אך אני עובר את הקטע הם סוסדוודו והמכון
אך אני עובר את הקטע הם סוסדוודו והמכון
כמו בקריסטל אם אתה עובר את המנהיגת המכון אתה הולך בית ליד המכון מדבר עם האישה שם ואז היא מביאה לך משהו שאיתו אתה משקה את סודודו .
אבל יש שם מישי שחוסמת את הכניסנה לבנין למכון
אה אני יודע למה תילך לבניין של צוות רוקט יש שם אחת שתשאל אותך 5 שאלות ואז היא תביא לך רדיו אחרי שאתה עונה על כל השאלות רואים את מנהיגת המכון והיא תחזור למכון רק אחרי שלקחת את הרדיו ה5 שאלות האלה אני יגיד לך את התשובות זה בכן או לא
1 כן
2 כן
3 לא
4 כן
5 לא
תעשה כן ולא על כל התשובות שנתתי לך ואז תחזור למכון ותעבור את מנהיגת המכון אחרי שתעבור אותה תילך ליד הבית בצד ימין למכון תדבר שם עם מישהי והיא תביא לך את החפץ לסודודו הבנת?
אני מדבר איתך על ניסיון אני כבר עם 12 תגים בפחות מ10 שעות.ואני נמצא בקנטו.
אחי הבניין בצד שמואל אתה תיראה 2 אנשי רוקט מחוץ לבניין ואז אתה תגיע לבניין אתה תיראה 3 אנשים בתוך קופה כזאת תדבר עם האישה השלישית והיא תשאל אותך 5 שאלות תעשה מה שאמרתי לך תקבל את הרדיו ואז תחזור למכון .והוא כבר לא יהיה חסום.
אין כותרת עניינית, הנושא ננעל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)