זה רץ חלק בDS?
זה רץ חלק בDS?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>dean's FC</span></span>
<span style=\'color:blue\'>
יהלום
1290-1661-5822
פלטינום אנגלית
4640-4777-4335
פלטינום יפנית
2879-5205-7081
זהב יפנית
3695-9279-7360
pokemon battle revolution
1548-5274-5147
</span></span></span>
Pאק אני לא מאמין.. תפסתי במערה רטטה זוהר! XD
איזה חזק..
בכל מקרה רציתי להסביר על באג קטן..
לפעמים שאתה יוצא ממצב שלא רואים את השחקן (כמו נגיד שאתה מסתכל בפוקדקס) ואז אתה חוזר למצב הרגיל הוא ניהיה פסים כאלה ולא דמות..
בשביל לפתור את זה אתם פשוט צריכים להיכנס עוד פעם למצב הזה שלא רואים את המשחק כמו פקדקס או פוקג'יר וזה הסתיים XD
האימולטור רץ לי במהירות של בין 40-70 איך משפרים תמהירות?
אוף איזה באסה רץ לי כל הזמן במהירות מיתחת ל100
ההורדה לא עובדת לי טוב בנינטנדו ואני כותב את זה כבר 200 פעם אין הורדה מקורית וטובה שעובדת בלי תקלות?
כתוב בסוף המדריך הזה "שימו לב!Originally posted by mamoswine@Sep 12 2009, 11:18 PM
ההורדה לא עובדת לי טוב בנינטנדו ואני כותב את זה כבר 200 פעם אין הורדה מקורית וטובה שעובדת בלי תקלות?
המדריך הזה רק להורדה הספציפית הזו ורק לנשמת כסף במחשב!"
זה לא יעבוד ב-DS ><
ספוילר
מה זה?הורדתי את זה וזה לא זז והאיכות לא משו די איכזב אותי
תקישבו, אני פותח את המשחק בננטנדו שלי ואז זה או לא עובד, או שזה עובד ואז ניתקע, אתמול יצאה המשחק, אז אין איזה גירסה מקורית וטובה, ולא מודלפת וגורע, כי אני לא מצליח להפעיל את זה.
איזה חרא זה או שזה ניתקע או שזה לא שומר נימאס מחכה לגירסא נורמאלית
אולי למישהוא יש פיתרון?? לזה
ממ... איזו הורדה הכי טובה לNOִGBA?
שאומרים להיכנס לאמולטור ולשנות את ההגדרות- איך נכנסים לאמולטור בלי להיכנס למשחק?
מתוך התוכנה הזותי? יש לי אותה..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אפשר הורדה שתתאים לדיאס אני מעדיף שיהיה בחלקים עם אנגלית
ההורדה שהביאו במדיה פייר לא עובדת
מישהו יכול לעלות לFileflyer.com
Heart Gold - 2064 3557 0921
אני לא מצליח להבין איך נכנסים להגדרות של האימיולטר מבלי להפעיל את המשחק...
מישהו??
ני עושה כל מה שאמרת אבל כשאני לוחץ על האפשרות הראשונה במסך המגע אחרי ששיניתי את
ההגדרות זה מראה לי יש בעיה ושהתמונה נמחקה ויוצא לי מהאימולטור...
מה לעשות?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)