וואי, בייבלייד...
הוצאתי (כלומר ההורים שלי) על זה הרבה כסף...
היו לי טבעות ברזל חזקות וגם את זה עם הפיקות ועוד איזה עשר בייבלידים...
טוב, לא סתם שברתי את הארון של המורה עם הבייבלייד...
תכלס, בייבלייד זו האנימה שהייתה הכי קרובה למציאות וממש אהבתי אותה...
כי סתכלו, בסדרה היו טורנירים של הבייבליידים
וגם בבצפר שלי היינו עושים טורנירים!
אני זוכר קנו לי בייבליד חדש לא ישנתי כל הלילה רק פינטזתי על איך אני מחר קורע לכל הכיתה ת'צורה! XD
אחח הייתי מת על זה... עשיתם לי חשק לחפש פרקים ביוט יוב חח
תחפש את העונה G או משהו כזה...זה שהם גדולים יותר וכל אחד חוזר לקבוצה המקורית שלו..Originally posted by Just Haim~@Sep 16 2009, 10:54 PM
תכלס, בייבלייד זו האנימה שהייתה הכי קרובה למציאות וממש אהבתי אותה...
כי סתכלו, בסדרה היו טורנירים של הבייבליידים
וגם בבצפר שלי היינו עושים טורנירים!
אני זוכר קנו לי בייבליד חדש לא ישנתי כל הלילה רק פינטזתי על איך אני מחר קורע לכל הכיתה ת'צורה! XD
אחח הייתי מת על זה... עשיתם לי חשק לחפש פרקים ביוט יוב חח
וזה לא הכי קרוב למציאות,אני לא יודע מה איתך אבל אני לא ראיתי עוד "חיית כוח" או כל מפלצת אחרת שיוצאת מסביבון עם שפיצים... :o
לפחות לא יוצא כדור אש או משהו כזה מהידיים שלהם O:Originally posted by HoundooM@Sep 17 2009, 12:39 AM
תחפש את העונה G או משהו כזה...זה שהם גדולים יותר וכל אחד חוזר לקבוצה המקורית שלו..
וזה לא הכי קרוב למציאות,אני לא יודע מה איתך אבל אני לא ראיתי עוד "חיית כוח" או כל מפלצת אחרת שיוצאת מסביבון עם שפיצים... :o
בברכה, דור.
אני התחפשתי לזה בכיתה א', היה ממש מצחיק..
אבל תמיד לא היה לי את המשוכלל או טבעות ברזל..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
חח גם אני פעם עשיתי ככה זה בקושי הסתובב לי מכל המשקל.Originally posted by The Chuna@Sep 19 2009, 07:40 PM
בטח שזוכר הייתי מכין בעצמי, משלב איזה 5-6 טבעות הגנה עם טבעות התקפה חזקה, משהו מפחיד.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אז אני עובר ליפן!Originally posted by Aviv@Sep 21 2009, 12:20 AM
בייבלייד עדיין משודרת ביפן...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
ווואיי אהבתי את זה..
"גלגל אותה ,סובב אותה בשעת צרה והעף אותה ,החזר אותה
בחזרה ,לתפוס חזק ,גלגל ,אותו הרם ,וגם אם יש לך חבר.
זה בייבלייד זה בייבלייד."
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
חחח איך אני זוכר את זה..
היה לי פשוט מלא.
קטנים מפלסטיק גדולים מברזל כל מיני.
אני זוכר משהו מצחיק..
דוד שלי קנה מלא בלייבלדים מברזל פירק את כולם והרכיב בלייבלד אחד מושלם חח מכל בלילבד שהוא פירק חלק. אבל כנראה שדבק חם לא היה מספיק XD
שיחקנו הבלייבלד שלו שנראת ממש טובה נגד בלייבלד פלסטיק שסתם מצאתי..
זה היה באמת מצחיק אבל אפילו ששלו עשויה מברזל היא עפה איזה 20 מטר עד הקיר של הסלון , עבר מתחת לסלון ונשברה כמובן XD אבל הוא כמובן הרכיב אותה שוב אחר כך.
היה לי גם זירה כחולה כזאת אין לי מושג איפה היא עכשיו חח..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)