אחי אין מדריכים בסיסייים..
איך אנחנו אמורים להכין את זה?
וגם אני לא יודע איך להכין מד צבעים..בצייר?
אחי אין מדריכים בסיסייים..
איך אנחנו אמורים להכין את זה?
וגם אני לא יודע איך להכין מד צבעים..בצייר?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
הינה המדריך לעין
והמדריך מסביר בדיוק איך לעשות מד צבעים, תקרא כמו שצריך, כדי ללמוד פייקים צריך לפחות טיפה נסיון בצייר.
אבל הכל בצייר?
וגם הבנתי איך להכין מד צבעים..
ואיך תעיגול? יותא לי עקום כמו לא יודע מה..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
את הכל מציירים בצייר.
הינה משהו שיעזור לך להכין עיגול.
![]()
תתקן את מה שאמרתי לך לתקן שזה העיגול והפה.Originally posted by mismagius@Sep 14 2009, 07:15 PM
אז לתקן? או להישאר עם זה?
הרסתה את התמונה, השיטה שבה עשיתה אותו עגול לא טובה, אתה צריך לצייר עיגול ואז לצבוע אותו מחדש וכל זה.
או זה יותר טוב רק הייתי מזיז את העין טיפה ימינה, אחרי שתעשה את זה הינה החלק השני של המדריך הראשון.
טוב בוא נתחיל קודם עם פוקימון האש
1 מציירים זנב
2. מוחקים את כל הקודקודים הקטנים
3 צובעים ומצלילים את הזנב
4 ואז מציירים להבה
5 מוסיפים ללהבה צבע צהוב ועוטפים את זה ען טיפה כתום צריך להתסתקל מקרוב כדי לראות את זה.
6. ואז עושים רגליים, מציירים שני עיגולים
7 מוחקים את הקווים השחורים שמתחברים לגוף כדי שיראה שהרגליים מתחברות לגוף (תסתקלו מקורב כדי להבין מה עשיתי) ואז מצלילים עם הצבע הכי ככה וזהו יש לכם פוקימון אש.
פוקימון העשב
1. מציירים עלה
3 צובעים ומצלילים את העלה
4 צובעים את קווי המתאר
5 אז שמים את העלה על הראש של הפוקימון או על איפה שאתם רוצים.
6. ואז עושים רגליים, מציירים שני עיגולים
7 מוחקים את הקווים השחורים שמתחברים לגוף כדי שיראה שהרגליים מתחברות לגוף (תסתקלו מקורב כדי להבין מה עשיתי) ואז מצלילים עם הצבע הכי ככה וזהו יש לכם פוקימון עלה.
פוקימון המים
1 מציירים זנב
3 צובעים ומצלילים את הזנב
4 מציירים סנפיר זה כמו שמציירים שתי עלים ומחברים אותם ביחד.
5. מוחקים את הקודקודים הקטנים.
6 מחברים את הסנפיר לזנב ומצלילים אותו בצבעי הגוף ואז צובעים את קווי המתאר (הקוווים השחורים)
7. ואז עושים רגליים, מציירים שני עיגולים
8 מוחקים את הקווים השחורים שמתחברים לגוף כדי שיראה שהרגליים מתחברות לגוף (תסתקלו מקורב כדי להבין מה עשיתי) ואז מצלילים עם הצבע הכי ככה וזהו יש לכם פוקימון מים.
יצא ממש נחמד, אבל למה הפוקימון מסתקל על הזנב שלו ולא על המאמן.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)