כן יש לי בעיה קטנה.
אני לא מצליח לפתוח את המכון השלישי.
קיבלתי אופניים, דיברתי עם האיש ליד סודודו והילדה שבבית ליד המכון...
לא עובד :S
מה עושים?
לא OםOriginally posted by Thunder@Sep 12 2009, 10:39 PM
:mellow: באגסי, מאמנת המכון השני של החרקים עם סייטר היא נקבה..
אם אתה לא זוכר זה ככה גם לפי הסידרה :ph34r:
באגסי הוא זכר~
אפילו במנגה הוא זכר~
כולם חושבים שהוא נקבה בגלל המראה שלו.
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bugsy
מישהו פתח נושא עם סרטונים לסיום המשחק, תשתמש בהםOriginally posted by TickTak@Sep 13 2009, 12:11 AM
כן יש לי בעיה קטנה.
אני לא מצליח לפתוח את המכון השלישי.
קיבלתי אופניים, דיברתי עם האיש ליד סודודו והילדה שבבית ליד המכון...
לא עובד :S
מה עושים?
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
שי ואלירן תקשיבו לי
1 שי המדריך עם הסרטונים זה ממש לא מדריך זה רק חלד קטן מהמשחק לא רואים שם כלום רואים רק את העיר הראשונה וזהו ככה שאין מדריך למשחק בסרטונים.
2 אלירן כדאי להכנס למכון השלישי תילך לבניין של צוות רוקט אתה תיראה שם את מנהיגת המכון היא תילך למכון אחרי שתקבל מהבניין של צוות רוקט רדיו אתה צריך לענות על 5 שאלות כדאי לקבל את הרדיו התשובות לשאלות זה כן או לא 1 כן 2 כן 3 לא 4 כן 5 לא תעשה את זה ואז תילך למכון ומנהיגת המכון תהיה שם .
כי זה בחלקים, נראלי שאפשר לסיים את כל המשחק ב10 דקות?Originally posted by UDI7@Sep 13 2009, 12:33 AM
שי ואלירן תקשיבו לי
1 שי המדריך עם הסרטונים זה ממש לא מדריך זה רק חלד קטן מהמשחק לא רואים שם כלום רואים רק את העיר הראשונה וזהו ככה שאין מדריך למשחק בסרטונים.
2 אלירן כדאי להכנס למכון השלישי תילך לבניין של צוות רוקט אתה תיראה שם את מנהיגת המכון היא תילך למכון אחרי שתקבל מהבניין של צוות רוקט רדיו אתה צריך לענות על 5 שאלות כדאי לקבל את הרדיו התשובות לשאלות זה כן או לא 1 כן 2 כן 3 לא 4 כן 5 לא תעשה את זה ואז תילך למכון ומנהיגת המכון תהיה שם .
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אחרי שאתה עובר את המכון השביעי אתה הולך לעיר של המכון השלישי נלחם שם בצוות רוקט אחרי זה אתה יכול לעבור את המכון השביעי ואז ללכת לכיוון המכון השמיני שם אתה זוכה ב8 תגים אחרי זה אתה הולך לעיר של המכון הרביעי ונלחם עם 5 המאמנות של איווי ורק אחרי זה אתה הולך ללוגיה המערה שלה נמצאת כמו בסילבר מצד ימין לעיר סינויד עיר מכון הלחימה תיקח איתך פוקמון שיודע פלאש.תשים לב עד שלא תתפוס לוגיה לא תוכל להגיע לליגה אפילו שיש לך 8 תגים.Originally posted by TKNUD@Sep 13 2009, 07:31 AM
מה עושים אחרי המכון השביעי והפו נמצה לוגיה
אני אומר לך שראיתי בסידרה שהיא בת <_<Originally posted by The Cheshire Cat@Sep 12 2009, 11:14 PM
לא Oם
באגסי הוא זכר~
אפילו במנגה הוא זכר~
כולם חושבים שהוא נקבה בגלל המראה שלו.
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Bugsy
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)