Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 49 מתוך 49
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Norg Man@Sep 13 2009, 10:36 PM
    קופר- אל תתערב אתה לא מבין למה אני מתכוון כשאני בא בטענות, תקרא את מה שכתבתי לרותם.
    אני מתערב כי בכל פעם שמישהו זוכה בבחירות (אהמאניאהמ) אתה בא ומתלונן.
    לא רצו אותך, אתה לא עוד "בשל" מה אפשרל עשות.. אתה לא מוכן ולדעתי רותם צדוק.
    אפילו שיש לך כמה משחקים מוצלחים בחת"צ לפי מה שאני ראיתי החתמ של היום לא משהו..

אין לי כוח לריב איתך אבל השקעה לא נמדדת בכמות המשחקים שלך, אלא בתגובות היצירתיות וכ'ו.

ליאור, לא ידעתי ם:
    כי טוב שSTM ישאר- הוא מעוהל בעבודה שלו D=
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Trooper@Sep 13 2009, 10:39 PM
    תכלס, מי שהפיל את דן זה די אני ><
    אבל נורג, שמע. לא התקבלת, תעזוב את זה.
    תשאל את רותם את השאלות האלה בה"ם, נמאס כבר לקרוא את כל הקיטורים שלך, ואיך לומר את זה... הפכת את הנושא הזה, שאמור לשמח את המנהלים החדים, לנושא ספאם שגורם לנו לכעוס שמשתמשים מתעצבנים שהם לא נבחרו והם מציפים את העמודים בתלונות שלהם.
    יש דבר כזה ה"פ, תשתמש בזה בבקשה.
    תמיד יש את הבחירות הבאות.
    לי חשוב לדעת, ולי חשוב שכולם יראו את ניסיונות הבריחה האלה של רותם.
    לא אכפת לי אם אני אקבל באן על זה, אני כבר יותר מדי מאוכזב משיטת העבודה של הפורום הזה ומהניהול שלו.
    חשבתי שכאן לא יפלו ולא יעשו החלטות כמו שנוח, טעיתי.
    חשבתי שכאן לא ירימו מורל ותקוות של אנשים ל&#39;מקרה שX יקרה&#39;, מה שככול הנראה לא יקרה, וטעיתי.
    חשבתי שכאן לא יפלילו, וטעיתי.
    עכשיו אני רוצה שכולם יראו את זה, ולא אכפת לי שזה אמור להיות נושא שמחה, כי אוול נורא נעשה פה, והוא הפך לנורא רק כי רותם לא ענה על השאלה הראשונה שלי על ההתחלה וגמר עיניין.
    קופר- אני מנסה להרים כמה פרוייקטים שגם מנהלי חת"מ לא מנסים להרים, המשחקים שלי מצליחים ויש לי עשרות רעיונות שנעצרים ע"י ההנהלה, זה למה אני רוצה להגיע לשם, כדי שההנהלה לא תמנע ממני ליצור אותם. תראה, כשאתה נבחרת התלוננתי כי לא היית אמור להיבחר, עלית לא כדרך הישר (אם זה היה אתה).
    על דן התלוננתי רק כשהוא הפך לא פעיל, וכשנדב בא להפיל אותו עזרתי מהצד בגלל שגם עלי נשאר רושם גרוע. לצערי הרב עכשיו רותם לא ענה על השאלה ובגלל זה זה נראה ככה. נראה לי אני אפרוש רק בגלל הזילזול הזה וההתייחסות המעליבה של רותם, שחומק מאחריות ומתשובה ישירה שביקשתי וגורם לזה להיראות כאילו אני כל הזמן מתלונן וכאילו אני תינוק

3. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    Originally posted by Norg Man@Sep 13 2009, 10:36 PM
    כל מי שאומרים שאני מתבכיין, אני לא שואל למה לא אני, אני אומר שלפי מה שהבנתי רותם אמר שמראש, רק אם עומר יבקש עזרה או יראה שהוא צריך יתקבל מישהו.
    אז למה מראש עושים בחירות?
    אני לא בא בטענות על זה שלא התקבלתי, אני בא בטענות על זה שהבחירותה היו חסרות כל טעם לפי מה שהבנתי.
    ואיך זה שכל מי שקורא לי תינוק בכיין וכל זה לא מקבל כלום הא? אני לא מקלל אף אחד ולא קורא בכינויים גנאי לאף אחד פה אז בבקשה רותם טפל בזה
    תשמע אני לא רוצה להיכנס עכשיו בינך לבין רותם..
    אבל אני לא אמרתי לך בכיין כדי להעליב או לפגוע {ואני ממש מצטער אם כן.}.
    בכל מקרה אתה צודק.
    אולי זה לא נעים.. גם אני הגשתי מועמדות לדיבורים וקיבלתי בעיטה בתחת :XD: גם המועמדות שלי לא זכתה לשם התייחסות בהודעה הראשונה של רותם..
    אבל לא נורא שטויות לא צריך לקחת לבב..
    אולי עומר לא צריך עזרה ואולי גם טוב לו לבד.
    ככה שאין לך מה ללחוץ עכשיו על רותם כי לא יצא לך מיזה כלום.
    בכל מקרה זאת ההחלטה של רותם.
    ושוב אני מתנצל אם נפגעת. ;)

4. YoRt3m
    Guest
    Norg הכוונה הייתה לבחור מנהל נוסף לפורום חת"מ ולא שללנו את זה מראש , ותשאל מי שבא לך מההנהלה.
    בכל מקרה , אני מבקש סליחה אם נפגעת זו לא הייתה הכוונה שלי , ואני לא רוצה שאתה ולי קופר תריבו , אז אני נועל.

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •