מישהו יודע מה הולך עם דן המנהל השני של חת"מ? הוא בקושי מתחבר והתגובה שלו הייתה לפני שבועיים, זה קצת מטריד ואני בטוח שעומר עמוס בבקשות וכל מיני דברים, וקצת קשה לו לטפל בהכל לבד. לדן יש גם חובה כלפי הפורום, הוא לא ממש עומד בה...
מישהו יודע מה הולך עם דן המנהל השני של חת"מ? הוא בקושי מתחבר והתגובה שלו הייתה לפני שבועיים, זה קצת מטריד ואני בטוח שעומר עמוס בבקשות וכל מיני דברים, וקצת קשה לו לטפל בהכל לבד. לדן יש גם חובה כלפי הפורום, הוא לא ממש עומד בה...
ספוילר
אתה צודק ודן ירד מחר אלא אם כן הוא יהיה פעיל ויעשה משהו בפורום שלו לפני כן שיצדיק שהוא ישאר בצוות הניהול.
יש עוד שאלות?
ושוב- לקחת החלטה מהירה.
אתה אמרת לי בעצמך, לא צריך למהר, תחקור את זה לאט D:
דבר איתו על זה , הרי אתה אחראי על המנהלים לא?
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
אני שלחתי לו הודעה שמודיעה לו על כך שאם הוא ימשיך להיות לא פעיל ולא לעשות כלום הוא ירד מניהול לפני כן,לא היום קצת לפני זה.
אני חושב שהוא לא נכנס לפורום בגלל מאחר ולא ראיתי אותו בכלל בפורום מחובר...
ובכלל הוא לא הגיב שוב הודעה מ25 לאוגוסט אז אני לא ממהר...
אני לא חושב שהוא ממהר, הבנאדם לא מגיב שבועיים ועוד לא עשו לו משהו, לקחו את זה די לאט לטעמיOriginally posted by TickTak@Sep 7 2009, 09:57 PM
ושוב- לקחת החלטה מהירה.
אתה אמרת לי בעצמך, לא צריך למהר, תחקור את זה לאט D:
ספוילר
שלח לו עוד הודעה, ואז תחשוב על ירידה מניהול.
וזו רק הצעה.
Go ♥
לשעבר:
ואולי גם בעתיד =]
אלירן אל תגיד סתם דברים לפני שאתה מברר עובדות
דן ירד מניהול למשך יום לפני שבועיים בערך וקיבל הזדמנות שניה , הוא לא עשה כלום מאז , אז הוא קיבל מספיק הזדמנויות , זו האחרונה.
טוב, סליחה.
Go ♥
לשעבר:
ואולי גם בעתיד =]
מה זה "עוד הודעה"? מה, אנחנו בגנון? הוא רץ לניהול ולקח על עצמו אחריות די כבדה, ונראה שהוא בכלל לא שם על זה. הוא מנהל, הוא אמור לדעת שהוא צריך להיות פעיל, לא צריך בכלל להעיר לו על זה, זה דבר בסיסי בניהול.Originally posted by TickTak@Sep 7 2009, 10:00 PM
שלח לו עוד הודעה, ואז תחשוב על ירידה מניהול.
וזו רק הצעה.
ספוילר
אלירן הבין את המסר,לא צריך להגיד שוב אותו דבר..
יש עוד שאלות?
כן.
אם מורידים את דן, יעלו מישהו במקומו בבחירות הקרובות?
יכול להיות.
אנו ההנהלה כבר נחליט את מי להעלות ומי לא.
דן ירד מניהול.
נעול.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)