Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by YoRt3m@Sep 13 2009, 10:24 PM
    תראה איך הממשלה שלנו נראית :XD:
    עזוב, צודק.. תיאור גרוע O:

אבל עדיין- אם אתה תסתכל על המועמדים,
    תבודק ותראה שנגיד 4 מתוך ה-20 לדעתך יצליחו בפורום שהם רוצים לנהל.
    הם הצליחו לעבור את הסינון הראשון- אז עכשיו תראה את המועמדים להצבעה.
    הצבעה ליום, תספור קולות ואז תראה מי קיבל א תהכי הרבה קולות.
    אי אפשר כבר עם התירוץ שלך יש ל וחברים לי אין-
    הרי רב אלה שיש להם חברים פה הם (סליחה על המילה) קצת.. נגיד "מגיבים תגובות לא קשורות".
    רב הספאמרים בפורומים רוחשים יותר חברים-
    בגלל כל הדיבורים שהם עושים וכותבים רק "ואוו.. מעולה" ועוד דברים לא נכונים.

מה שאני מנסה לומר ש.. ה4 האלה סיכוי גבוה שם יכנסו לתפקיד בגלל ההשקעה שלהם ולא בגלל החברים שלהם.
    דוגמא אחת זה אותי, אפילו שלא הצביעו לי (ואם כבר זה היה בגלל רחמים) ונבחרתי..
    טוב זה היה בגלל שאתם החלטתם שאני יכול להצליח בתפקיד..
    אבל היי.... אם היה את הסינון הראשון אז אולי אלה שהצביעו לחברים לשהם היו מצביעים למועמד ראוי יותר.

ככה ש(ואני מצטער שאני נותן את הדוגמא הזו אבל הם נבחרו)היט מן, ליאור (נכון?) ואני ואלי עוד אחד שהיה אמור להיות הינו עומדים מול הקהל והיו מצביעים לנו.. ככה שבמקום 10 קולות שהולכים לחברים של.. אז הם הולכים למועמד ראוי.

מצטער על החפירה... מה אפשרל עשות זה נושא חשוב O=>
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

2. ~TyLeR~
    Guest
    אם נתן לכל הפורום להחליט מי יבחר,זה דיי ברור שיבחר מי שיש לו הכי הרבה חברים.

לעומת זאת,ההנהלה מכירה את הקהילה ויודעת איך כל אחד מתנהג.לכן,עדיף שבבחירות,יחליטו רק ההנהלה הגבוהה כי היא מכילה אנשים אמינים והם שמכירים ואחראים על כל אחד ואחד מהקהילה.אפשר גם לצרף את הפקחים שיחליטן בבחירות.

זה יתקיים כך:
    כשיתקיימו בחירות,נגיד יום לפני התוצאות,ההנהלה הגבוהה והמפקח או המפקחים ידונו ויצביעו מי הם חושבים שמתאים להבחר וההנהלה תדון על כך יחד עם רותם.לדעתי זו האפשרות הטובה ביותר כאן.

• משתמש ספאמר
    Originally posted by CraZyCatMe@Sep 13 2009, 11:15 PM

לעומת זאת,ההנהלה מכירה את הקהילה ויודעת איך כל אחד מתנהג.לכן,עדיף שבבחירות,יחליטו רק ההנהלה הגבוהה כי היא מכילה אנשים אמינים והם שמכירים ואחראים על כל אחד ואחד מהקהילה.אפשר גם לצרף את הפקחים שיחליטן בבחירות.

זה יתקיים כך:
    כשיתקיימו בחירות,נגיד יום לפני התוצאות,ההנהלה הגבוהה והמפקח או המפקחים ידונו ויצביעו מי הם חושבים שמתאים להבחר וההנהלה תדון על כך יחד עם רותם.לדעתי זו האפשרות הטובה ביותר כאן.
    אלכס, אני מצטער להגיד, אבל הפתרון שלך הוא אפליה לשמה. פשוט ככה. פקח שיגיד, "לך יש זכות להצביע", "לך אין." זה מחזיר אותנו לזמן שבו לשחורים ונשים (וספאמרים? Oם ) לא הייתה זכות הצבעה. צריך לזכור שגם פקחים הם לא אנשים ניטרליים לגמרי. זתאמרת - הם אנשים. אפשר לנצל את הכוח הזה לרעה &#092;:

• משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    Originally posted by CraZyCatMe@Sep 13 2009, 11:15 PM

לעומת זאת,ההנהלה מכירה את הקהילה ויודעת איך כל אחד מתנהג.
    :XD: אתה מרגיש חכם?
    עכשיו ברצינות.. אתה חושב שההנהלה מכירה פה כל אחד ואחד?
    אני יכול להגיד לך שאני המנהל הכי טוב בארץ.. ואתה אפילו לא מכיר אותי <_< אז מה?
    בחירות שהפורום מצביע ובוחר זה יותר נכון ויותר צודק&#33;
    תאמין לי שאנשים לא מצביעים פה לפי חברויות אלה לפי ההשקעה שהם רואים.
    אנשים לא יצביעו סתם, כל קול חשוב בהצבעה כזאת.
    ואני מדבר מניסיון. ;)

• YoRt3m
    Guest
    Originally posted by Inuzuka Kiba@Sep 14 2009, 09:12 AM
    אלכס, אני מצטער להגיד, אבל הפתרון שלך הוא אפליה לשמה. פשוט ככה. פקח שיגיד, "לך יש זכות להצביע", "לך אין." זה מחזיר אותנו לזמן שבו לשחורים ונשים (וספאמרים? Oם ) לא הייתה זכות הצבעה. צריך לזכור שגם פקחים הם לא אנשים ניטרליים לגמרי. זתאמרת - הם אנשים. אפשר לנצל את הכוח הזה לרעה &#092;:
    מה הפלייה פה חח וזה ש-120 חברי כנסת קובעים חוקים וכו&#39; זה גם?

קיצר , זה לא ישתנה והסברנו כבר את הסיבות.

• עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •