כמה מילים לפני שמתחילים:
כמו שכתוב בחתימתי נכנסתי למין פרישה, אני אכנס לפורום רק בשביל המשחק הזה ולא בשביל שום דבר אחר. שמתם לב שהוספת את המספר 2, מפני שהיה כבר חלק אחד(אותו רובכם מכירים) אבל עקב כמה דברים אני פרשתי ממנו. אני מקווה שאצליח לסיים את המשחק בגרסא השנייה ותהנו ממנו ותתלהבו ממנה יותר מהקודמת. בנוסף לכך, אפשר להשים לב שהמשחקים הם לכבוד החידושים-לב זהב ונשמת הכסף.
עלילה:
"יומן יקר, היום מסעי מתחיל אני כל שמח. כאשר יצאתי אל המעבדה של פרופסור אליו השמש הרגישה חמימה ונראתה כאילו חייכה אלי, פידג'ים התעופפו באוויר בשמחה. כאשר אני ממשיך אל הפרופסור בין כל המולת העיר בארק אני רואה מסוק נוחת בעיר. על המסוק היה את האות G. כאשר כל אנשי העיר מתאספים סביבו לראות מה קורה, אני עולה על חומת המעבדה כדי להסתכל משמה על המתרחש. לא תאמין! אני ראיתי שהאלוף יצא מהמסוק! "שלום לכולם" הודיע במגפון, "בחצי שנה האחרונה הייתי בעיקר בקנטו, איתגרתי כל מיני מאמנים. מתוכם, אחד הצליח לעמוד באתגרי והוזמן לקרב איתי, הקרב היה ארוך ומייגע-אבל בסוף ניצחתי ונישארתי במעמד האלוף!". הקהל הריע, שרק, הרים את ידיו ונערות הרימו שלטים שבהם כתוב:"אוהבות אותך גולד!". "ובכן..." התחיל לומר, "השנה אאתגר את מאמני מחוז ג'וטו-מחוז מולדתי. נמצאים איתי כאן שלושה מחברי הטובים שגם הם מאמנים מקצועיים" אמר והציג בת בעלת שער כחול מעט ארוך, היא חושבת כובע קטן בצבע צהוב ולובשת מכנסי טייסט קצרים וג'קט, "זוהי קריסטל הכריז. אחר כך יצא ילד נוסף, לילד היה שיער טיפה ארוך בצבע אדום, הוא לבש בגדים ארוכים והיה בעל מבט זעפן-ובנוסף לכך היה מעט נמוך מקריסטל, "זוהי סילבר המשיך להודיע גולד. "ואחרונה חביבה, סול" ואז יצאה ילדה נוספת, הילדה הייתה גבוהה, בעלת שיער חום וכובע לבן מנופח, היא שמה על עצמה סרבל ובתוכו חולצה אדומה קצרה. "אז האתגר הולך כך, חברי יסתובבו בג'וטו, עליכם למצוא אותם ולנצח אותם ובמתקני הקרב של ג'וטו-מי שינצח במתקני הקרב ואת חברי יוכל להילחם נגדי". אחר כך האלוף וחבריו עלו על המסוק והמשיכו בדרככם, אני נשארתי בהלם..."
מטרות:
-לנצח במתקני הקרב
-לנצח את חבריו של האלוף
-לנצח את הלוף
*אולי יש עוד, זאת אתם תצטרכו לגלות
חוקים:
*החוקים הגלובאלים חלים גם פה כמובן. למי ששכח/לא קרא אותם הנה קישור: קישור
*בנוסף, גם חוקי פורום חת"מ חלים כאן, למי ששכח/לא קרא אותם הנה קישור: קישור
*חובה על השחקן לצוטט אך ורק את החלק שלו, ציטוט מלט מציק ומפריע
*אם קורה שלא הגבתי לכם אין לשלוח הודעה בנושא כמו"למה לא הגבת לי?", תודיעו בפרטי-אחרת זה ספאם.
*יש לי הרבה חברים בפורום, שאף אחד לא ינסה לנצל זאת בשביל צ'ופרים, פה אני ניטרלי לגבי כולכם
*שחקן לא יגיב כ50 עמודים הוא יוצא מהמשחק, אז תדעו שזה על אחריותכם
פוקימונים התחלתיים:
פוקימון האש, צ'ימצ'אר-
פוקימון המים, מדקיפ-
פוקימון העשב, בלבזאור-
פוקימון החשמל, מריפ-
פוקימון המעופף פידג'י-
פוקימון הרגיל(נורמל), ווישמר-
פוקימון העל חושי, אדרא-
טופסלשלוח בפרטי בבקשה)
כינוי בפורום:בלי התחכמויות
שם:לא שמות ארוכים ומסובכים, שם פרטי רגיל
תמונה:אני מבקש ספרייט
פוכדורים:אין(לא לגעת)
כסף: 1000$(לא לגעת)
חפצים:אוהל, פנס, סלסלת אפריקורנים, מרפא פשוט(לא לגעת)
ניצח בלא לגעת)
ניצח אתלא לגעת)
רקע:אחד מושקע, לא תמיד רציתי או משהו כזה. הרקע יקבע אם תתקבלו או לא-אז להשקיע.
איוונטים:
מי שפותח את עמוד 10 מקבל צ'יקורטה/סינדקוויל/טוטודייל
מי שפותח את עמוד 20 מקבל בלדום
מי שפותח את עמוד 50 מקבל גולבט
מי שפותח את עמוד 100 מקבל סוויקון
מי שפותח את עמוד 110 מקבל בייליף/קווילבה/קרוקונוו
מי שפותח את עמוד 150 מקבל איזה פוקימון שרוצה(חוץ מורה שלישית או אגדי)
מי שפותח את עמוד 200 מקבל לוגיה/או-הו
בין לבין יהיו מיני איוונטים....
חנות:
פוכדור-200$
פוכדור נהדר-400$
אולטרה פוכדור-800$
מרפא פשוט-300$
סופר מרפא-600$
מנקה רעלים-700$
מרפא מלא-1000$
מרפא עילאי(עושה את הפוקימון כאילו יצא ממרכז הפוקימונים)-1500$
אבן אש-400$ ()
אבן מים-400$ ()
אבן עלה-400$ ()
אבן רעם-400$ ()
אבן ירח-400$ ()
אבן שמש-500$ ()
אבן מלך-500$ ()
אבן נצח-500$ (בקרוב תמונה)
אבן שחר-600$ ()
אבן חושך-600$ ()
אבן אור-600$ ()
ניב תער-700$ ()
ציפורן תער-700$ ()
אבן אובלית-700$ ()
קשקש דרקון ים-800$ ()
ניב דרקון ים-800$ ()
קשקש דרקון-800$ (אין לי תמונה כעת,עוד מעט אערוך)
מעיל מתכת-800$ ()
שדרוג-800$ ()
דיסק מפוקפק-800$ ()
פרוטקטור-800$ ()
אלקטריזר-800$ ()
מגמהריזר-800$ ()
שטיח רפאים-800$ ()
מפה- http://www.serebii.net/pokearth/johto/index.shtml (נא לא להתייחס לתכולה, המפה, הערים והדרכים זה העיקר)
מידע על הערים:
העיר ניו בארק-עיר מגורכם. נמצא שם ביתכם, מעבדת הפרופסור, מרכז פוקימונים ובית האלוף שמדי פעם הוא מבקר בו.
דרך 29-הדרך שבא כל מאמן שמתחיל בג'וטו עובר בא. בדרך תוכלו למצוא פידג'ים, סנטרטים וטיילואים ביום. בלילה תוכלו למצוא הוטהוטים, רטטות ומדי פעם גם סטרלים.
העיר שריגרווב-עיר קטנטנה, אין הרבה מה לעשות, נמצא שמה חוף הים ממנו תוכלו להגיע לדרך 32, ומרכז פוקימונים וחנות.
~עוד ערים ודרכים יחשפו בהמשך~
לא להגיב