Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 109
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    אז איזה מדריך לעשות ??
    הינה כל שאר הדברים שעשיתי:

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Helios@Sep 14 2009, 09:59 PM

אוקיי איך זה? זה כמו שרשמת במדריך אבל רציתי שיהיה קצת מקורי אז הוספתי גבעול כזה לעלה , מקווה שזה בסדר.
    או יצא יפה מאוד

~JolTeoN~
    בקרוב אנחנו נעשה מדריכים שכבר עשיתה, אבל הפעם אתה לא תעשה אותם כמו בפען הקודמת שההסקלתה בול איך ציירתי, אלה שאתה תצייר על פי מה שאתה רואה, כי השיטה הקודמת שלך לא טובה בכלל.
    מחר תקבלו את המדריך הבא שאתם צריכים לעשות.

לכל המשתמשים המתחילים אני פותח עכשיו באטל עם הפייקים שהכנתם וניראה מי ינצח.

ולכל המתקדמים, אני רוצה להתחיל לעבוד אתכם מחר, אז תתנו לי רעיון למדריך לראשון ומאתגר

3. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by mamoswine@Sep 14 2009, 11:51 PM
    ולכל המתקדמים, אני רוצה להתחיל לעבוד אתכם מחר, אז תתנו לי רעיון למדריך לראשון ומאתגר
    יהיה נחמד לעשות פייק של זבוב/יתוש/שפירית
    בברכה, דור.

4. משתמש מנוסה

מצתער שהגשתי מאוחר..

עריכה: איך אני מעלה שיראה טוב?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. Professional Design
    שם משתמש: Steve
    הפייקים שהכנתי: עדיין לא הכנתי אבל אני מבטיח להכין אחד בקרוב
    הערות: מקווה שיש לי מקום
    איזה מדריך בסיסי אתם רוצים שאני אכין: מדריך לפיקסול מדוייק עגול ויפה .

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dingo@Sep 15 2009, 04:18 PM

מצתער שהגשתי מאוחר..

עריכה: איך אני מעלה שיראה טוב?
    הרסתה לעצמך את הפייק, כששומרים בצייר לא שומרים את התמונה בתור JPEG זה הורס את התמונה, הכי טוב לשמור את התמונה בתור קובץ BIT BITMAP -24 (ה24 יצא הפוך, הוא היה צריך להיות בצד השני)
    בקיצור תצייר מחדש תשמור בקובץ שנתנתי לך ולא בJPEG ותעלה את זה דרך האתר הזה : קישור

Steve
    רשום.

מחר אני מתחיל לעבוד עם המתחילים והמתקדמים אז תכנסו לפה מחר

7. משתמש מנוסה

יותר טוב?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    כן ירין אבל תעשה טובה תשפר את הצללה בראש..
    ובזנב זה נראה כאילו סתם עשית לצאת מידי חובה.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Thunder@Sep 15 2009, 10:40 PM
    כן ירין אבל תעשה טובה תשפר את הצללה בראש..
    ובזנב זה נראה כאילו סתם עשית לצאת מידי חובה.
    זה חד פעמי שיצא לי ככה הזנב.. הבנתי את הטעות שלי.. אני מקווה שאני ואתם תראו את ההשתפרות שלי בפעם הבא..
    --------

-------

10. משתמש מנוסה
    Dingo
    הגוף עצמו טוב מאוד, יכולתה לנצח בבאטל עם הייתה מכין אותו בזמן, הבעיה עם הפייק היא הזנב, ההצללה בו גרוע והעשיתה יותר מדי קוים שחורים, תשנה לפייק צבעים זה יעשה אותו יפה יותר, תעשה זנב כמו במדריך ותנסה לעשות הצללה טובה.

Thunder
    אולי תרשם לבית הספר לפייקים, לא חובה השתתפות מלא, זה יהיה נחמד עם תצטרף.

Helios
    הינה הפרס על הזכיה שלך בבאטל הראשון.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Sep 15 2009, 10:56 PM
    Dingo
    הגוף עצמו טוב מאוד, יכולתה לנצח בבאטל עם הייתה מכין אותו בזמן, הבעיה עם הפייק היא הזנב, ההצללה בו גרוע והעשיתה יותר מדי קוים שחורים, תשנה לפייק צבעים זה יעשה אותו יפה יותר, תעשה זנב כמו במדריך ותנסה לעשות הצללה טובה.
    רציתי משהו מיוחד והבנתי את הטעות שלי..
    אז כבר לשפר את זה או שכבר לא משנה..?
    --------

-------

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dingo@Sep 15 2009, 11:00 PM
    רציתי משהו מיוחד והבנתי את הטעות שלי..
    אז כבר לשפר את זה או שכבר לא משנה..?
    לשפר, ככה תלמד מהטעויות שלך.

13. משתמש מנוסה
    שם: עופרי
    Originally posted by mamoswine@Sep 15 2009, 10:56 PM
    Dingo

Thunder
    אולי תרשם לבית הספר לפייקים, לא חובה השתתפות מלא, זה יהיה נחמד עם תצטרף.

Helios
    הינה הפרס על הזכיה שלך בבאטל הראשון.
    תודה באמת יצא לי פייק נחמד.
    Heart Gold - 2064 3557 0921

14. משתמש מנוסה
    משתמשים סליחה שלא עשיתי היום מדריכים או פעילויות, לא הייתי היום בבית בכלל, המדריכים שלי מוכנים כבר, למתקדמם מדריך להכנת סוס, ולמתחילים הפתע.

אז מחר בשעה 4 אני אפרסם את המדריכים.

15. משתמש מנוסה
    טוב סליחה שלא פרסמתי את המדריכים בארבע, הינה המדריך למתחילים.
    זה מדריך ישן לי כי אף אחד מכם לא נתן לי רעיון למדריך להכנת פייק של איזה חיה שאתם רוצים.
    מדריך 3

שלב 1 (ציור החיפושית
    1 מציירים אליפסה גדולה
    2 מציירים עיגול קטן ומחסרים אותו לגוף.
    3 ואז מוחקים את הקווים השחורים של האליפסה שנימצאים בתוך העיגול, מציירים רגליים ואועשים את הקווים של הכנפיים, ומציירים רגליים, למי שלא יודע איך להכין זה כמו לצייר מן מלבן לגובה.
    4 ואז מסדרים את הרגליים.
    שלב 2 (צביעת החיפושית)
    1 תכינו מד צבעים, באיזה צבע שאתם רוצים, ככה צריך להיות בנוי מד הצביעות.
    במספר 2 צריך לעשות את הצבע הבהיר ביותר
    במספר 1 הוא החשוב מכולם זה צבע הבסיס של הפוקימון.
    במספר 3 הוא הצבע הכה ביותר.
    במספר 4 הוא צבע קווי המתאר
    2. צובעים את הפייק צריל להישתמש בצבעים בחלק מספר 1 שבטבלת הצבעים.
    3 צריך להצליל עם הצבע הבהיר מספר 2 בטבלת הצבעים, כשהתחלתי לצייר תמיד הוספתי שמש כדי לדעת מאיפה מגיע האור.
    4 צריך להצליל עם הצבע הכה מספר 3 בטבלת הצבעים.
    5 צריך לצבוע את קווי המתאר השחורים שנימצאים ליד הצבע הבהיר עם הצבעים מטבלת הצבעים מספר 4

המתקדמים את שלכם אני אפרסם בשעה 8, אבל תשתפו, או שאני אשלח לכם הודעות בפרטי.

עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •