימה זדונית,גחלת,מתקפה מהירה,קרן בילבול,שמירה,הצלפת זנב,סיחרור אש,מהירות על,טינה,להביור,גלי חום,כדור אנרגיה,פיצוץ אש,
    -זכר
    מתקפות:
    השפרצה, גל על חושי,ריח בלשי,קרן על חושית,קרן בילבול, מעיל מראה,חבטת זן,מנוחה,נחירה,פיצוץ פוקוס,גל רעם, אגרוף אש,

3.
    שם משתמש:arad1021
    שם במשחק:ארתור
    , , , , ,
    העדפות לשישיה:שיהיה טורצ'יק בשביל להתאים לרקע
    אתה תחליט אם יתפתח או לא
    רקע:
    אני זוכר עוד איך הכול התחיל חושב לעצמו ארתור כשהוא יושב על הספה בבית שלו רואה קרב פוקימונים ואז הוא נזכר:
    פעם כשארתור היה ילד קטן שנולד במחוז הוואן הוא ראה בטלוויזיה מאמן מנצח את אלוף רביעיית האלייט
    כשארתור ראה את הקרב הזה הוא נדהם מהקרב הזה והבטיח לעצמו שגם הוא יהיה מאמן פוקימונים כזה וכך התחיל חלומו להיות מאמן פוקימונים
    כשהגיע לגיל 10 הגיע למעבדה כדי לקחת את הפוקימון הראשון שלו
    כל הפוקימונים היו תפוסים חוץ מטורצ'יק
    ארתור אמר לעצמו שהוא ייקח את טורצ'יק כי הוא נורא אהב פוקימוני אש
    כשארתור הלך לאתגר את רוקסן היא ניצחה אותו בלי בעיה וארתור החליט שמחוז הוואן קשה מידי כדי לאתגר אותו והוא החליט לסוע לג'וטו
    כך ארתור נסע לג'וטו וכשהגיע לשם הוא עבר כל מיני דברים
    את פלקנר ומכון הציפורים את הממגדל השרוף והוא בילהבממש הרבה הרפתקאות עם הפוקימונים שלו עד שלבסוף הגיע למכון השמיני-למכון האחרון שלו במחוז ג'וטו לפני שיוכל לאתגר את רביעיית האליט
    ארתור הצליח לנצח את רוקסן בקרב קשה וכעבור שבועיים קיבל ארתור כרטיס לליגת ג'וטו
    הערות:להתקבל

הפוקימונים:
    -זכר
    מתקפות:
    דחיפה,פזילה,טעינה,נשיכה,ניצוצות,שאגה,יהירות,לעיסה, ניב רעם, גם הלם,ניב קרח,
    -נקבה
    מתקפות:
    אגרוף אש,שריטה,צווחה,מיקוד אנרגיה,גחלת,בעיטה כפולה,ניקור,מתקפת חול,בניית שרירים,מתקפת מהירות, בעיטת להבה,אגרוף ממוקד,שבירת לבנים,להביור,חיתוך לילה,
    -זכר
    מתקפות:
    יריעת חוט,דחיפה,עוקץ רעל,היתקשחות,נשיכת חרק, הגנת ברז,ספיגה, משב רוח,נבגי הלם, שמש בוקר, מתקפת רוח,משיכה, רוח כסופה, יום שמש, קרן סולרית,כדור צל, קרן איתור,
    -זכר
    ניב אש,ניב רעם,מתקפת קרן,צווחה,כיפוף הגנה,סיבוב מהיר,גילגול,חבטה, מתקפת זעם,פרצוף מפחיד, שאגה, זנב ברזל,כוח אדמה,
    -נקבה
    מתקפות:
    חמידה, פזילה,שריטה,ליקוק,דמעות מזוייפות, חבטות זעם,מתקפת העלפות,ריח מתוק, שסע, פרצוף מפחיד, אגרוף ממוקד,רעידת אדמה, חפירה,פיצוץ פוקוס,אגרוף קרח,
    -זכר
    מתקפות:
    עוקץ רעל,יריעת חוט,התקשחות,נשיכת חרק,הגנת ברזל,מתקפת זעם,מיקוד אנרגיה, מחט כפול,זעם,מרדף,יתדות רעל,טיל קוצים,הרעלה,שאיבת ג'יגה,שבירת לבנים, פצצות רפש,רוח כסופה,
    גיל! 3>

5. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    ביקשת שאני יירשם,קיבלת

שם משתמש:captain_charisma
    שם במשחק:ניצן
    העדפות לשישיה:סוגי מים וחשמל
    רקע:נולדתי בעיירה קטנה ונידחת במחוז סינו (שינו,לא יודעת איך קוראים לזה) בעיירה הזאת אין הרבה מאמני פוקימונים למרות שדות הפוקימונים הגדולים והמגוונים,יום אחד החלטתי להיות בעצמי מאמנת,החלטתי להתחיל במחוז ג'וטו והצלחתי תוך שלושה חודשים להשיג את שמונת התגים (המשך זה הרקע של המשחק)
    הערות:פיקאצו שלושים אלף פעם מכת ברק בכל הכוח!!!@@#$#

And If You Don't Know, Now You Know

6. the bitch is back
    רשומה 3:

יאללה אנשי התהילה,חברי כבוד,מנהלים,פקחים ואפילו מייסידים תירשמו! D:
    גיל! 3>

7. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    שם משתמש:hornswoggle
    שם במשחק:ג'ק האן jack han
    העדפות לשישיה:פוקימוני אופל,קרח ואם אפשר גם רגיל
    רקע:נולדתי במחוז ג'וטו,המחוז הזה פחות מפותח מן השאר אך בהמשך עשיתי החלטה וכל משפחתי עברה למחוז סינו. שם יערות ומקומות רבים,במהלך המסע שלי תפסתי שישיה חזקה עד כמה שיכולתי,פיתחתי אותה המון,ורק אז חזרנו אני ומשפחתי למחוז ג'וטו, אני תמיד העדפתי להשתמש בפוקימון שהוא חלש מול סוג המכון ולנצח,כי זה מראה את אהבתי לפוקימון והאמון שלי בניסיון שלו.
    כך תוך תקופה די קצרה מצאתי את עצמי חוזר לעיר הולדתי בלאקת'ורן(?) שם הבסתי את קלייר,כיום כשהזמן קרוב אני מחכה כדי לזכות באליפות!
    הערות:העדפות לזאנגוס וסניזל בשישיה.
    כשאני אומר פיתחתי זה אומר לא רק שהפוקימונים שלי מפותחים.
    יכל להיות שפוקימון לא מפותח אבל הוא מאוד חזק(עדיין לא הספיק להתפתח.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

8. מורחקים
    שם: ליאור
    שם משתמש: Dragonite!!!
    שם במשחק: ליאור
    העדפות לשישיה: לפחות 3 מאחד מסוגי הפוקימונים הבאים (לא כולל דרקון... דרקון אני ממש רוצה) פוקימוני דרקון/קרח/חשמל/מים/עשב אש
    רקע:
    נולדתי באי שנמצא קרוב לאיי תפוז אבל לא נחשב כשטח שלהם. האי היה מלא באינספור פוקימונים שאינם מפותחים. לכדתי שם כמה פוקימונים אבל אז משפחתי קיבלה החלטה לעבור למחוז קנטו. עברנו למחוז קנטו ושם פיתחתי את כל הפוקימונים שלי וחיזקתי אותם כמה שאפשר. אחרי זה שמעתי על מחוז ג'וטו, הנמצא ממש ליד מחוז קנטו. החלטתי ללכת למסע במחוז הזה, כיוון שהוא המחוז היחיד שאבי לא הזכיר כחלק ממסעותיו, אפילו את סינו הוא הזכיר.
    הערות: אני מעדיף דרגונייט או/וגארצ'ומפ
    תודה

9. the bitch is back
    רשומים 3:

יאללה אנשים להירשם ^^
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    שם משתמש: AdiMor
    שם במשחק: עדי
    העדפות לשישיה: פוקימוני אש, מים, חשמל ועשב ( אם אפשר צ'אריזרד.. )
    רקע: נולדתי במחוז ג'וטו. כמו כל ילד חלמתי להיות מאסטר פוקימון. לבסוף, לאחר כמה חודשים הצלחתי לזכות בשמונת התגים לאחר עבודה קשה ואין ספור אימונים עם הפוקימונים שלי. אחרי שקיבלתי את התג השמיני מקלייר הבנתי שאני עומד להגיע לליגה.
    הערות: אין.

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    שם משתמש:flupy
    שם במשחק:אנג'ל P:
    העדפות לשישיה:אש מים ודרקון
    רקע:נולדתי בכפר קטן במחוז שינו .
    אבי היה זה שנותן את הפוקימונים ההתחלתיים ואמי לא עבדה .
    תמיד קינאתי בילדים שנכנסים למעבדה עם ידיים ריקות ויוצאים עם הפוקימון הראשון שלהם .
    עד שיום אחד אבי קרא לי ללכת לגשת אליו ושם הוא נתן לי קופסא ישר רצתי לחדרי ופתחתי את הקופסא בתוכה ראיתי פוכדור אני לא השכח את הרגע הזה שזרקתי את הפוכדור לאוויר וממנו יצא הפוקימון הראשון שלי .
    אחריי מסע קשה תפסתי עוד חמישה פוקימונים נהדרים ופיתחתי את הפוקימון שלי להתפתחות האחרונה שלו .
    אחריי קרבות קשיים הצלחתי להשיג את שמונת התגים וקיבלתי מכתב ממנהיג המכון האחרון אשר נותן לי אישור להיכנס לליגה.
    הערות:צאריזרד בבקשה צאריזרד >:
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. משתמש מנוסה
    שם משתמש: Norg Man- כנראה ישתנה בקרוב
    שם במשחק: ניב שלמון (בתגובות לא צריך את שם המשפחה, רק בגלל טראומה אם שי אני מציין את זה(
    העדפות לשישיה: מריל ולא אזומריל, ושגם לא יתפתח, ופוקימוני דרקון
    רקע: זה היה קרב קשה, הקרב האחרון שבו זכיתי בתג השמיני ובהזמנה, שהביאה אותי ואת הפוקימונים שלי לפה.
    נלחמתי בקלייר, בהתחלה זה היה דרגונייר שלה מול מריל שלי. הקרב הזה לא ארך יותר מדי זמן. מריל ודרגונייר תקפו בו בזמן בזנב אקווה, בהתחלה נראה שלדרגונייר יש יתרון, אבל מהר מאוד מריל הוריד אותו למטה וירה קרן קרח שהעיפה אותו לאחור. צעקתי "קרן בועות" וכשדרגונייר עף לאחור לכיוון הקיר, קרן הבועות פגעה בו בחוזקה ושלחה אותו לתוך הקיר, מעולף.
    קלייר החזירה את דרגונייר עצבנית והוציא דרגונייט ענקי, אני החזרתי את מריל והוצאתי גבייט לקרב. במשך כמה דקות הם פשוט תקפו אחד את השני, דרגונייט במכת פטיש וגבייט בטופר דרקון. בסוף גבייט נפל וחטף מכת פטיש שהעיפה אותו לאחור, זה נראה כאילו הסוף הגיעה. בגייט נעמד וזהר, הוא גדל והשתנה, והאור עף לכל הכיוונים כשגרצומפ ענק נעמד מולי.
    צעקתי "התנגשות גיגה" אבל גרצומפ לא הקשיב, הוא קפץ בטופר דרקון ודרגונייט חיסל אותו בעוד מכת פטיש. החזרתי את גרצומפ מופתע ומאוכזב, והוצאתי את מריל חזרה לקרב. במשאבת הידרו אחת מריל הוריד את דרגונייר, היא הייתה גדולה מהירה וחזקה הרבה יותר מבדרך כלל. הוא התחיל לזהור קצת, אבל לפתע זה עבר. לא הבנתי מה קורה לו, כשלפתע הוא הסתובב והלך לכיווני. התכפפתי לגובה העיניים שלו כשהוא נעצר מולי, ושאלתי אותו מה קרה. הוא השפיל את מבטו והתחיל לדבר, בקולו ניכרה תחושה של כישלון עז. החזרתי אותו לפוקדור והוצאתי את רייצו להילחם בקיגדרה.
    אחרי כמה דקות של קרב הרעם של רייצו שלי הביס את קינגדרה, לא לפני שהוא בעצמו נפל מעולף על הריצפה. הקרב ההוא נגמר בתיקו, אבל התחרות כולה נגמרה בניצחון שלי. הוצאתי את מריל ואת אבן הנצח שקיבלתי מאיזה זקן אחד, וא החלטתי החלטה חשובה, נתתי אותה למריל, והוא לקח אותה וספג אותה, מנע מעצמו להתפתח.
    הערות: תהייה נחמד ותקשיב למה שכתבתי במסן, בבקשה.
    השקעתי ברקע הזה הרבה

13. משתמש מנוסה
    שם: מה אכפת לכם?
    שם משתמש:עידו פוטר
    שם במשחק:רובין
    העדפות לשישיה:בליזיקן,צריזרד,ברסטרויס,טורטראי,דרגונייט,אג גורן
    רקע:נולדתי במחוז סינו כל החיים שלי חלמתי על לקבל את הפוקימון הראשון שלי כל שנה חשבתי על הפוקימון שאני רוצה לבחור ובכל שנה החלטתי אחרת חלמתי איך אני יהיה מאמן גדול כמו אבי ואז הגיע היום הגדול הלכתי לבחור את הפוקימון הראשון שלי הייתי כל כך מבולבל ומתרגש ובגלל זה בחרתי בטעות את הפוקימון שהכי לא אהבתי בהטחלה התחננתי להחליף את הפוקימון אבל לא הייתי יכול כי כבר בחרתי לבסוף ביאוש רב התחלתי את המשה שלי עם הפוקימון שהכי שנאתי בהמשך התחלתי לאהוב אותו ולהתחבר עליו והבנתי שהוא לא כל כך נורא לבסוף הוא הפך לפוקימון הכי אהוב עלי

<span style=\'color:darkred\'>קרדיט ל-<span style=\'font-size:11pt;line-height:100%\'>Waluigi </span> ולמפעל שלו&#33;</span>

אני מעדיף את לוגיה אבל אני מניח שגם מיו זה בסדר

14. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    שם משתמש:~jolteon~
    שם במשחק:מייק ג&#39;ונסון
    העדפות לשישיה:ג&#39;ולטיאון,טורטרה,דריבלין,אספיאון,ארקניי ן ודרפיאון/רמפרדוס[ג&#39;ולטיאון ודריבלין חובה ושלא יהיה כפל סוגים בבקשה]
    רקע:מייק נולד בג&#39;טו,כשהיה קטן תמיד חלם להיות אלוף האליט פור.
    מייק יצא למסע שלו ואחרי שמונה חודשים השיג את כל 8 התגים של ג&#39;וטו בעזרת פוקימוניו החזקים.בקרב המכון השמיני מייק כמעט והפסיד,אותו קרב היה הכי קשה מכל הקרבות שעבר עד אותו קרב,מייק וקלייר לחמו היטב ולבסוף למייק נישאר הדריבלין שלו ולקלייר הג&#39;רצומפ שלה, דריבלין חיסל את ג&#39;רצומפ בקושי אם דריפלין לא היה מספיק מהיר שאותו רגע זה היה ניגמר בהפסד .
    הערות:את השישיה שלמעלה^^

15. the bitch is back
    מקום לעוד רשום אחד
    גיל! 3>

עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •