Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 109
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dragonite!!!@Sep 17 2009, 11:06 PM
    זה הפייק העוד לא גמור שלי-

אני אמשיך לשדרג אותו מחר...
    יצא מגניב, יש עוד מה לשפר אבל בגלל שאתה אומר שאתה תשפר אותו מחר, אני כבר אתן לך את הביקורת לשיפורים מחר.

~JolTeoN~
    תקשיב עם כבר שמרתה בקובץ JPEG ואז שמרתה בקובץ אחר זה כבר לא יעזור לך, ברגע ששמרתה את זה בקובץ JPEG זה נהרס, עכשיו תוריד את התמונה הישנה של הפייק למחשב תצייר לו את הקרן מחדש ותשמור את זה בתור קובץ BIT BITMAP -24 (ה24 יצא הפוך, הוא היה צריך להיות בצד השני)

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

הינה מקווה שיצא יפה

3. משתמש מנוסה
    או עכשיו זה טוב.

4. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:

קשה לנחש איזה סוג הוא O:
    בברכה, דור.

5. משתמש מנוסה
    שם: עופרי
    אוקיי עשיתי שיפור (גדול)
    הפכתי אותו לחיפושית מתכת\חשמל , והנה התוצאה:

ועל רקע צבעוני שיראו את החשמל :
    Heart Gold - 2064 3557 0921

6. משתמש מנוסה
    Helios
    הוא יצא מאוד חמוד, רק התיראה במדריך שלי איך עשיתי את הראש בפרופיל, זה עושה אותו יותר יפה.
    בפעם הבא שנכין פייקים אני אתן לך רעיונות לעיניים, אבל בכללי מגניב.

הודעה חשובה לכל המשתמשים.
    אני מאוד כועס על משהו שמציק לי הרבה זמן, יש כאלה משתמשים שלא באמת מציירים את הפייק שלהם, הם רק לוקחים את הדוגמא של מה שאני מצייר מגדילים את זה משפצים טיפה ואומרים שזה שלהם, זו לא המטרה של בית הספר, המטרה היא ללמוד לצייר פייקים, מי שמעתיק את העבודות שלי יגיע למצב כזה שהוא יעתיק עבודות של אחרים, עם אתם לא מבינים משהו במדריך תגידו לי אני העזור לכם, אני לא לוחץ אליכם או משהו כזה, אני פשוט רוצה שבאמת תלמדו להכין פייקים ושלא סתם תעתיקו, היצחנות בבאטלים ממש לא חשובים, ועם אני אראה שאתם מעתקים רק בגלל הבאטלים אני אפסיק לעשות אותם, מי שרוצה להגיד לי שהוא עשה את זה אני לא אכעס עליו אפילו אני העזור לו, תודה יום נעים ושנה טובה לכל משתמשי בית הספר.

7. משתמש מנוסה
    שם: עופרי
    Originally posted by mamoswine@Sep 18 2009, 11:45 AM
    Helios
    הוא יצא מאוד חמוד, רק התיראה במדריך שלי איך עשיתי את הראש בפרופיל, זה עושה אותו יותר יפה.
    בפעם הבא שנכין פייקים אני אתן לך רעיונות לעיניים, אבל בכללי מגניב.

הודעה חשובה לכל המשתמשים.
    אני מאוד כועס על משהו שמציק לי הרבה זמן, יש כאלה משתמשים שלא באמת מציירים את הפייק שלהם, הם רק לוקחים את הדוגמא של מה שאני מצייר מגדילים את זה משפצים טיפה ואומרים שזה שלהם, זו לא המטרה של בית הספר, המטרה היא ללמוד לצייר פייקים, מי שמעתיק את העבודות שלי יגיע למצב כזה שהוא יעתיק עבודות של אחרים, עם אתם לא מבינים משהו במדריך תגידו לי אני העזור לכם, אני לא לוחץ אליכם או משהו כזה, אני פשוט רוצה שבאמת תלמדו להכין פייקים ושלא סתם תעתיקו, היצחנות בבאטלים ממש לא חשובים, ועם אני אראה שאתם מעתקים רק בגלל הבאטלים אני אפסיק לעשות אותם, מי שרוצה להגיד לי שהוא עשה את זה אני לא אכעס עליו אפילו אני העזור לו, תודה יום נעים ושנה טובה לכל משתמשי בית הספר.
    אוקיי אני אנסה לשפר.

ד"א אני לא העתקתי משלך לא ממש הסתכלתי על התמונה רק קראתי את ההוראות שכתבת (אני יודע שאתה מדבר בכללי רק רציתי להבהיר)
    Heart Gold - 2064 3557 0921

8. משתמש מנוסה
    אני יודע שאתה לא העתקתה, הפייקים שאתה מכין לא דומים בכלל לשלי יש לך סגנון משלך והוא מאוד טוב, תמשיך ככה כי אני מאוד מרוצה ממך.

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאמוסוייאן תתן עוד עבודה ואתה יודע שאני לא העתקתי כי עם הייתי מעתיק הייתי שם תעבודה הישנה שלי החיפושית חשמל

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~JolTeoN~@Sep 18 2009, 11:56 AM
    מאמוסוייאן תתן עוד עבודה ואתה יודע שאני לא העתקתי כי עם הייתי מעתיק הייתי שם תעבודה הישנה שלי החיפושית חשמל
    האמת איתך אני מספק, אבל אתה רוצה עבודה, בוא אני אתן לך עבודה לראות שאתה באמת לא מעתיק.
    לעבודה הזו אין מדריך, תעשה אותה מהראש ולא משנה כמה גרוע זה יצא, פשוט תנסה להראות לי שהרמה שהראתה לי בפייק הקודם שלך תגיע גם במשימה הזו.

המשימה:
    להכין פייק תפוח שעל הראש שלו יהיה דבש ושיצא לו מהפה דבש.
    אלו הצבעים שבהם תשתמש:
    צבע תפוח

צבע דבש

11. משתמש מנוסה
    שם משתמש:togebeam
    הפייקים שהכנתי: לא הכנתי
    הערות:אני אמור להכין את מה שהאחרים הכינו?
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
    ----------------------------

קרדיט לרומה על החתימה&#33; D =D =D=

קרדיט לגיל&#33; יחי א.נ.מ.ס.&#33;

12. משתמש מנוסה
    togeBEAM
    רשום

לכל המתחילים והמתקדמים
    היו כמה פרישות מבית הספר לפייקים, וגם אחד מהתשמשים הפעילים קיבל באן, אז יש בעיה, אני לא הולך ללמד פה רק 3 משתמשים, אז עם יש משתמשים שאתם מכירים ורוצים ללמוד ציור ממוחשב, או פייקים תגידו להם להרשם לפה

ועכשיו תגידו לי על איזה חיה אתם רוצים שיהיה המדריך הבא שלכם

13. מורחקים
    שם: ליאור
    אני ממש מצטער שלא הגשתי את העבודה, המחשב שלי התקלקל אז אני במחשב של אחותי ואין פה את הפייק
    אני אגיש את הפייק הזה בשבוע הבא. את שאר הפייקים אני אכין מהמחשב הזה ויגיש בזמן.
    ואני ממש רוצה שעכשיו נלמד איך להכין פייק דולפין/כריש...
    אם לא אז פייק תמנון או דג...

14. מורחקים
    שם משתמש:theblackshadow
    הפייקים שהכנתי:הינה הפייק העגול הזה עשיתי אותו על חושי
    הערות:
    איזה מדריך בסיסי אתם רוצים שאני אכין:חתול&#092;נמר ונחש ואולי של פייקים שהם לא חיות

15. משתמש מנוסה
    היום בערב יצאו המדריכים החדשים של בית הספר לפייקים.

למתקדמים אני עושה מדריך לפייק דולפין פשוט.

למתחילים אני חושב על איזה רעיון כי אף אחד מהמתחילים לא אמר על מה הוא רוצה את המדריך הבא.

theblackshadow
    התקבלתה, אני רואה שאת הפייק הראשון הכנתה על פי המדריך הראשון, אז המדריך השני לפייק חיפושית הוא בעמוד 5 או 4 תעשה אותו בבקשה.

עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •