Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 49
  1. היכל התהילה
    אני רוצה לומר לך משהו ועדיף שתקרא את זה בעיון ולא רק תסתכל ברפרוף.
    לפעמים אנשים חושבים על מה הם יכולים לקבל מהמערכת, הם משוכנעים שמגיע להם וזה חלק מהחבילה.
    אבל לפעמים קורה שזה לא מה שאתה או כל אחד אחר יכול לקחת מהמערכת, זה מה שאתה יכול לתרום למערכת.
    ככה שלא משנה מה תרשום, אנחנו יודעים איפה בדיוק אתה עומד בקשר לזה, וזה לא מה שרותם חיפש.
    אני מציע לך, אם אתה באמת רוצה לתרום, אתה תחכה להזדמנות שלך, ותתרום בלי שום קשר לניהול.
    המועמדים הראויים ביותר תורמים, מחכים ומתאזרים בסבלנות. וכל ריב או ניסיון לעשוק תגובה מרותם רק מעכיר את האווירה.
    מנהל בסופו של דבר זה דרך למשקיענים לעשות את העבודה שלהם בצורה נוחה יותר. ולא איזה סוג של פרס בתחרות ווינר.
    אז לתשומת ליבך ובבקשה, אתה רוצה לתרום, תתרום.

2. מנכ"ל לשעבר.
    Originally posted by Hit Man@Sep 13 2009, 07:27 PM
    לפעמים אנשים חושבים על מה הם יכולים לקבל מהמערכת, הם משוכנעים שמגיע להם וזה חלק מהחבילה.
    אבל לפעמים קורה שזה לא מה שאתה או כל אחד אחר יכול לקחת מהמערכת, זה מה שאתה יכול לתרום למערכת.
    ככה שלא משנה מה תרשום, אנחנו יודעים איפה בדיוק אתה עומד בקשר לזה, וזה לא מה שרותם חיפש.
    אני מציע לך, אם אתה באמת רוצה לתרום, אתה תחכה להזדמנות שלך, ותתרום בלי שום קשר לניהול.
    המועמדים הראויים ביותר תורמים, מחכים ומתאזרים בסבלנות. וכל ריב או ניסיון לעשוק תגובה מרותם רק מעכיר את האווירה.
    מנהל בסופו של דבר זה דרך למשקיענים לעשות את העבודה שלהם בצורה נוחה יותר. ולא איזה סוג של פרס בתחרות ווינר.
    כל מילה בסלע.
    ניהול מקבלים לא על השקעה זמנית, אלא על עיקביות.

3. YoRt3m
    Guest
    Originally posted by Norg Man@Sep 13 2009, 07:12 PM
    לא.
    ואם אף אחד לא היה מתאים, תגיד לי מה לדעתך לא היה באף אחד ממי שהציע את עצמם שלדעתך צריך להיות למנהל חת"מ.
    ועדיין לא ענית לי למה נתת לנו לפתח ציפיות בלי שום סיכוי להתקבל, ראית איזו מריבה נוצרה בנו"ד בגלל זה?
    אני לא אגיד לך למה כל אחד לא התקבל אני אגיד לך למה אתה לא התקבלת.
    כל התקופה שדן היה מנהל הדבר היחיד שעשית זה להתלונן עד כמה שהוא מנהל טוב , והופה הנה הבחירות הגיעו ואתה מגיש מועמדות , וזה לא צירוף מקרים , ומי שיבין למה אני מתכוון יבין.
    --
    אין לי כח להמשיך ולהאריך בזה...
    ואף אחד לא אמר שלא היה סיכוי שמשו ייבחר , במצב של ההגשות היום אף אחד לא התאים , נקודה.

• משתמש ספאמר
    Originally posted by South Bronx@Sep 13 2009, 07:40 PM
    כל מילה בסלע.
    ניהול מקבלים לא על השקעה זמנית, אלא על עיקביות.
    ללא ספק. ואני כבר יכול להבין למה אני נפסלתי :o

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Sep 13 2009, 07:27 PM
    אתה יודע מה מצחיק, שאני מדבר עם עומר במסן והוא מונע ממני לפתוח פרוייקטים, ואפילו מספר לי כמה סיפורים שאני לא בטוח אם נכונים או לא, רק שאם כן הם בעייתים, מאוד.
    ורותם- באתי בטענות עליו בגלל שהוא פגע בחת"מ, זה הכל. ראית שאני באתי פעם אחת ועזבתי כשראיתי שאתה לא עושה כלום. כשעוד אנשים באו והחלו לתקוף עם הרבה יותר סיבות, אז תמכתי שוב לטובת חת"מ.
    אם זה היחס שלך אלינו ואתה מאמין שאנחנו רוצים לפגוע באחרים כדי לקדם את עצמנו אז חבל, כי לומר את האמת, אולי לא ראיתי את אמיר כל הניהול שלו אבל הזמן שהוא ניהל הוא היה המנהל הטוב ביותר שאפשר לבקש, וכשהוא מתחרט על הטעות שלו אני הייתי שוקל לתת לו צאנס, לנסות לפצות על הטעות, כי אני מאמין שאם הוא באמת היה מנסה לפצות בכל ליבו ובכל מרצו הוא היה מצליח. אבל זה שיקול שלך וחשיבה שלך ודעות שלך ויחס שלך ואם זאת הבחירה שלך בסדר, אני רק אגיד שאני די מאוכזב מההנהלה בזמן האחרון, כל פעם מישהו אחר מסוים. ולצערי זה קרה כמעט עם כל מנהל

• משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    מזל טוב לכולם, מקווה להיבחר פעם הבאה =]

~~~
    עריכה:

זה שמעליי.. תפסיק להתבכיין כמו ילד בן שתיים..
    אז לא נבחרת, לא קרה כלום.
    ורותם ושאר ההנהלה לא חייבים לך דין וחשבון, זאת בחירה של רותם והוא יחליט.
    בכל מקרה זה לא כזה נורא..
    ושתדע שזה גם השקעה מרובה להיות מנהל פורום, וכל מי שמחזיק בתפקיד מעל חודש אני סוגד לו.
    תנסה פעם הבאה ולא צריך לעשות פיל מנמלה. ;)

לילה טוב, חג ושמח ושנה טובה!

• משתמש מנוסה
    מזל טוב לעולים
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Thunder@Sep 13 2009, 10:11 PM
    מזל טוב לכולם, מקווה להיבחר פעם הבאה =]

~~~
    עריכה:

זה שמעליי.. תפסיק להתבכיין כמו ילד בן שתיים..
    אז לא נבחרת, לא קרה כלום.
    ורותם ושאר ההנהלה לא חייבים לך דין וחשבון, זאת בחירה של רותם והוא יחליט.
    בכל מקרה זה לא כזה נורא..
    ושתדע שזה גם השקעה מרובה להיות מנהל פורום, וכל מי שמחזיק בתפקיד מעל חודש אני סוגד לו.
    תנסה פעם הבאה ולא צריך לעשות פיל מנמלה. ;)

לילה טוב, חג ושמח ושנה טובה&#33;
    סליחה?
    אני מצטער אבל רותם בא אלי בטענות די מטופשות לומר את האמת, מתחמק מהשאלה הראשונה שלי, למה הוא נתן לנו להציע את עצמנו אם מראש הוא החליט שלא יברח אף אחד, ובמקום זה יצר את המצב הזה.
    אתה תקרא לי בכיין, תינוק וכל זה ואני אלך להנהלה, כי גם היא תבין שפה זה זילזול שצריך לעצור.
    רותם מנסה לחמוק מהשאלה וכתוצאה מזה אני נראה לך ככה, חבל מאוד. אני רק מנסה לקבל תשובה לשאלה למה הוא נתן לנו לפתח תיקוות וציפיות לכלום, ועכשיו אני גם כועס בגלל ההאשמות הילדותיות שלו, שאני ניסיתי להפיל את דן לצרכי

• מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by Norg Man@Sep 13 2009, 10:07 PM
    אתה יודע מה מצחיק, שאני מדבר עם עומר במסן והוא מונע ממני לפתוח פרוייקטים, ואפילו מספר לי כמה סיפורים שאני לא בטוח אם נכונים או לא, רק שאם כן הם בעייתים, מאוד.
    ורותם- באתי בטענות עליו בגלל שהוא פגע בחת"מ, זה הכל. ראית שאני באתי פעם אחת ועזבתי כשראיתי שאתה לא עושה כלום. כשעוד אנשים באו והחלו לתקוף עם הרבה יותר סיבות, אז תמכתי שוב לטובת חת"מ.
    אם זה היחס שלך אלינו ואתה מאמין שאנחנו רוצים לפגוע באחרים כדי לקדם את עצמנו אז חבל, כי לומר את האמת, אולי לא ראיתי את אמיר כל הניהול שלו אבל הזמן שהוא ניהל הוא היה המנהל הטוב ביותר שאפשר לבקש, וכשהוא מתחרט על הטעות שלו אני הייתי שוקל לתת לו צאנס, לנסות לפצות על הטעות, כי אני מאמין שאם הוא באמת היה מנסה לפצות בכל ליבו ובכל מרצו הוא היה מצליח. אבל זה שיקול שלך וחשיבה שלך ודעות שלך ויחס שלך ואם זאת הבחירה שלך בסדר, אני רק אגיד שאני די מאוכזב מההנהלה בזמן האחרון, כל פעם מישהו אחר מסוים. ולצערי זה קרה כמעט עם כל מנהל
    אתה לא צריך לקחת קשה...
    תנסה שוב עד שתצליח.
    הנה, גם אני בבחירות הראשונות שבהם השתתפתי לא התקבלתי (אהמ... לא התקבלתי לפחות 3 פעמים אהמ...). אמנם זו לא הפעם הראשונה שלך אבל אל תיקח קשה...

נ.ב.- הוא חשב שמועמדים יהיו טובים ויעמדו בקריטריונים שהוא הציב. כנראה שאף אחד מאלו שהגיש מועמדות לחת"מ לא עמד בקריטריונים ולא נבחר. אני מאמין, שרותם האמין שיש סיכוי שמישהו יבחר. זה לא שהוא אמר "טוב בוא נראה. נכתוב שיוכלו להתקבל לחת"מ ואז אני אפתיע אותם ולא אקבל אף אחד&#33;"...

• YoRt3m
    Guest
    Norg Man , הגיעו עוד 20 משתמשים בקשות לניהול ורק אתה היחיד שפנית בשאלה "למה לא אני".

• משתמש מנוסה
    נורג תפסיק להתבכיין. לא קיבלת - סוף העולם קרוב?&#33;

מזל טוב לאלה שתקבלו, מומו (סוף סוף) אתה התקבלת, אם לא בבלקו אז פה [=
    ולשאר הפורומים שהוצאו אין מנהל עוד? STM לא הציע את עצמו? הוא היה מצויין בתפקיד.

בכל מקרה, מזל טוב לעולים- תתצילחו D=>
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

• מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by Dr. Cooper@Sep 13 2009, 10:28 PM
    נורג תפסיק להתבכיין. לא קיבלת - סוף העולם קרוב?&#33;

מזל טוב לאלה שתקבלו, מומו (סוף סוף) אתה התקבלת, אם לא בבלקו אז פה [=
    ולשאר הפורומים שהוצאו אין מנהל עוד? STM לא הציע את עצמו? הוא היה מצויין בתפקיד.

בכל מקרה, מזל טוב לעולים- תתצילחו D=>
    WTF? :blink:
    stm נשאר מנהל בכל פורומי המשחקים. עכשיו אני והוא פשוט מנהלים יחד את פורום אדום אש וירוק עלה. הוא לא ירד מניהול...

• the bitch is back
    Originally posted by Norg Man@Sep 13 2009, 10:07 PM
    מונע ממך?
    אתה מנהל שלושה משחקים (שזה גם ככה בניגוד לחוקי חת"מ שאתה רוצה לנהל) ובית ספר לתגובות.
    אז מיצטער מאוד שאני לא רוצה שתקרוס.
    ואני מבקש ממך אל תגיד אני לא, כי לפני כמה תגובות אמרת שאתה פוחד שאני אקרוס למרות שאתה יודע שאני לא.

אין לי שום סיבה לשקר ואתה סתם מעוות את המציאות.
    לא ניבחרת אל תקטר, תנסה לבדוק אולי משהו בך לא בסדר במקום להאשים את כולם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

• משתמש מנוסה
    כל מי שאומרים שאני מתבכיין, אני לא שואל למה לא אני, אני אומר שלפי מה שהבנתי רותם אמר שמראש, רק אם עומר יבקש עזרה או יראה שהוא צריך יתקבל מישהו.
    אז למה מראש עושים בחירות?
    אני לא בא בטענות על זה שלא התקבלתי, אני בא בטענות על זה שהבחירותה היו חסרות כל טעם לפי מה שהבנתי.
    ואיך זה שכל מי שקורא לי תינוק בכיין וכל זה לא מקבל כלום הא? אני לא מקלל אף אחד ולא קורא בכינויים גנאי לאף אחד פה אז בבקשה רותם טפל בזה
    ליאור- האמונה שלך אולי תומכת וגם התמיכה, אבל אני מנסה להסביר את עצמי כל-כך הרבה ולא מבינים, חבל שזה בגלל שרותם מחליט להוציא אותי תינוק.
    קופר- אל תתערב אתה לא מבין למה אני מתכוון כשאני בא בטענות, תקרא את מה שכתבתי לרותם.
    רותם- הייתה לי שאלה אחת, יצרת עוד אחת, עכשיו תענה על שתי השאלות ואני אעזוב אותך בשקט. למה פתחת בחירות לחת"מ אם אמרת שרק אם עומר יצתרך עזרה יתקבל מנהל? לא יכולת לחכות? ולמה אתה מאשים אותי שאני ניסיתי להפיל את דן כדי שאני אעלה לניהול? למה להפליל?
    עומר- אני חושב שגם אתה לא מבין מה אני מנסה להגיד כמו כולם, וכבר אמרתי לך למה אני לא אקרוס במסן, חבל שאתה לא קולט. ותגיד תודע שהשתמשתי במילה &#39;מונע&#39; ולא במילים שאתה השתמשת בהן, כי אני בספק איך רותם היה מגיב על זה

• Kibō no chi
    תכלס, מי שהפיל את דן זה די אני ><
    אבל נורג, שמע. לא התקבלת, תעזוב את זה.
    תשאל את רותם את השאלות האלה בה"ם, נמאס כבר לקרוא את כל הקיטורים שלך, ואיך לומר את זה... הפכת את הנושא הזה, שאמור לשמח את המנהלים החדים, לנושא ספאם שגורם לנו לכעוס שמשתמשים מתעצבנים שהם לא נבחרו והם מציפים את העמודים בתלונות שלהם.
    יש דבר כזה ה"פ, תשתמש בזה בבקשה.
    תמיד יש את הבחירות הבאות.

Spoiler ספוילר

• עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •