אז על מה צריך שזה יהיה? כי יש כמה אפשויות...
אז על מה צריך שזה יהיה? כי יש כמה אפשויות...
אמרת שקראת את המדריך.
ושההגדרות בדיוק כמו במדריך.
http://www.zix.co.il/viewer.php?id=845658565.JPG
עכשיו זה אותו דבר.. וזה משנה עם זה על 50% או על 100% במהירות? עובד!!! אין עלייכם!!
אבל עכשיו יש בעייה אחרת.. שאני נכנס לאימולטור ובוחר את המשחק אז כתוב לי יישר על ההתחלה ROM CRASHED ולפני זה עבד!
ההגדרה השניה מלמעלה מצד שמאל היא על GBA BIOS?Originally posted by POKEMONMASTER@Sep 27 2009, 02:54 PM
עכשיו זה אותו דבר.. וזה משנה עם זה על 50% או על 100% במהירות? עובד!!! אין עלייכם!!
אבל עכשיו יש בעייה אחרת.. שאני נכנס לאימולטור ובוחר את המשחק אז כתוב לי יישר על ההתחלה ROM CRASHED ולפני זה עבד!
וכל שאר ההגדרות גם זהות לחלוטין להגדרות שהבאתי לך?
והורדת את המשחקים מהנושא הזה?
ואתה משתמש בWINDS?
לא זה לא מהנושא כי זה לא עבד אז הורדתי לב זהב ומה שהיה לי זה היה מהנעוץ(ההגדרות) ואז שמרתי,יצאתי ופוףף אני לא יכול להיכנס!
אז תוריד מהנושא הזה.Originally posted by POKEMONMASTER@Sep 27 2009, 04:01 PM
לא זה לא מהנושא כי זה לא עבד אז הורדתי לב זהב ומה שהיה לי זה היה מהנעוץ(ההגדרות) ואז שמרתי,יצאתי ופוףף אני לא יכול להיכנס!
ועם האמולטור של winds pro.
ועם ההגדרות שהבאתי לך.
ולא עם שום דבר אחר.
מה שהיה בנושא אז אחרי כל הדיבורים אז ראיתי מסך שחור והמוזיקה מתנגנת.. ויש לי אימולטור NOGBA אני לא משתש ב PRO..
אז תשתמש ב-pro.Originally posted by POKEMONMASTER@Sep 27 2009, 04:50 PM
מה שהיה בנושא אז אחרי כל הדיבורים אז ראיתי מסך שחור והמוזיקה מתנגנת.. ויש לי אימולטור NOGBA אני לא משתש ב PRO..
ותוריד פשוט מהתגובה הראשונה בנושא הזה.
טוב... אבל למה זה קורה?? ולא מצאתי הורדה לPRO אפשר הורדה? היה לי אבל מחקתי..
איזה בעיות יש לך?האימלטור הזה זה אותו אחד של פנינה יהלום פלאטניום והחידושים של גולד וסילבר אתה יכול להפעיל את המשחק על NDS או NO GBA יש לך באימלטור של WINDS 5 אימלטורים שונים.Originally posted by abits@Oct 1 2009, 10:28 AM
מישהו יכול לתת הורדה לאימולטור? למה שלי עושה בעיות. הוא קורס ישר אחרי שאני שיניתי הגדרות והפעלתי את המשחק
יש לי שתי בעיות:
I.איך אני פותח את האימולוטור בלי המשחק?
ישר כשאני נכנס הוא פותח לי את המסך של הOPEN...
בכל האימולוטורים...
II.ההגדרות לא נשמרות לי אף פעם,גם כשאני לוחץ OK למטה...
(אחרי שהמשחק פתוח לי,בגלל בעיה I)
מישהו יודע איך לפתור את זה?
טוב דבר ראשון, מי אמר שאני משחק בכל הדרעקאס האלה שהזכרת.. אני סילבר לנצח..דבר שני, כרגע יש לי רק NO$GBA. ודבר שלישי, רשמתי בדיוק מה הבעיהOriginally posted by JONY_BOY@Oct 1 2009, 12:50 PM
איזה בעיות יש לך?האימלטור הזה זה אותו אחד של פנינה יהלום פלאטניום והחידושים של גולד וסילבר אתה יכול להפעיל את המשחק על NDS או NO GBA יש לך באימלטור של WINDS 5 אימלטורים שונים.
יש לי בעיה אחרת עכשיו! אני הורדתי את הNDSPRO ועכשיו אחרי שזה עובד, התחלתי, זה במסך הלבן, אני לוחץ על הפוקדור כדי להתחיל לשחק ואז הוא קורס
אוקיי הורדתי PRO וגם שם זה קורה! כל ההגדרות זהות! גם באימולטור NOGBA וגם בPRO מה לעשות??????
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)