איפה אפשר למצוא גרולייט והרקרוס?
תודה לעוזרים
גורולייט אני ממש עכשיו שיחקתי בזמן שקראתי את ההודע ומצאתי אותו בדרך 36(היציאה הימנית מהnational park) בקשר להרקרוס... הואאמור להיות על עצים אבל ממש ממש נדיר אז אני ממליץ לך לא לתפוס אותו...
תמצא פוקימון שיודע HEADBUTT ותשתמש בזה על העציםOriginally posted by xxzxx@Sep 14 2009, 02:13 PM
אז על איזה פוקימון אש אתם ממליצים לי?
והרקרוס על איזה עצים אפשר למצוא אותו?לא ראיתי במשחק הזה עצי דבש?
רוצה פוקמון אש מעולה?תפוס אנטיי רמה 40 הוא אחד מפוקמני האש הכי חזקים ואתה יכול למצוא אותו בשדות ברגע שאתה משחרר אותו ואת ראיקו ואת סויקון בעיר אקטורטיק עיר מכון הרביעי אם אתה לא משחק עם אגדיים אז אתה יכול לתפוס וולפיקס ולפתח אותו לניטלס באבן אש.Originally posted by xxzxx@Sep 14 2009, 12:19 PM
מזה headbutt?
איזה פוקימונים יודעים את זה?אני רק בהתחלה אז תן לי דוגמא לפוקימונים שיש להם את זה בהתחלה(עד המכון השלישי)
ועל איזה פוקימון אש אתם ממליצים?מצידי שיהיה רק אש לא מעורבב העיקר שיהיה חזק בסקילים שלו
גם אבן אש אפשר להשיג רק אחרי הליגה אז לא שווה לשחק עם וולפיקס עד אזOriginally posted by JONY_BOY@Sep 14 2009, 02:35 PM
רוצה פוקמון אש מעולה?תפוס אנטיי רמה 40 הוא אחד מפוקמני האש הכי חזקים ואתה יכול למצוא אותו בשדות ברגע שאתה משחרר אותו ואת ראיקו ואת סויקון בעיר אקטורטיק עיר מכון הרביעי אם אתה לא משחק עם אגדיים אז אתה יכול לתפוס וולפיקס ולפתח אותו לניטלס באבן אש.
תעשה קוד לתפוס פוקימון של היריב ותתפוס את ההאנדום של מנהיג צוות רוקט בגולדנרוד... כי אחרת אין פוקימוני אש טובים.(אם יש בכלל)
יש מצב שיש האנדוור איפשהו אבל בחושך
המתקפה הזאת זה שאתה מדבר עם עצים ואז יכול לצאת לך פוקמון כמו הרקרוס לדוגמא בקשר לאבן מים אתה משיג בעיר סלדון במחוז קנטו מה שאומר אתה חייב לעבור את הליגה ולהגיע למחוז השני ולא גוטו.Originally posted by xxzxx@Sep 14 2009, 01:35 PM
מזה headbutt?
איזה פוקימונים יודעים את זה?אני רק בהתחלה אז תן לי דוגמא לפוקימונים שיש להם את זה בהתחלה(עד המכון השלישי או רביעי)
איפה אני יכול להשיג אבן מים?
אסור לעשות דאבל פוסט \ לכתוב 2 הודעות ברצף.
--
headbutt משיגים ביער אחרי המכון השני , יש שם איש שנותן לאחד הפוקימונים שלך את המתקפה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)