Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 80

נושא: To Be The Champion

1. משתמש מנוסה
    שם משתמש:ה-אספיאון
    שם במשחק:אוהד
    שישיה:לא למלא:
    העדפות לשישיה:שתהיה מגוונת
    רקע:נולדתי בעיר בלאקטורן שבמחוז ג'וטו,ובפעם הראשונה שקלייר ראתה אותי,היא חשבה שנולדתי להיות אלוף.עשיתי את המסע במחוז ג'וטו כאשר באמצע המסע ביקרתי את אח שלי ,האלוף במחוז ג'וטו,בעיר ורמיליון שמחוז קנטו,שסיפר לי שהמפתח לניצחון הוא להתחבר עם הפוקימונים שלך כמה שיותר.
    הערות:

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מה איתי אני לא נימצא לא ברשימה של דניאל ולא בשלך??
    וערכתי רקע =]

3. משתמש מנוסה
    שם משתמשingo
    שם במשחק:ירין פינקוק
    שישיה:לא למלא:
    העדפות לשישיה:שיהיה גיוון של פוקימונים ושיהיה אש
    מים עשב וחשמל בטוח...
    רקע:ירין מאולם לא הכיר את אביו, ולא ידע מה מקצועו- הוריו התגרשו שהיה תינוק והוא אפילו לא זכה לראות את אביו.
    ירין תמיד חלם להיות מתאם. משהיה קטן שמע סיפורים מסבתו על זכייתה בפסטיבל קנטו. ירין תמיד חשב שהוא יהיה גדול גם הוא יהיה מתאם חזק וטוב ושיהיה לו פוקימונים יפים וחזקים.
    ירין גדל וסבתו כבר לא הייתה בחיים, אך הוא עדיין נשאר עם החלום להיות מתאם ולזכות בפסטיבל. אך יום אחד נשמע דפיקה בביתו של ירין. ירין פתח את הדלת וראה איש מבוגר וגבוה. "שלום מי אתה?" שאל ירין בתמימות, "שמי ג'ק, ג'ק פינקוק.." אמר בגאווה. ירין הסתכל עליו ולא הבין אך אחרי כמה רגעים הוא רץ וחיבק אותו חזק.
    ירין הבין שאביו חזר ולתמיד. אימו חזרה אל אביו והם חזרו להיות משפחה אוהבת. אביו של ירין התחיל לספר לו סיפורים כל לילה כמו סבתו, אך לא על הפסטיבל אלא על ליגת ג'וטו. ירין התחיל להבין שהיעוד שלו זה מאמן והוא החליט שהוא יהיה מאמן ויזכה גם בליגת ג'וטו כמו אביו!
    לאחר שזכה בשמונת התגים קיבל ירין הזמנה לליגה!
    הערות:
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. היכל התהילה
    לגבי ג&#39;ולטיאון תשאלו את עומר

לא אוהד וירין לא מתקבלים הרקע לא טוב

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ееvee@Sep 8 2009, 07:41 PM
    לגבי ג&#39;ולטיאון תשאלו את עומר

לא אוהד וירין לא מתקבלים הרקע לא טוב
    מה לא טוב?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. the bitch is back
    ג&#39;וליטאון, הרקע שלך זה פשוט כמעט העתקה של הרקע של ניב. Oם
    לא רשום V_V

ההתחלה:
    אתה יושב בחדרך וחושב על מה שהולך לקרות לך מחר. ההתרגשות והציפייה מתערבבים ואתה מרגיש פרפרים בבטן.
    כעבור מה שנראה לך שעה, אתה מגלה שהשעה כבר שלוש בלילה.
    &#39;אוי לא&#33;&#39; אתה חושב לעצמך &#39;הקרב שלי מחר על הבוקר&#39; אתה חושב והולך לישון.
    אתה מתעורר בבוקר ומגלה שהשעה היא כבר תשע וחצי. &#39;אוי לא הקרב שלי בעשר&#33;&#39; אתה חושב לעצמך.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. היכל התהילה
    Originally posted by Dingo@Sep 8 2009, 07:48 PM
    מה לא טוב?
    תדבר איתי או עם עומר (כי זו החלטה משותפת) למה זה לא טוב

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

8. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by The Cheshire Cat@Sep 8 2009, 07:54 PM
    ג&#39;וליטאון, הרקע שלך זה פשוט כמעט העתקה של הרקע של ניב. Oם
    לא רשום V_V

ההתחלה:
    אתה יושב בחדרך וחושב על מה שהולך לקרות לך מחר. ההתרגשות והציפייה מתערבבים ואתה מרגיש פרפרים בבטן.
    &#39;אוי לא&#33;&#39; אתה חושב לעצמך &#39;הקרב שלי מחר על הבוקר&#39; אתה חושב והולך לישון.
    אתה מתעורר בבוקר ומגלה שהשעה היא כבר תשע וחצי. &#39;אוי לא הקרב שלי בעשר&#33;&#39; אתה חושב לעצמך.
    מה תעשה?
    "אוי לא&#33; כבר 9:30?&#33;" אני צועק ומתחיל להתארגן במהירות

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מה באמת אפילו לא קארתי תרקע שלו כניראה זה צירוף מיקרים מוזר אני ערכתי תרקע מקוווה להיתקבל משחק סוס=]

10. היכל התהילה
    Originally posted by Dragonite&#33;&#33;&#33;@Sep 8 2009, 08:07 PM
    "אוי לא&#33; כבר 9:30?&#33;" אני צועק ומתחיל להתארגן במהירות
    אתה מתחיל להתארגן ומהר מאוד גומר אך הזמן מעולם לא רץ מהר יותר,אתה לא מאמין אך 20 דקות עברו&#33;

אתה נזכר שהיום זה קרב המוקדמות הראשון&#33;

"כעת קבלו את דון במגרש מספר 3&#33;" אתה שומע,אתה בודק בפתק שנמצא בכיסך ומגלה שגם אתה נמצא במגרש 3

מה תעשה?

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

11. משתמש מנוסה
    אתה לא עונה לי בפרטי- שאלתי מה אני צריך לתקן ברקע..
    --------

-------

12. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by Ееvee@Sep 8 2009, 08:28 PM
    אתה מתחיל להתארגן ומהר מאוד גומר אך הזמן מעולם לא רץ מהר יותר,אתה לא מאמין אך 20 דקות עברו&#33;

אתה נזכר שהיום זה קרב המוקדמות הראשון&#33;

"כעת קבלו את דון במגרש מספר 3&#33;" אתה שומע,אתה בודק בפתק שנמצא בכיסך ומגלה שגם אתה נמצא במגרש 3

מה תעשה?
    אני רץ לכיוון הזירה כדי להספיק להגיע בזמן.

נ.ב.- הרגע בדקתי את הדף הראשי שוב, ויש לי שאלה קטנה- למה לא קיבלתי פוקימון דרקון ומנגד קיבלתי שלוש פוקימוני מים? יש מצב לשנות את זה?

13. היכל התהילה
    Originally posted by Dingo@Sep 8 2009, 08:33 PM
    אתה לא עונה לי בפרטי- שאלתי מה אני צריך לתקן ברקע..
    אחי תרגע יש לי דברים לעשות תחכה בסבלנות אני אענה לך אני עסוק אני אענה לך... פיו אני אגיב אוקיי? רק אל תגיב פה שוב על זה
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    ליאור-

אתה מרגיש שמעולם לא הזעת ככה ואתה מגיע לזירה ומולך אדם בעל כובע חום

מי זה המזיע הזה?" אומר בלגלוג דון וכשאתה מביט על עצמך אתה רואה שאכן בגדיך רטובים.

"שימו לב הקרבות הראשונים יהיה 3VS3
    כול קרב אתם תקבלו סוג שונה של זירה ואין לכם אפשרות להחליף פוקימונים,הזירה הראשונה תיהיה זירת מים&#33;" קורא השופט ואתה רואה מין זירה גדולה ומלאה במים שישנם מעט איים קטנים.

"טוב מאוד אתה תראה את הפוקימון הזה ותבין שכדאי לך לפחד&#33;" הוא אומר ומוציא זכר&#33;

מה תעשה?

יוסי המלך הכין!!

בברכה דניאל:

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Cheshire Cat@Sep 8 2009, 07:54 PM
    ההתחלה:
    מה תעשה?
    חושב לעצמי &#39;כדי שאמהר להתארגן. טוב בוא נראה, ארוחת בוקר, להחליף בגדים ולצאת לזירה&#39;
    אני מארגן לעצמי קערת דגנים קטנה ומוציא את כולם. אני אומר "טוב חברה, עכשיו אנחנו יוצאים לדרך אז תוכלו טוב, הקרב יתחיל בקרוב" וממלא להם קערות אם אוכל. אוכל, מחליף בגדים, מחזיר את כולם, יוצא מהחדר ונועל אותו ואז רץ לזירה כדי לא לאחר

15. the bitch is back
    ניב-
    אתה מתארגן במהירות ויוצא מהחדר.
    אתה רץ במהירות לכיוון הזירה.
    שם אתה רואה מספר מסכים גדולים.
    שם אתה מזהה את פנים מול תמונה של אישה מוזרה למראה.
    ומתחת לזה רשום זירה 5.
    אתה רץ במהירות לזירה.
    שם נגלת לך האישה המוזרה "חה-חה- חה&#33;" היא קוראת בקול צרוד ומוזר.
    "הקרב הראשון בין ריטה לניב הקרב הוא שלוש על שלוש הזירה תיהיה זירת השדה" קורא הכרוז.
    "אין בעיה," היא אומרת בקולה הצרוד והמוזר "צא פירו&#33;" () היא צורחת ומוציאה פירו אימתני למראה.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •