Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
  1. משתמש מנוסה
    כמה מילים לפני שמתחילים:
    כמו שכתוב בחתימתי נכנסתי למין פרישה, אני אכנס לפורום רק בשביל המשחק הזה ולא בשביל שום דבר אחר. שמתם לב שהוספת את המספר 2, מפני שהיה כבר חלק אחד(אותו רובכם מכירים) אבל עקב כמה דברים אני פרשתי ממנו. אני מקווה שאצליח לסיים את המשחק בגרסא השנייה ותהנו ממנו ותתלהבו ממנה יותר מהקודמת. בנוסף לכך, אפשר להשים לב שהמשחקים הם לכבוד החידושים-לב זהב ונשמת הכסף.

עלילה:
    "יומן יקר, היום מסעי מתחיל אני כל שמח. כאשר יצאתי אל המעבדה של פרופסור אליו השמש הרגישה חמימה ונראתה כאילו חייכה אלי, פידג'ים התעופפו באוויר בשמחה. כאשר אני ממשיך אל הפרופסור בין כל המולת העיר בארק אני רואה מסוק נוחת בעיר. על המסוק היה את האות G. כאשר כל אנשי העיר מתאספים סביבו לראות מה קורה, אני עולה על חומת המעבדה כדי להסתכל משמה על המתרחש. לא תאמין! אני ראיתי שהאלוף יצא מהמסוק! "שלום לכולם" הודיע במגפון, "בחצי שנה האחרונה הייתי בעיקר בקנטו, איתגרתי כל מיני מאמנים. מתוכם, אחד הצליח לעמוד באתגרי והוזמן לקרב איתי, הקרב היה ארוך ומייגע-אבל בסוף ניצחתי ונישארתי במעמד האלוף!". הקהל הריע, שרק, הרים את ידיו ונערות הרימו שלטים שבהם כתוב:"אוהבות אותך גולד!". "ובכן..." התחיל לומר, "השנה אאתגר את מאמני מחוז ג'וטו-מחוז מולדתי. נמצאים איתי כאן שלושה מחברי הטובים שגם הם מאמנים מקצועיים" אמר והציג בת בעלת שער כחול מעט ארוך, היא חושבת כובע קטן בצבע צהוב ולובשת מכנסי טייסט קצרים וג'קט, "זוהי קריסטל הכריז. אחר כך יצא ילד נוסף, לילד היה שיער טיפה ארוך בצבע אדום, הוא לבש בגדים ארוכים והיה בעל מבט זעפן-ובנוסף לכך היה מעט נמוך מקריסטל, "זוהי סילבר המשיך להודיע גולד. "ואחרונה חביבה, סול" ואז יצאה ילדה נוספת, הילדה הייתה גבוהה, בעלת שיער חום וכובע לבן מנופח, היא שמה על עצמה סרבל ובתוכו חולצה אדומה קצרה. "אז האתגר הולך כך, חברי יסתובבו בג'וטו, עליכם למצוא אותם ולנצח אותם ובמתקני הקרב של ג'וטו-מי שינצח במתקני הקרב ואת חברי יוכל להילחם נגדי". אחר כך האלוף וחבריו עלו על המסוק והמשיכו בדרככם, אני נשארתי בהלם..."

מטרות:
    -לנצח במתקני הקרב
    -לנצח את חבריו של האלוף
    -לנצח את הלוף
    *אולי יש עוד, זאת אתם תצטרכו לגלות

חוקים:
    *החוקים הגלובאלים חלים גם פה כמובן. למי ששכח/לא קרא אותם הנה קישור: קישור
    *בנוסף, גם חוקי פורום חת"מ חלים כאן, למי ששכח/לא קרא אותם הנה קישור: קישור
    *חובה על השחקן לצוטט אך ורק את החלק שלו, ציטוט מלט מציק ומפריע
    *אם קורה שלא הגבתי לכם אין לשלוח הודעה בנושא כמו"למה לא הגבת לי?", תודיעו בפרטי-אחרת זה ספאם.
    *יש לי הרבה חברים בפורום, שאף אחד לא ינסה לנצל זאת בשביל צ'ופרים, פה אני ניטרלי לגבי כולכם
    *שחקן לא יגיב כ50 עמודים הוא יוצא מהמשחק, אז תדעו שזה על אחריותכם

פוקימונים התחלתיים:
    פוקימון האש, צ'ימצ'אר-
    פוקימון המים, מדקיפ-
    פוקימון העשב, בלבזאור-
    פוקימון החשמל, מריפ-
    פוקימון המעופף פידג'י-
    פוקימון הרגיל(נורמל), ווישמר-
    פוקימון העל חושי, אדרא-

טופסלשלוח בפרטי בבקשה)
    כינוי בפורום:בלי התחכמויות
    שם:לא שמות ארוכים ומסובכים, שם פרטי רגיל
    תמונה:אני מבקש ספרייט
    פוכדורים:אין(לא לגעת)
    כסף: 1000$(לא לגעת)
    חפצים:אוהל, פנס, סלסלת אפריקורנים, מרפא פשוט(לא לגעת)
    ניצח בלא לגעת)
    ניצח אתלא לגעת)
    רקע:אחד מושקע, לא תמיד רציתי או משהו כזה. הרקע יקבע אם תתקבלו או לא-אז להשקיע.

איוונטים:
    מי שפותח את עמוד 10 מקבל צ'יקורטה/סינדקוויל/טוטודייל
    מי שפותח את עמוד 20 מקבל בלדום
    מי שפותח את עמוד 50 מקבל גולבט
    מי שפותח את עמוד 100 מקבל סוויקון
    מי שפותח את עמוד 110 מקבל בייליף/קווילבה/קרוקונוו
    מי שפותח את עמוד 150 מקבל איזה פוקימון שרוצה(חוץ מורה שלישית או אגדי)
    מי שפותח את עמוד 200 מקבל לוגיה/או-הו
    בין לבין יהיו מיני איוונטים....

חנות:
    פוכדור-200$
    פוכדור נהדר-400$
    אולטרה פוכדור-800$
    מרפא פשוט-300$
    סופר מרפא-600$
    מנקה רעלים-700$
    מרפא מלא-1000$
    מרפא עילאי(עושה את הפוקימון כאילו יצא ממרכז הפוקימונים)-1500$
    אבן אש-400$ ()
    אבן מים-400$ ()
    אבן עלה-400$ ()
    אבן רעם-400$ ()
    אבן ירח-400$ ()
    אבן שמש-500$ ()
    אבן מלך-500$ ()
    אבן נצח-500$ (בקרוב תמונה)
    אבן שחר-600$ ()
    אבן חושך-600$ ()
    אבן אור-600$ ()
    ניב תער-700$ ()
    ציפורן תער-700$ ()
    אבן אובלית-700$ ()
    קשקש דרקון ים-800$ ()
    ניב דרקון ים-800$ ()
    קשקש דרקון-800$ (אין לי תמונה כעת,עוד מעט אערוך)
    מעיל מתכת-800$ ()
    שדרוג-800$ ()
    דיסק מפוקפק-800$ ()
    פרוטקטור-800$ ()
    אלקטריזר-800$ ()
    מגמהריזר-800$ ()
    שטיח רפאים-800$ ()

מפה- http://www.serebii.net/pokearth/johto/index.shtml (נא לא להתייחס לתכולה, המפה, הערים והדרכים זה העיקר)
    מידע על הערים:
    העיר ניו בארק-עיר מגורכם. נמצא שם ביתכם, מעבדת הפרופסור, מרכז פוקימונים ובית האלוף שמדי פעם הוא מבקר בו.
    דרך 29-הדרך שבא כל מאמן שמתחיל בג'וטו עובר בא. בדרך תוכלו למצוא פידג'ים, סנטרטים וטיילואים ביום. בלילה תוכלו למצוא הוטהוטים, רטטות ומדי פעם גם סטרלים.
    העיר שריגרווב-עיר קטנטנה, אין הרבה מה לעשות, נמצא שמה חוף הים ממנו תוכלו להגיע לדרך 32, ומרכז פוקימונים וחנות.
    ~עוד ערים ודרכים יחשפו בהמשך~

לא להגיב
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    מאמנים, מנהיגי מכון, מוחות קרב, אלופים:
    יריבים(כמו במשחק הקודם גם פה יהיה לכם יריב אישי):
    לבינתיים לא נחשף אף יריב

מנהיגי המכון(תוכלו להילחם בהם, אבל לא לקחת תגים):
    לא נחשפו מנהיגי מכון

מוחות קרב:
    לא נחשפו מוחות קרב

חבריו של האלוף:
    קריסטל-
    הפוקימונים:
    לא נחשפו

סילבר-
    הפוקימונים:
    לא נחשפו

סול-
    הפוקימונים:
    לא נחשפו

האלוף:
    גולד-
    פוקימונים:
    לא נחשפו

לא להגיב

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    רשומים 1-4
    כינוי בפורום:the cheshire cat
    שם:דון
    תמונה:
    פוכדורים:5 רגילים
    כסף: 1000$
    חפצים:אוהל, פנס, סלסלת אפריקורנים, מרפא פשוט, פוקדע
    ניצח ב:
    ניצח את:
    רקע: נולדתי למשפחה עמידה במחוז ג'וטו. אבי היה מתאם ממוצע ואימי הייתה עוזרת בחירה במעבדה של פרופסור אלם.
    חיי תמיד סובבו סביב פוקימונים בים אם רציתי, ובין אם לא.
    כפו עליי לאמץ פוקימון והכריחו אותי להתאמן איתו.
    יום אחד טיילתי עם גראולייט של אימי בשדות ופשוט בכיתי.
    כ"כ נימאס לי היחס והכפייה של הפוקימונים האלה.
    באותו רגע קפץ עליי סטליקס ענק.
    שלחתי להגנתי את גראולייט, אבל הוא היתעלף על המקום.
    לפתע משום מקום ילד מוזר קפץ קדימה ושלח פוקימון גדול,שאותו לא זיהיתי, ועילף לחלוטין את סטיליקס הענק.
    הייתי בשוק. הוא עזר לי לחזור הביתה ובדרך דיברנו. גיליתי ששמו גולד והוא אלוף. הוא סיפר לי עוד ועוד על פוקימונים ואין מה להגיד.
    באותו רגע החלטתי שאני רוצה להיות בדיוק כמוהו.
    ומאז התחלתי להתאמן מבלי הפסקה.
    כעבור כמה ימים גולד עזב לאתגר מאמנים במחוז אחר.
    לא שמעתי ממנו יותר. לאחר מספר חודשים הוא חזר ואמר שהוא רוצה לאתגר גם מאמנים מהמחוז הזה.
    ידעתי שהוא היתכוון אלי. עכשיו אני בדרכי לקבל את הפוקימון הראשון שלי!
    פוקימונים:
    מריפ-
    מתקפות:בלימה, צעקה, חישמול

כינוי בפורום:arad1021
    שם:ארתור
    תמונה:
    פוכדורים:אין
    כסף: 1000$
    חפצים:אוהל, פנס, סלסלת אפריקורנים, מרפא פשוט
    ניצח ב:
    ניצח את:
    רקע:
    ארתור תמיד היה ילד קטן ושובב שאהב לשחק עם הפוקימונים וחלם להיות מאמן שלהם
    הוא היה בן לשני הורים שמנהלים מרכז גידול ואימון פוקימונים שם הם מאמנים ומחזקים פוקימונים
    ארתור תמיד בילה במרכז עם ההורים שלו אך בזמן שלא היה שם הוא אהב לראות קרבות של המאמן רד שאותו ארתור הכי אהב וראה את כל הקרבות שלו ואת כל ההופעות שלו בתוכניות בטלוויזיה
    הפוקימון שארתור הכי אהב היה הפוקימון פיקאצ'ו בגלל שלרד יש אותו(נראה לי)
    יום אחד ארתור יצא לשחק עם הפוקימונים של ההורים שלו במרכז הגידול היו שמה רטטות פיג'ים דודויים ועוד כל מיני פוקימונים שונים מכל הסוגים
    ארתור התקרב אל חבורה של פוקימונים בשביל לראות מי הם אך ברגע שהוא התקרב לשם פיקאצ'ו עצבני התקרב אליו ותקף אותו בזנב ברזל
    ארתור קיבל מכה חזקה ביד שלו ואמר לעצמו שהוא לעולם יותר לא יתקרב לפיקצ'ואים אבל הוא עדיין יעריץ את רד כי הוא העריץ את רד ממש הרבה
    ואז הגיע היום שארתור כל הזמן חיכה לו
    רד הגיע להופעה בעיר סינוואד שהיא עיר במחוז של ארתור
    ארתור עשה הכול בשביל להשיג לשם כרטיסים ובסוף הוא השיג כרטיסים להופעה שלו לכרטיסים מאחורי הקלעים שהוא יוכל לדבר עם רד בסוף ההופעה
    לבסוף הגיע היום וארתור נסע בספינה לסינוואוד וראה את ההופעה של רד שדיבר על הפוקיממונים שלו והציג אותם
    בסוף ההופעה ארתור ועוד שני ילדים שקנו גם כרטיסים למאחורי הקלעים רצו אל רד כדי לדבר איתו אך הוא ענה לארתור ולשני הילדים האחרים "לוזרים שכמותכם לא מעניינים אותי" והלך
    ארתור כל כך התבאס שהוא שבר את כל מה שיש לו שקשור לרד ואמר לעצמו שהוא בחיים יותר לא יעריץ את רד
    ארתור כל כך התעצבן עד שהוא לא יצא מהבית שלו שבוע
    הוא רק בכה בחדר שלו
    ההורים שלו לא ידעו מה לעשות איתו כל דבר שהם עשו לא עזר וארתור לא יצא מהחדר
    לבסוף ההורים של ארתור החליטון שהוא צריך למצוא מישהו אחר שהוא יעריץ כדי לשכוח את רד והם הראו לארתור תמונות של גולד והכירו לו אותו
    ארתור ראה קרבות של גולד ואמר לעצמו שהוא מאמן הרבה יותר טוב מרד וחזר לצאת מהבית שלו והמשיך את חייו כרגיל.

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    רשום מים 5-7

קרדיט לניר
    ---------------------

5. משתמש מנוסה
    עומר-
    אחרי שגולד עוזב חיוך עולה על פניך, בכל גופך אתה מרגיש שהוא מתכוון אליך. לפתע אתה שם לב ששכחת את תיקך, אתה חוזר לבית כדי לקחת אותו. כאשר אתה נכנס לבית הענקי אתה שם לב כמה הוא ריק-ולפתע שוב נזכר שהוריך יצאו למסע. אתה לוקח את התיק ופותח את הדלת, לפתע את רואה את גרוולייט שלך נצמד לרגליך-הוא רוצה לבוא איתך. אתה בעצב מסתכל אליו, אתה רוצה לקחת אותו אבל ברצונך לצאת למסע רק עם הפוקימון ההתחלתי. שוב אתה יוצא מהבית, האוויר צחיח ונעים, בצהלה והלולה אתה מתקדם לעבר מעבדת הפרופסור. אתה רואה את המעבדה ריקה, חוץ משני דוקטורטים שבודקים באטרפרי- והפרופסור אינך רואה אף אחד במעבדה. אתה ניגש אל הפרופסור הוא קם ומחייך, "שלום עומר, לפי התיק נראה שאתה עומד לצאת למסע שלך-זה נכון?" שואל בהתפאלות.

ארתור-
    אתה ממשיך בדרכך, במחשבה שסוף סוף תהיה לך הזדמנות להילחם מול האלוף האהוב עליך-גולד. כאשר אתה מתקדם אתה רואה כמה השמש בהירה אך לא מדי, אתה מרגיש את הרוח הנעימה שמלטפת אותך, ובנוסף רואה איך כולם שמחים היום-במיוחד עם מה שקרה עם גולד. אתה פותח את דלת המעבדה, בעודך בא לצעוק "באתי לקחת את הפוקימון שלי", אתה שומע את פרופסור אלם צועק:"אל תפתח את הדלת!". אך מאוחר מדי לפתע מפילים אותך כשישה פוקימונים קטנטנים. "אוי לעזאזל, הם הצליחו לברוח, תוכל לעזור לי ארתור?" שואל הפרופסור ביאוש.

קרדיט לניר
    ---------------------

6. the bitch is back
    Originally posted by THE MEFISTOFELE@Sep 15 2009, 05:49 PM
    עומר-
    אחרי שגולד עוזב חיוך עולה על פניך, בכל גופך אתה מרגיש שהוא מתכוון אליך. לפתע אתה שם לב ששכחת את תיקך, אתה חוזר לבית כדי לקחת אותו. כאשר אתה נכנס לבית הענקי אתה שם לב כמה הוא ריק-ולפתע שוב נזכר שהוריך יצאו למסע. אתה לוקח את התיק ופותח את הדלת, לפתע את רואה את גרוולייט שלך נצמד לרגליך-הוא רוצה לבוא איתך. אתה בעצב מסתכל אליו, אתה רוצה לקחת אותו אבל ברצונך לצאת למסע רק עם הפוקימון ההתחלתי. שוב אתה יוצא מהבית, האוויר צחיח ונעים, בצהלה והלולה אתה מתקדם לעבר מעבדת הפרופסור. אתה רואה את המעבדה ריקה, חוץ משני דוקטורטים שבודקים באטרפרי- והפרופסור אינך רואה אף אחד במעבדה. אתה ניגש אל הפרופסור הוא קם ומחייך, "שלום עומר, לפי התיק נראה שאתה עומד לצאת למסע שלך-זה נכון?" שואל בהתפאלות.
    קוראים לדמות שלי דון~
    ואני כוסית XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן" אני אומרת בקצרה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE@Sep 15 2009, 05:49 PM
    ארתור-
    אתה ממשיך בדרכך, במחשבה שסוף סוף תהיה לך הזדמנות להילחם מול האלוף האהוב עליך-גולד. כאשר אתה מתקדם אתה רואה כמה השמש בהירה אך לא מדי, אתה מרגיש את הרוח הנעימה שמלטפת אותך, ובנוסף רואה איך כולם שמחים היום-במיוחד עם מה שקרה עם גולד. אתה פותח את דלת המעבדה, בעודך בא לצעוק "באתי לקחת את הפוקימון שלי", אתה שומע את פרופסור אלם צועק:"אל תפתח את הדלת!". אך מאוחר מדי לפתע מפילים אותך כשישה פוקימונים קטנטנים. "אוי לעזאזל, הם הצליחו לברוח, תוכל לעזור לי ארתור?" שואל הפרופסור ביאוש.
    "וואי ממש יפה פה בחוץ" אגיד לפני שאכנס ואחשוב לעצמי "סוף סוף תהיה לי הזדמנות להילחם מול גולד" ואכנס למעבדה ואבריח בטעות את כל הפוקימונים ואז אגיד לאלם "שיואו אלם סליחה אני ממש מצטער לא התכוונתי לעשות את זה" אגיד לו בעצב ואמשיך ואגיד לו "בטח שאני אעזור לך אני עשיתי את זה ואני לא אלך עד שנמצא את כל הפוקימונים" ואז אצא החוצה עם הפרופסור ואתחיל לחפש את הפוקימונים

8. משתמש מנוסה
    דון-
    אני רגיל לעומר, וXD, זה לא נשמע טוב...
    ------------------------------------------
    "אז איזה פוקימון תבחרי?" שואל הפרופסור בעוד הוא מוריד ידית. לפתע יוצאת מהריצפה מכונה ענקית ומכילה בכל צד של פוכדורים, סך הכל זה יוצא 7. מכל הפוכדורים יוצאים הפוקימונים, את רואה לפניך צ'ימצ'אר, מריפ, מדקיפ, בלבזאור, פידג'י, אדרא ו-ווישמר. בעודך בוהה בשבעת הפוקימונים הפרופסור מעיר:"נו קדימה, תבחרי. אין מה להתבייש".

ארתור-
    "תודה רבה" אומר הפרופסור המתנשף. "אוקיי, ראית חלק מהפוקימונים מתקדם לדרום העיר וחלק אחר עולה לקומה השנייה של המעבדה. לאן תתקדם ארתור?" הוא שואל בחיפזון ודאגה.

קרדיט לניר
    ---------------------

9. the bitch is back
    Originally posted by THE MEFISTOFELE@Sep 15 2009, 06:41 PM
    דון-
    אני רגיל לעומר, וXD, זה לא נשמע טוב...
    ------------------------------------------
    "אז איזה פוקימון תבחרי?" שואל הפרופסור בעוד הוא מוריד ידית. לפתע יוצאת מהריצפה מכונה ענקית ומכילה בכל צד של פוכדורים, סך הכל זה יוצא 7. מכל הפוכדורים יוצאים הפוקימונים, את רואה לפניך צ'ימצ'אר, מריפ, מדקיפ, בלבזאור, פידג'י, אדרא ו-ווישמר. בעודך בוהה בשבעת הפוקימונים הפרופסור מעיר:"נו קדימה, תבחרי. אין מה להתבייש".
    "אני אקח את מריפ!" אני אומרת בחיוך
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE@Sep 15 2009, 06:41 PM
    ארתור-
    "תודה רבה" אומר הפרופסור המתנשף. "אוקיי, ראית חלק מהפוקימונים מתקדם לדרום העיר וחלק אחר עולה לקומה השנייה של המעבדה. לאן תתקדם ארתור?" הוא שואל בחיפזון ודאגה.
    "במעבדה" אגיד לו ואתחיל לרוץ לכיוון הקומה השניה של המעבדה

11. משתמש מנוסה
    ארתור-
    אתה עולה לקומה השנייה. הקומה השנייה נראת כמו בית רגיל, אתה רואה שם את מדקיפ, צ'ימצ'אר ובלבזאור מקפצים על המיטה. כאשר אתה רץ אליהם על מנת לתפוס הם מתחיל לקפוץ על רהיטים אחרים בבית-חייבים לתפוס אותם בלי שיישבר שום דבר.

דון-
    "בבקשה" אומר הפרופסור ומגיש לך את הפוכדור שלה. "לכי אליה" ואז הפרופסור מנסה לכוון אותה לעברך, אבל מריפ הקטנטנה, נשארת מפוחדת מאחורי רגליך. "היא קצת פחדנית, דברי איתה ונסי להרגיע איתה" הוא אומר.

קרדיט לניר
    ---------------------

12. the bitch is back
    Originally posted by THE MEFISTOFELE@Sep 15 2009, 07:43 PM

דון-
    "בבקשה" אומר הפרופסור ומגיש לך את הפוכדור שלה. "לכי אליה" ואז הפרופסור מנסה לכוון אותה לעברך, אבל מריפ הקטנטנה, נשארת מפוחדת מאחורי רגליך. "היא קצת פחדנית, דברי איתה ונסי להרגיע איתה" הוא אומר.
    "שלום לך" אני אומר ומושיטה את היד. אני מוסיפה גם חיוך שתרגיש בטוחה.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by THE MEFISTOFELE@Sep 15 2009, 07:43 PM
    ארתור-
    אתה עולה לקומה השנייה. הקומה השנייה נראת כמו בית רגיל, אתה רואה שם את מדקיפ, צ'ימצ'אר ובלבזאור מקפצים על המיטה. כאשר אתה רץ אליהם על מנת לתפוס הם מתחיל לקפוץ על רהיטים אחרים בבית-חייבים לתפוס אותם בלי שיישבר שום דבר.
    רק אני ועומר במשחק?

14. משתמש מנוסה
    דון-
    מריפ מתחילה להסתכל עליך בחשש, בהתחלה היא עושה צעד ראשון, אחר כך שני-ולבסוף בביטחון היא צועדת אליך. "טוב נראלי שאתם מסתדרים, אבל לפני המסע הנה חפצים חשובים" אומר אלם "הנה פוקדע, מעודכן לכל הפוקימונים הידועים לבני האדם. והנה חמישה פוכדורים, מתנה לכל מאמן המתחיל את מסע" ואז הוא מגיש אליך את החפצים.

ארתור-
    כע, אם זה יימשך כך יותר מארבעה עמודים המשחק ינעל.
    ---------------------------------------------------
    אתה מנסה בזהירות ובאיטיות לתפוס את צ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר מתחיל לצחקק ואז מקפץ על ראשך-ומשם אל מחוץ למעבדה. אתה מסתכל על מדקיפ ובלבזאור, השניים ממשיכים לקפוץ בכיף על המיטה.

קרדיט לניר
    ---------------------

15. the bitch is back
    Originally posted by THE MEFISTOFELE@Sep 15 2009, 10:15 PM
    דון-
    מריפ מתחילה להסתכל עליך בחשש, בהתחלה היא עושה צעד ראשון, אחר כך שני-ולבסוף בביטחון היא צועדת אליך. "טוב נראלי שאתם מסתדרים, אבל לפני המסע הנה חפצים חשובים" אומר אלם "הנה פוקדע, מעודכן לכל הפוקימונים הידועים לבני האדם. והנה חמישה פוכדורים, מתנה לכל מאמן המתחיל את מסע" ואז הוא מגיש אליך את החפצים.
    "תודה!" אני אומרת בחיוך. "בואי מריפ!" אני אומרת בחיוך ומתחילה לרוץ לכיוון היציאה מהעיר שהיא איתי.
    גיל! 3>

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •